- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.121
Lucim sen bir inat et neler gider neler ooo ..evet tatlım sanırım daha yavaş gidecek...amann gitsin de...kurbana kadar bu şekilde devam bakalım neler olacak :)
Bence de döndürsünler ya çok sıkıcı oldu site.yaaa inşallah döndürsünler bu ne yaa çok keyifsiz
Kizlar geçmişi okudum geldim. Azmis yazılanlar çabucak bitti. Uc gun girmedim ama kizlar hep aklimdaydiniz İnanin. Haber de veremedim kusura bakmayın. Benim telefona bi haller oldu kapanıyor surekli. Bilgisayari kullanmiyorum cunku iki aydir format atılmayi bekliyor oda. Misafir olunca zaten telefonumu kapansada ikide bi acip düzeltmeye çalışamadim. Siteden dolayi bircok arkadasda girememis. Cok bisey kaçırmamisim.Lucim karatay bende yarim yamalak yapıyorum. En sevdiğim diyet. Ama ben sabahlari bir dilim ekmek yemeden ya-pmiyorum Yaa....
KİZLAR bide benim telefonda bu siteyi beğenmedi Yaaa. Geçişler daha yavas oluyorgibi...
Kizlar geçmişi okudum geldim. Azmis yazılanlar çabucak bitti. Uc gun girmedim ama kizlar hep aklimdaydiniz İnanin. Haber de veremedim kusura bakmayın. Benim telefona bi haller oldu kapanıyor surekli. Bilgisayari kullanmiyorum cunku iki aydir format atılmayi bekliyor oda. Misafir olunca zaten telefonumu kapansada ikide bi acip düzeltmeye çalışamadim. Siteden dolayi bircok arkadasda girememis. Cok bisey kaçırmamisim.Lucim karatay bende yarim yamalak yapıyorum. En sevdiğim diyet. Ama ben sabahlari bir dilim ekmek yemeden ya-pmiyorum Yaa....
KİZLAR bide benim telefonda bu siteyi beğenmedi Yaaa. Geçişler daha yavas oluyorgibi...
evet canım en keyifli diyet karatay sanırım hiç aç kalınmıyor tabi leptini çalıştıracağız diye akşam yemeğinden sabaha kadar zorlayıcı olabiliyor bazen..yemekte çatlayana kadar yiyorum ama 3 saat sonra midede bir şey kalmıyor ve başlıyor kıvranmalarekmek zaten hayatımda uzun süredir olmadığı için zorlamıyor beni artık...
Lucim sen bir inat et neler gider neler ooo ..
Bence de döndürsünler ya çok sıkıcı oldu site.
Teknolojik aletlerin arızaları beni sinir ediyor. Geçen kış bozulan bir bilgisayarımız vardı evde. Ekranda hiçbirşey gözükmüyordu resmen. 2.yi aldık yaptırılmaz bu dediler diye. 1 ay önce falan 2. bilgisayara ihtiyaç oldu benim rahatça yazabilmem için. Hadi dedik 1 tane daha alana kadar bozuk olanla idare edeyim, yazarım iyi kötü diğer bilgisayarda düzenlerim diye düşündüm. Meğer benim ilgimi istiyormuş bilgisayar, ekran resmen HD görüntüye döndü :) Eşim sulanıyor hatta çaktırmadan bilgisayara.
Lucim sen bir inat et neler gider neler ooo ..
Bence de döndürsünler ya çok sıkıcı oldu site.
Teknolojik aletlerin arızaları beni sinir ediyor. Geçen kış bozulan bir bilgisayarımız vardı evde. Ekranda hiçbirşey gözükmüyordu resmen. 2.yi aldık yaptırılmaz bu dediler diye. 1 ay önce falan 2. bilgisayara ihtiyaç oldu benim rahatça yazabilmem için. Hadi dedik 1 tane daha alana kadar bozuk olanla idare edeyim, yazarım iyi kötü diğer bilgisayarda düzenlerim diye düşündüm. Meğer benim ilgimi istiyormuş bilgisayar, ekran resmen HD görüntüye döndü :) Eşim sulanıyor hatta çaktırmadan bilgisayara.
Lucim ekmek olayini ben cozemedim ama ac kalma dedigin gibi en onemli handikapievet canım en keyiflhandikapi. aratay sanırım hiç aç kalınmıyor tabi leptini çalıştıracağız diye akşam yemeğinden sabaha kadar zorlayıcı olabiliyor bazen..yemekte çatlayana kadar yiyorum ama 3 saat sonra midede bir şey kalmıyor ve başlıyor kıvranmalarekmek zaten hayatımda uzun süredir olmadığı için zorlamıyor beni artık...
:))))) ahhh ahh halen kıvranmalarım devam etmekte..kışın iyiydi 10 gibi yatıyordum da yazın 12-01 i buluyor yatmam çok zor oluyor çook:)Lucim dün gece sen aklıma geldin. Sabah saat 4 olmuştu biz daha uyuyamadık. Mideme resmen kramp girdiğini hissettim. O saatte hiçbirşey yenilmez ama zaten sağlıklı atıştırmalıklar yok odada. En son uyumuşum da kurtardım geceyi.
canım ekmeğin beni daha çabuk acıktıracağı inancına çok bağlandım belkide, sildim attım kafamdan..eskiden olsa makarnayı bile ekmekle yerdimLucim ekmek olayini ben cozemedim ama ac kalma dedigin gibi en onemli handikapi
Hmcim siteyi cozeyim derken cevabi yazamadan gönderdim. Teknolojik aletlerin kendi kendilerine düzelmeleride ayri bi gicik DIYrcektim.
:))))) ahhh ahh halen kıvranmalarım devam etmekte..kışın iyiydi 10 gibi yatıyordum da yazın 12-01 i buluyor yatmam çok zor oluyor çook:)
çok şükür ben sabahları tok kalkıyorum ve sade kahvemi içip direkt spora..yani öğle 12 ye kadar bir şey yemeden geçirebiliyorumAyy cidden zor yahu. Normalde öyle yatınca sabah tok uyanırdım. Bugün açımmm diye uyandım
Lucinin mutfağı kapanmıştır.
öğle: 11:00
1 kase tavuklu şehriye çorba
1 kase cacık
1 domates
akşam: 17:00
1 adet haşlanmış tavuk göğüs
1 kase cacık
su: 3litre
spor: 08:00-10:00 arası 2,5 saat 10 km tempolu yürüyüş.
19:30-20:30 arası 60 dakika tempolu yürüyüş yaklaşık 6 km
yemeğimi yedim karnım midem çok dolu, acayip şiştim ama açım arkadaşlar yaaa...bunu nasıl çözeceğiz
luci-liu .!.:Lucinin mutfağı kapanmıştır.
öğle: 11:00
1 kase tavuklu şehriye çorba
1 kase cacık
1 domates
akşam: 17:00
1 adet haşlanmış tavuk göğüs
1 kase cacık
su: 3litre
spor: 08:00-10:00 arası 2,5 saat 10 km tempolu yürüyüş.
19:30-20:30 arası 60 dakika tempolu yürüyüş yaklaşık 6 km
yemeğimi yedim karnım midem çok dolu, acayip şiştim ama açım arkadaşlar yaaa...bunu nasıl çözeceğiz
:)Afiyet olsun Lucim.
Sevmeden mi yiyorsun ki? Ben o zaman hiç doymuyorum.
Ben de menümü yazayım.
Sabah:
- 2 adet tavuk burger
Gün boyu bool kahve
Akşam:
- Tavuk döner
-Ayran
Midemdeki davuklar başladı gıt gıt gıdak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?