Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luci canım bende yapacak hurmayı benimkilokarda artışta maalesef ama burda maalesef dikkat edemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Luci canım bende yapacak hurmayı benimkilokarda artışta maalesef ama burda maalesef dikkat edemiyorum

tatilini bitir başlarsın canım çok keyifliyim inşallah kilo verdirir yoğurt ve hurma acayip tok tutuyormuş yahu... böyle gidecekse kilolar canıma minnet :)

Kızlar nasılsınız?
Kusura bakmayın bugünlerde çok sık buralarda olamıyorum ama pazar gününe kadar yetiştirmem gereken şeyler var. Bir türlü fırsat bulamıyorum.
Pazar günü de sözde çıkacak bizden önce oturanlar ama nedense bana hiç inandırıcı gelmiyor. Bu arada resmen yerleştik buraya, alıştım da galiba, yemek derdi yok temizlik derdi yok O yüzden pek acele etmiyorum aslında.

Lucim hurmaya başlamışsın hadi bakalım nasıl olacak sonuçlar ..

Evet Lucim öyle yapıyoruz İlk günler sıkıcıydı durum şu an keyfini sürmek ile meşgulüm alıştım sanırım. Bahsetmiştim ya daha önce hiç alakam olmayan bir şeye el attım full yazı yazıyorum eşim gelene kadar. Yemek yemeyi falan da hep unutuyorum. Bütün gün kahve ile takılıyorum, akşam da genelde ızgara ya da hafif bir şeyler ile geçiştiriyorum ama hala kilom aynı. Hatamı da biliyorum aslında, ilacımı bıraktım. Her seferinde kahve sonrası geliyor aklıma. Ben bu arada istiyorum hurma diyetinde sana eşlik etmeyi ama hurma almayı hep unutuyorum. DÜşünüyorum düşünüyorum ne alacaktım diye içeri girince aklıma geliyor. Bir kere aklıma geldi o günde 1-2 yere baktım kalmamış.

canım benim yaaa nerelerdesin kuzum..kimsecikler olmuyor buralarda bengüm vardı az onla sohbet ettik herkes ceee deyipp kaçıyor... bugün hurmada ilk günüm..leslie de yaptım pek bi hafif hissetmekteyim kendimi galiba olacak bu iş bu sefer..hurma ve yoğurt hem tok ttuyor hem de bahsettiğim gibi hiç tatlı krizine girmedim buugün...uzun süredir her gün tatlı krizlerine girmekteydim..az sonra akşam hurmalarıımı yiyeceğim başla kuzum sen de...bu hrmalar hem de pek vitaminli ve faydalıymış

Kızlar merhabalar. Başıma Kötü şeyler geldi kaç gündür yazamıyorum.
Bugün ki menüm
Kahvaltı;
Domates biber ve yulaflı omlet
2 yeşil zeytin bi dilim ekmek
Öğlen yemeği;
Yarım kase yoğurtlu çorba

1.5 lt yakın su içtim ama 1 haftadır spor hiç yapamıyorum.

canım merhaba..çok geçmiş olsun...hayrdr? paylaşmak ister misin?

Hayırdır canım ne oldu

Bugün spor yapamadım....uzmanlar hergün yapın diyor mu?acaba hergün yapmak mı doğru yoksa haftada 3-4 gün mü?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Monodura canım günde 5 mesaj yazma kuralı var nerdesin?

Supersin canım ya merakla bekliyorum.

Hayirdir canım gecmis olsun.

Menum
Sabah
Kuru kayısı ve su

Kahvalti
Zeytin
Peynir
Ekmek
Domates biber
Yesil cay

Ara
Yogurt. Elma

Aksam
Etli taze fasulye
Yogurt
Ekmek

Biraz sonra yeesil cay.

Yarim saat de yürüdum.

Hersey iyi hos da
Karşımda esim ve kızım aksamlari hep sevdiğim seyleri yiyip duruyolar yemekten sonra. Bi insanin sabri bu kadar zorlanmazki canım toooooooooobe tooobee cık cık.........
Bende oyle biseylerle oyalanıyorum gariban gariban.
Sonra içimden bi ses diyoki
Hu Huuuuu kiziiiim sen bu kiloları uykuda almadın heralde.onlarin yediğinin zamaninda bilmem kac katini yedinde aldin diyor. Kırıp dizimi oturuyom bende. İçsesim dogru diyooo. ....

Bengücüm kesinlikle içsesin doğru söylüyor sen uyma onlara

bengücüm çok haklısın tatlım ama sabııırrr... ben de eşime yemekler yaparken içim gitti bugün ((( ama hurmaya devam kızlar..5.30 gibi yedim hurma ve yoğurdumu şu an yeşil çayımı içiyorm.. aç hissetmiyorum ama canım çekiyor bir şeyleri, sabırrrr diyorum...sabah olsun kavuşayım hurmalarıma :)

Merhabalar hava serinledi biraz spor zamanııı 2 hafta aradan sonra az zorlanicam ama olsun başlangıç iyidir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Siyamum canım yanlış hatırlamıyorsam evine geri döndün ama ne mesaj sayın ne de menülerin yok yoksa ben cepten kaçırdım mı

Kızlar bayramdan sonra adaptasyon süreci dedik ama sayfayı çok ihmal ediyorsunuz serap cuma güne kadar izin istedi onun dışında bengü düzenli olarak mesajlarını yazıyor luci ve eskisi kadar sık olmasa da hm burda ama siyamum kollontai tatsızbrokoli gizemli nin ya bir Yada hiç mesajları yok ben bile izinli olduğum halde fırsat buldukça girmeye çalışıyorum lütfen biraz toparlanın cep telden giriş yapmak msj yazmak çok zor olsada gene takip etmeye çalışıyorum lütfen kızlar eğer düzenli giriş yapamıyoruz vakit ayırmıyoruz diyorsanız bir süre izinli olabilirsiniz

haklısın kaptanım benim de biraz is arama sureci sorunlu geciyo tartıda da 69 u gorunce aklım basıma geldi yine.. tekrar duzenimi olusturcam yarından itibaren...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam canım aman haa dikkat et kendine 69 U görmemiş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…