Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar selam kepeklide olsa baya çok yerim kahvaltımı ve 1 krep yedirdi annem zorla bugün ye gözlerin çöktü dedi.
Gerçekten moralim bozuk. Anlam veremiyorum belki grip. Belki 300 gr fazla çıkmış olmam. Ben çok takıntılı bi insanım biliyomusunuz mutlu olmamda mutsuz olmamda ufacık şeylere baglıdır. Mutluluk neysede mutsuzluk olayı kötü. Erken yaşlancam valla. Benim sol kulağımda östaki disfonksiyonu rahatsızlıgım var gripten azdı çıtçıtçıtçıtçıt sesler geliyor yutkunurken ve esnerken beynimin içinde huzursuzluk yaratıo dengesizlik yaratıo. Moral bozukluğumda cabası gttim koca bardak kola içtim neyse günün geri kalanı çok hafif besleneyim de dengelesin. Bu kahvaltı beni üç gün götürür zaten

yapma dila kola falan ne ki yaa 300 gr veremedim diye moral bozacağına 1,7 kg verdim diye mutlu olman gerekir tatlım

Kaptanım tam neden o değil anlam veremedigim bir sıkıntı bi mutsuzluk bıkmışlık çöktü üstüme. Tabiki öyle ben diyete başladıgımdan beri 7 kilo verdim. 86.3 den 79.3 e düştüm bu harika tabi . Ama ben böyleyim işte canımın sıkılması an meselesi.

canım verdiğin kilo çok güzel o sebeple sıkıntı yapma kendine, 300 gr geri gelmesi ne ki, ben öğünde 2 kilo şiştiğimi bilirim, şaşırdın mı sen, başka takacak şey bulamadın mı kuzuuu.... bir anda gellmedi bu kilolar yavaş yavaş gidecek..yeri gelecek 1 gram bile gitmeyecek..bak bana 1 haftadır deli gibi spor yapıyorum 100 km yol yürümek ne demek! hem de diyetle de 1 kilo aldım... bak takıyor muyum hiç! bu aşamada kararlı ve istikrarlı davranman önemli, kasma kendini, yoksa daha çok şişersin, rahat bırak!

Haklısın luci canım valla benim çok kötü bu huyum yenmeliyim ama böyleyim işte değişeniyorum ama değişmek için çaba sarfedicem. Keşke senin gibi istikrarlı olabilsem . Çok sağolun ya valla iyi ki varsınız iyi ki sizle aynı ortamdayım yüzünüzü hiç görmesemde çok seviyorum sizi :):)

canıım biz de seni çok seviyoruz, takımımızın bıcırığı, ufak kardeşimizsin :) kilo ile ilgili hiç bir şeyi takma kafana..başladın artık, gerisi gelecek..varsın 1 ay geç gelsin...sen sağlıklı yaşam için adımını attın, bilinçlendin ya, dışarıda sokakta gördüğüün bir çok kişiden daha şanslı ve aklı başındasın.. bu sebeple, nasıl beden sağlığını korumaya çalışıyorsan, ruh sağlığını da korumaya çalış ve mutlu olmak için ufacık sebepleri değerlendir ama ufak şeylerin mutsuz etmesine müsade etme, sen güçlü bir kızsın, gücünü hisset ve mutlu ol hepp :)

Çoook çok teşekkür ederim böyle demeyin şımarırım vallaaaa
:)
Haklısın ama ben gerçekten bu problemi çözücem. Kaldıgım yerden devam o zaman. Bir daha böyle de üzmicem kendimi. Bi 7 kg sonra belki ama şimdi değil. Tekrar sağolun canlarımsınız ya motive desen yönleendirme desen her şey var samimiyetiniz için teşekkür ederim.. Yüzünü her gün gördügüm bir çok insandam daha mutlu ettiniz beni. O zaman bu öğlen ben kavun yiyim valla bu tAkıma davet edilip gelmeyen çok şanssız :)

bu arada günlerdir kavun diye diye beni de kudurttun, az önce spordan dönerken koca kavunu kaptım geldim
afiyet olsun güzellik, yiyelim kavunları, kavun gibi hatunlar olalım

Hahahahah çok sevindim çok severim kavun içimi temizliyor sanki babam sbze meyve işi yapıyor bide dibine dibine bende vuruyorum. Afiyetler olsun canımın içiiii:):)

arkadaşlar 75 ile başladığım kilo maratonuna bugun son verıyorum son kılo 62

saatlerce duracak vaktım olsaydı zaten mezun olmak istermıydım açtım bak daha yenı oturdum ben durumumu anlattım sizlere hastanelerımız bırleştı bır orda bır burdayız

Kızlar ender saraç diyetim bitti sırada mehmet öz var paylaşayım belki biriniz yapmak ister beş kilo verdirecegini iddia ediyor ama ben en fazla 2.5 veririm diyorum

saatlerce duracak vaktım olsaydı zaten mezun olmak istermıydım açtım bak daha yenı oturdum ben durumumu anlattım sizlere hastanelerımız bırleştı bır orda bır burdayız

hayırlı olsun serap cım mezuniyetin , ben sayfanın altında ismini gördüğüm için ilk açtığında kızlar kilom aynı demeni beklemiştim canım o yüzden öyle dedim işleriniz çok yoğun onu biliyoruz canım kolay gelsin ana paylaşıma zaten mezun olmak istediğini ekledim ben muhtemelen püsküüt 1-2 gün içinde karneni de hazırlar

Sabah
1 dilim kepek
Yarım çk reçel
1 salatalık
1 meyve

Öğle
Haşlanmış et
Domates
1 kase yoğurt
1 dl bugday elmeği

Akşam
Salata
Ayran
Bir dilim kızarmış ekmek( tercihen etimek)

Sözde 1 haftada 5 kilo verdiriyor
136 tane yorum okudum genelde herkes vermiş kilo ama 5 değil 2.5-3.5 arası vermişler başlıyorum yarın katılmak isteyen varsa girsin koluma :)

Kızlar bu arada tlfdan yazıyorum 3-4 gündür yazım yanlışı olabiliyor kusura bakmayın

valla ben yarın eskişehir e gidiyorum o yüzden ptesiden önce katılamam ama benim asıl soracağım telden nasıl böyle altalta yazabiliyorsun ben beceremiyorum

Tamam kaptanım bugün cuma 2 gün geç katılırsınz sorun yok :)
Klavyede geç diye bi buton var
Geçe basınca aşağı atlıyor. Yok mu sizinkinde olması lazım

Tamam kaptanım bugün cuma 2 gün geç katılırsınz sorun yok :)
Klavyede geç diye bi buton var
Geçe basınca aşağı atlıyor. Yok mu sizinkinde olması lazım
varmış canım ilk defa gördüm yaaa teşekkür ederim tatlım
luci şekerim kız içim daraldı sorayayı taşlamak tan ne acı verici bir film miş daha 40. dakkadayım ama ruhum sıkışıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…