- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.181
Bu arada sabah diyetisyene gittim. Vatana millete hayirli ilsun
Tesekkur ederim canim yaptirdim az su ictigimAnaliz falan yapıldı mı? Ne durumdaymışsın? hayırlı olsun
Tesekkur ederim canim yaptirdim az su ictigimAnaliz falan yapıldı mı? Ne durumdaymışsın? hayırlı olsun
Az sudan dolayi ödem var biraz. En son gittigime gore de yağdan vermisim. Biraz sikilasmisim. Aferikm ama yeterli degil dedi. Daha cok su ic dedi. Daha cok Yuru dedgi. Diyette cok kaçamak yapiyosun döverim dedi
tebrikler canımmmmsağlıkla keyifle büyütün inşallah
ne guzel yaCok komiksin ayol beniim kizin bebekken bi agglamasi vardi apartman duyardi
Supersiiiiiiin
Bendr hastayim ononlara. Ben Cocuksuz yürürum hepQUOTE="luci-liu, post: 36487226, member: 413480"]ama ben çocukluktan beri bu şekildeyim tatlım neden bilmiyorum annem falan uyurdu 10 a kadar ben 6 da kalkar otururdum kendi başımagaliba yapım bu...pazar güünleri bile 6 da uyanır kalkarım hemen yataktan, uyanınca kalkmam lazım benim yatıp bi daha uyuyayım mümkünü yok yapamıyorum
Çok teşekkür ederim kızlar. Bizimki bi gün daha durcakmış yarın sabah geliyor :) çok heyecanlı gerçekten :)Ahh bir alıntı yapabilsem alışacağım ama yok olmuyor, çokluya geçemedim henüz.
Siyamum tebrik ederim şimdiden. Güle güle büyüsün . ( Oldu dimi öyle deniyordu?)
Bengücüm maşallah cidden minicik ağızlarından nasıl ses çıkarıyorlar öyle. Yan komşunun bebeği vardı, bir ağlıyordu duymayan kalmıyordu. Ama kız nasıl yoruluyorsa bazen uyanmıyordu, kapısı da açık oluyordu evler müstakildi bundan önceki. Gidip giriyor çocuğu alıyordum kucağıma.
kızlar LUCI nin mutfağı bugün de 17:30 itibariyle kapanmıştır...
öğle: 11:30
2 haşlanmış yumurta
lor peynirli roka salatası bol limonlu büyük kase
1 bardak ev yapımı ayran
ara : 14:30
3 ufak dilim kavun (çok canım çekti)
akşam: 17:30
2 kase tavuk suyu çorba
1 adet domates
su: 3 litre
spor: 08:00-11:00 arası 3 saat tempolu 12 km yürüyüş
akşam: 20:00-21:00 arası olması planlanmakta 1 saat 6 km tempolu yürüyüş
İyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
Peynir ekmek domates biber maydonoz yesil cay
Ara bitter çikolata bir kare
Yogurt yulaf ezmesi
Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pulavi
Salata
Yogurt
Sonra iki çatal kavun
Boooolll su
Kızlar yarın yola çıkacağım şimdi arabayı yerleştireceğim bana dua edin yaklaşık 600 km 2 çocukla araba kullanacağım okudum ama alıntılayamadım inş eve gidince daha iyi olur bol yazarım görüşmek üzere
Hayırlı yolculuklar kaptanım :) Allah sabır ve dikkat versinKızlar yarın yola çıkacağım şimdi arabayı yerleştireceğim bana dua edin yaklaşık 600 km 2 çocukla araba kullanacağım okudum ama alıntılayamadım inş eve gidince daha iyi olur bol yazarım görüşmek üzere
Çok teşekkür ederim kızlar. Bizimki bi gün daha durcakmış yarın sabah geliyorçok heyecanlı gerçekten
canııım duualarımız seninle hayırlı yolculuklar olsun ulaşınca faceden ya da buradan bi ileti gönderde sağsalim vardığınızı bilelim..öptüm seni çokKızlar yarın yola çıkacağım şimdi arabayı yerleştireceğim bana dua edin yaklaşık 600 km 2 çocukla araba kullanacağım okudum ama alıntılayamadım inş eve gidince daha iyi olur bol yazarım görüşmek üzere
Yok canım erkek ama çok utangaç bişey olcak ultrasonda hep yüzünü elleriyle kapattı göremedikHayırlı yolculuklar kaptanımAllah sabır ve dikkat versin
Kız olacak kesin, şimdiden nazlı
kızlar günaydınlarrrr.... dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir... eşime göre güneşten rahatsız oldum hafif güneş çarptı ya da üşüttüm... tüm gece tir tir titredim, soğuk terler attım nedendir bilmiyorum berbat bi geceydi..yarı uyur yarı uyanık sabahı ettim... saat 5 te de tam olarak yataktan kalktım...ev işlerimi halledip duşumu aldım, eşimin yasaklamasına rağmen yine de çıkacağım sporumu yapmaya...aslında şu an hazırım erken de çıkmak istiyorum ama bu saatlerde sokaklar boş, dükkanlar kapalı, köpekler oluyor yollarda, bi de ben trafik ışıklarına takılıp durmayayım diye-ki yürürken çok özen gösteriyorum hiç durmamaya- hep ara sokaklardan ulaşıyorum parkuruma, öyle olunca da bu saatlerde ortalık köpek kaynıyor o sebeple en azından saatin 8 olmasını beklemek zorunda kalıyorum....
bu arada sabah sabah sinirim bozulmadı da değil, bu kadar spora ve diyete rağmen sabah tartıda 69-70 arası bi rakam görünce hopladı resmen sinirim... bu kilo benimle acayip inatlaşıyor...spordan kaslar mı şişti bilemem ama bu kadar uğraşa kilomun + çıkması hakkatten gerginlik verici..neyse ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman!!! inatla savaşa devam edeceğim... şimdilik benden bu kadar öptüm sizleri.. gidip sade kahvemi içeyim
Yok canım erkek ama çok utangaç bişey olcak ultrasonda hep yüzünü elleriyle kapattı göremedikHayırlı yolculuklar kaptanımAllah sabır ve dikkat versin
Kız olacak kesin, şimdiden nazlı
kızlar günaydınlarrrr.... dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir... eşime göre güneşten rahatsız oldum hafif güneş çarptı ya da üşüttüm... tüm gece tir tir titredim, soğuk terler attım nedendir bilmiyorum berbat bi geceydi..yarı uyur yarı uyanık sabahı ettim... saat 5 te de tam olarak yataktan kalktım...ev işlerimi halledip duşumu aldım, eşimin yasaklamasına rağmen yine de çıkacağım sporumu yapmaya...aslında şu an hazırım erken de çıkmak istiyorum ama bu saatlerde sokaklar boş, dükkanlar kapalı, köpekler oluyor yollarda, bi de ben trafik ışıklarına takılıp durmayayım diye-ki yürürken çok özen gösteriyorum hiç durmamaya- hep ara sokaklardan ulaşıyorum parkuruma, öyle olunca da bu saatlerde ortalık köpek kaynıyor o sebeple en azından saatin 8 olmasını beklemek zorunda kalıyorum....
bu arada sabah sabah sinirim bozulmadı da değil, bu kadar spora ve diyete rağmen sabah tartıda 69-70 arası bi rakam görünce hopladı resmen sinirim... bu kilo benimle acayip inatlaşıyor...spordan kaslar mı şişti bilemem ama bu kadar uğraşa kilomun + çıkması hakkatten gerginlik verici..neyse ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman!!! inatla savaşa devam edeceğim... şimdilik benden bu kadar öptüm sizleri.. gidip sade kahvemi içeyim
anaammm site sapıttı yine benim mesaj 2. ye acayip bi şekilde çıkmış kusura bakmayın kızlar....
bu arada şu meşhur vermiycem videosunu izlemeyen kaldı mı aranızda??? ben yeni gördüm çok güldüm yaaa... dilime dolandı, ben de diyorum ki verecem verecem o kiloları verecem, inat değil mi verecem, kuruyup gitsem de verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?