- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #116.761
canım sorma yaaa bugün 5. gün wc ye çıkamadığım sabahleyin 1 kg fazla çıktım o yüzden listelere girmiyorum halbuki dün göbeğim bayaa küçülmüş gibiydi sabah sabah moralim bozuldueee sen ne durumdasın kaptancım? bu hafta iyi bir sonuç aldığını umuyorum
canım sorma yaaa bugün 5. gün wc ye çıkamadığım sabahleyin 1 kg fazla çıktım o yüzden listelere girmiyorum halbuki dün göbeğim bayaa küçülmüş gibiydi sabah sabah moralim bozuldu
akşam komşuya geçmiştim kahveye o dağ eriği şurubu içirdi işe yarar diye eve geçince unutmuşum sabahta 1 tabağa yarım domates ve salatalık koydum üzerine yarım çay bardağı saf zeytinyağı koydum limon sıkıp 2 dilim ekmeği bana bana yedim valla işe yarasın diye şu ara aslında ilaç kullanmadan düzene sokmak istiyorumkeşke 2 bekunis yutaydın, rahatlardın en azından canım benim...
e kuzum madem eşyalar haftaya gelecek, ne bekliyorsunuz, alın çantaları vurun yollara kendiniizi... eziyet ediyorsun kendine...dönünce yerleşirsiniz
Kizlar merhaba nasılsınız. Bu aralar pek müsait olamadim giremiyorum fazla. Bugündemisafir vvardi. Hatta yarin kilo bildirdikten sonra izinli sayilsammi acaba. Sali gunu icin onbesgunluk yarisimiz vardi. O gunde kilo bildiririm. Yani bugunlerde giremiyorum yorum yazamayinca rahatsiz oluyorum gun booyu. Bu sekilde cuma ve sali gunu kilo bildirip izinli sayilmam mumkunmu acaba. Yada gunde bir kere girmemde sorun yokmu. Kaptancim soruyorum?
günaydın kızlarrrr... bu sabah kilom 69 :) bi ileri bi geri ilerliyorum...ama karar verdim 1 ekime kadar kasmayacağım kendimi, bu şekilde iyice sabitlensin kilom... ama 1 ekimde tekrar spor ve diyete asılmaya kararlıyım... bu ara nedense istediğim gibi motive olup sürdüremiyorum...spor yapmak gelmiyor içimden... kaçamaklarım oluyor..bi süre gitsin bakalım bu şekilde ama 1 ekimde tam motive hazır olacağım...
Geçen hafta 60.2
Bu hafta 59.8
fark:0.40
% hesabı: 0.66
günaydın kızlar. bugün anlam veremedigim şekilde gözlerim kan çanağı uyandım. nezle değildir kaşınmıyor. bilmiyorum sinirlerim belirginleşmiş filan. ama yanma filan hiç yok. neyseayıptır söylemesi birde kabızım. sinirim çok bozukk . tartıldım. sabitim. ama 82 den 81e tekrar inmek zor oldu. bir daha öyle bozmayacagım.
geçen hafta 81 dim
bu haftada tam ne eksik ne fazla 81im.
bir daha bozmak mı??
asla.:KK63:
tamam tatlım seni de izinli yazarız bu arada tebrik ederim 200 gr 200 gr dır 80 in altına inmeye az kalmışGeçen haftaki kilom: 81
Bu haftaki kilom : 80.8
Kaptanım, beni de izinli yazalım mı şu ev işi halledilene kadar. Eşim de izinli ya şimdi, iyice zor olacak girmem. Yine gelirim ama düzenli giremeyip kötü örnek olmayayım. Yeni arkadaşlar çağırırsak hem.
Lucim, pazartesi günü gelebilme durumu da var. Pazartesiyi bir bekleyelim bakalım. Bir de insanın içi de rahat olmuyor ki böyle. Pazartesi gelirse, hafta sonuna kadar evi yerleştirir kaçarız, ne iyi olur.
Ekim son bahar olacak diye mi Lucim var mı özel bir nedeni?
Ekim son bahar olacak diye mi Lucim var mı özel bir nedeni?
tatlım bunaldın da ondan diyorum...istanbul-edirne arası ne ki... 2-2,5 saat..kalkın yarın sabah 5 de... çıkın yola günü birlik bile gidip gezseniz, şöyle ortaköy beşiktaş taksim... ohh misss, akşama dön.... bi değişiklik, bi güzellik olur... ne bileyim ben, havanız değişsin, bunaldın aynı otel odasında be kuzum
hem de 30 ağustos yarın ne güzel eğlenceli - şenlikli olur her taraf :)
evet canım ekimde havalar serinler, gönlümce sporumu diyetimi yaparım diye
Hafta sonu burada olmamız gerekiyor Lucim, izin belgesini pazartesi alacak eşim ama 30 ağustos törenlerini izleriz yarın. O güzel olur. Cidden yakın arası yahu, şuradan bir çıksak, hoop İstanbul. Biraz gezeriz.
En iyisi Lucim. Eve geçelim ben de düzenli spora geçeceğim.
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım ilk olarak kendimi tanıtmalıyım. Adım Nihal, 20 yaşında 1.57 boyunda 75 kilo biriyim çocukluğumdan beri fazla kilolarım vardı bir ara 65 kiloya kadar düşmüştüm o kiloda bile kendime o kadar çok özgüvenim vardı ki yanımdan geçen insanlar dönüp dönüp bana bakarlardı. Sonra her yere arabayla gitmeye başladım yürümeyi resmen unuttum yedim içtim yattım uyudum hiç dikkat etmedim ve sonuç olarak 75 kilo.
Ve artık yeter dedim kendime bu böyle olmaz çünkü çevremdeki herkesin sözleri çok gözüme batmaya beni kırmaya başladı. Hedefim 55-50 kilo olmak ve 2015 yılına 50 kilo olarak gireceğim bu azimle devam edersem :)
Arkadaşlar ben çalışıyorum bu nedenle sürekli ara öğün yapma gibi bir şansım yok her sabah düzenli olarak en az 500 olmak üzere ipimi atlıyorum 2 dilim kepek ekmeğimle kahvaltımı yapıyorum ve evden çıkıyorum işe yürüyerek 45 dakikada geliyorum işten 5 te çıkıyorum yine aynı tempoyla 45 dakika yürüyerek evime gidiyorum. Bu arada çok acıkırsam eğer karnım açlık sinyalleri vermeye başlarsa form bisküvileri ile idare ediyorum. Eve gittiğimde 1 dilim kepek ekmeğimle porsiyonu küçük olan tabaklarımla evde ne varsa yiyorum. Ve akşam 7 den sonra hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum. Ve mutlaka her akşam 8 den sonra en az 1000 tane ip atlıyorum. Bu arada günlük 2-2,5 litre arası su tüketiyorum.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
canım hoşgeldin aramıza ilk sayfada takım kurallarımız var öncelikle senden onları okumanı rica ediyorum eğer ben bu kurallara uyarım dersen takımdasın demektir aşağı yukarı aynı boy ve kilodayız belki kilo verme yarışması bile yapabiliriz ben takım kaptanıyım hm ve luci arkadaşımız da kaptan yardımcılarımız
Merhaba arkadaşlar.
Sanırım ilk olarak kendimi tanıtmalıyım. Adım Nihal, 20 yaşında 1.57 boyunda 75 kilo biriyim çocukluğumdan beri fazla kilolarım vardı bir ara 65 kiloya kadar düşmüştüm o kiloda bile kendime o kadar çok özgüvenim vardı ki yanımdan geçen insanlar dönüp dönüp bana bakarlardı. Sonra her yere arabayla gitmeye başladım yürümeyi resmen unuttum yedim içtim yattım uyudum hiç dikkat etmedim ve sonuç olarak 75 kilo.
Ve artık yeter dedim kendime bu böyle olmaz çünkü çevremdeki herkesin sözleri çok gözüme batmaya beni kırmaya başladı. Hedefim 55-50 kilo olmak ve 2015 yılına 50 kilo olarak gireceğim bu azimle devam edersem :)
Arkadaşlar ben çalışıyorum bu nedenle sürekli ara öğün yapma gibi bir şansım yok her sabah düzenli olarak en az 500 olmak üzere ipimi atlıyorum 2 dilim kepek ekmeğimle kahvaltımı yapıyorum ve evden çıkıyorum işe yürüyerek 45 dakikada geliyorum işten 5 te çıkıyorum yine aynı tempoyla 45 dakika yürüyerek evime gidiyorum. Bu arada çok acıkırsam eğer karnım açlık sinyalleri vermeye başlarsa form bisküvileri ile idare ediyorum. Eve gittiğimde 1 dilim kepek ekmeğimle porsiyonu küçük olan tabaklarımla evde ne varsa yiyorum. Ve akşam 7 den sonra hiçbir şey yememeye dikkat ediyorum. Ve mutlaka her akşam 8 den sonra en az 1000 tane ip atlıyorum. Bu arada günlük 2-2,5 litre arası su tüketiyorum.
İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız
nihalcim hoş geldin..çok güzel özetlemişsin kendini ve durumunu... gidecek o kilolar, emin ol :) ilk sayfadaki kurallarımızı okudun değil mi canım? okuyup buraya kuralları okudum, kabul ediyorum yazman gerek... aramıza tekrardan hoş geldin..bol eksiler dilerim...
sayfanın sonuna eklemek nasıl oluyor ben bu kısmı anlamadım zaten sitenin yeni haline de pek alışamadımHoş buldum teşekkürler evet kuralları okudam ama öyle yazmam gerektiğini bilmiyordum. Sayfanın sonuna ekleyebilirseniz sizin içinde çok rahat olur sürekli üyeleri takip etmek zorunda kalmazsınız :)
Kuralları okudum, kabul ediyorum
hoşgeldin feristua ne güzel biz çağırmadan bizim takımdasın hoşgeldin sende ilk sayfada kurallarımız var eğer sana uyarsa bizim takımda yeralabilirsinmerhaba ayy ben ne için girdim foruma kendımı nerelerde buldum ..ben de 75 kiloylum suan 69 kıloyum boyum 1.56 2 ayda anca bu kadar verebıldım kuralları okudum takıma ben de katılayım birileriyle hırs yapmak daha etkılı olacaktır sanırım ayrıca 5 ekimde dugunum varbi 5 kılo versem dugune kadar cok ıyı olcam emınım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?