- 25 Şubat 2008
- 8.177
- 34
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.601
bhk ve cocostar,sizin durumunuz ne alemde,zorlanmıyorsunuz inşallah..benim zorlanma durumum bitti,alıştım vallahi...
yapma yaa bu kadar sabrettik zaten bak haftalardır tartılmıyordum zorla sonucu merak ettiğimden tartıldım yarından önce bakmayacağımmoralim iyi kallis sultan,herşey Allah'tan napalım..hayırlısı olsun..
ayy bekleyemeyeceğim ya ne çıktı tartıda söyleseneeeeeeeeee :kedi:
hayırbütün gün bu çorba mı tüketiliyor yani:uhm:
canım aman gayret et nolur 2 gün dayanınca gerisi geliyor..vereliniortakhanımlar ben cıkıyorum bıraz ders calısıcam aksam uzerı yıne ugrarım herkese ıyı dıyetler ay umarım bende bozmam bugun
sen spora bir yeremi gidiyorsun zemuszemusgece yine uyuyamadım.. spora gitmem lazım ama feci uykum var.. öğlene kabak yemeği yaptım bir de. öğleden sonra aktara gitmem lazım. pff.. yogun bi gün ve evden cıkasım yok:S
günaydın takımım,
bijom yerine ulaşmış hayırlısıyla,anacığının evinde çoook güzel günler geçirir inşallah...
kallisim,senin sürprizi çok merak ediyorum,yarını merakla bekliyorum...
bhk ve cocostar,sizin durumunuz ne alemde,zorlanmıyorsunuz inşallah..benim zorlanma durumum bitti,alıştım vallahi...
cedric sen de şu çorba diyetini yap da sonucu ne olacak bakalım.ama seni de bizim diyete bekliyoruz...
benim gayet iyi gidiyor çikolatacım..
yanlız dün akşam iş güç derken tüm gün iştahla yemeyi beklediğim golden elmamı yemeyi unuttum.
ona hayıflanıp duruyorum:gitme:
senin de alışmana cok sevindim opuyorumnanaktan
yapma yaa bu kadar sabrettik zaten bak haftalardır tartılmıyordum zorla sonucu merak ettiğimden tartıldım yarından önce bakmayacağımlmaz: ama 2 den az değil söyliyeyim:kedi:
hayırlmaz: hayır.. sabah normal kahvaltı öğlen sebze et salata vs.. akşamda sadece salata yoğurt eşliğinde bu çorba:umursamaz:
canım aman gayret et nolur 2 gün dayanınca gerisi geliyor..vereliniortak
sen spora bir yeremi gidiyorsun zemuszemus
sen o zaman bugün extra bir meyve ye bhk cğm bence.kız bu açlıkta unutulur mu meyve:)
evet artık hiç zorlanmıyorum,yalnz spora çok üşeniyorum bu ara...nolcak bilmiyorm,sporsuz olmaz
dün akşam eve geç geldik
ben de elmamı yemedim osaatten sonra
sabah kalkınca yedim :kedi:
bencede süper.. o kadar durgunluktan sonra hemde kilo aldım aniden bırakınca rahatlayınca.. fakat hepsini geri itip üstünede verdim :teytey:yerimseniben.. yarına kadar dahada insem diyorum inşallah hepimiz güzel sonuç alırıza.s.inanmıyorum kallisim,süper... eğer 2 den fazlaysa,sen bu diyetle bu işi çözdün demektir!
canım stadyumun oradan esnaf sarayına giden yolu biliyormusun.. taşbaşı kuyumcular çarşısı var, reşadiye camisi var.. işte o cami ve kuyumcular çarşısının hemen arkasında... esnaf sarayının orada tuhafiyeciler sokağı nerde dersen zaten aynı 2 sokak hem tuhafiye hem aktar var karışık..ya bu arada.. kalliste bişiy sorucam. aktarlar nerde burda?
ay evet ya ciddi mutlu ediyor insanı :teytey: eşim dün yüzün süzüldü 2 günde farkındamızın dedialkisalkisalkisopuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar maşallah herkeslere diyetler tam gaz kalliste canım 2 den az değilmiş maşallah sana canım süpersin :hooray: insan kilo verince nasıl mutlu oluyor dimi evet evet hepimiz artık bu yola baş koyduk dönmek yokkkkkk gitsin kilocuklar
ha...tamam anladım sanırım. çok teşekkürler :1hug: a.s.
kalisim bizimde bugün 3.günümüz ama işyerinde peyniri fırına veremedik direk yedik ne kadar yememiz gerektiğine karar veremedik 1,5 kibrit kutusu yedik bilgilendirirsen sevinirim şekerler bu arada hepinize günaydın kısssssssssllllllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?