Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dukan tarzı galiba senin yaptığın önceki...yulaf da çok tok tutuyor aslında

Aynen öyle, dukanın atağını yapmak aslında dediğin gibi. Yulaf gerçekten tok tutuyor. Yanımda da var aslında ama tüketmeyeyim diyorum. Tam protein olsun diye.

Aynen öyle, dukanın atağını yapmak aslında dediğin gibi. Yulaf gerçekten tok tutuyor. Yanımda da var aslında ama tüketmeyeyim diyorum. Tam protein olsun diye.
cumaya az kaldı ama neticesini haftaya fazlasıyla alırsın o halde inşallah...

cumaya az kaldı ama neticesini haftaya fazlasıyla alırsın o halde inşallah...

Hadi bakalım Lucim umarım. Pazartesi günü 84 olmuştum. Bir anda 2 kilo nasıl almışım anlamadım. Tamam kaçamak yaptım hafta sonu ama çok da abartılı değildi. Neyse işte 80 olsam harika olur ama olmazsa da 81 olmak istiyorum.

kızlar günaydın herkese
dayanamadım tartldım 500 gr vermişim 82.5 tum tam 82yim
cuma benim doğum günüm
o gün tam 80 olmak istiyorm. bilmiyorum 2 günde 2 kg gider mi?
ayran aşı mı yapsam diyorum hani kahvaltısı olan ama diğer öğünler 1 kase ayran aşı. yardım edinn

Canim portal all suyu bulamadim Ev yapimi limonata ictim revel de yoktu cafe de elde bunlar vardi

Gidecek tabi Dilacım niye gitmesin. Ayran aşı fena bir diyet değil ama herkes memnun değil. Ben denediğimde 2 günde 2 kilo kadar gitmişti ama sonrasında kilo vermemiş yavaşlattığını düşünüyorum.

canımm gnaydın.. 2 günde 2 kg zor be tatlım ödem yoksa, yağdan gitmesi biraz zor gibi ama sen bilirsin

hani ben daha yeni başaladım ya diyete hala vücudumda ödem vardır. 83le başladım 82yim 1 kilo gitti 3 -4 gnde. peki kilo vermemi yavşlatmayacak bir şey biliyorsanız lütfen söyleyin en azından 80.5 olayım. ama 80i göreyim yanii

canım ben dün tüm gün ayranla yaşadım biliyorsun, bugüünde aynısını planlıyorum Allahtan bi mani olmazsa... istersen sıvı beslen 2 gün sınırsız süt ayran gibi...ama harekete ve spora yüklen derim, daha başındaysan spor özellikle bu sıcaklarda ödem atmanı sağlayacaktır ve bol su iç...

kilo vermem yavaşlamaz değil mi? o zaman ben kahvalt yapim geri kalan gün çorba içim tuzsuz sebzeli olmaz mı

Anladım kaptanım. Afiyet olsun. Bakalım kan değerlerin nasıl çıkacak.
evet Canim bende. Merak lea bekliyorum
bende ise yaramamisti

kilo vermem yavaşlamaz değil mi? o zaman ben kahvalt yapim geri kalan gün çorba içim tuzsuz sebzeli olmaz mı

Dilacım biz yapıyoruz bakma da senin tam gelişim zamanın. Onun yerine spora yüklensen çok hızlı kilo verirsin zaten.

evet Canim bende. Merak lea bekliyorum
bende ise yaramamisti

Ne zaman çıkacak kaptanım?

2 günlüğüne yapim bir daha yapmam zaten:)
en iyisi ben birde googledan bakim

bulamadım kızlar kahvaltımı yapıp çorba filan içicem. açlar kervanına bende katılyorum

veee 44 saat civarı sürdürebildiğim açlık grevim eşimin baskıları ile son bulmuşşş, 1 adet biber dolma ve 100 gr kadar kırmızı et yedirilerek (zorla yedirdi) normal hayata dönülmüştür.. yalnız itiraf edeyim bayılmak üzereydim :) başka bir şey yemek yok artık bugün

Afiyet olsun Lucim. Baskıyı gayet iyi anlıyorum. Benimkisi hala telefondan bana söylenmekle meşgul

Afiyet olsun Lucim. Baskıyı gayet iyi anlıyorum. Benimkisi hala telefondan bana söylenmekle meşgul
daha kötüsü eve baskın yaptı ve halimi görünce oldukça sinirlendi ( sen devam ediyor olsaydın ben de inatla devam ederdim ama hem toplight hem sen istikamet değiştirince benimde garrdım düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…