- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.921
Kızlar Günaydın öncelikle. Pazar günü yola çıkarken yazmıştım o gün yolculukta bavulum kayboldu kıyafetlerim herşeyle gitti. Bavulu kaç gündür arıyorlar bir türlü bulunamadı ise gidip geliyorum üstüme giyecek kıyafet yok sinirlerim alt üst ya. Erkek arkadaşımın aldığı altın kolye, annem Mikser takımı koymuştu. Kendimi motive etmek için yeni eşofman takımları spor ayakkabıları almıştım hepsi gitti. Başka biri almış bavulumu o kişiye de ulaşılamıyor. Çok canım sıkkın kızlar.
Guzel haberini alınca sevindim canım. İnsallah eksileri istedigin gibi gorursun.
Ciğere bayılırım yaa afiyet olsun caanimmBugün yine başım dönüyor benim nedense ..
Menü yazmaya da başlayayım kızlar ne kadar kötü de olsa ..
Sabahtan akşama kadar çook kahve
1 tane ayran
Akşam:
- 1 ayran
- 1 porsiyon ciğerim 1/2 si ( 1/2 sini kedi yedi.Her akşam bizimle yemek yiyen kedinin göbeği çıktı son 1 haftadır.)
menun harika ya çok hafif afiyet olsun tatlım yaaMenum
Sabah
Kuru kayısı ve su
Kahvalti
Zeytin
Peynir
Ekmek
Domates biber
Yesil cay
Ara
Yogurt. Elma
Aksam
Etli taze fasulye
Yogurt
Ekmek
Biraz sonra yeesil cay.
Yarim saat de yürüdum.
Sabret lazım kuzum. Biz yediğimiz için bu haldeyim zatenHersey iyi hos da
Karşımda esim ve kızım aksamlari hep sevdiğim seyleri yiyip duruyolar yemekten sonra. Bi insanin sabri bu kadar zorlanmazki canım toooooooooobe tooobee cık cık.........
Bende oyle biseylerle oyalanıyorum gariban gariban.
Sonra içimden bi ses diyoki
Hu Huuuuu kiziiiim sen bu kiloları uykuda almadın heralde.onlarin yediğinin zamaninda bilmem kac katini yedinde aldin diyor. Kırıp dizimi oturuyom bende. İçsesim dogru diyooo. ....
Merak ettim nasıl yapıyorsun tatlım her öğün hurması yiyorum sadece hurması da çok severim. Anlatır misin biraz diyetiniilk gün süper geçmekte..normalde meyve yediğimde 2 saat içinde midem kazınır dayanamazdım şimdi süüpperim ggerçekten dedikleri gibi mucize gibi bi diyet galiba bu hem de çok susatıp su içiriyor ve anlık gelen tatlı krizi ataklarından eser yok.... gnlük bildireceğim tatlım hislerimi ve kilo kayıplarını hiç meraklanma :)
Guzel haberini alınca sevindim canım. İnsallah eksileri istedigin gibi gorursun.
Hosgeldin yaren.
Tekrar gecmis olsun canım. Alan kisi nasil alir baskasinin bavulunu hayret ne giciklayici. Umarim bulunur.
Gecmiis olsun canım. Sıcaktanmi yoksa bi saglik sorunundanmi. Canım. Doktora gittiniz.
canım benim faydam oluyorsa ne mutluu bana :) ben aktardan buldurdum hurmayı, özellikle yaş hurma pek bi gzel, aktarlara bakarsan bulabilirsin...
eşini de ikna etmeni öneririm, zaten dün ki beslenmene bakıyorum da pek bi zayıf canım benim ...tüm gn kahve ve akşam yenilen yemek yetersiz gibi duruyor... gerçi benim de bu şekilde beslendiğim çok oldu ama insan sevdiğine kıyamıyor demek ki azıcık uyarmak istiyor :)
hurma candır diyorum ben yine de ...az sonra lesliemi yapacağım kaldıramadım kendimi bi türlü :)
Ciğere bayılırım yaa afiyet olsun caanimm
menun harika ya çok hafif afiyet olsun tatlım yaa
Sabret lazım kuzum. Biz yediğimiz için bu haldeyim zaten
Merak ettim nasıl yapıyorsun tatlım her öğün hurması yiyorum sadece hurması da çok severim. Anlatır misin biraz diyetini
Merak ettim nasıl yapıyorsun tatlım her öğün hurması yiyorum sadece hurması da çok severim. Anlatır misin biraz diyetini
Lucim gündüz çok kolay oluyor ama akşam yemeğini dışarıda yiyince sen ye ben oturayım dersem tepkisini kestiremiyorum.Ama kesinlikle şu anki beslenmemden çok daha sağlıklı bir beslenme olacağı kesin. Tamam Lucim aktarlara bakayım ben o zaman.
yarencim merhaba... yeni katıldın sanırım aramıza..öncelikle hoşgeldin... ilk sayfadaki kuralları okudun mu canım? okuyup kabul ediyorum yazman gerekiyor, şayet yazdınsa ve ben atladıysam kusuruma bakma :)
hurma diyeti toplam 7 gün yapılıyor... sabah, öğle, akşam 7 şer adet taze hurma ve 1 kase yoğurt (ben yoğurdun içine nane, acı pul biber ve limon da koyuyorum) bol su... şekersiz içecekler serbest
O da doğru Lucim yahu. Evlendiğimizde 55 kiloydum. Daha 2 yıl dolmadı. Yuhh diyorumm.:) sen de haklısın canım ama hep böyle gelip yapışıyor bu kilolar hep birileri mutsuz olmasın derdindeyiz ben de öyle yaptım yıllarca aman üzülmesin aman ben yemezsem o da yemez diye diye 90 ları gördüm ya... bekarken 68 den yukarı çıkmazdım...ah bu eşlerrr
Ayy pek güzel haberler bunlar Lucim.
Ramazan bitti diye hurma kalkmış sanki her yerden. Dün baktım yoktu. Büyük marketlerde uzaktaydı ama ben de istiyorum bu hurma işini. Tabi akşam yemeği için eşimi ikna etmem lazım öncesinde. Akşamları ben yemesem ne yapar bilemedim hiç dışarıda olunca o da yemem diye tutturursa benim iş yatar.
Brokolicim hayırdır önemli birşey yoktur umarım?
Bengü ben birisi birşey yerken nedense kendimi daha iradeli hissediyorum.
Evet yapıyorum çok iyiyim moduna giriyorum.
Kaptanım haklısın bu sıralarda ben de ihmal ettim, daha dikkatli olacağım.
NAsıl gidiyor süreç kollontaicim?
O da doğru Lucim yahu. Evlendiğimizde 55 kiloydum. Daha 2 yıl dolmadı. Yuhh diyorumm.
çok kalabalık bir almanci grupta karistigini söylüyorlar. Bilmiyorum ya canım burnumda kaç gündür.Ayy Brokolicim nasıl bir şans o ama çok büyük ihtimalle bilerek yapmıştır alan kişi yoksa niye en azından haber vermesin. Güvenlik kameralarını falan izleyemiyorlar mı? Ya da eşyaların sigortası falan yok mu?
Teşekkür ederim canim. Benim umudum kalmadı.canım çok geçmiş olsun yaaa...çok ama çook sinir bozucu bi durum, inşallah bulunr en kısa sürede
Kan merkezinde çalışıyorum ben sürekli bagiscilari olmasi ne harika bişey sizin gibi bilinçli insanlara ihtiyaç var :)Teşekkür ederim brokolicim. Ben de severim ciğeri, kan yapması da çok güzel bir özellik. Son zamanlarda ne zaman kan verecek olsam kan değerim düşük çıkıyor almıyorlar.
Denicem bunu haftaya merak ettim.canım 7 günlük bir diyet bu...her öğün 7 adet yaş hurma ve 1 kase yoğurt yeniyor... bol su ve şekersiz içecekler serbest
Hoşgeldin canimMeraba arkadaşlarr bende artık burdayım :)) bu sabah itibariyle 68.9 um ve kahvaltımı yazayım bir domates bir salatalık , yaklaşık bir kibrit kutusu peynir ,bi iki lokma da patates kızartmasi yedim çok içimde kalmisti *-* ekmek yemedim pek ara öğünde de meyve yemeyi düşünüyorum 80gram patates kızartmasi 450 kalori civarında diye okudum o kadar yoktur umarim toplasan 6 7 taneydi *-* yarim saat fazla bisiklet surerim artik
Kuralları okudum evet ama kabul mesajı atmamistim her cuma kilo bildirimi yapicam ama yüzdeye göre nasıl yapildigini anlamadim bilgi verebilir misiniz
gunaydınlr herkese... nasıl olsun hmcim sıkıntılı biraz ya. basvur bekle basvur bekle ha donduler ha donecekler diye bekliyorum kira gunu de geldi sinir stres anlayacgın... bu hafta sonuna kadar bulmus olacagım umarım...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle bebeğim ne bu üstümüzdeki baskı yahuuu... yk eşim üzülür yok annem dolma yapmış yemezsem olmaz, aman kırk yılın başı misafirliğe gitmişiz ayıp olur yemezsem... dün bile eşim bana aynı baskıyı yapıyor sen yemeyeceksen bana da hazırlama triplerinde... dedim yemezsen yeme 7 gün aç kal o halde sen de verirsin azıcık kilo dedim.. nereye kadar yemeyecekler 30 dk durdu sora ben azıcık yiyeyim bari diyerek geçti yemeğin başına... vallahi artk sıktı bu kilolar beni zaten zar zor toparladım kendimi motivasyonumuu... bundan sonra böyle dedim :))))
çok kalabalık bir almanci grupta karistigini söylüyorlar. Bilmiyorum ya canım burnumda kaç gündür.
Teşekkür ederim canim. Benim umudum kalmadı.
Kan merkezinde çalışıyorum ben sürekli bagiscilari olmasi ne harika bişey sizin gibi bilinçli insanlara ihtiyaç var :)
Denicem bunu haftaya merak ettim.
Hoşgeldin canim
tatsızbrokoli cok gecmis olsun... valizin bulunsada bulunmasada o firmanın pesine dus bence nadı yapabiliyolar boyle biseyi aklı almıyo insanın.neyse cnm tekrar cok gecmis olsun
yaren hosgeldin aramıza
lucim ya keske bende yapabilsem su hurmayı 23 yasındayım daha tadını bilmem hic yemedimumarım ise yarar ben simdilik kalori hesabı devam bugun leslieye de baslıycam tekrar.bu arada luci senin boy kactı ???
Cidden hepimizin ağzındaki laflar bunlar sürekli Lucim. Yalnız resmen küçük çocuk gibi eğitmişsin eşini tebrik ederim seni.Benimkisi yalnızca 1 ay bana yakın beslenip 10 kg verdi yahu. Sorun ben de yani direkman.
Kan merkezinde çalışıyorum ben sürekli bagiscilari olmasi ne harika bişey sizin gibi bilinçli insanlara ihtiyaç var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?