- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.661
heyecanla bekliyoruz tatlımmm :)kızlar işe gelmeden önce tartıldım. ve karar verdim diyetten çok spor yapıcam sıkılaşmak için birazdan sizinle fotomu paylaşıcam yorumlarınız bekliyorum
maşallah canım yaaa, süppersin..zaten 59-60 kilo civarısın, kasmana hiçç gerek yok gayet güzel görünmektesinHadi bakalım öncesi sonrası yapmak için sabirsizlniyorum. Ramazanda başladım buraya yazmaya toplam 2.3 kg filan gitti. Belki bazılarının haftada verdiği kilo ama ben 1 ayda verdim umarım devamı gelir incelemek istiyorum artık.
maşallah canım yaaa, süppersin..zaten 59-60 kilo civarısın, kasmana hiçç gerek yok gayet güzel görünmektesin
kilom 60.1 şuan boyumda1.67 ramazanda 62.4 filandım bir ayda ancak bu kdar verebildim. Bir aydır hayatımda su var. Önceden hiç su içmezdim ben. Teşekkürler dilacım :)canım çok iyi görünüyorsun kaç kgdun sen biirde boyun?
Günaydın kaptanım :) teşekkürlerrgünaydınlarrrr
bugün işbaşı yaptım artık daha sık buralardayım lucim tatilin güzel geçmiş ne güzel fazla da abartmamışsın bence 2 gün ayran yapma seni perişan ediyor bi de regli mişsin dikkat et brokolim kahvaltı tabağın gayt güzel görünüyor tatlım
zaten kilo falan yok canım dert edeceğim belki belki bi tık bacakları inceltebilirsin ama ona bile gerek yok, gayet hoşşş :) su önemli bu arada bol bol içmeli...60.1 kg bugün tartıldım. sadece sıkılaşmam şart göbek filan kalmadı jillian sayesinde o yüzden jillian a devam :) teşekkür ederim tatlmm.
kilom 60.1 şuan boyumda1.67 ramazanda 62.4 filandım bir ayda ancak bu kdar verebildim. Bir aydır hayatımda su var. Önceden hiç su içmezdim ben. Teşekkürler dilacım :)
tatlım resminden alıntılamadım ama gayet fit görünüyorsun çok hoşsunGünaydın kaptanım :) teşekkürlerr
şekerim biz nasıl ve ne zaman ineceğiz bu kilolara kaptancııııımmmmm????tatlım resminden alıntılamadım ama gayet fit görünüyorsun çok hoşsun
ahhh canım yaa bir bilsem gene sen benden daha iyi durumdasın ama bu sefer bende senin gibi deli diyet yapamasam da yavaş yavaş ineceğim en azından 6 lı rakamları görmek istiyorum kendimden hiç hoşnut değilimşekerim biz nasıl ve ne zaman ineceğiz bu kilolara kaptancııııımmmmm????
ahhh canım yaa bir bilsem gene sen benden daha iyi durumdasın ama bu sefer bende senin gibi deli diyet yapamasam da yavaş yavaş ineceğim en azından 6 lı rakamları görmek istiyorum kendimden hiç hoşnut değilim
Aynen bi tık bacakları inceltmek lazım tatlım onun için bol hareket yapmam gerekiyor.zaten kilo falan yok canım dert edeceğim belki belki bi tık bacakları inceltebilirsin ama ona bile gerek yok, gayet hoşşş :) su önemli bu arada bol bol içmeli...
teşekkürler kaptanım :)tatlım resminden alıntılamadım ama gayet fit görünüyorsun çok hoşsun
bende öğlen yemeğinde koca bir bardak ayran içmeyi düşünüyorum birde fırında mücver yapmıştım azıcık da ondan yicem.bu arada bugün ki ilk ayranımı içtim...büyük bir bardak bol sulu ve bol kuru naneli ayran :)
ama tekrar söylüyorum kuzum hiç gerek bile yok, fıstıksın fıstık maşallah :) ama spor iyidir... çok ince bile olsa insan yapmalı..bunu daha iyi anlıyorum artık... sağlık için şartAynen bi tık bacakları inceltmek lazım tatlım onun için bol hareket yapmam gerekiyor.
teşekkürler kaptanım :)
valla benimki de zayıfla diyor ama akşam yemek yemeyeceğim dediğim zaman abuk subuk diyyet yapma sağlıklı biçimde zayıfla diyor akşam içksini koyunca bana da koyuyor tatilden döndük döneli 2 kadeh şarap ve 1 bira ile kurtardım diğer zamanlarda soda içerek kaçtım valla((( aman be tatlım deli diyet yapsam kaç yazar hafta içi in, hafta sonu çık... sıkıldım vallahi..hep eşim kudurtuyor beni yaa.. ağzımdan giripp burnumdan geliyor illa yedirip içiriyor ((( kararlılığımı etkileyen tek faktör o
afiyet olsun ben öğle yemeği yemedim müteahhitlerden birisi kavrulmuş nohut ve kuru kayısı getirmiş öğle yemeği yerine 1 avuç kavrulmuş nohut 6-7 tane kuru kayısı yedim şimde de form çayına başladımbende öğlen yemeğinde koca bir bardak ayran içmeyi düşünüyorum birde fırında mücver yapmıştım azıcık da ondan yicem.
valla benimki de zayıfla diyor ama akşam yemek yemeyeceğim dediğim zaman abuk subuk diyyet yapma sağlıklı biçimde zayıfla diyor akşam içksini koyunca bana da koyuyor tatilden döndük döneli 2 kadeh şarap ve 1 bira ile kurtardım diğer zamanlarda soda içerek kaçtım valla
afiyet olsun ben öğle yemeği yemedim müteahhitlerden birisi kavrulmuş nohut ve kuru kayısı getirmiş öğle yemeği yerine 1 avuç kavrulmuş nohut 6-7 tane kuru kayısı yedim şimde de form çayına başladım
haklısın tatlımbu erkekler... yenilsin içilsin ve onlar yer içerken birileri eşlik etsin istiyorlar... neyse en azından hafta içi rahatız sanırım, önümüzdeki haftasonuna kadar ha gayret :) ben de saat 14:00 ayranımı içtim yine... çok şüüküür hiç ama hiç açlık hissetmiyorum... 4 gündür yediklerim bi 4 gün daha götürecek herhalde beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?