Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lucim geçmiş olsun. 1 gün daha bitti bakalım bugün neler olacak.
Benim de dün gece çok kötüydü.
Eşim zaten öldürdü beni, sabah ben yanında değilken 1 poğaça yemiş. Ondan beri 2 gündür hurma ile duruyor. Gece acıktır iyice. Hadi ye lütfen yemem yoksa diye 1 saat konuştu. Bak diyor saat 12'yi geçti artık saf proteine geç boşver yeni gün diyor. 1 önceki gün acaba 1 gün hurma 1 gün saf protein mi yapsam dediğim için diyor. En sonunda biraz trip attı. Üzüldüm de valla.

Ne kadar gitmiş kaptanım şimdi 2 günlük hurma diyeti ile?
Endokrine gittin değil mi kaptanım? Şu insülin direncini falan da ölçseler iyi olur, umarım ölçeceklerdir.

Ayy ben ufak birşey zannetim, bazen küçük çocuklar yapar ya öyle. Umarım birşey çıkmaz. Sağlık çok zor..

Ispanağı okudum ya orada. Gözümün önünde ıspanaklı börek geçti.

Şimdi birşey yemeden oturdum düşünüyorum. Hurmaya devam mı yoksa saf proteine mi geçiş diye. Aslında cumaya kadar yapmak istiyordum ama hurmam bitiyor. Şimdi o aktara gitmek uzak olacak. Başka yerden de almam artık bozuk hurmadan sonra. Bugün de yapabilirim ama dünkü baş dönmesi ve eşimin ısrarından sonra kestiremiyorum. Ne dersiniz kızlar şimdilik 2 gün hurma diyeti yetsin mi? Bu arada saf protein ile de iyi kilo vermiştim.

kötü hissediyorsan zorlama o zaman tatlım kendini... ıspanaklı börek de nereden çıktı ama şimdi yaaaaa ((( dün ben de çok kötü oldum akşam gittim mutfağa 1 tabağa kocaman bi biber dolma koydum, kabuğunu soydum, yanına yoğurdumu çıkardım aldım çatalımı elime ve durdum..dedim ki bi 5 dk düşün...bunu yedikten sonra vicdan azabı çekeceksen 2 dk da tüketeceğin bir şey için kendine bu zararı verme... bir süre seyrettim dolmayı ve dolaba koyup yatağa geri girdim... diyetimi bozma vicdan azabını kaldıramayacaktım....

Harikasın Lucim.
İşte önemli olan bu.
Öyle bir noktada durmuşsun ki, burada durmasan çok üzülürdün.
Aslında zorlasam, inat edip yaparım ama ben saf protein ile de çok güzel kilo verdiğim için, hurmayı yine yaparım nasıl olsa diye düşünüyorum.

evet canım durmasam çok anlık bir şey o açlığıa 2 dk içinde siler süpürürdüm... ama sonra kendime kırılırdım... yapmadım o sebeple, çok şükr o krizi atlattım....

tatlım uzun zamandır bu hurma diyetini yapmak için hevesle beklemekteydin..sonuçlarını da almayı hakediyorsun...2 günde bırakmanı istemem ama gerçekten kötü hissediyorsan da bırak gitsin... kendine hiç acı çektirme

ayrıca sen geçen haftada saf protein yaptın ama hiç oynamadı kilon diye hatırlıyorum yanlışım mı var acaba... biraz şaşırmalı mı meto?

Gerçekten ne kadar anlık birşey. Gece bir de orada yemiş olsan sonra üzül dur. Kiloya değil, bozmana dayanamamak. Ben de aslında o neden ile bırakmak istemiyorum ama ancak bugün de yapabilirim hurmam biteceği için. Perşembe yine bırakacağım. Aman bırakayım gitsin, evime geçince tekrar yaparım artık.

ayrıca sen geçen haftada saf protein yaptın ama hiç oynamadı kilon diye hatırlıyorum yanlışım mı var acaba... biraz şaşırmalı mı meto?

Yanlış hatırlıyorsun Lucim. Geçen hafta saf protein yapmamıştım. En son saf protein yaptığımda, kıbrıstaydım. Arada proteini çok tükettiğim günler vardı onlardan dolayı düşünmüşsündür ama az birşey karbonhidrat yetiyor bozmaya.

hoşgeldin tatlıım... evet ayran oldum resmen 2 gündür..ama durmayacağım, devam bu cuma o tartıda en azından 68 i görmek istiyorum..çok zor yaaa
Canim sen bence cumaya 66 yi goreceksin
Canim net 1 kg gitti Su an izne ayrildigim kg dan 100 gr fazlayim cumaya kadar 500 gr daha giderse izni bitiririm degilse haftaya bu arada karisik tots ve 1 tane peynirli kol boregi yedim tokluk kan sekeri icin ama acaip vicdan yaptim ama dr ozellikle cok cok iyi diyuracaksin dedigi icin Boyle oldu bu arada insulin direnci vs bilumum kan degerlerine bakacaklar endokrindeyim

hımmm tamam o zaman tatlım sen biliyorsun kendini, sanki öyle bir şey hatırladım demek ki bol protein tüketmiş olduğun içinmiş..ben de proteinciyim çünkü, protein beslenme olunca hemen kulak kabartıyorum mevzuya :)

B
ence Yeter hurma sen saf proteinke iyi veriyordun

Masallah sende ki azme yaa

tatlım ah keşke ama 66 çook zor.. pazar 71 dim o korkuya pazartesi çıkamadım bile tartıya... cuma cumartesi pazar maksimum tükettim öyle böyle değil.. 68 bile 1 haftada 3-4 kg gittiğini gösterecek ve beni mesut edecek :)

ah be tatlım börek yiyene kadar bi simit falan yiyeydin yaaa... afiyet olsun, takılıyorum sadece..önemli olan sağlık

Ben daha çok gider diyordum kaptanım ya bu hurma ile. Günde 1 kilo falan, demek ki çok fazla abartmışım. Biz tartılmıyoruz ya bilemiyorum da.

Kaptanım az yememiş misin? Onun bir kahvaltısı vardı klasik doktor onun listesini vermedi mi?
Portakal suyu, reçel falan olan.

Ben 3-4 yıl önce çok güzel zayıflamıştım protein ile. 55 kilo olup gezmiştim.

B

ence Yeter hurma sen saf proteinke iyi veriyordun

Hadi bakalım bıraktım gitti kaptanım.

hadi hayırlısı o zaman bebişim...gitsin de... peki saf proteinde sadece süt,yoğurt,yumurta,et mi yiyorsun ?

hadi hayırlısı o zaman bebişim...gitsin de... peki saf proteinde sadece süt,yoğurt,yumurta,et mi yiyorsun ?

Normal şartlarda yulaf kepeği de tüketiyordum ama şu an öyle yapacağım Lucim. Hatta kırmızı et de yemem. Onun yağı diğerlerinden fazla olduğundan sonuç iyi olmayabiliyor.

Normal şartlarda yulaf kepeği de tüketiyordum ama şu an öyle yapacağım Lucim. Hatta kırmızı et de yemem. Onun yağı diğerlerinden fazla olduğundan sonuç iyi olmayabiliyor.
dukan tarzı galiba senin yaptığın önceki...yulaf da çok tok tutuyor aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…