Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

lucim sağol inşallah ya yardımınla,yardımlarnızla desteklerinizle ilerliyoruz 69 kiloya 8 kilo 800 gram kaldı. bayrama 23 gün mü ne var. olur mu sence?

yuzeycim sağolasın canım ya sende dikkat et:)

lucim sağol inşallah ya yardımınla,yardımlarnızla desteklerinizle ilerliyoruz 69 kiloya 8 kilo 800 gram kaldı. bayrama 23 gün mü ne var. olur mu sence?

yuzeycim sağolasın canım ya sende dikkat et:)
olabilir ama olmamalı, daha yavaş gitmeli sanki

Tamam canım yarın yapıcam
Akşam tavuk yedim birazcık ben artık hiçbir şey yemiyorum ya

Sabah ;
1 yumurta
Biraz maydanoz
Peynir biraz
1 domates ve salatalık

Öğle;
1 kase yoğurt ve şeftali

kimseler uğramamış belli pazar oldugu:)
bugün detoks gunum. hep meyve ve meyve suyu içicem.

Kizlar berbat bi pazar gunu geciriyorumm. dun regl oldum. kuzenimin 40i vardi hemen bi simit yiyip ilac aldim dunu gecirdim. ama bu sabah hatta gece sancilar icinde uyandimm. cok afedersiniz hem isal hem kusma hem regl ayakta duramadim hap icmek icin 2 lokma bisi yiyeyim dedim onuda cikarttim su bile icsem cikardim. Allahima cok sukur uyumusum biraz kalktigimda esim pizza soylemis 2 dilim yiyip ilac aldim suan 2. ilacimi aldim cok sukur ayaktayim. yedigim 2 dilim pizzaylayim ve canim bisi istemiyor cikarticam diye korkuyorum cunku istifra etmekten nefret ederimm

Allahim bugun saglikli bisekilde gecsin insallah

hollywood diyeti 2. hafta 1.gün

(detoks günü)

3 bardak meyve suyu
1 bardak ıce tea
3 dilim karpuz

Acil şifalar dilerim canım

meltem canıım gözümden kaçmış özür dilerim

kızlar hani luci hani kaptan hmm22 nerde bengüüü brokoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bitikçi nerdesiniz ?????

Kızlar nasılsınız?
Sizi çok özledim.
Umarım önümüzdeki hafta sahalara geri dönüyorum.
Evimizdeyiz artık ama aksilikler devam ediyor.
Artık yarım yamalak da olsa geçelim dedik.
Koltuk takımlarını göstermiştim ya size, berjerlerin tonu farklı geldi ve hiç hoş olmadı.
Biz de geri gönderdik. Şimdi berjer alacağız yeni.
Halı da alınmak için onu bekliyor ama artık sıkılmıştık, biz de yarım yamalak da olsa geçtik evimize.

yuzey canım çok geçmiş olsun zor ya bende regliyi agır geçirenlerdenim.
hm 22 biz iyiyiiz senide çoook özledik..
gel artık vallaaa. umarım yeni gelecekler uyumlu olur

SLM KIZLAR HASTA OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN GENE MANYAK YOĞUN BİR HAFTASONU GEÇİRDİM KIŞ HAZILIKLARI DERKEN sabahtan büyük oğlanı okula götürdüm onun yemek işlerini falan halettim sabahtan beri de vakifbank ın internet sitesine girmeye çalışıyorum kafayı yedim yaa girişe izin vermiyor bankadan günlük çekilecek miktar 1200 benim 1900 tl eft yapmam lazım

kızlarrr günaydınlarrr...sabahtan beri çarşı pazar turlamaktayım...bugün banka işleri alış veriş vs derken işlerim vardı şimdi girebildim eve..inanılmaz açım, henüz bir şey yemedim..haftasonu bol beslenmiş olmama karşın haftaya 69,5 ile başladım bakalım bu hafta nasıl geçecek... bugüün kahvaltı yapmak istiyorum şööyle güzelce... tek öğüün olsun benim olsun bugün

zeyim geçmiş olsun cnım dikkat et kendine... dilaaam dün yine sıvı beslenmişsin, iyisindir umarımmm...
meltemcim pazar olmasına rağmen harikasın, tebrikler tatlım....kaptancım günaydııın, kolay gelsin sana da..ben de internetten hiç sevmiyorum banka işlemleri yapmayı..illa o vezneye gideceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…