- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.641
günaydın kızlar
ben 2çk çokokrem yedm neden mi çnkü kilom fazla çıktı moralim bozuldu. cumaya kadar tartlmiycam.
kahvaltı
1dl kepek ekmeği
peynir
domates
şimdi yürüyüşe gidiyorum annemle. o çikolatayı yakmaya
Canim cikma tartiya hergungünaydın kızlar
ben 2çk çokokrem yedm neden mi çnkü kilom fazla çıktı moralim bozuldu. cumaya kadar tartlmiycam.
kahvaltı
1dl kepek ekmeği
peynir
domates
şimdi yürüyüşe gidiyorum annemle. o çikolatayı yakmaya
dogru soze ne denirDilacım, biz bu kiloları neden aldık? Canımız sıkındıkça yemek yemekten değil mi?
Canim kilo bildiriminde bulunabileceksen sorun olmaz tabiki idare ederiz sen hayirlisi ile yerlesKaptanım, önümüzdeki hafta ben giremezsem, beni idare etme şansınız var mı?
Bir aksilik çıkmazsa, perşembe günü eşyalar gelecek. Ondan önce temizlik yapılacak.
Temizliğe başlayana kadar da teslim edilecek işler var. Fırsat bulamıyorum bir türlü. Eğer sıkıntı olur dersen izinli de gözükebilirim, sorun olmaz.
Canim kilo bildiriminde bulunabileceksen sorun olmaz tabiki idare ederiz sen hayirlisi ile yerles
kolay gelsin tatlım bu kadar tatil üstüne zor gelecektir çalışmakgünaydınlarrrr
bugün işbaşı yaptım artık daha sık buralardayım lucim tatilin güzel geçmiş ne güzel fazla da abartmamışsın bence 2 gün ayran yapma seni perişan ediyor bi de regli mişsin dikkat et brokolim kahvaltı tabağın gayt güzel görünüyor tatlım
aman tatlım gecen seferkini biliyorsun lütfen bu sefr abartmakolay gelsin tatlım bu kadar tatil üstüne zor gelecektir çalışmaktatil şükür iyi geçti aslına bakarsan abarttım ama sporu bırakmadım üstüne de yüzme eklenince kilo yapmadı galiba... bugüün zaten inanılmaz tokum dün yediklerimden dolayı, en azından bugün yapayım da yarına bakarım artık duruma göre :)
aynen canımm unutur muyum rengim solmuştu resmen...ama o zaman diyet üstüne yapmıştım, bu sefer zaten 2 gün yemesem 4 gndür yediğimi anca sindiririm.... deli gibi tokumaman tatlım gecen seferkini biliyorsun lütfen bu sefr abartma
teşekkürler tatlım ben de özlemişim sizleri... canını sıkmamanı öneririm bazen spor da başlarda kasları şişirip tartıda ağır çıkmaya neden olabiliyor..o yüzden spordandır o şişlik..ben de çok yaşadım geçmiştegünaydın kızlar. bende 81 den 82 ye çıkmış olmanın asabiyetiyle güne merhaba dedim.
her gün tartılmiycam diyorum yok olmuyor.cumaya kadar tartılmamaya çalışıcam.ve deli gibi spora vurcam. karar verdim. 17 gün sonra ankaraya gidiyorum. zayıf gideyim bari.
luciii seni görmek ne güzelkızlar bugn yine kalabalıklaşmışız hep böyle olsa yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?