- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.721
günaydınlarrr
hm cim canım bende bengü gibi ev yerleştiriyorsun temizlik vs yapıyorsun diye düşünmüştüm neyse tatlım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır diye düşün
dila cım maşallah canım adana sıcağında helal olsun sana
bengü cüm öğle için çorba ekmek demişsin ama çorba 1 kase mi 2 kase mi ekmek ne kadar akşama tavuk demişsin 1 bütün tavuk mu? ölçülerini yazmamışsın tatlım yaaa
lucim boşver tatlım 2 gün iyi dayandın yine bu haftasonu abartmazsan sorun yok demektir
kızlar yaa serap tan ve siyamumdan hatta kollontai den ses yok ne yapacağız yeni başvuru da yok o yüzden alımda yapamadık takım iyice sessizleri oynuyor
kızlar günaydınlar ...sabahtan beri siteye giremedim, kötü amaçlı yazılım uyarısı verdi Google chrome ..ben de explorer dan denedim ve girebildim... kaptancım hakkaten buralar pek sessiz bu ara..motive edemiyoruz birbirimizi(( hmcim kolay gelsin tatlım sıkma kendini, her şey olacağına varıyor nasılsa
bugün çorba ve ayran günü..tartılmadım, siniri bozuk şiş hissediyorum
Günaydın kızlarr
kızlar sinir küpü oldum ya kötü amaçlı yazılım uyarısından günaydın yazana kadar 40 kere karşıma çıktı. neyin nesidir acaba bu?
günaydın kızlar. 1 gün kaldı tartılmaya ve ben bu hafta pek eksik çıkamiycam galiba. hayalimde 1. olmak vardıneyse ya haftaya artıkk. valla kaptanım bengücüm takıyorum streçleri domates gibi oluyorum baya terletiyor öneririrm
Kaptanım yok daha başlayamadık. Yetiştirilecek işler vardı elimde. Onları bitireyim de, rahatça yerleşeyim diyordum. Cidden sinirliyim, hala bitiremedim işlerimi de rahatladım baya.
Dün gece nasıl acıktım anlatamam sizee ..
Açım diye uyudum, rüyamda da çocuk doğurmuşum. Amanın çocuk pek tatlıydı da ben çok kötüydüm. Bir gün yanlışlıkla hamile kalıverirsem diye ödüm patlıyor.
KAdınlar kulübü kötü yola düşmüş Lucim. .
Çok mantıklıymış şekerim yaaçken uyuyunca çocuk doğurduğunu mu gördün çocuğu mu yiyecen şekerim dün ki oburluğumdan sonra akşam açım diyemedim... pis boğazım ben dedim durdum kendime
hm22 canım sporda 1 saat kadar gün boyu zararlı sanırım.
hehe sen benim dala gelmişsin lakin bugün ben de başka dallarda gezerek yumurta falan yedimkızlar ben daldan dala atlıyorum yaa
bugün komposto içtim full birde 2 kase pırasa çorbası 2 kase daha içip günü kapatcam katı bişey girmedi agzıma.
kızlar kusura bakmayın yarına yetişecek bir sunum hazırlamam gerekiyor o yüzden sizlerle ilgilenemiyorum
Afiyet olsun Lucim.bugünlük mutfağı kapattım, dün ki gibi bi kaçamak yapmamak için sıkı beslendim
sabah : 09:30 gibiydi sanırım
2 haşlanmış yumurta
1 bardak az yağlı süt
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık
akşam: 15:30
2 kase bol acılı tel şehriye çorba (bu arada acı acayip bir şey 1 saat spor yapmışım gibi ter attım)
akşama yürüyüş yapmayı planlamaktayız...
su: 3 litre
yeşilçay 1 fincan
yürüyüş dönüşü kötü olursam ayran içeceğim 1 bardak... benden bugünlük bu kadar bakalım yarın neler olacak
canım herşeyde hayır vardır diyeceksin boşver vakti gelince gelir eşyaların gerçi sende haklısın ne zamandır bi ev düzeni oturtturamadınKolay gelsin kaptanım.
Afiyet olsun Lucim.
Ben de öğlene kadar kahve ile durdum. Öğlen tavuk ızgara yedim. Deli gibi açım ve sıkıntımı yiyerek atmak istiyorum. Yine de işime bakıp, yemeğe kalkmamayı tercih ediyorum. Nedense bugün taşınmaya pek hazırlamıştım kendimi. Çok mutsuz hissediyorum.
kaptanım annemin kışın buzluğa doğrayıp attıgı pırasalar.
canım hm22 cim aman bu moda girmeee. her şey güzel olacak inanıyorum
canım akşam erkenden iç çorbanı sabahleyin gider o 300 gramoff bende bugün 81.3 tüm yarın bari 80.8 gibi bişey çıksam.
canım herşeyde hayır vardır diyeceksin boşver vakti gelince gelir eşyaların gerçi sende haklısın ne zamandır bi ev düzeni oturtturamadın
dila cım pırasa da konuyormuymuş buzluğa yaa iyi fikir bende koyayım bi de annene sorsana çorbasını nasıl yapıyor merak ettim
Amanın ben yine mesajları göremiyorum ya. Valla girdim Dilacım da mecburen çıkacağım yapacak birşey yok.kaptanım annemin kışın buzluğa doğrayıp attıgı pırasalar.
canım hm22 cim aman bu moda girmeee. her şey güzel olacak inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?