- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.521
dukan tarzı galiba senin yaptığın önceki...yulaf da çok tok tutuyor aslında
cumaya az kaldı ama neticesini haftaya fazlasıyla alırsın o halde inşallah...Aynen öyle, dukanın atağını yapmak aslında dediğin gibi. Yulaf gerçekten tok tutuyor. Yanımda da var aslında ama tüketmeyeyim diyorum. Tam protein olsun diye.
cumaya az kaldı ama neticesini haftaya fazlasıyla alırsın o halde inşallah...
Canim portal all suyu bulamadim Ev yapimi limonata ictim revel de yoktu cafe de elde bunlar vardiBen daha çok gider diyordum kaptanım ya bu hurma ile. Günde 1 kilo falan, demek ki çok fazla abartmışım. Biz tartılmıyoruz ya bilemiyorum da.
Kaptanım az yememiş misin? Onun bir kahvaltısı vardı klasik doktor onun listesini vermedi mi?
Portakal suyu, reçel falan olan.
Ben 3-4 yıl önce çok güzel zayıflamıştım protein ile. 55 kilo olup gezmiştim.
Hadi bakalım bıraktım gitti kaptanım.
kızlar günaydın herkese
dayanamadım tartldım 500 gr vermişim 82.5 tum tam 82yim
cuma benim doğum günüm
o gün tam 80 olmak istiyorm. bilmiyorum 2 günde 2 kg gider mi?
ayran aşı mı yapsam diyorum hani kahvaltısı olan ama diğer öğünler 1 kase ayran aşı. yardım edinn
kızlar günaydın herkese
cuma benim doğum günüm
ayran aşı mı yapsam diyorum hani kahvaltısı olan ama diğer öğünler 1 kase ayran aşı. yardım edinn
Canim portal all suyu bulamadim Ev yapimi limonata ictim revel de yoktu cafe de elde bunlar vardi
canım ben dün tüm gün ayranla yaşadım biliyorsun, bugüünde aynısını planlıyorum Allahtan bi mani olmazsa... istersen sıvı beslen 2 gün sınırsız süt ayran gibi...ama harekete ve spora yüklen derim, daha başındaysan spor özellikle bu sıcaklarda ödem atmanı sağlayacaktır ve bol su iç...hani ben daha yeni başaladım ya diyete hala vücudumda ödem vardır. 83le başladım 82yim 1 kilo gitti 3 -4 gnde. peki kilo vermemi yavşlatmayacak bir şey biliyorsanız lütfen söyleyin en azından 80.5 olayım. ama 80i göreyim yanii
evet Canim bende. Merak lea bekliyorumAnladım kaptanım. Afiyet olsun. Bakalım kan değerlerin nasıl çıkacak.
bende ise yaramamistikızlar günaydın herkese
cuma benim doğum günüm
kilo vermem yavaşlamaz değil mi? o zaman ben kahvalt yapim geri kalan gün çorba içim tuzsuz sebzeli olmaz mı
evet Canim bende. Merak lea bekliyorum
bende ise yaramamisti
Canim bi kismi bugun bi kismi 10 gun sonra belle yip gotecegizDilacım biz yapıyoruz bakma da senin tam gelişim zamanın. Onun yerine spora yüklensen çok hızlı kilo verirsin zaten.
Ne zaman çıkacak kaptanım?
bulamadım kızlarkahvaltımı yapıp çorba filan içicem. açlar kervanına bende katılyorum
Canim bi kismi bugun bi kismi 10 gun sonra belle yip gotecegiz
veee 44 saat civarı sürdürebildiğim açlık grevim eşimin baskıları ile son bulmuşşş, 1 adet biber dolma ve 100 gr kadar kırmızı et yedirilerek (zorla yedirdi) normal hayata dönülmüştür.. yalnız itiraf edeyim bayılmak üzereydim :) başka bir şey yemek yok artık bugün
daha kötüsü eve baskın yaptı ve halimi görünce oldukça sinirlendiAfiyet olsun Lucim. Baskıyı gayet iyi anlıyorum.Benimkisi hala telefondan bana söylenmekle meşgul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?