- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.121
şu an acaip bir ter bastı ki sorma aslında evde olup battaniyenin altında yatma zamanı akşama anlaşıldı acılı tavuk suyu çorbaohhh miss vallahi sanırım aylardır evde sürekli acılı tavuk suyu çorba oluyor, benim vazgeçilmezim oldu resmen...şehriyeli yap istersen tok da tutar
haklısın terlemek gerek gribi atmak için... ankarada battaniye zamanı geldi mi bile?şu an acaip bir ter bastı ki sorma aslında evde olup battaniyenin altında yatma zamanı akşama anlaşıldı acılı tavuk suyu çorba
meyve suyu ağrıtmış olabilir tatlım, neticede meyve asitli bir yiyecek, dikkat et kendine... süt falan iç mideye iyi gelirkızlr ben patates salatası da yedim yagsız ama midem çok agrıyor mecburen yiyorum özellikle tuz ve yagda eklemedim. neden böyle oldu. midem hiç agrımazdı ki..
canım bugün hava bir garip bi yağmur yağıyor resmen üşüyorsun iliklerine kadar sonra güneş açıyor terliyorsunhaklısın terlemek gerek gribi atmak için... ankarada battaniye zamanı geldi mi bile?
aferin almıştım evde o vardı o da acaip uyku yaptıbir de teraflu fort al bence...ne zaman grip olsam eczaneden teraflu, viks alır sırtımı, ayaklarımın altını viksler, sabah akşam da teraflu fort içer 2 günde ayaklanırım
canım luci de 2 gün sıvı beslendi hastanelik olacaktı sağlıklı beslen tatlım yaaa bu kadar kasma kendinikızlr ben patates salatası da yedim yagsız ama midem çok agrıyor mecburen yiyorum özellikle tuz ve yagda eklemedim. neden böyle oldu. midem hiç agrımazdı ki..
evet canım aferin uyku yapar..viks de al bence vikslenip uyursun..ohh misss :) evet sırf sıvı beni çok halsiz bırakmıştıcanım bugün hava bir garip bi yağmur yağıyor resmen üşüyorsun iliklerine kadar sonra güneş açıyor terliyorsun
aferin almıştım evde o vardı o da acaip uyku yaptı
canım luci de 2 gün sıvı beslendi hastanelik olacaktı sağlıklı beslen tatlım yaaa bu kadar kasma kendini
Mrb nasıl başlıyoruz arkadaşlar
günaydınlarrr
tatlım eşim üniversiteyi eskişehirde okumuş orda çok yakın arkadaşlarımız var onları ziyarete gittik ama yorucu oldu bi de üstüne grip olmuşum burnum akıp duruyor hiç rahat uyuyamadım dinlenemedim kendimi çok halsiz hissediyorum bir terleyip bir üşüyorum bi de çarşamba gün karsa gideceğim bakalım ne olacak
günaydın tatlım
günaydın kızlarrrr...bugün delirmiş gibi spor yaptım tam 3 saat...14 km yürüdüm ve aletli jimnastik.. nedeni ise haftasonu had safhada kudurmuş olmamcumartesi akşamından başlayan yeme içme serüvenimi inanın tarif etmem imkansız..cıss olan her şeyden deliler gibi yedim haftasonu..biralar,nuggetlar, patates cipsler, makarna,pilav,deli gibi kahvaltı,pide,dondurma,yaşpasta,köfte,bazlama,simit,lokma, helva daha aklıma gelecek mi bilemedim...en son da soda içerek kendime gelebildim. tarifsiz bi tüketimim vardı 2 gündür ve bu sabah pişmanlıkla attım kendimi yollara..çoook pişmanım çok, nasıl tükettim bu kadar şeyi ben bile bilmiyorum...ööyle çatalla falan da değil, tabak tabak götürdüm ((( neyse bugün kaldığım yerden devam ... ayran süt ve dimes light meyve suyu tüketeceğim bugün sadece... tartıya değil çıkmak olduğu yerden geçemedim bu sabah şimdi 1 hafta bu alınanları yakmak için geçecek! değer miydi... ? asla, ama oldu bi kere....
kaptanım diyetin her hafta ilk iki günü böyle
luci canım ne bilim gaza geldim biraz daha devam edeyim bakarım devam ediyo bırakırım :) biraz taşkafalıyım
Kızlar merhaba diyeyim dedim size. Hafta sonu nasıl yoruldu isem; hala her yerim ağrıyor. Sabah bir çıktık akşam 8'e kadar yürümüşüz evin saçma sapan işleri yüzünden ama artık bu hafta büyük kısmı halledilecek umarım. Kalanı eve geçince de hallederiz sorun olmaz.
Ayy ne güzel kaptanım. Çok seviyorum ben Eskişehir'i.
Çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarsın umarım kendini.
Karsta ne yapacaksın?
Ayy lucim okurken yoruldum resmen
Afiyet olsun ama sıkma kendini, 1 hafta bunları eritmeye gidiversin ne olacak. En azından gözün doydu.
tatlışım nerelerdesin sen? bi denk gelemedik... hala geçemedin mi kuzum evine? neler yapıyorsun, diyet nasıl gidiyor? sağlığın sıhhatin yerinde mi? anlat accuk bakiiim :)
canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun...geç artık evine vallahi, inşallah hayırlısıyla...boşver diyeti eve geçince başlarız yeniden kapışmalaraKuzum valla denk gelemedik ya, evime de geçemedim. Gün aşırı 1-2 eşya ve servis geliyor. Artık geçeceğiz umarım 2-3 güne kadar. Diyet yapmıyorum ama yemek de yemiyorum şekerim. Tartıyı da götürdüm eve bıraktım. Kaç olduğumu bilmesem de hemen hemen aynıyımdır heralde. 2-3 gün önce elim çok kötü oldu, doktor da beni bir korkuttuKırığa gider bu diye, elimi kullanmadan duramıyorum ama tırsa tırsa resmen. Şimdi düzeldi sanırım da arada sızlıyor. Sen nasılsın Lucim
canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun...geç artık evine vallahi, inşallah hayırlısıyla...boşver diyeti eve geçince başlarız yeniden kapışmalara
inşallah canım benim, yaparız hepsini :)Başlarız Lucim yahu, vücudum çok spor da istiyor. Kendini belli ediyor. Sırtım ağrıyor son sıralarda, şöyle pilates ya da yogaya bir başlasam, az kaldı artık. Sonra aralıksız bir diyet beni bekleyecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?