- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.701
iyi bari sevindim canım..bugün bol su iç de dün yediklerin ödem yapıp şişirmesin seni :) 2 gündür katı yememeye çalışırken bugün de canım katı bir şeyler yemek istiyor.. aç uyandım bu sabahçorbamı içtim ama açım hala...yeşil çayımı içiyorum şimdi.. bakalım nasıl bir güün olacak
aslında her şey tatlım, bugün bi kudurukluk var içimde diyeti bozmaya yönelik ama öğleden sonra maydanozlu omletimi yer otururum aşağıya sanırımaynen canım suya dayancam. hmm katı bişeyler. nasıl bişey tatlı tuzlu ekşi?? ona göre bişeyler önerebilirim.
yok canım yaaa sebze meyve gibi yararlı şeyler çekmiyor bugün canım... bakalım... saat başı su içmek iyi geldi aç hissetmememi sağlıyor sanırım mide hep dolu :)hmm anladım canım mesela bi sebze ya da meyve seçip gün boyu onu da yiyebilirsin bence
şöyle 1 saat spor yapabilsem iyi olacak ama çok sıcak kaldıramıyorum kendimisiz nasıl çözüyorsunuz spor işini kızlar bu sıcaklarda?
galiba en iyisi akşam yürümek..vicdanım rahat değil ama kalkamıyorum bi türlü... olmadı akşama bırakayımcanım ben öğle tatillerinde yürüyordum ama dünden sonra bugün gözüm kesmedi bugün kurumun bahçesinde oturup çay kahve içeceğim fırsat olursa akşam yürüyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?