Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lucimm dayanamadım içim parçalandı son 15 dk sını yani taşlanması ve sonrasını seyrettim söyleyecek çok şeyim var ama susmayı tercih ediyorum maalesef ama söyleyeceğim tek şey Atatürk iyi ki cumhuriyeti kurmuş kadınlara her ne kadar kıymet bilmese de oy söz ve çalışma hakları vermiş daha ne diyeyim

evet canım çok acı bir film... benim de içim parçalandı...ama her kadının izlemesi gereken bir film... vaktin kalırsa 3 idiotu izle de keyfin yerine gelsin :) ben de çatıdaki çiçekleri izliyorum yeniden.. yaa sen eğlenceli filmler mi istemiştin? önerdiklerimin hepsi dram ağırlıklı ben hiç komedi izlemiyorum

yok canım komedi falan farketmez de soraya çok içimi parçaladı artık kalanları pzaretsiye şimdi eve gidip misafire hazırlık yapacağım

Menum
Kahvalti
Birr kk peynir
Bir zeytin
İki ceviz
Yarim salatalik domates
Yesil cay

Ara
Alti badem

Ogle
Bes gr bitter cikolata
Yarim ceviz

Aksam
Bir tavuk but
Salata ayran

Yataktan kalkacak halim olmadigi icin Yurumicem bugun.

Merhabaaaaaa
Rica ederim kaptanımm
Ben sebzenin dibine vuruyorm şı an birazdan anlatcam ne yedigimi görüşürüz

Kızlar doğru düzgün bişey yemedim bugün ya saçma sapan yazmicam o yüZden baya bozmalar oldu ama iyiym iyi hissediyorum. Yarın mehmet amcayla yeni bi başlangıç için hazırım:)

Kızlar yarın mehmet öz diyetine başlıyorum tam 1 hafta sürecek. Sımsıkı olmak için sıpsıkı bi spor programı da yaptım kendime.
Sabah. BraziliAn butt
Leslie 4 miles

Akşam. Plank/mekik/squat.

6 eylül: 79.3
12 eylül: 76.9(hedefim)

Ve cuma günü dışında sadece 12 eylülde tartılcam zaten ikisi ard arda. Vira bismillah:)

Kızlar forum kurallarını tam olarak bilmediğim için kısa süre için banlanmışım o yüzden bugün katılamadım.
Tartıldım bugün yine hala 72 kilomdayım.
Ve bugün formda değilim bildiğiniz öküz gibi yemek yedim

Gunaydin canim neyse saglik olsun 1 haftada 3 kg verdin yavas git biraz bizde de aksam misafir vardi menu mu yazarim
Sabah
2 dilim ekmek 1 kk peynir
Domates salatalik
Ara
1 salatalik
Ogle
Tavuk sis salata
Aksam
1 kase batirik
Ara 1 avuc misir kavurga
Su 4 lt
Yesilcay form cayi
Spor sayilmaz 1 km kadar yurudum
Az sonra yola cikacagiz

Merhaba kizlar nasılsınız. Iyilestim sayilir daha iyi hissediyorum kendimi. Ayrica yavas yavas vücudum hafiflemeye basladi. Kendimi daha mutlu hissediyorum. He'efimme ulasmayi sabirsizllikla bekliyoorum.

selam kızlar net paketim bitti valla pc den yazmak daha zevkli ama daha az uğrayabiliyorumm.
bugün baya kaçamaklar oldu yine. ve mehmet öz diyetini yapmicM. o kadar program hazırladım kendime çizelge yaptım. yok yok sabah salatalıkla reçel gitmedi bana
daldan dala atlıyorum resmen ya çok komik. neysee sırada ne var biliyo musunuz hollywood ddiyeti. bak bunu yapcam söz hahahah deli miyim neyim ya. kend kendime sözler veriyorum. ama söz yarın start vercem

Merhaba canlar eve anca girebildim.
Bugün yine hiçbir şey yiyemedim iştahım yok hiç az bir şey akdeniz salata yedim ve çok azda mısır patlağı

Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Umarım herkes iyidir. Biz hala uğraşıyoruz işlerle. Sözde 1-2 gün kaçacaktım ama hemen hemen her gün yeni birşey çıkıyor. Üstüne bir de elim ödem toplamış, canım acıyıp duruyor.

hmm cum geçmiş olsun canım. neden olmuş ki o ?
ve kızlar alacagınız olsun herkes birden gider mi ya.
bugün hollywood diyetimin ilk günü(ilk 2 gun sırf meyvesuyu)
elma suyu ve şeftali suyuna dayanmış vaziyetteyim.
kaptanım bu arada iyi yolculuklar yazmıştım görünmüyo. heralde kaydedemedim.
luci.bengü.brokoli.hmm22 gelin nerdesiniz yahu..

anaaaaaaaaaaaaaaam kızlar ben etap 3.sü olmuşum haberim yok ya

merhaba kızlar günü kapadım.

hollywood diyetimde 1. gün
2lt meyve suyu(şekersiz elma ve şeftali)
1lt su
1 kase yoğurt çorbası(bi arkadaş tuzlu ihtiyacında bunun yapılabilcegini yazmıştı)
1 armut

kaçamak: ilk ve son 2 çatal peynir 1 -2 kornişon turşusu
akşamda leslie 3 mil-brazil butt-jillian level 1-plank-mekik ve squat yapcam.

selametle.

Dilacım ben çeşitli internet sitelerinin içeriklerini düzenliyorum. Onun için sürekli klavye ve fare kullanıyorum. Son zamanlarda da çok yoğundu. Bir taraftan da ev için temizliktir derken, heralde fazla zorlamışım elimi.
Kaptan nereye gidiyor yine?
Bizim kaptan bu sene leyleği havada görmüş belli.

anaaaaaaaaaaaaaaam kızlar ben etap 3.sü olmuşum haberim yok ya

Tebrik ederim şekerim harikasın.

Slm kızlar eve dondüm yorgunluk had safhada haftasonu diyet falan kalmadı hm gecmiş olsun eskişehırdeydim dila çım tebrikler yarın görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…