Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Az sudan dolayi ödem var biraz. En son gittigime gore de yağdan vermisim. Biraz sikilasmisim. Aferikm ama yeterli degil dedi. Daha cok su ic dedi. Daha cok Yuru dedgi. Diyette cok kaçamak yapiyosun döverim dedi

Az sudan dolayi ödem var biraz. En son gittigime gore de yağdan vermisim. Biraz sikilasmisim. Aferikm ama yeterli degil dedi. Daha cok su ic dedi. Daha cok Yuru dedgi. Diyette cok kaçamak yapiyosun döverim dedi

Amanın, anladınız mı hemen deseydin. İyi olmuş Bengücüm, motive olmuştur sana.

tebrikler canımmmm sağlıkla keyifle büyütün inşallah

ne guzel ya

Ay ne heyccanlheyccanli. Tebrikler ne heycanli[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim kızlar. Bizimki bi gün daha durcakmış yarın sabah geliyor :) çok heyecanlı gerçekten :)

kızlar LUCI nin mutfağı bugün de 17:30 itibariyle kapanmıştır...

öğle: 11:30
2 haşlanmış yumurta
lor peynirli roka salatası bol limonlu büyük kase
1 bardak ev yapımı ayran

ara : 14:30
3 ufak dilim kavun (çok canım çekti)

akşam: 17:30
2 kase tavuk suyu çorba
1 adet domates

su: 3 litre
spor: 08:00-11:00 arası 3 saat tempolu 12 km yürüyüş
akşam: 20:00-21:00 arası olması planlanmakta 1 saat 6 km tempolu yürüyüş

İyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
Peynir ekmek domates biber maydonoz yesil cay

Ara bitter çikolata bir kare
Yogurt yulaf ezmesi

Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pulavi
Salata
Yogurt

Sonra iki çatal kavun

Boooolll su

Kızlar yarın yola çıkacağım şimdi arabayı yerleştireceğim bana dua edin yaklaşık 600 km 2 çocukla araba kullanacağım okudum ama alıntılayamadım inş eve gidince daha iyi olur bol yazarım görüşmek üzere

Çok teşekkür ederim kızlar. Bizimki bi gün daha durcakmış yarın sabah geliyor çok heyecanlı gerçekten [/QUOTE]

Kız olacak kesin, şimdiden nazlı :)

Afiyet olsun Lucim..

İyi akşamlar kizlar
Menum
Sabah
Peynir ekmek domates biber maydonoz yesil cay

Ara bitter çikolata bir kare
Yogurt yulaf ezmesi

Aksam
Kuru fasulye
Bulgur pulavi
Salata
Yogurt

Sonra iki çatal kavun

Boooolll su

Afiyet olsun Bengücüm.

Kaptanım aman dikkat et, mesafe uzakmış bir de çocuklar var. Yavaş sür emi?

Kızlarr. Yarın hurma diyeti beni bekler. Heyecanlıyım.
Bugünkü menümü yazayım.
Öğleye kadar kahve
Öğle:
- 2 nugget
- 1 bardak ayran

Akşam:

-3 ızgara köfte ( 6 köfteyi kedicikle bölüştüm:))
- 1 bardak ayran

Hayırlı yolculuklar kaptanım :) Allah sabır ve dikkat versin

Çok teşekkür ederim kızlar. Bizimki bi gün daha durcakmış yarın sabah geliyor çok heyecanlı gerçekten

Kız olacak kesin, şimdiden nazlı
[/QUOTE]
Yok canım erkek ama çok utangaç bişey olcak ultrasonda hep yüzünü elleriyle kapattı göremedik :)

canııım duualarımız seninle hayırlı yolculuklar olsun ulaşınca faceden ya da buradan bi ileti gönderde sağsalim vardığınızı bilelim..öptüm seni çok

Hayırlı yolculuklar kaptanım Allah sabır ve dikkat versin

Yok canım erkek ama çok utangaç bişey olcak ultrasonda hep yüzünü elleriyle kapattı göremedik [/QUOTE]

erkek olduğunu anlamıştım erkek bebek geç çıkar..benim de yeğenim çıkmak bilmemişti de doktor zorla çıkarmıştı :)

kızlar günaydınlarrrr.... dün gece hiç uyuyamadım desem yeridir... eşime göre güneşten rahatsız oldum hafif güneş çarptı ya da üşüttüm... tüm gece tir tir titredim, soğuk terler attım nedendir bilmiyorum berbat bi geceydi..yarı uyur yarı uyanık sabahı ettim... saat 5 te de tam olarak yataktan kalktım...ev işlerimi halledip duşumu aldım, eşimin yasaklamasına rağmen yine de çıkacağım sporumu yapmaya...aslında şu an hazırım erken de çıkmak istiyorum ama bu saatlerde sokaklar boş, dükkanlar kapalı, köpekler oluyor yollarda, bi de ben trafik ışıklarına takılıp durmayayım diye-ki yürürken çok özen gösteriyorum hiç durmamaya- hep ara sokaklardan ulaşıyorum parkuruma, öyle olunca da bu saatlerde ortalık köpek kaynıyor o sebeple en azından saatin 8 olmasını beklemek zorunda kalıyorum....

bu arada sabah sabah sinirim bozulmadı da değil, bu kadar spora ve diyete rağmen sabah tartıda 69-70 arası bi rakam görünce hopladı resmen sinirim... bu kilo benimle acayip inatlaşıyor...spordan kaslar mı şişti bilemem ama bu kadar uğraşa kilomun + çıkması hakkatten gerginlik verici..neyse ben de inat ettim el mi yaman bey mi yaman!!! inatla savaşa devam edeceğim... şimdilik benden bu kadar öptüm sizleri.. gidip sade kahvemi içeyim

anaammm site sapıttı yine benim mesaj 2. ye acayip bi şekilde çıkmış kusura bakmayın kızlar....

bu arada şu meşhur vermiycem videosunu izlemeyen kaldı mı aranızda??? ben yeni gördüm çok güldüm yaaa... dilime dolandı, ben de diyorum ki verecem verecem o kiloları verecem, inat değil mi verecem, kuruyup gitsem de verecem

Hayırlı yolculuklar kaptanım Allah sabır ve dikkat versin

Yok canım erkek ama çok utangaç bişey olcak ultrasonda hep yüzünü elleriyle kapattı göremedik [/QUOTE]

Ayy çok sevimli

Lucim terleyip soğuk su mu içtin ki? Ben ne zaman soğuk su içsem çok kötü oluyorum, bir de vücut sıcakken içince. Aman dikkat et kendini. 1 gün yapmasan spor birşey olmaz ama vücudun güçsüz düşerse toplanmak zor olur. Kilon da dediğin gibi kas şişmesinden oluyordur muhtemelen.

Video değil de versiyonları çok iyi

Ayy nasıl aç uyandım. İlacımı içtim bekledim. Şimdi de hurma ile kahve tüketeceğim. Sabah yoğurt yemek istemedim, zor uyanıyorum zaten diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…