Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar eve dondüm yorgunluk had safhada haftasonu diyet falan kalmadı hm gecmiş olsun eskişehırdeydim dila çım tebrikler yarın görüşürüz

Kaptanım teşekkür ederim. Ne yapıyordun Eskişehirde? Ben Eskişehirliyim.

çok geçmiş olsun tekrar ve teşekkür ederim cnm :)
Slm kızlar eve dondüm yorgunluk had safhada haftasonu diyet falan kalmadı hm gecmiş olsun eskişehırdeydim dila çım tebrikler yarın görüşürüz
oo kaptanım uyuyun dinlenin hemenn

günaydınlarrr
Kaptanım teşekkür ederim. Ne yapıyordun Eskişehirde? Ben Eskişehirliyim.
tatlım eşim üniversiteyi eskişehirde okumuş orda çok yakın arkadaşlarımız var onları ziyarete gittik ama yorucu oldu bi de üstüne grip olmuşum burnum akıp duruyor hiç rahat uyuyamadım dinlenemedim kendimi çok halsiz hissediyorum bir terleyip bir üşüyorum bi de çarşamba gün karsa gideceğim bakalım ne olacak
günaydın herkese.

günaydın tatlım

günaydın kızlarrrr...bugün delirmiş gibi spor yaptım tam 3 saat...14 km yürüdüm ve aletli jimnastik.. nedeni ise haftasonu had safhada kudurmuş olmam cumartesi akşamından başlayan yeme içme serüvenimi inanın tarif etmem imkansız..cıss olan her şeyden deliler gibi yedim haftasonu..biralar,nuggetlar, patates cipsler, makarna,pilav,deli gibi kahvaltı,pide,dondurma,yaşpasta,köfte,bazlama,simit,lokma, helva daha aklıma gelecek mi bilemedim...en son da soda içerek kendime gelebildim. tarifsiz bi tüketimim vardı 2 gündür ve bu sabah pişmanlıkla attım kendimi yollara..çoook pişmanım çok, nasıl tükettim bu kadar şeyi ben bile bilmiyorum...ööyle çatalla falan da değil, tabak tabak götürdüm ((( neyse bugün kaldığım yerden devam ... ayran süt ve dimes light meyve suyu tüketeceğim bugün sadece... tartıya değil çıkmak olduğu yerden geçemedim bu sabah şimdi 1 hafta bu alınanları yakmak için geçecek! değer miydi... ? asla, ama oldu bi kere....

canım benim arada olur öyle kaçamaklar dicem ama seninki kaçamağı aşmış :)
ama kendini bu kadar yorma :)

Luci canım üzülme bazen insanın çok ihtiyacı oluyor böyle şeylere mesajı okurken ağzımın suyu aktı. :)
Benimde bugün meyve suyu günüm. 2-3 kasede mercimek içerim. Bu hollywood diyetide bi garip tuzlu çekiyo insanın canı.

lucim bende abarttım haftasonu ama seninki gibi değildi allahtan ctesi sadece 1 dilim börek ve 4-5 çiğköfte yedim ızgara ile beraber pazar ise çibörek yedim ama spor yapamadım bu sabahta kahvaltımı yaptım ama üstüne 2-3 tane bisküvi yedim susamlı o kadar acaip bir halsizlik var burnum akıyor gözüm akıyor hiç spor yapacak halim yok gözüm kapanıyor yatıp uyumak istiyorum

Herkeslere Merhaba

Uzun zaman oldu buralara gelmeyeli oldukça yoğun zor ve stersli bir ay geçirdim.

Son 2 ayda yeme içme konusunda ki dikkatsizliğimi daha öncede söylemiştim.

Bugün artık bir son verdim çünkü tahmin edersiniz ki tartım bana + göstermeye başladı.

Sizler nasılsınız ???

canım, sabah spora itmeden okudum yazılanları,senden feyz aldım zaaten ben de... yalnız m.suyunun kalorisi çok ama çok yüksek, dimes light m.suyu çıkarmış kalorisi çok düşük, ondan içmeni öneririm..ben de sendenim bu 2 gün, sadece sıvı alayım ki şu şişim gitsin :)

aman kaptancım benim ki kaçamak değildi bu haftasonu, resmen kıtlıktan çıkmaktı... 7-8 aydır bu kadar çok yediğim bi anımı hatırlamıyorum... sen de dikkat et kendine, grip oluyorsun sanırım, hemen bol acılı çorba, tavuk suyu falan tüket ki ilerlemeden kurtul canım...

canım hoşgeldin...ne durumdasın, kaç kg + var? halledersin sen, sıkma canını :)

canım hoşgeldin...ne durumdasın, kaç kg + var? halledersin sen, sıkma canını :)

Hoşbulduk bebişim.

Bugün ilk defa 60ı gördüm 58-59 arasındaydım .

Gerçi son 2 aya bakınca halime şükür onca yemeğe az bile almışım

Yemek de demeyelimde düzensiz beslenme diyelim.

Ne yeterli su içiyorum ne dikkat ediyordum dün artık dur dedim.

Sayısalla pek kafamoı yormuyorum çünkü 60da da gayet fit görünüoyurm ama spor ve dikkatli beslenme sart oldu

luci canım sorun yok aynm devam sen güçlüsün eritirsin o yediklerini:)
Valla bugün midem çok yandı ve bi kısmını kendim sıktım meyvesuyunun o bitti şimdi bizim evin önündeki bakkal amcada lıght yoktu bende mecbur 1 lt şeftali aldım.
Bu hollywood diyetinde farketmez demişler. Ama light olsa daha iyi tabi. Buarada çorba öle 3 kase içmedim bi kase içtim o da küçücük. Çünkü midem öyle böyle değil bi yandı bi seslet çıktı karnımdan bende minnacık dilim kek ve 3 yk az tuzlu haşlanmş nohut yedim. Önümüzdeki hafta meyve suyu günlerinde sıfır kaçamk ve ligh msuyu ile daha başarılı olucam inanıyorm:)

akşam eve giderken tavuk alayım bari dediğin gibi bol acılı tavuk çorba yapayım pc başındayım ama gözüm açılmıyor

tatlım hoşgeldin özlettin kendini

bu tarz durumlar için leblebi bulundur bence tatlım ... midendeki fazla suyu alıp yanmasını önler ve açlığını bastırır...

akşam eve giderken tavuk alayım bari dediğin gibi bol acılı tavuk çorba yapayım pc başındayım ama gözüm açılmıyor
ohhh miss vallahi sanırım aylardır evde sürekli acılı tavuk suyu çorba oluyor, benim vazgeçilmezim oldu resmen...şehriyeli yap istersen tok da tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…