- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.541
daha kötüsü eve baskın yaptı ve halimi görünce oldukça sinirlendi( sen devam ediyor olsaydın ben de inatla devam ederdim ama hem toplight hem sen istikamet değiştirince benimde garrdım düştü
:)))) vicdan yaptırayım azıcık dedim :) bayılmak üzereydim canım, gözümün ışığı kaçmıştı resmenNe haldeydin Lucim?
Yavrum bırakmadım yahu devam da sadece adres değiştirdim. Sabahtan beri 2 bardak ayran içtim. Şimdi protein tüketme hakkın olduğu için kendimi daha iyi hissediyorum ama henüz birşey yemedim. Bir ara belki az miktar peynir ya da tavuk yemeyi planlıyorum.
:)))) vicdan yaptırayım azıcık dedim :) bayılmak üzereydim canım, gözümün ışığı kaçmıştı resmenyemeden olmuyor..keşke bu sabah tartılmış olsaydım..neyse neye yaradı bilemeyeceğim artık..ama yarına kadar da hiç bir şey yemeyeceğim
haklısın tatlım da dayanabilir miydim acaba yarına kadar diye düşünmeden de duramıyorumOlsun Lucim cuma günü tam sonuç göreceğiz. Birşey olmaz iyi yapmışsın. Zaten yeterince az yiyoruz. Ölecek değiliz ya.
haklısın tatlım da dayanabilir miydim acaba yarına kadar diye düşünmeden de duramıyorum
diyene bak: şirineee...hani 2 günde 2 kilo verecektin ne oldu???aynen bende katılıyorum üzülecek bir şey yok şunun şurasnda 8 kilon kalmış.
önümüzdeki 15 gğüne konsept düzenleyelim. bu 15 gün detoks gibi oldu
olmadı yapalım öyle bir şeyler canımLucim biz daha mutlu olmak için zayıflamıyor muyum? Yazık yahu kendimize eziyet etmeyelim. Tamam dayanılacak noktaya kadar dayanırız da sonrasında artık durum kötüye gidiyor. 15 günden sonra 1 15 gün daha düzenleriz. 7-8 kg veririz. Sen işi sonlandırırsın biz devam ..
diyene bak: şirineee...hani 2 günde 2 kilo verecektin ne oldu???
olmadı yapalım öyle bir şeyler canım
tatlım daha kurban var önümüzde ylbaşına ooo kaç ay var, verir de geri bile alırız yılbaşına kadar :)Kız birimiz üzülünce hepimiz yemeklere gömülüveririz ne olacak aa ..
Yapalım Lucim, yaz geçti bari yeni yıla şu kilolardan kurtulayım.
süppersin.. ama ben yıllardır kilo için uğraştığımdan dolayı dolapta 38 den 44 bedene kadar her türlü giysi mevcutkızlar ekim1 e kadar para biriktircem. o gün zayıf olursam alışveriş çılgınlığı yapcam
bence öyle motive olabiliriz
kızlar ekim1 e kadar para biriktircem. o gün zayıf olursam alışveriş çılgınlığı yapcam
bence öyle motive olabiliriz
tatlım daha kurban var önümüzde ylbaşına ooo kaç ay var, verir de geri bile alırız yılbaşına kadar :)
profil resmime geçtigimiz kış dershanede yaptıgım kahvaltımı koydum görn ne kadar hayvanmışım
bu basenler boşuna yok
canım ben bunları kahvaltı üzerine yiyordum :)profil resmime geçtigimiz kış dershanede yaptıgım kahvaltımı koydum görn ne kadar hayvanmışım
bu basenler boşuna yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?