Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O oo o kötüymüş canım

Sorma Lucim ya, eşim ise 5-6 gün 2-3 saat uyuyup cumartesi ya da pazar 8 saat uyuyup ayakta durabiliyor. Deli gibi özeniyorum. Ayrı gayrı uyumayalım diye de ya ben onun yanına kıvrılıp uyuyorum, ya o yatağa gelip oyun oynuyor :)

:) olsun iyidir aslında uyku çok özenmişimdir 12 ye kadar uyuyabilenlere..hayatımın hiç ama hiçbir günü saat 9 da uyanmadım...sabah 5 de bile yatsam (

:) olsun iyidir aslında uyku çok özenmişimdir 12 ye kadar uyuyabilenlere..hayatımın hiç ama hiçbir günü saat 9 da uyanmadım...sabah 5 de bile yatsam (
Ayy Lucim neyine özeniyorsun. Gün yarım başlıyor resmen, saat 6da uyansam neler yaparım kimbilir ooo ..

günaydın hanımlar işler tamam yürüyüşe çıkmakla çıkmamak arasında kaldım bu sabah hava inanılmaz sıcak durduğum yerde buharlaşacağım resmen karar veremedim ama sanırım çıkacağım.bildiririm size durumu...öptm herkesii

Kolay gelsin Lucim ..

Günaydın kızlar, umarım hepimiz için güzel bir gün olur.

Gunaydin kızlarrrr.. .
Tesekkurler hmcim.
Lucim uyandinda Yurudunmmu bide. Baksen. Bu kizin uykusuna aklım ermiyo benim. Nasil bi bünye kızım bu. Çocuğun olunca hic zorlanmicaksin:)ben iki yil gec yatip erken kalktimda binbir turlu hastalik buldum kendime:)

Heralde benim olsa çocuğu falan bırakırdım ağlasın oradan susar nasıl olsa diye. Çocuk ve ben 2 zıt kutubuz yine hissettim bak.

canıım kalktımda yürüdüm geldim 3 saat 12 km sabah sporumu tamamladım çok şükür... az önce lor peynirli roka salatası, 2 haşlanmış yumurta ve 1 bardak ev yapımı ayran ile kahvaltımı yapıp günü yarıladım çok şükür...fakat çok sıcaktı..parkurda yürüyüş yapıyorum ben parkura ulaşmak için zaten 3 km gidip 3 km de dönüyorum....pparkurda 3-4 tur atıyorum... üstüne bir de aletlerde çalıştım, bu sıcakta yine dağıldım geldim :)

Heralde benim olsa çocuğu falan bırakırdım ağlasın oradan susar nasıl olsa diye. Çocuk ve ben 2 zıt kutubuz yine hissettim bak.
yürüdüğüm parkurda bebek arabasıyla tempolu yürüyüş yapan yeni doğum yapmış hanımlar oluyor, hastayım onlara... bu sıcakta katmış bebeğini önüüne, hırs yapmışlar ama onları gördükçe hadi luci 1 tur daha diyorum :)

ama ben çocukluktan beri bu şekildeyim tatlım neden bilmiyorum annem falan uyurdu 10 a kadar ben 6 da kalkar otururdum kendi başıma :) galiba yapım bu...pazar güünleri bile 6 da uyanır kalkarım hemen yataktan, uyanınca kalkmam lazım benim yatıp bi daha uyuyayım mümkünü yok yapamıyorum

Ayy evet, gerçekten tebrik etmek lazım o hatunları.

Lucim ben de küçükken 6'da çizgi film izlemeye uyanırdım

Ayy evet, gerçekten tebrik etmek lazım o hatunları.

Lucim ben de küçükken 6'da çizgi film izlemeye uyanırdım

bak o kadar yazıyorum ah ah çocuklu kadınlar yürüyormuş ben de çıkıp 1 tur atayım diyesin gelmiyor değil mi şekerim benim çocukluğumda tv de yayın kısıtlıydı kuzum nerdeee sabah 6 da çizgi film izlemek :/

Şişt aman yaşını belli etme

Şimdi bizim burada olsa kesin çıkardım ama şans işte, hiç çıkıp yürümüyor hatunlar

Merhabalar kızlar. Cep mobil Uygulama çalışmıyor internet geldi buralarda olurum diyordum foruma giremedim. Neyse şans burdayım artık. Bugün ablam doğum yapıyor giyinip çıkıcam Teyze Oluyorum tey tey tey :)

tebrikler canımmmm :) sağlıkla keyifle büyütün inşallah :)

Cok komiksin ayol beniim kizin bebekken bi agglamasi vardi apartman duyardi:)
Supersiiiiiiin
Bendr hastayim ononlara. Ben Cocuksuz yürürum hepQUOTE="luci-liu, post: 36487226, member: 413480"]ama ben çocukluktan beri bu şekildeyim tatlım neden bilmiyorum annem falan uyurdu 10 a kadar ben 6 da kalkar otururdum kendi başıma :) galiba yapım bu...pazar güünleri bile 6 da uyanır kalkarım hemen yataktan, uyanınca kalkmam lazım benim yatıp bi daha uyuyayım mümkünü yok yapamıyorum [/QUOTE]
ne guzel ya
Ay ne heyccanlheyccanli. Tebrikler ne heycanli

Ya kizlar nefret ettim siteden resmen. Mesaj yazamıyorum resmen. Alttan reklam Fiskiriyo. Üstten alintilar sıkıştirito. Ekran bi kayiyo nereye yazdigim karışıyor. Yazdiklarim mesajin baska yerine gidiyor. OOofffff off.

Ahh bir alıntı yapabilsem alışacağım ama yok olmuyor, çokluya geçemedim henüz.

Siyamum tebrik ederim şimdiden. Güle güle büyüsün . ( Oldu dimi öyle deniyordu? )

Bengücüm maşallah cidden minicik ağızlarından nasıl ses çıkarıyorlar öyle. Yan komşunun bebeği vardı, bir ağlıyordu duymayan kalmıyordu. Ama kız nasıl yoruluyorsa bazen uyanmıyordu, kapısı da açık oluyordu evler müstakildi bundan önceki. Gidip giriyor çocuğu alıyordum kucağıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…