Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cedricim bak bizim listeye uygun yeme düzeni oluştur kendine kısa zamanda sonuç veriyor yarın çıkacak meydana kimde ne kadar işe yaradı... beğenirsen sende yap listeyi uygulamasan bile yakın şeyler ye..

seni yeni seda sayan yapalımopuyorumnanaktan ben çayın deneği olaraktan her yere gidip bir ayda şu kadar verdim diyim bak kapını aşındırırlar:roflol:..

canım ya aç karnına diyor ama işte denedim yapamadım mide bulantısına dayanamadım öyle kullanamıyorum ama ağzıma iki lokma atıp hemen anında içiyorum böyle çözüm buldum ne yapayım..

kızlar yarın büyük gün
İnş yarın hepimiz iyi müjdeler veririz birbirimizekaydirigubbakcemile5

cedric diyete devam kararına çook sevindim
yaa edric deyince eve gitsem de izlesem çok seviyorum o minik oğlanı benlaelaelaelaelae
bijocum evine yurduna gitmene sağsalim kavuşmana sevindim. oraların tadını çıkar

bu arada ben dün menüdekilerin haricinde 1 adet mangal tavuk yedim. minik bir parçaydı:kedi:
malum misafirler var ayıp olmasın babından yerimseniben

hoşbulduk sportim :sm_cool:

aaa nerde oturuyosun ki canım ve şimdi nerdesin merak ettim fisfisfis
canım ben atasehırde oturuyordum sımdıde ımes e modokoya cok yakınım hatırladıgım sen bostancıdaydın degılmı

kallıste zaten senden sonucları beklıyorum bakalım nasıl olcak.bende sızın dıyete baslamayı dusunuyorum tek basıma olsa lısteye haytda uyamam ama sızden destek alırım sanırım haftaya cuma baslarım artık nıye dersen bu hafta benım klasık corba salta dıyetını yapıp aldıgımı vermek ıstıyorum.aslında bende bu dıyetı duzgun yaodıgımda 2 kılodan az vermıyorum ama yazında corba ıcmek pek kolay olmuyor.belkı onun yerıne sebze haslarım bakalım

bijocum, denizin kokusunu iyice depola:gitme: beni ağlatıyor son zamanlarda o koku inanılmaz özlüyorummafoldumben.. annemize bendende bir öpücük ver canım..

cococum bir parçadan bir şey olmaz düşünme bile canım etkilemesin, düşürsen takılıyor gitmiyorlmaz:

benımde en sevdıgım cızgı fılm kahramanı cedric.ama bu aralar hıcbır kanalda goremıyorum hangısınde yayınlanıyorkı:kedi:

cedricim evet çorba şokunu bende çok sık yapardım soğan, bir patates ve bir kaç sebze 3 gün akşam öğünlerinde tükettiğimde hemen kiloyu oynatır ama geçen hafta ben sebzelere baktım sebzelerde bana baktı o çorbayı kaşıkladığımı düşündükçe şişman kalayım dedim:roflol:.. şu an yaptığımız liste inan hiç zorlamıyor yormuyor insanı.. bence yarın ki sonuçlara bakıp hemen hafta başı başla haftaya kadar bekmele vakit kaybetme.. cuma-cumartesi ve pazar çorbanı yap...kaydirigubbakcemile5

aa ben bu çorbadan kızıma yapıyorumkafamçokkarıştı
çok da lezzeti oluyor walla sengözlerimebaksanab

nasılmış bu çorba şoku CADIARZU

kallıste ben sabah 1 dl ekmek peynır ogle herhangı bır corba ve 1 dl ekmek ve aksam salata seklınde yapıyorum.ama ogle saatlerınde yuzmeye gıdıyorum.cok acıkıyorum.hatta basım donuyor.kucuk bı sandvıc gotururum yanımda artık.bu arada sabah 5 6 gıbı sıte ıcınde yuruyus yapıyorlar onlara katılıcam.sımdıye kadar camdan bakıp yalanıyodum ama artık bende katılcamkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

kallıste ıstanbul a gelmıycekmısın bu yaz.kızlarda tatıle gırınce yanı.denız kokusu depolamaya yanı
canım geleceğim kısmetse.. eşim şu haftalarda bir haftalık izin ayarlamaya çalışıyor geçen yıllardan çok hakkı var, normalde bizim izin ayımız temmuz sonu yada ağustos başıdır o zamana kadar bir hafta çıkıp İstanbula gelmek niyetindeyiz, ablamlarda otelin tadilatına başladılar gidip duruma bir bakıp hemde yardımcı olmak amacındayız ama temmuz sonunda ağustos ilk haftalarında büyük kızın yetenek sınavları oluyor o zaman sadece çocuklarla daha uzun zaman kaçabilirim diye düşünüyorum... kışın hiç uğramadım ki biliyorsunuz zatenlmaz: yaz için bol bol faydalanayım diye:kedi: inşallah..

aa ben bu çorbadan kızıma yapıyorumkafamçokkarıştı
çok da lezzeti oluyor walla sengözlerimebaksanab

nasılmış bu çorba şoku CADIARZU
canım yağsız tuzsuz işte aynen 3-4 sebzeyi haşlayıp yanında yoğurt ile tüketiyordum akşam öğünlerinde..

ben itiraf edeyim dedim lülülülülülü
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın takımım,
bijom yerine ulaşmış hayırlısıyla,anacığının evinde çoook güzel günler geçirir inşallah...
kallisim,senin sürprizi çok merak ediyorum,yarını merakla bekliyorum...
bhk ve cocostar,sizin durumunuz ne alemde,zorlanmıyorsunuz inşallah..benim zorlanma durumum bitti,alıştım vallahi...
cedric sen de şu çorba diyetini yap da sonucu ne olacak bakalım.ama seni de bizim diyete bekliyoruz...

çikolatım hoşgeldin ..opuyorumnanaktan
Moralini düzelttinmi canım birazzemuszemus..
benim sonuç :umursamaz: bu gün sapıtmazsam ki yok böyle bir şey lmaz: cidden güzelzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…