- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.621
evet yine ben geldim gidiyorum geliyorum sezi şöyle bir bakıp kaçıyorum :)
reyahan ablacım nasılsın,
bu aralar hepimize bir hız geldi valla, ben durdum 1 ay boyunca 58 de, bu hafta başından itibaren hergün tartılıyorum 56 yım bir anlık su kaybı falan değil, 56 oturdu artık, hemde reglimin 2.günü bittiğinde, 55'e de inicem sanırım çok mutluyum
temmuzda mezun olmayı planlıyorumzemuszemus
ablacım aslında seninde kamış şurda 4 kilon, türkiyeye gelene kadar atarsın bu kiloyu da inşallah sağlıkla....
canım günaydın.. bir kutu, bir buçuk kutu yada 2 kutu canım bu kadar minicik detaylara takılmanız sizi strese sokar, değişen bir şey olmayacaktır sonuçta 1000 kaloriye yakın bir diyet 1000 yada 1100 olması vereceğin rakamı çok fazla değiştirmez yada durdurmaz, elinizden geldiğince yakın yapmaya çalışın.. bende hayatta ölçmem tartmam, göz kararı... olacak o kadar...alkisalkisalkis
akşam çay hakkında bilgi verdik zemuszemus bakmak istersen diye yazayım dedim..
çok teşekkürler canım Şeniz çıkarıcam emin ol yerimsenibenbijocum evine yurduna gitmene sağsalim kavuşmana sevindim. oraların tadını çıkar
aa canım ben de bostancı e5 deyim zaten. yakınmışız baya :1rolleyes:canım ben atasehırde oturuyordum sımdıde ımes e modokoya cok yakınım hatırladıgım sen bostancıdaydın degılmı
tamam kallisim. az önce markete gittik annemle diyet şeysileri almaya kaydirigubbakcemile3 o zaman içime çekmiştim havayı senin için olsun opuyorumnanaktan tamam şimdi gidip öpüyorummm Şenizbijocum, denizin kokusunu iyice depola:gitme: beni ağlatıyor son zamanlarda o koku inanılmaz özlüyorummafoldumben.. annemize bendende bir öpücük ver canım..
kalisim bizimde bugün 3.günümüz ama işyerinde peyniri fırına veremedik direk yedik ne kadar yememiz gerektiğine karar veremedik 1,5 kibrit kutusu yedik bilgilendirirsen sevinirim şekerler bu arada hepinize günaydın kısssssssssllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?