- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #11.561
evet canlarım 7. takım aynen saf meyve sebze suyu içip 2 günde bir lavman müsil yada bitki çayı içiyorlarmış bende okudum neler yaptıklarını ama şimdi birşey görmezler ilerde yan etkilerini görürler bağışıklık sistemini çöekrtirler tüm hastalıklara yenik düşerler vallalmaz: lmaz:
iyi geceler kizlaar gerci herkez gitmis ya olsun kallisim demek sirf meyve suyu soda haa gercekten cok tehlikelibir şey daha var 7. takım arkadaşlarımızzı asyam baktımda sarı kırmızı diyeti bir adıda demiş ama yanılmış.. sarı kırmızıyı yapanlar başka.. onlar dediğiniz gibi, sadece meyve suyu, soda ve müshil alıyorlar.. çok ama çok tehlikeli ..
ben kaçıyorum hepinize huzurlu geceler diliyorum.. reyhan ablacım yarın tatil inşallah dinlenebilirsin...
günaydın canımm, ulaştımm. evlenmeden önceki odamdayım ohh anne evi keyfi gibi var mı yaaa :içelim:bijocum naaptı acabaaa.. sağ salim gitsin gelsin
ulaştım ulaştım kallisim teşekkür ederim Şeniz var ya mis gibi deniz kokuyor şu an olduğum yer off nasıl özlemişim opuyorumnanaktanGünaydınlarrrr... Hepiniz için güzel bir gün olur inşallahopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Bijocuk ulaştımı acaba İstanbulaCADIARZU
ŞenizŞenizgünaydın cnmm=))
umarım ulaşmıştır sağ salim. girer haber verir sanırım bize ordan da.
kesınlıkle evet tasınma sırasında yemek zorundaydım ve vıcdan azabından oluyordum sankı ızın alırsam butun bunlar bıtecekmıs gıbı geldı ama dahada artdı.uff napıym ya duse kalka devam etcem ısdeşu çaydan bizdemi alsak kalliste yarın bize süpriz yapacakmış görelim bizde çay alırız hem diyet hemde çay iyi gider valla canım sende bizim yaptığımız diyetten yap bugün 3.günümüz bitti maşallah herşey yolunda gidiyor burdan uzaklaşınca giden kilolar geri geliyor malesef :gitme::gitme::gitme:
kesınlıkle bhk buradan ayrıldıgım anda kılo alıcam bunu ıyıce anladım artıkcedric canım,
azimli arkadaşım..
ayrılmama kararı almana sevindim kendi adıma...
moralini de hiç bozma,
burada kalmaya devam et,
herkes motiveni yerine getirecektir..
kallıstem aldıkları yerden sabah ac karnına ıcsınler demısler.benımde fena mıgdemı bozdu yerlesme sırasında bırakdım o yuzden ama kısa bır sure ıcınde yıne baslıycam.paketde 10 kılo ve daha fazlası dıyor.bı tarafdanda fazla kılolular ıcın o tabletler verılmıs bana kalsa ıcıcem ama korkuyorum bır tarafdandamelzeyitim çay nedir diye sormusun canım tesadüfen nette dolaşırken yabancı sitelerde buldum ben bir çay.. sonra araştrdık nereden temin edebiliriz diye ama bulamadım nette bile satışı yoktu var olanda toptan satıştı, o sıra cedricimin eşi çine gidiyordu çay çin malı çünkü rica ettik sağolsun oda kırmadı getirdi..henüz bir kaç gün oldu başlayalı ama diyetede rastgeldi ya ikisi birden durgun kilomu kırdı zaten uzun zamandırda diyet yapmıyordum birden hareketlendi.. bence biraz bekleyin tam sonuç alalım öyle kullanalım şimdi belki diyetle beraber oluşunun etksidir bilemiyoruz ama çayın üzerinde haftada 2,5 kilo ayda 10 kilo diyor ama bunada kriter getirmiş tabiki kilosu az olanlarda aynı etkiyi yapmıyormuş..
cedricim canım ben elime geçtiği günden beri kullanıyorum, ilacı kullanmaya korktum tabikikafamçokkarıştı şimdi çayla denemedeyim, bir kez aç karnına içtim çok aşırı mide bulantısı yaptı zor durdum, her sabah kahvaltı arkasında kullanıyorum hiç aksatmadan.. ilk iki gün bağırsaklarımı çalıştırdı şimdi normale döndü, ama tokluk yapıyor bu kesin... bakalım ileriki günler ne gösterecek..zemuszemus
reyhan abla sadece cayla olmaz bıde hıc sevmem ben cay kına gıbı kokuyor yanı cok tahammul edebılecegım bısey degıl ama kısa surelı ıcılebılırben cedrici merak ediyorum . oda basladi galiba onda etkisi nasil oldu eger cayla falan olacak seyse oooooo yasadik..kaydirigubbakcemile5
su anda ıcmıyorum ama kısa surede baslıycam.bırazcık aldım kılo :gitme:Sorma ablacım benimde eşim azıcık yorgunluk atayım demişti kaydirigubbakcemile3 bana ne olduysa asıl ben attım yorgunluğu, başlayınca ardı arkası gelmedi, kendimi kaybedene dek içmişim çoktandır yapmıyordum iyide geldialkisalkisalkis
canım bizde tam bilmiyoruz inan tam tercüme edemedim ama metabolizmayı düzene sokuyor, ödem oluşmasını önlüyor ve yağ eritici özelliği var diyor.. bulursam foto ekleyeyim bakayım hemen..
ablacım içiyormu bilmiyorum ama bak kilo almış şimdi gördüm mesajını ama biraz yorgunlukla beraber bıkkınlık oldu onda birden verdi çünkü çok fazla kilo... oda düzenli kullansada bakalım sonuç ne olacak..
ah ah reyfan abla esımde ben uzuldugum zaman derkı keske elımde olsa kılolarını ben alsamda senı ıstedıgın gıbı ıncecık yapsam.ama olmuyor ısdecedric in basi telasli. canim benim ev tasidi yerlesti. kilo vermesi sorumlu hale girdi. dedigin gibi bastan cok hizli verdi. onun gaziyla buzamana kadar götürdü diyeti. ama bikkinlik oldu galiba .yolum cok uzun diye bunaldi bikti benim canim. ahhhhh ah cay kahve degilde bir sihirli degnek olsa.. hepinizi 50 kilo yapardim bir anda..
reyhan abla senınkıde aynı caymıcedricin esi cinden getirdi cikolatam cayi.. bende ebayden aliyorum canim. burada yarim kilosu 27 euro kargo ücreti 6 euro. ve bir ayda ancak geliyor
çikolatım nette bulamadık reyhan ablada açığından aldı oda öyle kullanıyor biz paketlisini aldık.. artık karar verilirse cedricimin eşi bizim için getirtir 186 paket:roflol:
bu kez gelırken 10 paket geldı ama 3 ayrı kısının uzerınde.esım gumruklerde kalmaya alıskındır ama ıkı kutu cay ıcın kalmak agrına gıder beyefendının kesın-tatlicadiarzu-ya ben bu cayı ıthal etmeyı cok ıstıyorum.yanı seda sayan acun bıle urun getırıyo benım eksıgım ne kaydirigubbakcemile3saka bı yana getırebılsek cok ıyı olur ama prosedürü cok uzun:roflol:heheheheh kallisim alemsin ya. aynen 186 paket. adama kacakcilik yapiyorsun demesinler allah korusun. kafamçokkarıştı
herkese tekrar gunaydıngünaydın kızlar
iyi bir gün olması dileklerimle
günaydın canımm, ulaştımm. evlenmeden önceki odamdayım ohh anne evi keyfi gibi var mı yaaa :içelim:
ulaştım ulaştım kallisim teşekkür ederim Şeniz var ya mis gibi deniz kokuyor şu an olduğum yer off nasıl özlemişim opuyorumnanaktan
ŞenizŞeniz
hoşbulduk sportim :sm_cool:bijoux cum hoş geldin vatan topraklarına
aaa nerde oturuyosun ki canım ve şimdi nerdesin merak ettim fisfisfisbijoux hosgeldın canım.sen bana cok yakınsın.eskı evımde olsam 10 dk sımdıkındende 20 heralde atla gel bana ellerımle kahveler yapayım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?