Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü menümü yazayım kızlar ...

Bütün gün kahve ve 1 tane ayran

Akşam:

- Sebze Çorbası
- Balık buğulama

Guuunaayydnnn kaptanim haklisin gremedim yaaa brascik kacamaklarm.varda grmeye yuzum yok bugun kizimin asisi var kiyamam.yaaa cok agliyoooo
Dunku menum
sabah yumurta peynr domates salatalik 1 dilim ekmek
oglen 4 icli kofte 1 bardak ayran
aksam 4icli kofte 1 barfak ayran
Aksam cayn yannda biskuvi yedimm

canım yaaa nefes olayını çok iyi biliyorum nefes eğitimlerine de çok katıldım yürürken spor yaparken oturduğun yerden neler yapılması gerektiğini de öğrenmiştim ama maalesef aklııma hiç gelmiyor gün içinde :))))

akşam kıvrandım da kıvrandım komedi desen değil, dram desen yaşadığım hafif kaçacak..düpedüz dangalaklıktı benimki de işte arada geliyor böyle şapşilikler de bana

Gunaydin kizlar.
Dun akşamki yediğim saçmaliklardan sonra sabah tabiki vicdan azabi ve verilmeyen kilolarla uyandim. Sayfayi bi açtım Lucim de açlıktan uyuyamamis. Bi Utandim bi Utandim.. neyse bende erteleyip duruyodum hurma diyetini. Bu sabah itibariyle basladim. Yedim hürnami yogurdimu.
Birde Lucim sunu merak ediyorum. Yedi gunsonunda nirmal diyete ddönünce acaba kilo alıniyormuki.

canım günaydın... hayrlı olsun :) 7 gün sonunda alan da var 1-2 kg almayan da...3 gün ara verip yeniden bi 7 ye başlıyorlar genellikle

Herkese iyi gunler dun aksam yemegi yemedigim icin ben de gece biraz aciktim ama cok sorun olmadi. Birkac aksamdir yemek yememeye calisiyorum alismaya da basladim. Oglen yemeginde az yediysem biraz atistiriyorum tabi luci-liu abla (nasil hitap edecegimi bulamadim :) ) emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım yaa teşekküür ederim, hep birlikte elele verip inşallah alırız emeklerimizin karşılığını :) (bu arada istediğin gibi hitap edebilirsin tatlım) akşamlarını yemeden geçirmek yerine yoğurt haşlanmış tavuk salata benzeri gıdalarla geçirebilirsin canım. ama 18 i geçirmemeye çalış. yaşın henüz çok genç gelişme sürecin devam ediyor, o sebeple vitaminsiz kalmamalısın bu dönemde canım, dikkatli ol...

Tesekkur ederim tavsiyelerini dikkate alicam luci abla:)

Bir sey sorcam benim yarin oglen girmeye vaktim olmayabilir onun icin kilo bildirimimi sabah yapsam olur mu? Gerci ben baslayali daha 2 gun oldu ama farketmez. Bir de nereye yazacagim bu gruba mi?

evet canım buraya yazacaksın..sabah uyanınca aç karnına tartıl ve yaz...

Oyyyy bu asilari agz yoluyka damla olarak verseler noluuurrrr kiymm kuzuma yaaa o agladi ben agladim kizlar anlik dyetler yapmasanz? Ssglikli degl brde surekli surdurulemetecek dyetler ya braknca geri glyr o kilolar bnde ypmstm k flakes dyetiydi bnmki 2 ayda 15 kilo verdm ama sekerim tansynum surekki dusmye basladi vitamnsz klmisim hap kullndm cok rhlikeli yni dkkat edn

O içli köfteler haşlamadır dimi Gizem .. Öyledir kesin

Çok güzel anlatmışsın ama Ben de geceleri çok acıkıyorum. Gece 12'ye kadar dışarıda oturuyoruz genelde. Kahve içiyorum ya da su maden suyu vs. Odaya gelince de uyku tutmuyor açlıktan. Yabancı dizileri açıp, izlerken uyumaya çalışıyoruz. Dün 4 gibi uyuyup kalmışım. Sabah 7.30 gibi kalktım toktum sevindim resmen.

Normalde de sabahları bildirim yapıyoruz rabiscik.

Ayy yavrum ya ben de hiç kıyamam ağlayan bebeklere. Bir de içini çekenler yok mu ..

Gizemli ilk bebegin mi Canim alisiyordun zamanla. Rabiscik bildirmleri 12 ye kadar yapiyoruz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar kızalarr;
Dün hiç kıyafetim kalmadığı için alışverişe gittim ama moralim bozuldu ( 38 bedenim hala pantolonlarda ah o sadece 36 bdeni kalmış beyaz pantolunu ne havesle denedim ama olmadı
Dün akşam sadece sebzeli bulgur pilavı
yarım kase de yoğurtlu çorba içtim

akşam 9 gibi karnım kazınında bir çay bardağı kadar sütlü kahve yaptım kendime içinede yulaf kattım biraz :) Yulafı heryere koyuyorum artık.
Bugün sabah kahvaltıda ;
biberli peynirli maydonuzlu yulaflı omlet yedim bir bardak yeşil çay
Öğle yemeğindede
Tavuk şiş salata ve ayran
Akşamı hafif bi salata ile yapayım diyorum :)

Oglen 2 si kizartmaydi dgerleri haslmaydi cnm zatn fark olmuyr tadinda ikiside guzel olunca riske atmadm :) hastande baskslrnn bbkleri aglardi uzulurdum kendi bebegm aglaynca bnde aglyrm 5 gunkukkende sarilik olmustu 3 kere kan alndi ucundede aglamstm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…