- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.001
Lucim geçenlerde denk gelmiştim bir yerde. Önce nefes alıyorsun sonra nefesini verirken karnını iyice içeri çekip büzüştürüyorsun, tekrar nefes almaya çalışırken daha çok içine çekiyorsun. Bir dene bak baya etkili gibi. Karnım direk acıyor benim.
Ne güzel anlatmışsın Lucim.
Eşime de söyleyemiyorum diyorr7 ye sen boşver ne öyle azında azı Bu arada sonuç harika.
Gunaydin kizlar.
Dun akşamki yediğim saçmaliklardan sonra sabah tabiki vicdan azabi ve verilmeyen kilolarla uyandim. Sayfayi bi açtım Lucim de açlıktan uyuyamamis. Bi Utandim bi Utandim.. neyse bende erteleyip duruyodum hurma diyetini. Bu sabah itibariyle basladim. Yedim hürnami yogurdimu.
Birde Lucim sunu merak ediyorum. Yedi gunsonunda nirmal diyete ddönünce acaba kilo alıniyormuki.
canım günaydın... hayrlı olsun :) 7 gün sonunda alan da var 1-2 kg almayan da...3 gün ara verip yeniden bi 7 ye başlıyorlar genellikle
Ay tesekkur ederim canım. İyide kac kilo vermislerki bir iki almışlar ayol.
Herkese iyi gunler dun aksam yemegi yemedigim icin ben de gece biraz aciktim ama cok sorun olmadi. Birkac aksamdir yemek yememeye calisiyorum alismaya da basladim. Oglen yemeginde az yediysem biraz atistiriyorum tabi luci-liu abla (nasil hitap edecegimi bulamadim :) ) emeklerinin karsiligini fazlasiyla alirsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım yaa teşekküür ederim, hep birlikte elele verip inşallah alırız emeklerimizin karşılığını :) (bu arada istediğin gibi hitap edebilirsin tatlım) akşamlarını yemeden geçirmek yerine yoğurt haşlanmış tavuk salata benzeri gıdalarla geçirebilirsin canım. ama 18 i geçirmemeye çalış. yaşın henüz çok genç gelişme sürecin devam ediyor, o sebeple vitaminsiz kalmamalısın bu dönemde canım, dikkatli ol...
Bir sey sorcam benim yarin oglen girmeye vaktim olmayabilir onun icin kilo bildirimimi sabah yapsam olur mu? Gerci ben baslayali daha 2 gun oldu ama farketmez. Bir de nereye yazacagim bu gruba mi?
Guuunaayydnnn kaptanim haklisin gremedim yaaa brascik kacamaklarm.varda grmeye yuzum yokbugun kizimin asisi var kiyamam.yaaa cok agliyoooo
Dunku menum
sabah yumurta peynr domates salatalik 1 dilim ekmek
oglen 4 icli kofte 1 bardak ayran
aksam 4icli kofte 1 barfak ayran
Aksam cayn yannda biskuvi yedimm
canım yaaa nefes olayını çok iyi biliyorum nefes eğitimlerine de çok katıldım yürürken spor yaparken oturduğun yerden neler yapılması gerektiğini de öğrenmiştim ama maalesef aklııma hiç gelmiyor gün içinde :))))
akşam kıvrandım da kıvrandım komedi desen değil, dram desen yaşadığım hafif kaçacak..düpedüz dangalaklıktı benimki de işte arada geliyor böyle şapşilikler de bana
Bir sey sorcam benim yarin oglen girmeye vaktim olmayabilir onun icin kilo bildirimimi sabah yapsam olur mu? Gerci ben baslayali daha 2 gun oldu ama farketmez. Bir de nereye yazacagim bu gruba mi?
Oyyyy bu asilari agz yoluyka damla olarak verseler noluuurrrr kiymm kuzuma yaaa o agladi ben agladimkizlar anlik dyetler yapmasanz? Ssglikli degl brde surekli surdurulemetecek dyetler ya braknca geri glyr o kilolar bnde ypmstm k flakes dyetiydi bnmki 2 ayda 15 kilo verdm ama sekerim tansynum surekki dusmye basladi vitamnsz klmisim hap kullndm cok rhlikeli yni dkkat edn
O içli köfteler haşlamadır dimi Gizem .. Öyledir kesin
Çok güzel anlatmışsın amaBen de geceleri çok acıkıyorum. Gece 12'ye kadar dışarıda oturuyoruz genelde. Kahve içiyorum ya da su maden suyu vs. Odaya gelince de uyku tutmuyor açlıktan. Yabancı dizileri açıp, izlerken uyumaya çalışıyoruz. Dün 4 gibi uyuyup kalmışım. Sabah 7.30 gibi kalktım toktum sevindim resmen.
Normalde de sabahları bildirim yapıyoruz rabiscik.
Ayy yavrum ya ben de hiç kıyamam ağlayan bebeklere. Bir de içini çekenler yok mu ..
O içli köfteler haşlamadır dimi Gizem .. Öyledir kesin
Çok güzel anlatmışsın amaBen de geceleri çok acıkıyorum. Gece 12'ye kadar dışarıda oturuyoruz genelde. Kahve içiyorum ya da su maden suyu vs. Odaya gelince de uyku tutmuyor açlıktan. Yabancı dizileri açıp, izlerken uyumaya çalışıyoruz. Dün 4 gibi uyuyup kalmışım. Sabah 7.30 gibi kalktım toktum sevindim resmen.
Normalde de sabahları bildirim yapıyoruz rabiscik.
Ayy yavrum ya ben de hiç kıyamam ağlayan bebeklere. Bir de içini çekenler yok mu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?