Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar iyi akşamlar kimsecikler uğramamış yine

hmcım canım çıkar ortaya bizim kedinin ölüm sebebini galiba buldum. bizim bahcede kirpi var. kirpiler yavru kedi ve fare avına çıkarmış. bizimkine zarar verdiğğini düşünüyoruz çnkü çok sağlıklıydı ve iyi görünüyordu iniyordum yanına ayaklarım yalıyordu sevgi gösterisi yapıyordu yani
sonra bir indik ölmüş 1 saat sonra neyse melek oldu yavrucum iyi ki alışmamıştım çok

akşam 2.5 kaşık kadar bulgur pilav kaçırdım ama sonra deli gibi spor yaptım
umarım önümüzdeki cumaya 81.3 den 79 olurum

biraz kitap okuyup test çözüp uyuyacagım. haydi iyi gecelerrrrrr

günaydın kızlar
ben 2çk çokokrem yedm neden mi çnkü kilom fazla çıktı moralim bozuldu. cumaya kadar tartlmiycam.
kahvaltı
1dl kepek ekmeği
peynir
domates

şimdi yürüyüşe gidiyorum annemle. o çikolatayı yakmaya

Dilacım, biz bu kiloları neden aldık? Canımız sıkındıkça yemek yemekten değil mi?

Kaptanım, önümüzdeki hafta ben giremezsem, beni idare etme şansınız var mı?
Bir aksilik çıkmazsa, perşembe günü eşyalar gelecek. Ondan önce temizlik yapılacak.
Temizliğe başlayana kadar da teslim edilecek işler var. Fırsat bulamıyorum bir türlü. Eğer sıkıntı olur dersen izinli de gözükebilirim, sorun olmaz.

Gunaydinlarr dun aksam biraz meyveyi abarttim ama korkudan tartiya cikmadim Sabah da kahvalti mi karataya uygun yaptim aksam uzeri mangala gidecez karataya uygun beslenecegim
Canim cikma tartiya hergun

Dilacım, biz bu kiloları neden aldık? Canımız sıkındıkça yemek yemekten değil mi?
dogru soze ne denir

Canim kilo bildiriminde bulunabileceksen sorun olmaz tabiki idare ederiz sen hayirlisi ile yerles

Canim kilo bildiriminde bulunabileceksen sorun olmaz tabiki idare ederiz sen hayirlisi ile yerles

Bulunurum tabi kaptanım, tartı sürekli elimin altında. Arada gelirim de zaten takıma ama böyle giremeyince içim rahat etmiyor. Söyleyeyim dedim ondan.

yaktım fazlasıyla canım gitti 2 çk çikolata
dayanamıyorum ki tartılmadım mı
1.5 saat hafif tempolu yürüdüm annemle.

kızlarrr günaydınlar ... nihayet tatili tamamlayıp yeni bir haftaya sıkı bir şekilde başlıyorum... dün regl oldum ağrı ve sancım var, pek spora yüklenemeyeceğim 1-2 gün ama şu meşhur ayran ile beslenmeme geri dönmek istiyorum...bakalım bu sefer ne kadar dayanacağım...maalesef tatilde abardıkça abardım

az önce korka korka olsa da tartıya çıktım ... ve gördüğüm rakam beni mutlu etti... 4 gündür deli gibi yiyip içmeme rağmen ve de regl olmama rağmen -ki regl süresinde en az 2 kilo şiş olurum, tartıda 70 i gördüm..çok şaşkınım...demek ki bu 4 gn yaptığım spor yediğimi içtiğimi yaktı sanırım... neyse diyete tam gaz devam....

günaydınlarrrr
bugün işbaşı yaptım artık daha sık buralardayım lucim tatilin güzel geçmiş ne güzel fazla da abartmamışsın bence 2 gün ayran yapma seni perişan ediyor bi de regli mişsin dikkat et brokolim kahvaltı tabağın gayt güzel görünüyor tatlım

kolay gelsin tatlım bu kadar tatil üstüne zor gelecektir çalışmak tatil şükür iyi geçti aslına bakarsan abarttım ama sporu bırakmadım üstüne de yüzme eklenince kilo yapmadı galiba... bugüün zaten inanılmaz tokum dün yediklerimden dolayı, en azından bugün yapayım da yarına bakarım artık duruma göre :)

aman tatlım gecen seferkini biliyorsun lütfen bu sefr abartma

günaydın kızlar. bende 81 den 82 ye çıkmış olmanın asabiyetiyle güne merhaba dedim.
her gün tartılmiycam diyorum yok olmuyor.cumaya kadar tartılmamaya çalışıcam.ve deli gibi spora vurcam. karar verdim. 17 gün sonra ankaraya gidiyorum. zayıf gideyim bari.
luciii seni görmek ne güzel kızlar bugn yine kalabalıklaşmışız hep böyle olsa yaa

günaydın kızlar. bende 81 den 82 ye çıkmış olmanın asabiyetiyle güne merhaba dedim.
her gün tartılmiycam diyorum yok olmuyor.cumaya kadar tartılmamaya çalışıcam.ve deli gibi spora vurcam. karar verdim. 17 gün sonra ankaraya gidiyorum. zayıf gideyim bari.
luciii seni görmek ne güzel kızlar bugn yine kalabalıklaşmışız hep böyle olsa yaa

teşekkürler tatlım ben de özlemişim sizleri... canını sıkmamanı öneririm bazen spor da başlarda kasları şişirip tartıda ağır çıkmaya neden olabiliyor..o yüzden spordandır o şişlik..ben de çok yaşadım geçmişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…