- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.881
teşekkür ederim bengücümmm... süpersin vallahi, aman düşürme motivasyonunu, maşallah sana , darısı başıma :) hurma diyetinde normalde öğünde 7 hrmaydı, 5 ini zor yedim çok sevmeme rağmen oldukça doyurucu..sevdim ben bu diyeti :) inşallah hepbirlikte yeniden motive oluruz da gider artık şu son kalan kilolarda
Luci canım bende yapacak hurmayı benimkilokarda artışta maalesef ama burda maalesef dikkat edemiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar günaydınlarrr... gizemcim kızına, serapcım oğluşuna çook geçmiş olsun, acil şifalar dilerimmm
hmcim yerleş artık kuzum evine, merakla bekliyorum yerleşmeni :) canm bu arada otelde mi kalıyorsunuz? durum nedir?
ayrıca diyetler nasıl gidiyor arkadaşlar..baya uzaklaştık sanki diyetten..vallahi ben her sabah diyette uyanıp gün içinde oburluğa bağlıyorum olayı...yazın spor yapmak gerçekten imkansız yahuu..spor olmadan da düüşmüyor kilolar...sanırım sıkı bi programa girmek için ekimi beklemem gerekecek.hiç motive olamıyorum hiççç...yalnız şu hurma diyetini deneyeceğim bende..1-2 güne başlarım sanırım.en azından 7 günlük bi deneme yapayım istiyorum... hm? toplight? kızlarrr var mı benimle hurma diyetine başlamak isteyen bakiiim :)
Evet Lucim öyle yapıyoruzİlk günler sıkıcıydı durum şu an keyfini sürmek ile meşgulüm alıştım sanırım. Bahsetmiştim ya daha önce hiç alakam olmayan bir şeye el attım full yazı yazıyorum eşim gelene kadar. Yemek yemeyi falan da hep unutuyorum. Bütün gün kahve ile takılıyorum, akşam da genelde ızgara ya da hafif bir şeyler ile geçiştiriyorum ama hala kilom aynı. Hatamı da biliyorum aslında, ilacımı bıraktım. Her seferinde kahve sonrası geliyor aklıma. Ben bu arada istiyorum hurma diyetinde sana eşlik etmeyi ama hurma almayı hep unutuyorum. DÜşünüyorum düşünüyorum ne alacaktım diye içeri girince aklıma geliyor. Bir kere aklıma geldi o günde 1-2 yere baktım kalmamış.
Kızlar merhabalar. Başıma Kötü şeyler geldi kaç gündür yazamıyorum.
Bugün ki menüm
Kahvaltı;
Domates biber ve yulaflı omlet
2 yeşil zeytin bi dilim ekmek
Öğlen yemeği;
Yarım kase yoğurtlu çorba
1.5 lt yakın su içtim ama 1 haftadır spor hiç yapamıyorum.
Bugün ki menüm
Kahvaltı;
Öğlen yemeği;
Bugün spor yapamadım....uzmanlar hergün yapın diyor mu?acaba hergün yapmak mı doğru yoksa haftada 3-4 gün mü?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Supersin canım ya merakla bekliyorum.ilk gün süper geçmekte..normalde meyve yediğimde 2 saat içinde midem kazınır dayanamazdım şimdi süüpperim ggerçekten dedikleri gibi mucize gibi bi diyet galiba bu hem de çok susatıp su içiriyor ve anlık gelen tatlı krizi ataklarından eser yok.... gnlük bildireceğim tatlım hislerimi ve kilo kayıplarını hiç meraklanma :)
Bugün ki menüm
Kahvaltı;
Öğlen yemeği;
Hersey iyi hos da
Karşımda esim ve kızım aksamlari hep sevdiğim seyleri yiyip duruyolar yemekten sonra. Bi insanin sabri bu kadar zorlanmazki canım toooooooooobe tooobee cık cık.........
Bende oyle biseylerle oyalanıyorum gariban gariban.
Sonra içimden bi ses diyoki
Hu Huuuuu kiziiiim sen bu kiloları uykuda almadın heralde.onlarin yediğinin zamaninda bilmem kac katini yedinde aldin diyor. Kırıp dizimi oturuyom bende. İçsesim dogru diyooo. ....
Hersey iyi hos da
Karşımda esim ve kızım aksamlari hep sevdiğim seyleri yiyip duruyolar yemekten sonra. Bi insanin sabri bu kadar zorlanmazki canım toooooooooobe tooobee cık cık.........
Bende oyle biseylerle oyalanıyorum gariban gariban.
Sonra içimden bi ses diyoki
Hu Huuuuu kiziiiim sen bu kiloları uykuda almadın heralde.onlarin yediğinin zamaninda bilmem kac katini yedinde aldin diyor. Kırıp dizimi oturuyom bende. İçsesim dogru diyooo. ....
Merhabalar hava serinledi biraz spor zamanııı 2 hafta aradan sonra az zorlanicam ama olsun başlangıç iyidir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın kaptanım benim de biraz is arama sureci sorunlu geciyo tartıda da 69 u gorunce aklım basıma geldi yine.. tekrar duzenimi olusturcam yarından itibaren...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?