Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cikolatam 3 gün gecmis bile masallah. ne cabuk gecti.. yani bana öyle geldi. sikintiyi ben cekmiyorum ya ondan olsa gerek. yarin tatil oh bee

insallah kallisim. mideyimi bozdun alkolle hehehe.kaydirigubbakcemile5 harikasin ya bende arada neselenirim. esim getirir hemen birer bardak.

ayy vallahi çaylardan fenalık geldi.bende hem doğa nın çayı var hem liptonun form çayı var...
yani bu bahsettiğin çayın diğerlerinden farkı nedir acaba kallisim?

bunun farki cinden geliyor olmasi olabilir cikolatam okuyamiyoruz bilmiyoruz. yani sisko cinli cok az diyoruz daha dogrusu güzelim her yilana sariliyoruz.. umut dünyasi

sonra bu cayin cok olumlu etkileri var. kolesterolu düsürüyor. antioksidan özelligi var. cildimize bile iyi gelecekmis.. yakinda ay gibi parliyacagiz .zemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:

umut dünyaı lafına çok güldüm reyhan ablam...
ama vallahi öyle,her bitkiden bir çare bekliyoruz...
çok şey denedim,ilaç bile kullandım.denemediğim yöntem,diyet,mucize iksiz kalmadı...
sonuç 25 kilo fazla!
diyet+spor... başka yol bilmiyorum ben!

insallah kallisim. mideyimi bozdun alkolle hehehe.kaydirigubbakcemile5 harikasin ya bende arada neselenirim. esim getirir hemen birer bardak.
Sorma ablacım benimde eşim azıcık yorgunluk atayım demişti kaydirigubbakcemile3 bana ne olduysa asıl ben attım yorgunluğu, başlayınca ardı arkası gelmedi, kendimi kaybedene dek içmişim çoktandır yapmıyordum iyide geldialkisalkisalkis
ayy vallahi çaylardan fenalık geldi.bende hem doğa nın çayı var hem liptonun form çayı var...
yani bu bahsettiğin çayın diğerlerinden farkı nedir acaba kallisim?
canım bizde tam bilmiyoruz inan tam tercüme edemedim ama metabolizmayı düzene sokuyor, ödem oluşmasını önlüyor ve yağ eritici özelliği var diyor.. bulursam foto ekleyeyim bakayım hemen..

ben cedrici merak ediyorum . oda basladi galiba onda etkisi nasil oldu eger cayla falan olacak seyse oooooo yasadik..kaydirigubbakcemile5
ablacım içiyormu bilmiyorum ama bak kilo almış şimdi gördüm mesajını ama biraz yorgunlukla beraber bıkkınlık oldu onda birden verdi çünkü çok fazla kilo... oda düzenli kullansada bakalım sonuç ne olacak..

cedric in basi telasli. canim benim ev tasidi yerlesti. kilo vermesi sorumlu hale girdi. dedigin gibi bastan cok hizli verdi. onun gaziyla buzamana kadar götürdü diyeti. ama bikkinlik oldu galiba .yolum cok uzun diye bunaldi bikti benim canim. ahhhhh ah cay kahve degilde bir sihirli degnek olsa.. hepinizi 50 kilo yapardim bir anda..

cedricin esi cinden getirdi cikolatam cayi.. bende ebayden aliyorum canim. burada yarim kilosu 27 euro kargo ücreti 6 euro. ve bir ayda ancak geliyor

quick slimming tea

çikolatım melzeyitim google bunu yazarsanız görsellere bakın çay çıkıyor.. cildi yenileyici diyor çok yerde merak ettim iyice..

çikolatım nette bulamadık reyhan ablada açığından aldı oda öyle kullanıyor biz paketlisini aldık.. artık karar verilirse cedricimin eşi bizim için getirtir 186 paket:roflol:

asyacımda sormuş evde ne düzenledin diye amann hiç sormayın.. benim dükkandan kalan malzemeyi ufak bir odaya yığmıştım moral bozukluğundan bakmıyordum..şimdi tatil ya kızlar biraz bişeyler yaparız dediler oyalanmak için oyuncak vs dikmek istediler.. toplayıp düzenlemek mecburiyetinde kaldım içim acıyor ama baktıkça.. işte o odanın dolaplarını sağını solunu yerleştirdik malzemelerimizi düzene soktuk sabaha az var işim henüz bitmedi..

kolay gelsin kallisim. dinlenin yarin devam edersiniz ya sikmayin kendinizi. ben cok rahatim bu konuda. öyle asiri bir titizligim yoktur. canim ne zaman isterse ozaman yaparim . mesela buraya gelmeden önce temizlik yapiyordum gecenin bir vakti sildim süpürdüm ovaladim. gündüz canim istemez güneste yatar göbüsümü kasirim hesabi..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…