- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.321
olabilir ama olmamalı, daha yavaş gitmeli sankilucim sağol inşallah ya yardımınla,yardımlarnızla desteklerinizle ilerliyoruz 69 kiloya 8 kilo 800 gram kaldı. bayrama 23 gün mü ne var. olur mu sence?
yuzeycim sağolasın canım ya sende dikkat et:)
Tamam canım yarın yapıcamah be kuzum şehriyeli yap ben hep öyle yapıyorum... arpa ya da tel şehriyeyi tereyağı ile kavurup salça koyuyorum hepsi kavrulunca tavuk suyunu ekliyorum yavaş yavaş,sıcaktan..haşlanmış tavuk(göğüs eti), maydanoz, acı taze biber ve domatesi küçük küçük doğruyorum, atıyorum içine...bol karabiber ve isot...eşim hasta oluyor bu çorbaya neredeyse her gün yapıyorum....
Günaydın canımgünaydın herkeseee.
Ben uğramıştım ve sana cevap vermiştimkimseler uğramamış belli pazar oldugu:)
bugün detoks gunum. hep meyve ve meyve suyu içicem.
Acil şifalar dilerim canımKizlar berbat bi pazar gunu geciriyorumm. dun regl oldum. kuzenimin 40i vardi hemen bi simit yiyip ilac aldim dunu gecirdim. ama bu sabah hatta gece sancilar icinde uyandimm. cok afedersiniz hem isal hem kusma hem regl ayakta duramadim hap icmek icin 2 lokma bisi yiyeyim dedim onuda cikarttim su bile icsem cikardim. Allahima cok sukur uyumusum biraz kalktigimda esim pizza soylemis 2 dilim yiyip ilac aldim suan 2. ilacimi aldim cok sukur ayaktayim. yedigim 2 dilim pizzaylayim ve canim bisi istemiyor cikarticam diye korkuyorum cunku istifra etmekten nefret ederimm
Allahim bugun saglikli bisekilde gecsin insallah
Acil şifalar dilerim canım
Bizde hastayız canım ailecek offsuan cok daha iyiyim tatlim ama benim ilk 3 gun boyle malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?