- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.681
hadi bakalım lucim kolay gelsinve 3.bardak ayranımı içerek bugünü kapatmış bulunmaktayım... akşama bi mani olmazsa yürüyüşe çıkmayı planlamaktayım, bakalım... çok kötü olursam dönüşte de 1 bardak ayran içerim ama hiç acıkmadım bugün çok şükürrr
aferin sana çekirge maşallah çok azimli gidiyorsun bu azmin hiç bozulmasın tebrik ederim evet ankaradayım fırsatın olursa buluşmaya çalışalım güzel oluriyi akşamlar kızlar.
bugün arkadaşlarımla buluştum. burger da burger diye tutturdular. burger kingte steak house ya hiç hayır diyemem. neyse gittim onlarla ama yemin ettim bozmayacaktım. ve sonuç onlar agıza patates cipsleri atarken ben eti form kepekli attm kendimi tebrik ediyorum.
sadece abartım 2 paket yemem oldu
olsun steak house'a ilk kez hayır demiş olmanın verdiği başarı beni çok mutlu etti
bugün kü menüm
sabah
1 dl çavdar
domates
peynir
4 yeşil zeytin
ara
1 bardak süt
öğle
(salçalık biberler geldi canım anam onlarla uğraşmaktan yemek yapamadı e bende ona yardım ettim)
dünden kalan sarma dolmadan yedim az miktarda
ara
yoğurt
ara
meyve
akşam
haşlanmış tavuk
1 domates
ve günü 2 paket eti form la kapattık(300 kcal)
kaptanımm ankarada ablam üniversite okudu şimdi işe girdi eve çıktı. annemle bi gidip yardım edicez. 1 haftada kalalım dedik. gezelim alışveriş filan. demek ankaradasınız ne kadar güzel belki grüşürüz ha??
Ggecmisi okudum.
Lucim kilon regle gore gayet iyi maşallah.
Dilacim hamburger yenirken yememen kendi adima mucize tebrikler.
Bide kedinize uzuldum.kiyamam ona. Yani nasil oldugunu düşünunce can sikici
Hmcim hayirli olsun yavrulariniz.
Kaptanim sende ise dönmusun kolay gelsin.
Brokoliicim sen gibi olsaydım kafama tokadan baska. Bisey takmazdim.
günaydınlarrrrr
hadi bakalım lucim kolay gelsin
aferin sana çekirge maşallah çok azimli gidiyorsun bu azmin hiç bozulmasın tebrik ederim evet ankaradayım fırsatın olursa buluşmaya çalışalım güzel olur
bengü şekerim hoşgeldin tatlım
dün akşam 2 çay kaşığı bal yedim yaa gece 10 da canım çok istedi kendime de kızdım sonra ama ne yapayım öğlen yemek yememiştim
dün ki menümü yazayım
sabah
1 dilim cabata ekmek
1 kk peynir
ara öğle ara hepsi bir arada
7-8 tane kuru kayısı
2 avuç kavrulmuş nohut
akşam
4 kaşık taze fasülye
2 kaşık pilav salata
ara
2 çk bal 2 ceviz
bu sabah tam karatay tarzı bir kahvaltı yaptım
cevizli yumurtalı falan
öğlen muhtemelen gene yemek yiyemeyeceğim belki duymuşsunuzdur internette bugün anıtkabirde 6000 kişi ile guiness rekoru kırılacak atatürk portresi yapılarak bende oraya gitmeyi düşünüyorum saat 11-11,30 gibi çıkarım işten bakalım bizde alınabilecekmiyiz anıtkabir e
canımsınnn... çok teşekkür ederim, gördüm ve çok beğendimmm... güle güle kullan :) faceden de yazdığım gibi, doğru yoldasın kaptanım yüzün süzülmüş, ufalmış, süppersin maşallahtatlım siyah giyiliyor siyah tişört siyah pantolon ve siyah ayakkabı sana şu anki halimi hemen face den çekip gönderiyorum mesaj olarak sen istersinde ben göstermezmiyim sana
Ggecmisi okudum.
Lucim kilon regle gore gayet iyi maşallah.
Dilacim hamburger yenirken yememen kendi adima mucize tebrikler.
Bide kedinize uzuldum.kiyamam ona. Yani nasil oldugunu düşünunce can sikici
Hmcim hayirli olsun yavrulariniz.
Kaptanim sende ise dönmusun kolay gelsin.
Brokoliicim sen gibi olsaydım kafama tokadan baska. Bisey takmazdim.
kolay gelsin fıstık... siteye girmemenden anlamıştım yoğun olduğunu...dikkat et kendine.. 1 öğün metonu kilitlemesin? sen arada ayran yoğurt vitamini almaya bak kuzuuuu, halsiz kalma..Allah kolaylık versin...Kızlar nasılsınız? Yorgunluktan öldüm resmen, 2 gündür sabaha kadar çalışıyorum. Yorgunluktan öldüm resmen. Yarın temizlik işine başlayacağız, ondan önce bitirmem gereken şeyler var. Eşimde oturuyor benimle, yalnız bırakmıyor. Dün içecek bir şeyler alıyoruz. Millet viski ile oturur geceleri, biz de soda alalım bari, bizim hatun içmez şimdi diyor.Dedim aferin öğrenmişsin. Bu arada 1 hafif öğün ile günleri geçiriyorum.
kolay gelsin fıstık... siteye girmemenden anlamıştım yoğun olduğunu...dikkat et kendine.. 1 öğün metonu kilitlemesin? sen arada ayran yoğurt vitamini almaya bak kuzuuuu, halsiz kalma..Allah kolaylık versin...
iç kızım 1 duble noolcek, bir şey olmaz bak kendimden biliyorum kafan rahatlar
iyi bari sevindim canım..bugün bol su iç de dün yediklerin ödem yapıp şişirmesin seni :) 2 gündür katı yememeye çalışırken bugün de canım katı bir şeyler yemek istiyor.. aç uyandım bu sabahgünaydınkızlarr
luci canım döndüm bilee.
motive hissediyorum. sizler nasılsınııız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?