- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.581
söyledim hemen sen de selam söyle dedi canım a.s.günaydın canlar.
bijom yerine ulaşmışsın sevindim canım annenede bizden bol selamlar söyle emi.
canım ben atasehırde oturuyordum sımdıde ımes e modokoya cok yakınım hatırladıgım sen bostancıdaydın degılmı
hoşbulduk sportim :sm_cool:
aaa nerde oturuyosun ki canım ve şimdi nerdesin merak ettim fisfisfis
cedricim bak bizim listeye uygun yeme düzeni oluştur kendine kısa zamanda sonuç veriyor yarın çıkacak meydana kimde ne kadar işe yaradı... beğenirsen sende yap listeyi uygulamasan bile yakın şeyler ye..
seni yeni seda sayan yapalımopuyorumnanaktan ben çayın deneği olaraktan her yere gidip bir ayda şu kadar verdim diyim bak kapını aşındırırlar:roflol:..
canım ya aç karnına diyor ama işte denedim yapamadım mide bulantısına dayanamadım öyle kullanamıyorum ama ağzıma iki lokma atıp hemen anında içiyorum böyle çözüm buldum ne yapayım..
günaydın canımm, ulaştımm. evlenmeden önceki odamdayım ohh anne evi keyfi gibi var mı yaaa :içelim:
kızlar yarın büyük gün
İnş yarın hepimiz iyi müjdeler veririz birbirimizekaydirigubbakcemile5
cedric diyete devam kararına çook sevindim
yaa edric deyince eve gitsem de izlesem çok seviyorum o minik oğlanı benlaelaelaelaelae
bijocum evine yurduna gitmene sağsalim kavuşmana sevindim. oraların tadını çıkar
bu arada ben dün menüdekilerin haricinde 1 adet mangal tavuk yedim. minik bir parçaydı:kedi:
malum misafirler var ayıp olmasın babından yerimseniben
bu arada ben dün menüdekilerin haricinde 1 adet mangal tavuk yedim. minik bir parçaydı:kedi:
malum misafirler var ayıp olmasın babından yerimseniben
benımde en sevdıgım cızgı fılm kahramanı cedric.ama bu aralar hıcbır kanalda goremıyorum hangısınde yayınlanıyorkı:kedi:
cedricim evet çorba şokunu bende çok sık yapardım soğan, bir patates ve bir kaç sebze 3 gün akşam öğünlerinde tükettiğimde hemen kiloyu oynatır ama geçen hafta ben sebzelere baktım sebzelerde bana baktı o çorbayı kaşıkladığımı düşündükçe şişman kalayım dedim:roflol:.. şu an yaptığımız liste inan hiç zorlamıyor yormuyor insanı.. bence yarın ki sonuçlara bakıp hemen hafta başı başla haftaya kadar bekmele vakit kaybetme.. cuma-cumartesi ve pazar çorbanı yap...kaydirigubbakcemile5
ohh afyet bal şeker olsun...
hiç bişeycik olmaz,
bence de düşünme bile..
cococum bir parçadan bir şey olmaz düşünme bile canım etkilemesin, düşürsen takılıyor gitmiyorlmaz:
cedricim evet çorba şokunu bende çok sık yapardım soğan, bir patates ve bir kaç sebze 3 gün akşam öğünlerinde tükettiğimde hemen kiloyu oynatır ama geçen hafta ben sebzelere baktım sebzelerde bana baktı o çorbayı kaşıkladığımı düşündükçe şişman kalayım dedim:roflol:.. şu an yaptığımız liste inan hiç zorlamıyor yormuyor insanı.. bence yarın ki sonuçlara bakıp hemen hafta başı başla haftaya kadar bekmele vakit kaybetme.. cuma-cumartesi ve pazar çorbanı yap...kaydirigubbakcemile5
cine 5 delikafadulden
canım geleceğim kısmetse.. eşim şu haftalarda bir haftalık izin ayarlamaya çalışıyor geçen yıllardan çok hakkı var, normalde bizim izin ayımız temmuz sonu yada ağustos başıdır o zamana kadar bir hafta çıkıp İstanbula gelmek niyetindeyiz, ablamlarda otelin tadilatına başladılar gidip duruma bir bakıp hemde yardımcı olmak amacındayız ama temmuz sonunda ağustos ilk haftalarında büyük kızın yetenek sınavları oluyor o zaman sadece çocuklarla daha uzun zaman kaçabilirim diye düşünüyorum... kışın hiç uğramadım ki biliyorsunuz zatenkallıste ıstanbul a gelmıycekmısın bu yaz.kızlarda tatıle gırınce yanı.denız kokusu depolamaya yanı
canım yağsız tuzsuz işte aynen 3-4 sebzeyi haşlayıp yanında yoğurt ile tüketiyordum akşam öğünlerinde..aa ben bu çorbadan kızıma yapıyorumkafamçokkarıştı
çok da lezzeti oluyor walla sengözlerimebaksanab
nasılmış bu çorba şoku CADIARZU
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben itiraf edeyim dedim lülülülülülü
..
canım yağsız tuzsuz işte aynen 3-4 sebzeyi haşlayıp yanında yoğurt ile tüketiyordum akşam öğünlerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?