Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar yaa çok zor oluyor eskiden kk dam uyarı geliyordu şu msj yazdı falan diye şimdi hiç bişey yok bende sanki kimse yazmamış gibi hissediyorum bengücüm hoşgeldin canım lucim yaa sana hayranım nasıl böyle geç yatıp erken kalkıyon ben sersem gibiyim hm cim canım senin ev işi ne oldu

Bengü diyetisyen kendini kontrol etmen için faydalı bence. Eğer kendim kontrol ederken zorlanıyorum dersen gidilebilir. Yoksa bilgiler klasik.

Kaptanım biz eve yerleşmeyip, hayatımızı otelde sürdürmeye karar verdik. Şaka bir yana kiracı söylediği zamanda çıkmayınca, biz de beklemek zorunda kaldık. Bugün çıktı. Boya için birisini ayarlamıştık ama zaman söyleyememiştik tabi, şimdi onlar dolu 1-2 gün sonra başlayacaklar, bitecek. Temizlik ıvır zıvır. Ama iyice evsiz hissediyorum kendimi sorma.

Allah kolaylik vetsin canim.yerlesince rahatlayacaksin insallah tabi ilk zaman yorgunluk olur duzen oturana kadar

Allah kolaylik vetsin canim.yerlesince rahatlayacaksin insallah tabi ilk zaman yorgunluk olur duzen oturana kadar

Bu kadar uzun sürmesini hiç beklemiyordum canım. Artık evime geçesim var bir an önce. Bir geçeyim çıkmayacağım evden ohh :)

Yediklerinin glisemik indeksindendir bende acim

Aslında tavuk yedik saf protein ama yine de acıktım nedense.

saol canım..aslında çok severek yiyorum ama anlamadım ki ben de..bi türlü diyet beslenme moduna mı giremiyorum acaba canım cipsler çikolatalar falan istiyor ((( bu arada açım ben yahuuuu

saol canım..aslında çok severek yiyorum ama anlamadım ki ben de..bi türlü diyet beslenme moduna mı giremiyorum acaba canım cipsler çikolatalar falan istiyor ((( bu arada açım ben yahuuuu

Olabilir Lucim, tekrar moda girmekte zorlanıyorsundur. Ben de aynı durumdayım. Feci açım.

aaa son sayfada görünüyordum cevaplıyordum bi baktım 2 sayfa daha çıktı ortaya yazdığımı nereye yazıyorum kime yazıyorum belli değil... kaptancım teşekkürler tatlım alışkanlık sanırım geç yatıp erken kalkmak pek uyku ile aram yoktur

bu yeni siteyi hiç anlamadım ben yaaa... bi bakıyorum mesajlar var bi bakıyorum yok ne oluyor anlayamadm

Aynen Lucim, cevap verince garip bir yere götürüyor beni. :) Bu arada uyku olayı harika. Zaman kaybı gibi görüyorum ben ama az uyuyunca da kendime gelemiyorum bir türlü. Çok isterdim 2-3 saat ile durabilmeyi.

Aynen Lucim, cevap verince garip bir yere götürüyor beni. :) Bu arada uyku olayı harika. Zaman kaybı gibi görüyorum ben ama az uyuyunca da kendime gelemiyorum bir türlü. Çok isterdim 2-3 saat ile durabilmeyi.
son 3 senedir falan neredeyse günde 4 saat uyuyordum şimdi yine daha çok uyuyorum aslında..benim de hep söylediğim : mezarda yeterince uyuyacaz :) BU ARADA OKUYAN GÖREN YETKİLİ NEYİM VARSA SİTE REZİL OLMUŞ BERBAT İĞRENÇ!!! HEMEN ESKİYE GEÇİLSİN LÜTFEEEN

Çok doğru söylüyorsun Lucim. Ben de o nedenle uykuyu azaltmak istiyorum ama 2-3 gün sonra bünyem çöküyor 12 saat uyuyorum. Sonra normale dönebiliyorum ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…