Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinnn

Aslinda motivasyon olarak iyi yapmissin ama yazi bitirmissin be canim. bugunlerimiz geride kalimca gecmis zamana donemeyecegiz o zaman istediğimizi yasayalim ileride keskeler biriktirmeyelim.
Ayrica hadi kendine izin verdin ya esin ? yazik degilmi adamcagiza kiz

tatlim sevdiklerinle nice kutlu saglikli huzurlu mutlu yillara

günaydınnn

çooook sağolun çok teşekkür ederim hep birlikte nice senelere inşallah çok mutlu oldum düşünüp önemsediğinz için

bugün kilo bildirimimi ben erkenden yapayım.
vücudumda bana hediye verdi
tam 80 olamasamda
tam 81 çıktım tartıda ne eksik ne fazla -500 gram daha ve toplamda bu hafta
82.7 den 81 e düştüm .
1 kilo 700 gram verdim
nasıl hesaplanıyor bilmiyorum yüzdesi yardmcı olabilir misiniz?

dün geceki pastadan bir dilim aldım yiyorum dedim sabah erkenden yiyim gün boyu pasta yemiyim diye. midem küçülmüş. normalde pastanın yarısını yerdim
şimdi orta kalınlıkta 1 dilim yetti

Gunaydinlar dilacim Canim nice Mutlu yillara yuzde hesabini ogrenirsin canim hm cim ikinizide hayvanlar konusunda trbrik ederim eskiden kedi kopek yaklasamazdim simdi bi komsumuzun kedisi birinin kopegi var onlar sayesinde bende ails tum artik yemekeklerin artanini kemiklari ayrica birakiyorum henuz tartiya cikamadim bakalim kilon ne cikacak

çooooook teşekkür ederim toplight canm benm
harikasın keşke herkes duyarlı olsa.
onlarda can.. öyle şeyler görüyorum okuyorum ki.. ancak rastgelirse doyuyor o köpekler kediler hadi neyse fare fikan yakalayabiliyor ama köpekler çizgi filmlerdeki gibi kedi filan yakalayıp yiyemiyor.
herkes duyarlolsa dnya daha yaşanılır olurdu.

1 kap su ve her gn artıklarınızı kapıya koymak yeterli olacaktır..
sadece bu ya sadee bu. biz kuşlara bile düzenli yem atarız. yemimiz mi bitti 2 avuç bulgur o da m yok bayat ekmeği ıslayıp attık m yarımsatte orda kalmamış oluyor. yapacagmz tek şey bu fazla degil

gunaydın kızlar. bugun erken uyandım.karmaşık ruyalar sayesinde. kahvaltımı yaptım. şimdi geçmişi okudum. önce kilomu vereyim sonra alıntı yapıcam
geçen haftaki 69.0
bu hafta 68.9
giden 0.1
yüzde 0.14

pazartesi gunu dediğim +1.9 kilodan sonra iki kilo gitmiş ama tabi o alınan +1.9u iki günde alınmış ödemdi. haftasonu deli gibi saçma şeyler yemiştim. şimdi pazartesiye göre iki kilo gitmiş duruyor ödemde olsa.
geçen cumaya göre ise 100 gr gitmiş. arkadaş iki günde aldığım yaklaşık iki kiloyu beş günde zor veriyorum. bu haksızlık ama. nasıl hızlı alıyosam o hızla vermek istiyorum yaaa

dilacım ve hmcim ne güzel duyarlılığğınızı takdir ediyorum. bizde ekmek kırıklarını balkona döküyoruz bir köşeye. ertesi güne bişey kalmıyor.kuşlar hemen görüyorlar demekki. birde mahallemizde her zaman yaklaşık beş yüz metre boyunca kaldırımlara her ağacın dibine su ve yemek koyulmuş durumda. gören değiştiriyor.kedi ve köpekler için.ben henüz değiştirmedim su. çünkü esnaf hiç boş bırakmıyor hergün kaldırımda oldukları için. sadece ekmek ve kemik bırakıyorum bende.

-kaptancım saçlarıma röfle yaptırıyorum demiştin güle güle kullan eminim güzel olmuştur.

-lucicim ben sana inanıyorum tatilde almazsın kilo.

-bende haftasonu olmucam burda. umarım cozutmam.

Bu arada dünki menüm kaçamaklar dolu ama canım çok istedi
Sabah kahvaltıdan önce limonlu maydanozlu 1 bardak su
yulaflı biberli salamlı maydonuzlu peynirli omlet
saltalık
domates
1 bardak kahve

Öğlen yemeği
Yeşil mercimek çorba
Çoban salata

Ara öğün;
2 adet hurma

Akşam yemeğinde
2 adet fırında but ve küçük patates

Akşam ki kaçamağım puding bide bisküvi koydum içine

Son düzenleme:
Kizlar evi temizleyecegim ogle ye dogru listeyi eklerim bu hafta Ben listeye girmeyecegim ayrildigim kg dan 400 gr fazlayim cunku tatilde aldigim 2 kg dan anca 400 gr kaldi

Ona cidden yazık oldu Zeynepcim. Hoş sürekli bir uğraş içindeydik ama tabi Kıbrısta çok da güzel olurmuş. Ben de biraz girseydik keşke diyorum ama neyse artık seneye bol bol gireriz. Olmadı kışın düzgün bir havuz bulursak gideriz.

Tebrik ederim Dilacım.

Kaptanım, korkmak çok ayrı şey. İnsanın elinde değil ama kimisi o hayvanları sevmiyor, eziyet ediyor ya onlardan nefret ediyorum.

Uygulamak zor değil de umursamak önemli olan işte.

Aynen öyle Bengücüm. 2 günde 2 kg alıp ancak 5 günde verebiliyoruz

kızlar kilomu bilderyim ama kötü sonuçlar mevcut
Önceki hafta.59.8
Bu hafta.60.2
300 gram almışım
Yüzde:-0.50 oluyor sanırsam

Haftaya verirsin brokolicim.

Bengücüm, bir yerden ev alırken sokak hayvanlarına bakın, eğer insanlardan korkuyorlar ise; oradan ev almayın diye bir söz okumuştum. Gerçekten oturduğun yerdeki insanların iyi insanlar olduğunun göstergesi bu. Ben hiç sevemedim Edirne'yi. Kıbrısta sokak hayvanları bile tombiş tombişti. Burada her dışarı çıktığımda ağlayasım geliyor.

Ayy okumayacağım menünü şekerim. Açlığımı hatırladım.
kilomu bildireyim
önceki hafta:59.8
Bu hafta:60.2
400gram
%-0.6

Canın saolsun, artık haftaya.

Kizlar evi temizleyecegim ogle ye dogru listeyi eklerim bu hafta Ben listeye girmeyecegim ayrildigim kg dan 400 gr fazlayim cunku tatilde aldigim 2 kg dan anca 400 gr kaldi

İyi verdin kaptanım maşallah.

Geçen haftaki kilom. 81.9
Pazartesi günkü kilom : 84
Bugünkü kilom : 81
Yüzde : 1.1

Kızlar bir evrak vardı eşimin. Hiçbir yerde bulamıyorum deli oldum resmen.

Geçen haftaki kilom. 81.9
Pazartesi günkü kilom : 84
Bugünkü kilom : 81
Yüzde : 1.1
tebrikler tatlım

dilacım bu haftaki katılımlarından dolayı seni 2 hafta olan deneme sürecini bekletmeden listelere alıyorum umarım yüzümü kara çıkartmazsın tatlım

bundan sonra neymiş bengücüm haftasonu abartmayacakmışız dimi

kızlar kilomu bilderyim ama kötü sonuçlar mevcut
Önceki hafta.59.8
Bu hafta.60.2
300 gram almışım
Yüzde:-0.50 oluyor sanırsam
sağlık olsun tatlım haftaya toparlarsın

**5.TAKIM 375. ETAP***
hm22(81,90/81,00/0,90/%1,10)
bengu84(69,0/68,9/0.1/%0,1486)
14SERAP38( 64,0/)
kollontai(67,8/)izinli
gizemli1105(86) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
tatsızbrokoli(59,8/60,2/-0,40/-%0,67)
siyamum (56,30/)

dila21(82,70/81,00/1,70/%2,06) yeni üye
5. TAKIM ORTALAMASI :
kızlar listenin son hali siyamum ve seraptatn hala ses yok kollontai den de

hm cim sana kolay gelsin inşallah aradığın belgeyi bulursun ben olmazsam sen listeyi ana paylaşıma eklersin ok mi tatlım ben işi bitirdim şimdi çocukları dışarıya çıkaracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…