- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.621
Ona cidden yazık oldu Zeynepcim. Hoş sürekli bir uğraş içindeydik ama tabi Kıbrısta çok da güzel olurmuş. Ben de biraz girseydik keşke diyorum ama neyse artık seneye bol bol gireriz. Olmadı kışın düzgün bir havuz bulursak gideriz.
.
Kızlar bir evrak vardı eşimin. Hiçbir yerde bulamıyorum deli oldum resmen.
tebrikler tatlım
dilacım bu haftaki katılımlarından dolayı seni 2 hafta olan deneme sürecini bekletmeden listelere alıyorum umarım yüzümü kara çıkartmazsın tatlım
bundan sonra neymiş bengücüm haftasonu abartmayacakmışız dimi
sağlık olsun tatlım haftaya toparlarsın
**5.TAKIM 375. ETAP***
hm22(81,90/81,00/0,90/%1,10)
bengu84(69,0/68,9/0.1/%0,1486)
14SERAP38( 64,0/)
kollontai(67,8/)izinli
gizemli1105(86) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
tatsızbrokoli(59,8/60,2/-0,40/-%0,67)
siyamum (56,30/)
dila21(82,70/81,00/1,70/%2,06) yeni üye
5. TAKIM ORTALAMASI :
kızlar listenin son hali siyamum ve seraptatn hala ses yok kollontai den de
hm cim sana kolay gelsin inşallah aradığın belgeyi bulursun ben olmazsam sen listeyi ana paylaşıma eklersin ok mi tatlım ben işi bitirdim şimdi çocukları dışarıya çıkaracağım
tatlım internetten bakarsın kapalı havuz yada otellerin havuzları oluyor.
Hatta bu fırsat siteleri falan var oradanda yararlanabilirsin.
Bende hala bir deniz yüzü görmedim ama inş küçük bi tatil düşünüyoruz 2-3 günlük
malesef aradığın seyi aradığın an bulamıyorsun sekerim
aramayı kes bak hemen karşına nasıl çıkıyor
Hmcim ev konusunda hic duymamıştim dedigini. Guzel tesbit sanki.
Bu arada pazartesiden bu yana uc kilo gitmis tebrik ederim
Kizlarr sabah kahvaltıda yulafli süt içine seftali doğrayıp biraz da tarçın döktüm ve onu yedim.
Bi de iş yerindeki arkadaşlar simit filan almış bir simit yarısını yedim çayla acıktım ama işler yogun ve dışarda çok yağlı yerim diye yemek istemiyorum
Serap yogun olacagibdan mezuniyetini istemisti gecen hafta ama 63 olmadan mezun olamiyordu bende Sabah semizotu salatasi yedim baska bisey yemedim karatay tarzi mi beslensem diyorum sok diyetle 2 kg yu verdim kalani saglikli beslenme olsun istiyorum Canim istersen serap a da izinli yaz haftaya da gelmezse ort dusmesin siyamum icin de bildirim de bulunmadi yazarsinKaptanım ekliyorum o halde. Serap bu hafta hiç girmedi sanırım değil mi?
Ekliyorum kaptanım. Ayy bulamadım gitti.
ben de aynen öyle düşündüm. Güzel bir yer ayarlar hafta sonu gideriz yılbaşından sonra.
Kesemiyorum da Zeynepcim. Sorun olacak bir belgeymiş. Eşim de götürmüş olur bilmiyoruz da tam.
Teşekkür ederim bengücüm.
Sayeniz de..
Afiyet olsun şeker.
Ben de 1 kahve içtim. Hala yemedim birşey.
dilacim bugun dogum gunun diye affettik hadi bakalimtekrar merhabaaaalar
toplight çokkk teşekkür ederim merak etmeyin bu hafta daha sıkı takip daha çok kg vercem.
yalnız bugün doğumgünüm diye 3 dilim pasta yedim ama ne kahvaltı ne öğle yemegi yedim 3 ayrı yerde kutlayınca böyle oldu
şimdi 1 tabak makarna yicem. ve geri kalan gün hafif beslenicem. yarın da akdeniz diyetine başliycam. yapmak isteyen varsa örnek menü paylaşabilirim.bu arada yarın mersine yazlıga gitme ihtimalm var günü birliğine uğrayamayabilirim arkdşlar.
Canim ekleme yaparken hatali olmus siyamum a da bildirim de bulunmadi yazmamissin Onu duzeltebilirmisin Ben cep ten yapamadim saat 6 dan once yapman lazim biliyorsun**5.TAKIM 375. ETAP***
hm22(81,90/81,00/0,90/%1,10)
bengu84(69,0/68,9/0.1/%0,14)
14SERAP38( 64,0/)izinli
kollontai(67,8/)izinli
gizemli1105(86) paylaşım yetersizliğinden diskalifiye
tatsızbrokoli(59,8/60,2/-0,40/-%0,67)
siyamum (56,30/)
dila21(82,70/81,00/1,70/%2,06) yeni üye
5. TAKIM ORTALAMASI : %0.33
kaptanım bu halde ekliyorum.
ay kıyamammm saklamıştır kesin bi deliğe yakında çıkarlar ortaya :)
kızlar günaydın 8. olmuşuz
neyse. bu hafta daha sıkı diyet yapalımm lütfennn
Gunaydinlar hm cim hadi hayirli olsun kedicik dogurmus dila cim maalesef 8. Olmusuz sen takima girmeseydin muhtemelen cezada alacaktik bu hafta bildirim yapmayan cok oldu ama arkadaslar in gecerli bir sebebleri olmasi lazim ptesi isbasi yapacagim haftaya da listeye girecegim icin daha siki bir takip olacak
iyi bari bir işe yaramışım
evet bu hafta çok iyi bir sonuç çıkaralım 1. olmasa bile ilk 3 e girelim. ve takımımızdan 1. çıksa ne güzel olur
bugn tartıldım 300 gr fazla çıktım o pastalar yüzündenama olsun akdeniz diyetine start verdim. tekrar söylüyorum isteyen olursa liste verebilirim. internettekilerden değil bu.
Canim senden baska ugrayan olmamis su akdeniz diyeti I bi ara yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?