- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.361
görünüşe göre zaten çatlamış, çatlak hale gelmişiz..kaybedecek pek bir şey yok gibibu arada açım uleynnnn temizlikten fırsat buldukça gelip yazıyorum, buralardayım yani :)
tamam hoppidi hoppidi olsun bakalım.diğer türlü olmuyo çünkübende açım. aynen temizlik yaparken arada bi bakıyorum.buralardayım. bu arada diyetin ilk fitnesi hemen yüzünü gösterdi. yarın kahvaltıya misafirlerim var. hep böyle olur. ama olsun. bi sürü hamur işi yapcam ama yemicem zoru başarmak bizim işimiz. imkansız zaman alır demiş birileri ne iyi demiş.şimdi hamurişi yapcam ve yemicem işte zoru başarmış olucam
Katıl tabi Dilacım, yarış kızışıyorrbende katılabilir miyim ?
ben bugün tartıldım 82.7 idim iki gün önce 82.2 çıktım. 15 gün tartılmayacaksak benimde hedefim 77-76 o zaman
tabiki katılabilirsin.cumadan cumaya tartılıcaz.ama tam 15gun sonra yanı 2 eylul salı günü bi daha tartılıcaz.herkes hedefine ulaşmışmı bakıcaz.bide tabi en çok kilo vereni yılın delisi ilan etsek hiç fena olmazbende katılabilir miyim ?
ben bugün tartıldım 82.7 idim iki gün önce 82.2 çıktım. 15 gün tartılmayacaksak benimde hedefim 77-76 o zaman
yaa sorma lucim...diyet baltacıları bunlar... 15 gün sonra gelselermiş iyiymiş...
dimi ya neymiş hamur mamurKaybedecek kilolarımız var yavrum
Ayy cidden tam şans ama neymiş hamur işi bunu da atlatırsın. Benim de hazırlamam gereken birşeyler vardı. Onlar bitsin de temizlik malzemesi alıp eve geçeceğiz. Bir dolanıp geri geleceğiz. Perşembe eşyaların geleceği kesin değil. Belli olsun da öyle başlayacağım.
Katıl tabi Dilacım, yarış kızışıyorr
tabiki katılabilirsin.cumadan cumaya tartılıcaz.ama tam 15gun sonra yanı 2 eylul salı günü bi daha tartılıcaz.herkes hedefine ulaşmışmı bakıcaz.bide tabi en çok kilo vereni yılın delisi ilan etsek hiç fena olmaz
yaa sorma lucim...
dimi ya neymiş hamur mamur
bende uç kaşık sususz taze fasulye ile uç kaşık yogurt yedim.
15 günde 5-6 kilo hayal be tatlım.. .belki dila verebilir hem yaşı genç, hem de diyete yeni başladı...biz aylardır diyetteyiz... benim biliyorsun aylardır oynamıyor kiloo sebeple 3 kg bile versem öpüp başıma koyarım
Bu dönemde ister takıma gel Zeynepcim, ister arkadaşlarınla zaman geçir ama kafanı dağıtmaya çalış. Sen zaten çok hassas bir insansın. Herşey bizim için, kendini daha fazla yıpratma lütfen.
Allah rahmet eylesin canım sizede sabir metanet versin. Cok üzüldüm.
kızlar iyi haftalar günaydınlar... cuma başladığım cozutmalarım tabiki cumartesi pazar tam gaz devam etti..balon gibi şiş hissediyorum kendimi fakat bugün tartılmayacağım, bi insin şişim...
zeyim tekrar başın saolsun kuzum, faceden yazıştık ama buradan da sabır dileyeyim istedim.Rabbim sabırlar versin hepinize...
evdeyim bugün de..hiç yürüyesim yok yaa, kaçtı benim heves yine
Canim basiniz saolsun cok zor Allah sabir versin
Bende bugun basladim bakalim hadi hayirlisi
Canim unluler kullaniyormus ise yaradigini soylediler ama biliyordum lucim sen halledersin tatlim senin icin ne ki bizde de dun boya ISi bitti ama evde her yer heryerde bakalim nasil toplanacak bana da gelenler geldi atiyom herseyi
Gunaydin kizlar.
Kizlar telden yazdigimda alinti yapmak tam iskence o yuzden alinti yapmadan yazicam.
-Hmcim alkali diyet dıye bisey varya o kadin artirmisti bu alkali olma Muhabbetlerini
. Alkali au içmek istersen limonlu yada karbonatli su da olur yani alkadays olmasina gerek yok. İse yararmi onu bilmiyorum. Ama
diyetle beraber ise yarayacagi kanaatindeyim.
En Azinda daha saglikli olduguna inanmistim.
Tabi suyun tadi hic hos Olmuyir karbonatla.
-Lucim hevesini geri getirmeye çalışayim. Dun bi kadin bana nasil aldin bu kilolari diye kafa yapti. Moralim bi bozuldu bi bozuldu sorma. Gece üçe kadar uyuyamadim. Sonra benim kiz erkenden uyandirdi beni yani uykusuzum. Ve okulum acilana kadar 5.9 kilo vermeye soz verdim kendime. HADI BU CUMAYA KADAR YARIŞALIM, hafta sonu acisindan eşitiz. Cok sacma sekilde beslenip tikinip 1.9 kilo aldım. Sisdim balon gibi ödem var içimde sanki.
Yani onbes gunde5.9 kilo diyorum. Manyakca ama bunun icin en azindan çalışicam. Kahvaltıda uc lokma kepek ekmek uc çatal peynir dort zeytin ve yesil cay içtim. Sok diyet yapmicam. Ama az yiyip sık yiyip cok hareket edip cok su içmeyi hedefliyorum
:))))) deliler zayıflıyor :) o halde benim de hedefim cumaya 68 i görmekkkk...gerçi şu an kaçım onu bile bilmiyorum
2 Eylülde hepimizden şöyle 5-6 kilo gitse ne güzel birşey olur cidden yahu.
Bakalım ilk kim açlıktan öleceek
lucim kendi hedefimize ulaşmamız kazandığımız anlamına gelir. sen 3 kilo verirsen başarı olcak ben 6 kilo :))) çünkü sen vermişin vereceğini ben daha yolun başındayım.6 kilo verilmez ama bu gazla yine de bişeyler veririz inşallah.15 günde 5-6 kilo hayal be tatlım.. .belki dila verebilir hem yaşı genç, hem de diyete yeni başladı...biz aylardır diyetteyiz... benim biliyorsun aylardır oynamıyor kiloo sebeple 3 kg bile versem öpüp başıma koyarım
ama kuzum senin diyete başladığın kilo benim 22 vererek ulaşabildiğim kiloydulucim kendi hedefimize ulaşmamız kazandığımız anlamına gelir. sen 3 kilo verirsen başarı olcak ben 6 kilo :))) çünkü sen vermişin vereceğini ben daha yolun başındayım.6 kilo verilmez ama bu gazla yine de bişeyler veririz inşallah.
kız benim boy 155 cm. senin başladığın kilodaki görüntünden daha kilolu görünüyorumdur.az daha diyete başlamasaydım yokuş aşağı kendimi yuvarlayarak ilerletecektim.ama kuzum senin diyete başladığın kilo benim 22 vererek ulaşabildiğim kiloydu((( bu da üzücü tabi..hayırlısı bakalım
canım benim çok sağol düşüncen için. Ama inan toparladım allahım sabrını veriyor bunu cok net gördüm yani.
Ama tabiki burada olacagım.
kızlar teşekkür ederim Allah razı olsun
bu tarz insanlar bizleri gaza getiriyor işte umarım sendede işe yarar sekerim.
Sunuda belirtmek isterim ki kıyafetlerin bazıları malesef bizi olduğundan kilolu gösteriyor onlara dikkat
Kafana fazla takma canım. Hani birşeyi aradığında bulamazsın ama lazım olmadığında en dandik seyler karşına çıkar ya buda o misal kafaya takınca kilo verilmekte zorlanıyor
ben size güveniyorum kızlarr
bende uzun süredir tartılmıyorum ancak kendimi şiş hissediyorum 2 haftadır çok düzensiz ve sağlıksız zamansız besleniyorum.
Hakkımızda hayırlısı
evet zeynepcim ben zaten hep yanlış kıyafet seçiyorum hep ondanyoksa bende fazlalık bişey yok niye o kadına kızdımki
evet şaka bi yana dün bol bir kıyafet giymiştim. zaten kilolu olan beni iyice aldı götüdü malesef.
ben düz yolda yuvarlanarak ilerliyordum şekerimkız benim boy 155 cm. senin başladığın kilodaki görüntünden daha kilolu görünüyorumdur.az daha diyete başlamasaydım yokuş aşağı kendimi yuvarlayarak ilerletecektim.
ya sorma canım yaaa.ne giysem yakışıyor derler ya. bende tam tersi ne giysem yakışmıyor artıkBen de kıyafet seçiminde çok sorun yaşıyorum son zamanlarda. Broblemim alt bölgemde olduğundan, alta daha dar üstüme salaş şeyler giymek için çabalıyorum ama kimisi çok güzel kamufle ediyor öyle yapamıyorum.
Dimi dimi bengücüm, bence de hep ondan. Ben de sendenim.
ooooo yooooooooo... yeme sakın başka!!!!kızlar evde sıkma ve şan böreği günü yaptılar
sadece 1 dlşan böreği ve meyve slataası yedim şimdi onları izliyorum. ağlamak üzereyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?