- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #115.961
Ben de aranizda yeniyim hepinize merhabalar:) bu sabah yarim simit peynir zeytin domates yedim ara ogunde de burcak biskuvilerden yemeyi dusunuyorum iyi gunler:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim vucut orantılı benim sıkıntım sadece gogusler canm ya. mesela gomlek alıcam bel 38 gogus 42ameliyatla kucultmeyi dusundum ama cocuktan sonra oneriyolar bakalım
aslında benim de hep orantılı giderdi belim kalın kalırdı sadece..bu sefer fazla yürüyüşten midir nedir basen ve bacaklar fazla inceldi sanki((
Benimde tam tersi maşallah değirmen tekeri gibi basen var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canm ya yuruyustendir o beni.de simdi bacaklar yavas yavas incelmeye basladı yanlar masallahskuat mı ne nasıl yazılıyo bilemedim simdi ondan yapıyorum selulitlere iyi geliyo o da
zayıflayınca bol su ve yürüyüş ile selülitten eser kalmıyor.. basen ölçüm düştü 95-96 yane bu manken mi olacağım yahuu...artık üstüm gitsin istiyorum o da olmuyor ki.. bakalım ne halt edeceğim
Canım üst beden çalışsan yürüyüş yerine oklava ile dalan yapılan hareketler var ya
hoşgeldin canım bol eksiler...ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettin değil mi... bir kaç sayfa önceyi de oku da fikir edin yazdıklarımız hakkında
Evet okudum ama kabul etmem icin bir sey mi yapmam gerekiyo onu anlamadim:/
Benimde tam tersi maşallah değirmen tekeri gibi basen var
Al benden de o kadar kaptanım. Muhtemelen baseni olana bel, beli olana basen eritmek kolay geliyor.
Duba gibi oldum ama üstüm hala M beden. Altım ise malum
O zaman okudum ve kabul ediyorum
Bel bolgesi icin mekik cekmenin faydali oldunu biliyorum bir de doktorum bazi nefes egzersizlerini de onermisti. Derin bir nefes alip karninizi sisirebildiginiz kadar sisiriyosunuz en cok sistigi noktada 3 saniye falan bekleyip hepsini geri veriyosunuz. Karin kaslari icin cok faydaliymis akliniza geldikce yapabilirsiniz:) bir de yuruyus yaparken de yag yakimini hizlandiriyor vucuda bol bol oksijen gittigi icin
hoşgeldin o halde tekrar aramıza bahsetsene biraz kendinden yaşından kilondan, kilo alma serüveninden, hedefinden vs... :)
Hosbulduk:) tamam o zaman bahsediyim biraz. 17 yasindayim her zaman biraz tombuldum boyum da cok kisa 1.585 sene once sanirim 8 kilo vermistim doktor kontrolunde ama yazin hepsini geri almistim hem de 3 4 kilo fazlasiyla:/ sonra 2 bucuk sene once de baska bir soktorla 18 kilo vermistim ve bu sefer ideal kiloma cok az kalmisti ama ertesi yaz yine fazlasiyla geri aldim 2 senede verdigim kilonun 1bucuk katini geri aldim bu yazki hedefim en azindan kilo almamakti ve su ana kadar onu basarabildim cok sukur:) zaten en cok kiloyu ramazanda aliyodum onu da atlattim ama artik yeter diyorum doktora da gitmeyip kendi kendime vericem bu sefee nasil olsa her seyi biliyorum. Doktora hesap verecegime size veririm artik :))
iyi düşünmüşsün canım..şu an kilon kaç ve hedef kilon nedir?
87 kiloyum ve 55 kiloya inmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?