Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen canım suya dayancam. hmm katı bişeyler. nasıl bişey tatlı tuzlu ekşi?? ona göre bişeyler önerebilirim.

kızlar bu saatte 1 bardak su içme metodunu uyguluyorum b
aynen canım suya dayancam. hmm katı bişeyler. nasıl bişey tatlı tuzlu ekşi?? ona göre bişeyler önerebilirim.
aslında her şey tatlım, bugün bi kudurukluk var içimde diyeti bozmaya yönelik ama öğleden sonra maydanozlu omletimi yer otururum aşağıya sanırım

hmm anladım canım mesela bi sebze ya da meyve seçip gün boyu onu da yiyebilirsin bence

hmm anladım canım mesela bi sebze ya da meyve seçip gün boyu onu da yiyebilirsin bence
yok canım yaaa sebze meyve gibi yararlı şeyler çekmiyor bugün canım... bakalım... saat başı su içmek iyi geldi aç hissetmememi sağlıyor sanırım mide hep dolu :)

şöyle 1 saat spor yapabilsem iyi olacak ama çok sıcak kaldıramıyorum kendimi siz nasıl çözüyorsunuz spor işini kızlar bu sıcaklarda?

süzme mercimek çorba yaptım atık bugün kendime, yanında havuç salata ile tüketeceğim... umarım oburluk krizimi atlatabilirim bu şekilde beslenerek

şöyle 1 saat spor yapabilsem iyi olacak ama çok sıcak kaldıramıyorum kendimi siz nasıl çözüyorsunuz spor işini kızlar bu sıcaklarda?

canım ben öğle tatillerinde yürüyordum ama dünden sonra bugün gözüm kesmedi bugün kurumun bahçesinde oturup çay kahve içeceğim fırsat olursa akşam yürüyeceğim

canım ben öğle tatillerinde yürüyordum ama dünden sonra bugün gözüm kesmedi bugün kurumun bahçesinde oturup çay kahve içeceğim fırsat olursa akşam yürüyeceğim
galiba en iyisi akşam yürümek..vicdanım rahat değil ama kalkamıyorum bi türlü... olmadı akşama bırakayım

yoooooo diyorum koca bir tabak peynirli makarna ile(neyse haksızlık etmeyeyim orta tabaktı) sıvı diyetimi darmaduman etmiş bulunmaktayım...mutsuzum,kızgınım... yarın sabaha kadar sadece yeşil çay ve su... bu sefer 2,5 gün dayanabildim neyseki.... hem de regle rağmen...bakalım yarın tartıya ne yansıyacak...

merhaalar kızlar

luci canım olsun 2.5 günde olsa başardın meyvelerini topliycaksın bence

bugün ki menüm

sbah
1 dl çavdar
1 acı biber
peynir
3 yeşil zeytin
domates

ara
yarım dl karpuz

öğle
2 kaşık türlü
1 kase ayran aşı

ara
3 kuru kayısı

akşam
tavuk
salata
ayran

yine takımımız tenha anlardan birini yaşıyor
spor yapmiycaktım. yine bugün yapmam yarın yaparım modundaydım. hep üşengeçim hepp
sonra kendimi spor için hazırlanırken buldum.
ben streç film sarıyorum her yerime spordan önce. bayaa terletiyor. birde adananın kavurucu sıcaklığı 1 kg rahat gitmiştir düşüncesine kaplıyor insan o teri görünce
çok yoruldum. yatıyorum. tatlı rüyalar herkesee

Merhaba kizlar. Menum
Sabah
Peynir zeytin domates ekmek cay

Ara
Fındık alti tane

Ogle
Corba ekmek

Ara karpuz

Aksam
Tavuk

Ara süt tarcin
Yarim saat yürüdüm.

Bol bol ev isi yaptim.

Hm çim ev temizliyip yerlesiyosun heralded kolay gelsin.

Lucim iyi Dayandin bence. Az yiyip kati da beslenirsin sorun olmaz yine.yarina tartida guzel sonuc alçaksin bence

Dilacim sıcakta strec nasil sariyodun bravo yani. Azmin super

Kızlar nasılsınız? Ben hem çok gergin hem de çok sinirliyim. Eşyalar yarın gelecekti, gelmeyecekmiş. Henüz ellerine geçmemiş. Benim gidesim gelmedi o sinir ile. Eşim gitti konuştu bugün, baya bir söylenmiş, hatta etraftakilere de duyurup bilerek 2 müşterilerini kaçırmış. Bir de yalnız perşembe günü teslim ediyorlarmış. Haftaya kalacakmış sözde ama pazartesi yollamaya çalışacaklarmış. Off ya, bir işimiz de düzgün gitmedi, geçemedik ya bir türlü eve.

günaydınlarrr
hm cim canım bende bengü gibi ev yerleştiriyorsun temizlik vs yapıyorsun diye düşünmüştüm neyse tatlım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır diye düşün
dila cım maşallah canım adana sıcağında helal olsun sana
bengü cüm öğle için çorba ekmek demişsin ama çorba 1 kase mi 2 kase mi ekmek ne kadar akşama tavuk demişsin 1 bütün tavuk mu? ölçülerini yazmamışsın tatlım yaaa
lucim boşver tatlım 2 gün iyi dayandın yine bu haftasonu abartmazsan sorun yok demektir
kızlar yaa serap tan ve siyamumdan hatta kollontai den ses yok ne yapacağız yeni başvuru da yok o yüzden alımda yapamadık takım iyice sessizleri oynuyor

kızlar günaydınlar ...sabahtan beri siteye giremedim, kötü amaçlı yazılım uyarısı verdi Google chrome ..ben de explorer dan denedim ve girebildim... kaptancım hakkaten buralar pek sessiz bu ara..motive edemiyoruz birbirimizi (( hmcim kolay gelsin tatlım sıkma kendini, her şey olacağına varıyor nasılsa

bugün çorba ve ayran günü..tartılmadım, siniri bozuk şiş hissediyorum

Ayın son günleeri olduğu için işler o kadar yoğun ki anlatamam. Ama bugün ve yarın rahatımm :)
hiçbirşey yiyesim gelmiyor kaç gündür.
Dün ki menüm;
Sabah kahvaltıda
Kırmızı yeşil biberli maydonuzlu peynirli yulaflı omlet
Salatalık domates
1 bardak yeşil çay
Ara öğün yeşilcay
Öğle yemeği dışarda olunca
Sebzeli tavuk döner ve ayran
Akşam yemeğinde de
Sadece patlıcan haşlamıştım buzluğa atmıştım onu çıkarıp doğradım yoğurtla karıştırdım onu yedim
1.5 lt su içtim toplam.
Ve regl dönemi bugün başladı sancılıyımm

kızlar sinir küpü oldum ya kötü amaçlı yazılım uyarısından günaydın yazana kadar 40 kere karşıma çıktı. neyin nesidir acaba bu?
günaydın kızlar. 1 gün kaldı tartılmaya ve ben bu hafta pek eksik çıkamiycam galiba. hayalimde 1. olmak vardı neyse ya haftaya artıkk. valla kaptanım bengücüm takıyorum streçleri domates gibi oluyorum baya terletiyor öneririrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…