Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İçelim kuzum afiyet olsunn..
saol bebişim sana da...bu arada buz gibi suyun altına girdim metom çalışsın diye :) eşim de 18.30 gibi gelir ve yürüyüşe çıkarız inşallah... hazırlanıyorum yavaştan... az önce telefonda bana akşama maç var diyormuş ben anlıyorum akşama açma al... ne açması yaa diyorum...Allahım sen zihnimizi, fikrimizi, diyetimizi koru yarabbiiiii, aminnnn :)

Kizlar tek tek alintilayamadim hut maya devam bugun yogurt biraz az oldu kosturmaca fan yarin hurma diyeti yalan olacak sabahleyin 8 de hastaneye gidecegim acluk tokluk kortizol hormone hepsine birden bakalim bugun kan almayalim kortizol sadece 8-9 saatleri arasinda guya vucutta oluyormus sonra tokluk kan sekeri icin siki bir kahvalti dedi dr bugun bir arkadasla bulustuk acaip gezdik yuruduk ayaklarim agriyor bakalim yarin Sabah kilom ne olacak

merhaba kızlar yavaştan ygs hazırlıgına başladım yine artık pek sık uğramayaqbilirimm gün içinde.
ama her gun mutlaka uğriycam

bugün ki menüm

sabah: 1bucuk dilim çavdar
1 yeşil zeytin
1çk çilek reçeli
tuzsuz peynir
1 yumurtadan omlet
domates salatalık

ara:türk kahvesi şekersiz

ara:yarım dilim karpuz

öğle:3yk kısır 1 bardak ayran 3 acı biber

ara: 1 avuç leblebi
1 kase dövmeli yoğurt çorbası

akşam:1 kase etli bamya

2.5 lt ssu

kızlar 1,5 saat 8km tempolu yürüdük geldik... az sonra ayranımı içeceğim...koca gün 4 bardak ayranla geçti ama ben de bittim yahu..hemen uzanıp dinlenme moduna alacağım kendimi, açlık hissedemiyorum bile artık :) hepinizi öptüm , sabah görüşürüz

Ayy yavrum. Çok sevimlisin ..

Ben de mi gidip test yaptırsam ki belki kahvaltı yap derler.

Afiyet olsun Dİlacım.

Ayy iyi dayandık valla, bugün de bitti ..

Canim kendini helak ettin yaa bu kadar yuklenme kendine Ben 68 olsam cok daha rahat olur sok diyetler yapmazdim
Ayy yavrum. Çok sevimlisin ..

Ben de mi gidip test yaptırsam ki belki kahvaltı yap derler.

Afiyet olsun Dİlacım.

Ayy iyi dayandık valla, bugün de bitti ..
valla sende bi git dr a trakya uni. Iyi derler ihmal etme sende bisey yemiyorsun ve kg veremiyorsun bu arada

Canim kendini helak ettin yaa bu kadar yuklenme kendine Ben 68 olsam cok daha rahat olur sok diyetler yapmazdim
valla sende bi git dr a trakya uni. Iyi derler ihmal etme sende bisey yemiyorsun ve kg veremiyorsun bu arada

Aynen öyle kaptanım, ben acaba tiroit ilacımın mı düzenlenmesi gerekiyor diyorum ama sindirim sistemim de son zamanlarda pek düzenli değil. O neden ile eve taşınıp bir düzenimi oturtayım, sonra giderim diyorum.

Bu arada benim aksam yurume yalan oldu konsunun esi sehir disinda kizi nefes alamayinca gazi hastanesi acile grldik 9 dan beri burdayiz

Aynen öyle kaptanım, ben acaba tiroit ilacımın mı düzenlenmesi gerekiyor diyorum ama sindirim sistemim de son zamanlarda pek düzenli değil. O neden ile eve taşınıp bir düzenimi oturtayım, sonra giderim diyorum.
Ev boya oldu mu ne zaman tasincaksin

Bu arada benim aksam yurume yalan oldu konsunun esi sehir disinda kizi nefes alamayinca gazi hastanesi acile grldik 9 dan beri burdayiz

Ayy geçmiş olsun kaptanım. Ankaradaki hastanelerin acilleri de çok kalabalık oluyor. Ben bir gece beklemiştim de, çok kötüydü.

Ev boya oldu mu ne zaman tasincaksin

Kaptanım, şimdi de problem eşyalarda, sözde perşembe gelecekti ama daha aldığımız yere ulaşmamış. Hiç yolunda gitmiyor işler.

Hayirlisi olsun Canim yaa biz Hala hastanedeyiz

kızlar günaydınlarrr.... düün gecekaçtı uyudum bilmiyorum... kıvranmaktan uyku tutmadı...sabah da 5 de ayaktaydım sıırf tartılmayayım diye uyanır uyanmaz yükleniyorum suya neyseki akşama göre daha iyiyim...bugüün de ayranla devam etmek istiyorum çok kötü olursa haşlanmış yumurta yiyerek saf proteinle devam edeyim diyorum ama dayanabildiğim yere kadar ayranla gideceğim inşallah...

kaptancım geçmiş olsun kuzum hem sana, hem komşunuza... ne çektin hastanelerde be kuzummmm....

tatlım 68 olsamda orada sabit kalmadığı için inmek istiyorum ya dahada...tek kaygım eski halime dönmek, çok korktuğum için bu 60 a inme sevdam

hmcim atlattık vallahi dünü çok şükür...bakalım bugün ne halt edeceğiz...sade kahvemi içmeye başladım bile 5 den beri...neyseki nnescafe tok tutuyor insanı

Canim gunaydin Cuma dami tartilmayacaksin Ben Sabah tartildim 75.2 dun fazla Su icememistim wc ye cikamadim bakalim simdi gene hastanedeyim ac karnina 7 tup kan verdim simdi karisik tostumun gelmesini bekliyorum 2 saat sonra gene kan verecegim
Ciddi bir durum mu varmış kaptanım?
Canim astim krizi gibi bisey gecirdi zaten acilin kapisinda bayilmisti kalpte delikten suphelendiler onlarda Sabah 7.30 da hastanede olacaklardi kardiyolojiye yonlendirdiler bakalim hayirlisi olsun

evet koca bir bardak ayranımı içtim şimdi... bugün erken başladım lakin sanırım gerekliydi, halsizleşmiştim ki, ayrranı içince ıspanak yemiş temel reis gibi kendime geldim kızlar nerelerdesiniz yaaaa, gelin hadi laflayalım

günaydın tatlım, kolay gelsin vallahi hiç kolay değil.. benim hastane fobim vardır kapısından girdiğimde bayılacak gibi oluyorum cuma tartılırım kuzum, sizi yalnız bırakmam bu konuda...

Iste
Iste geldim burdayim Ben bu iste ustayim bir rrklam vardi ya aklima o geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…