Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ohhh miss vallahi sanırım aylardır evde sürekli acılı tavuk suyu çorba oluyor, benim vazgeçilmezim oldu resmen...şehriyeli yap istersen tok da tutar
şu an acaip bir ter bastı ki sorma aslında evde olup battaniyenin altında yatma zamanı akşama anlaşıldı acılı tavuk suyu çorba

bir de teraflu fort al bence...ne zaman grip olsam eczaneden teraflu, viks alır sırtımı, ayaklarımın altını viksler, sabah akşam da teraflu fort içer 2 günde ayaklanırım

kızlr ben patates salatası da yedim yagsız ama midem çok agrıyor mecburen yiyorum özellikle tuz ve yagda eklemedim. neden böyle oldu. midem hiç agrımazdı ki..

kızlr ben patates salatası da yedim yagsız ama midem çok agrıyor mecburen yiyorum özellikle tuz ve yagda eklemedim. neden böyle oldu. midem hiç agrımazdı ki..
meyve suyu ağrıtmış olabilir tatlım, neticede meyve asitli bir yiyecek, dikkat et kendine... süt falan iç mideye iyi gelir

haklısın terlemek gerek gribi atmak için... ankarada battaniye zamanı geldi mi bile?
canım bugün hava bir garip bi yağmur yağıyor resmen üşüyorsun iliklerine kadar sonra güneş açıyor terliyorsun
bir de teraflu fort al bence...ne zaman grip olsam eczaneden teraflu, viks alır sırtımı, ayaklarımın altını viksler, sabah akşam da teraflu fort içer 2 günde ayaklanırım
aferin almıştım evde o vardı o da acaip uyku yaptı
canım luci de 2 gün sıvı beslendi hastanelik olacaktı sağlıklı beslen tatlım yaaa bu kadar kasma kendini

evet canım aferin uyku yapar..viks de al bence vikslenip uyursun..ohh misss :) evet sırf sıvı beni çok halsiz bırakmıştı

lucinin mutfak 16:30 itibariyle kapanmıştır...

öğle: 12:30
2 bardak ev yapımı tuzsuz ayran ( light yoğurt ile- bol sulu yapmışım hatta yoğurdun sadece tadı vardı :)

akşam: 16:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 büyük bardak light süt

spor: 3 saat 14 km tempolu parkur yürüyüşü
20 dk aletli jimnastik
akşam : sanırım çıkamayız bugün hava yağacak gibi ama yine de niyetim var
su: 3 litre

zaten dilacım sen neden hollywood diyeti yapıyorsun ki, ağır bi diyet o, sen hani diyetisyen listesine başlamıştın haftasonu...bu kadar acele etme tatlım çabuk giden kilo çabuk gelir, daha çok gençsin bozma metabolizmanı

Mrb nasıl başlıyoruz arkadaşlar

merhaba meltemcim, hoşgeldin takıma :) ilk sayfada takım kuralları var, okuyup bu sayfaya kabul ediyorum yazman gerek, azıcıkta kendinden bahsetmeni istiyoruz tanıyalım seni... boyun kaç, kilon kaç, hedef kilon ne? kilo alma nedenin? vs.vs.. tanışalım tatlım

kaptanım diyetin her hafta ilk iki günü böyle
luci canım ne bilim gaza geldim biraz daha devam edeyim bakarım devam ediyo bırakırım :) biraz taşkafalıyım

Kızlar merhaba diyeyim dedim size. Hafta sonu nasıl yoruldu isem; hala her yerim ağrıyor. Sabah bir çıktık akşam 8'e kadar yürümüşüz evin saçma sapan işleri yüzünden ama artık bu hafta büyük kısmı halledilecek umarım. Kalanı eve geçince de hallederiz sorun olmaz.

Ayy ne güzel kaptanım. Çok seviyorum ben Eskişehir'i.
Çok geçmiş olsun, bir an önce toparlarsın umarım kendini.
Karsta ne yapacaksın?

Ayy lucim okurken yoruldum resmen
Afiyet olsun ama sıkma kendini, 1 hafta bunları eritmeye gidiversin ne olacak. En azından gözün doydu.

kaptanım diyetin her hafta ilk iki günü böyle
luci canım ne bilim gaza geldim biraz daha devam edeyim bakarım devam ediyo bırakırım :) biraz taşkafalıyım
canına yazık tatlım, inan bana iyi bi diyet olsaydı ben şu ana kadar çoktaaan yapmıştım ... araştırmadığım diyet, yöntem kalmadı..bırakınca geri gelir kilolar, bak protein ağırlıklı beslenelim biz senle, gelişme çağındasın, boyun daha uzayacak, bu diyetlerle metonu bozarsan boyun uzamaz haaa, hem çok doyurucu bu beslenme şekli... karbonhidrat ihtiyacımızı da sadece bulgurdan, salatalardan karşılarız?

tatlışım nerelerdesin sen? bi denk gelemedik... hala geçemedin mi kuzum evine? neler yapıyorsun, diyet nasıl gidiyor? sağlığın sıhhatin yerinde mi? anlat accuk bakiiim :)

tatlışım nerelerdesin sen? bi denk gelemedik... hala geçemedin mi kuzum evine? neler yapıyorsun, diyet nasıl gidiyor? sağlığın sıhhatin yerinde mi? anlat accuk bakiiim :)

Kuzum valla denk gelemedik ya, evime de geçemedim. Gün aşırı 1-2 eşya ve servis geliyor. Artık geçeceğiz umarım 2-3 güne kadar. Diyet yapmıyorum ama yemek de yemiyorum şekerim. Tartıyı da götürdüm eve bıraktım. Kaç olduğumu bilmesem de hemen hemen aynıyımdır heralde. 2-3 gün önce elim çok kötü oldu, doktor da beni bir korkuttu Kırığa gider bu diye, elimi kullanmadan duramıyorum ama tırsa tırsa resmen. Şimdi düzeldi sanırım da arada sızlıyor. Sen nasılsın Lucim

canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun...geç artık evine vallahi, inşallah hayırlısıyla...boşver diyeti eve geçince başlarız yeniden kapışmalara

canım dikkat et kendine, çok geçmiş olsun...geç artık evine vallahi, inşallah hayırlısıyla...boşver diyeti eve geçince başlarız yeniden kapışmalara

Başlarız Lucim yahu, vücudum çok spor da istiyor. Kendini belli ediyor. Sırtım ağrıyor son sıralarda, şöyle pilates ya da yogaya bir başlasam, az kaldı artık. Sonra aralıksız bir diyet beni bekleyecek zaten.

inşallah canım benim, yaparız hepsini :)

tabi ki biliyoum beni düşündüğünü canımmm benim lucimmm
byum 1.75 biraz daha uzarsa zaten ağlicam herkesin yanında dev gibi olmaktan sıkıldım valla
bak çok iyi fikir ama azcık deneyeyim lütfennn en azından bayrama kadar. gerçekten rüyalarıma giriyor artık. 69 olayım düzene sokcam kendimi. bi 11 kg gitsin kızma bana nolur beni düşündüğünüzü biliyorum canımsınız siz benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…