Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi akşamlar kızlar.
bugün arkadaşlarımla buluştum. burger da burger diye tutturdular. burger kingte steak house ya hiç hayır diyemem. neyse gittim onlarla ama yemin ettim bozmayacaktım. ve sonuç onlar agıza patates cipsleri atarken ben eti form kepekli attm kendimi tebrik ediyorum.
sadece abartım 2 paket yemem oldu
olsun steak house'a ilk kez hayır demiş olmanın verdiği başarı beni çok mutlu etti

bugün kü menüm

sabah
1 dl çavdar
domates
peynir
4 yeşil zeytin

ara
1 bardak süt

öğle
(salçalık biberler geldi canım anam onlarla uğraşmaktan yemek yapamadı e bende ona yardım ettim)
dünden kalan sarma dolmadan yedim az miktarda

ara
yoğurt
ara
meyve
akşam
haşlanmış tavuk
1 domates

ve günü 2 paket eti form la kapattık(300 kcal)

kaptanımm ankarada ablam üniversite okudu şimdi işe girdi eve çıktı. annemle bi gidip yardım edicez. 1 haftada kalalım dedik. gezelim alışveriş filan. demek ankaradasınız ne kadar güzel belki grüşürüz ha??

Ggecmisi okudum.
Lucim kilon regle gore gayet iyi maşallah.
Dilacim hamburger yenirken yememen kendi adima mucize tebrikler.
Bide kedinize uzuldum.kiyamam ona. Yani nasil oldugunu düşünunce can sikici
Hmcim hayirli olsun yavrulariniz.
Kaptanim sende ise dönmusun kolay gelsin.
Brokoliicim sen gibi olsaydım kafama tokadan baska. Bisey takmazdim.

günaydınlarrrrr

hadi bakalım lucim kolay gelsin
aferin sana çekirge maşallah çok azimli gidiyorsun bu azmin hiç bozulmasın tebrik ederim evet ankaradayım fırsatın olursa buluşmaya çalışalım güzel olur

bengü şekerim hoşgeldin tatlım
dün akşam 2 çay kaşığı bal yedim yaa gece 10 da canım çok istedi kendime de kızdım sonra ama ne yapayım öğlen yemek yememiştim
dün ki menümü yazayım
sabah
1 dilim cabata ekmek
1 kk peynir
ara öğle ara hepsi bir arada
7-8 tane kuru kayısı
2 avuç kavrulmuş nohut
akşam
4 kaşık taze fasülye
2 kaşık pilav salata
ara
2 çk bal 2 ceviz

bu sabah tam karatay tarzı bir kahvaltı yaptım
cevizli yumurtalı falan
öğlen muhtemelen gene yemek yiyemeyeceğim belki duymuşsunuzdur internette bugün anıtkabirde 6000 kişi ile guiness rekoru kırılacak atatürk portresi yapılarak bende oraya gitmeyi düşünüyorum saat 11-11,30 gibi çıkarım işten bakalım bizde alınabilecekmiyiz anıtkabir e

canım günaydın :) maşallah bu sefer çook azimliyiz... bugün benim de ev temizliğim var kendi kendime yapacağım... arada dellenip her şeyi yerle bir edesim geliyor... annem çok komik, temizlerken eskitiyorsun eşyalarını bu kadar koltuk halı mı silinir diye dalga ggeçiyor... ama ne bileyim takıntı bende sanırım haftada bir her yer dip köşe silinecek

anıtkabir olayını tam mesajını okurken tv de gördüm süppersiniz... gerçi onlar özel kıyafet giyip yapıyorlar o portreyi ama oorada mı dağıtıyorlar acaba kıyafetleri.. git de haberleri alalım senden canım..bu arada saçlarını çoook merak ediyorum kuzum paylaşmayacak mısın bizimle? ben de kestirip değişiklik yapmak istiyorum fikre ihtiyacım var

tatlım siyah giyiliyor siyah tişört siyah pantolon ve siyah ayakkabı sana şu anki halimi hemen face den çekip gönderiyorum mesaj olarak sen istersinde ben göstermezmiyim sana

tatlım siyah giyiliyor siyah tişört siyah pantolon ve siyah ayakkabı sana şu anki halimi hemen face den çekip gönderiyorum mesaj olarak sen istersinde ben göstermezmiyim sana
canımsınnn... çok teşekkür ederim, gördüm ve çok beğendimmm... güle güle kullan :) faceden de yazdığım gibi, doğru yoldasın kaptanım yüzün süzülmüş, ufalmış, süppersin maşallah

dün ayran gününden sonra bugün çorba günü yapacağım..bol acılı, karabiberli,naneli tavuksulu arpa şehriye çorbam hazır...bakalım işe yarayacak mı..sadece çorba içeceğim..bu ara hiç katı yiyecek görecek gözüm yok..sıvıya hasret kaldım sanırım :)

merhaba kızlar
kaptanım sağol :) cumaya tartıda eksik çıkmak adına ben ayran aş yapıcam 3 gün. yoğurt aldım malzemeyi hazırladım.

bengücüm sağol canım napalm geçiyor bir şekilde

teşekkür ederim canım, bakalım cumaya ne çıkacak...sen neler yaptın? nasıl geçti tatilin? yemiş içmişsin anladığım kadarıyla, afiyet şeker olsun, yansın gitsin almış mısın bakiim kilo?

Kızlar nasılsınız? Yorgunluktan öldüm resmen, 2 gündür sabaha kadar çalışıyorum. Yorgunluktan öldüm resmen. Yarın temizlik işine başlayacağız, ondan önce bitirmem gereken şeyler var. Eşimde oturuyor benimle, yalnız bırakmıyor. Dün içecek bir şeyler alıyoruz. Millet viski ile oturur geceleri, biz de soda alalım bari, bizim hatun içmez şimdi diyor. Dedim aferin öğrenmişsin. Bu arada 1 hafif öğün ile günleri geçiriyorum.

kolay gelsin fıstık... siteye girmemenden anlamıştım yoğun olduğunu...dikkat et kendine.. 1 öğün metonu kilitlemesin? sen arada ayran yoğurt vitamini almaya bak kuzuuuu, halsiz kalma..Allah kolaylık versin...

iç kızım 1 duble noolcek, bir şey olmaz bak kendimden biliyorum kafan rahatlar

Lucim durmadan elimin altında kahve, yeşil çay ya da yeşil kahve var ama yine de birşeyler yemek lazım. Yanıma ayranda alayım artık. Yok ayran uykumu getirir olmaz, başka şey bulmaz lazım.

Benim paşa, alıştırmaya gelmez hiç. Bugün 1 içsem yarın 2 verir Artık evimize gidelim de, güzel bir masa hazırlayıp 1 günlük ödül veririm kendime.

arkadaşlar yapılan kötü anne sıkma partisine boyun egmiş bulundum. günah çıkarmaya geldim

Merhaba kizlar. Bugun temizlik vardi bende tum gun.. ise baslamadan ne var ne yok Halledeyim dedim. Cok yorucuydu.
Sizler nasılsınız. Umarim guzel gecmistir gününüz.

günaydınlarrr güzel hanımlar... çok boş buralar herkes iyidir umarım...

dilacım üzüldüm canım, nihayet baltalamayı başardılar diyetini ha? neyse sıkma canını, kaldığın yerden devam, olacak bu iş... arada kaçamak iyidir, diyetin sürekliliğini sağlar, tabi diyete dönebilirsen :) buralarda olacağım...öptüm hepinizi

günaydınkızlarr

luci canım döndüm bilee.

motive hissediyorum. sizler nasılsınııız
iyi bari sevindim canım..bugün bol su iç de dün yediklerin ödem yapıp şişirmesin seni :) 2 gündür katı yememeye çalışırken bugün de canım katı bir şeyler yemek istiyor.. aç uyandım bu sabah çorbamı içtim ama açım hala...yeşil çayımı içiyorum şimdi.. bakalım nasıl bir güün olacak

günaydınlarrr
kızlar malum izin dönüşü dün tüm günü anıtkabir de geçirmenin hazzının üstüne bugün işler yığılmış vaziyette buralarda olmaya çalışacağım kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…