Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım yok daha başlayamadık. Yetiştirilecek işler vardı elimde. Onları bitireyim de, rahatça yerleşeyim diyordum. Cidden sinirliyim, hala bitiremedim işlerimi de rahatladım baya.
Dün gece nasıl acıktım anlatamam sizee ..
Açım diye uyudum, rüyamda da çocuk doğurmuşum. Amanın çocuk pek tatlıydı da ben çok kötüydüm. Bir gün yanlışlıkla hamile kalıverirsem diye ödüm patlıyor.

KAdınlar kulübü kötü yola düşmüş Lucim.
Günaydın kızlarr

Günaydın Brokolicim.

Sporda mı takıyorsun yoksa günlük mü Dilacım?

açken uyuyunca çocuk doğurduğunu mu gördün çocuğu mu yiyecen şekerim dün ki oburluğumdan sonra akşam açım diyemedim... pis boğazım ben dedim durdum kendime

açken uyuyunca çocuk doğurduğunu mu gördün çocuğu mu yiyecen şekerim dün ki oburluğumdan sonra akşam açım diyemedim... pis boğazım ben dedim durdum kendime
Çok mantıklıymış şekerim ya Afiyet olsun, olsun tabi arada o kadar.

hm22 canım sporda 1 saat kadar gün boyu zararlı sanırım.

Beni de rahatsız eder gün boyu da, spor yaparken çok etkisini görmüştüm biberiye yağı ile kullanınca.

kızlar kusura bakmayın yarına yetişecek bir sunum hazırlamam gerekiyor o yüzden sizlerle ilgilenemiyorum

bugünlük mutfağı kapattım, dün ki gibi bi kaçamak yapmamak için sıkı beslendim

sabah : 09:30 gibiydi sanırım
2 haşlanmış yumurta
1 bardak az yağlı süt
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

akşam: 15:30
2 kase bol acılı tel şehriye çorba (bu arada acı acayip bir şey 1 saat spor yapmışım gibi ter attım)

akşama yürüyüş yapmayı planlamaktayız...
su: 3 litre
yeşilçay 1 fincan

yürüyüş dönüşü kötü olursam ayran içeceğim 1 bardak... benden bugünlük bu kadar bakalım yarın neler olacak

kızlar ben daldan dala atlıyorum yaa
bugün komposto içtim full birde 2 kase pırasa çorbası 2 kase daha içip günü kapatcam katı bişey girmedi agzıma.

kızlar ben daldan dala atlıyorum yaa
bugün komposto içtim full birde 2 kase pırasa çorbası 2 kase daha içip günü kapatcam katı bişey girmedi agzıma.
hehe sen benim dala gelmişsin lakin bugün ben de başka dallarda gezerek yumurta falan yedim

hahah hepimiz semra teyze olduk daldan dalaaa
bişeycik olmaz ya 1 yumurtaacık

kızlar kusura bakmayın yarına yetişecek bir sunum hazırlamam gerekiyor o yüzden sizlerle ilgilenemiyorum

Kolay gelsin kaptanım.

Afiyet olsun Lucim.
Ben de öğlene kadar kahve ile durdum. Öğlen tavuk ızgara yedim. Deli gibi açım ve sıkıntımı yiyerek atmak istiyorum. Yine de işime bakıp, yemeğe kalkmamayı tercih ediyorum. Nedense bugün taşınmaya pek hazırlamıştım kendimi. Çok mutsuz hissediyorum.

kaptanım annemin kışın buzluğa doğrayıp attıgı pırasalar.
canım hm22 cim aman bu moda girmeee. her şey güzel olacak inanıyorum

Listemizi de ekleyeyim bakalım

***5.TAKIM 376. ETAP***
hm22(81,00/)
bengu84(68,9/)
tatsızbrokoli(60,2/)
siyamum (56,30/) izinli

dila21(81,00/)

5. TAKIM ORTALAMASI

ben bu hafta hiç tartılmadım 4 gündür wc ye de çıkamıyorum o yüzden takıma girip girmeyeceğim yarınki tartı sonucuna göre çıkacak
siyamum a izinli diye yazdım aslında diskalifiye yazacaktım ama bir şans daha verelim diye düşündüm umarım gelir haber verir

canım herşeyde hayır vardır diyeceksin boşver vakti gelince gelir eşyaların gerçi sende haklısın ne zamandır bi ev düzeni oturtturamadın

dila cım pırasa da konuyormuymuş buzluğa yaa iyi fikir bende koyayım bi de annene sorsana çorbasını nasıl yapıyor merak ettim

Aynen öyle kaptanım. Bu zamana kadar problem yoktu ama bu sefer kendimi hazırlamıştım. Üstüne eşim izin aldı 2 hafta. 1 haftada evi yerleştirir, 1 haftada bir yerlere kaçarız diyorduk, hepsi kaldı.

Amanın ben yine mesajları göremiyorum ya. Valla girdim Dilacım da mecburen çıkacağım yapacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…