- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.081
evet canım çok acı bir film... benim de içim parçalandı...ama her kadının izlemesi gereken bir film... vaktin kalırsa 3 idiotu izle de keyfin yerine gelsin :) ben de çatıdaki çiçekleri izliyorum yeniden.. yaa sen eğlenceli filmler mi istemiştin? önerdiklerimin hepsi dram ağırlıklılucimm dayanamadım içim parçalandı son 15 dk sını yani taşlanması ve sonrasını seyrettim söyleyecek çok şeyim var ama susmayı tercih ediyorum maalesef ama söyleyeceğim tek şey Atatürk iyi ki cumhuriyeti kurmuş kadınlara her ne kadar kıymet bilmese de oy söz ve çalışma hakları vermiş daha ne diyeyim
yok canım komedi falan farketmez de soraya çok içimi parçaladı artık kalanları pzaretsiye şimdi eve gidip misafire hazırlık yapacağımevet canım çok acı bir film... benim de içim parçalandı...ama her kadının izlemesi gereken bir film... vaktin kalırsa 3 idiotu izle de keyfin yerine gelsin :) ben de çatıdaki çiçekleri izliyorum yeniden.. yaa sen eğlenceli filmler mi istemiştin? önerdiklerimin hepsi dram ağırlıklıben hiç komedi izlemiyorum
üzüldüm şimdi yaaa... ok... pzt keyifli filmlerden başla o zaman :)yok canım komedi falan farketmez de soraya çok içimi parçaladı artık kalanları pzaretsiye şimdi eve gidip misafire hazırlık yapacağım
Gunaydin canim neyse saglik olsun 1 haftada 3 kg verdin yavas git biraz bizde de aksam misafir vardi menu mu yazarimKızlar forum kurallarını tam olarak bilmediğim için kısa süre için banlanmışım o yüzden bugün katılamadım.
Tartıldım bugün yine hala 72 kilomdayım.
Ve bugün formda değilim bildiğiniz öküz gibi yemek yedim
hmm cum geçmiş olsun canım. neden olmuş ki o ?
ve kızlar alacagınız olsun herkes birden gider mi ya.
bugün hollywood diyetimin ilk günü(ilk 2 gun sırf meyvesuyu)
elma suyu ve şeftali suyuna dayanmış vaziyetteyim.
kaptanım bu arada iyi yolculuklar yazmıştım görünmüyo. heralde kaydedemedim.
luci.bengü.brokoli.hmm22 gelin nerdesiniz yahu..
anaaaaaaaaaaaaaaam kızlar ben etap 3.sü olmuşum haberim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?