- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.341
Bizde hastayız canım ailecek off
Kızlar nasılsınız?
Sizi çok özledim.
Umarım önümüzdeki hafta sahalara geri dönüyorum.
Evimizdeyiz artık ama aksilikler devam ediyor.
Artık yarım yamalak da olsa geçelim dedik.
Koltuk takımlarını göstermiştim ya size, berjerlerin tonu farklı geldi ve hiç hoş olmadı.
Biz de geri gönderdik. Şimdi berjer alacağız yeni.
Halı da alınmak için onu bekliyor ama artık sıkılmıştık, biz de yarım yamalak da olsa geçtik evimize.
yuzey canım çok geçmiş olsun zor ya bende regliyi agır geçirenlerdenim.
hm 22 biz iyiyiiz senide çoook özledik..
gel artık vallaaa. umarım yeni gelecekler uyumlu olur
SLM KIZLAR HASTA OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN GENE MANYAK YOĞUN BİR HAFTASONU GEÇİRDİM KIŞ HAZILIKLARI DERKEN sabahtan büyük oğlanı okula götürdüm onun yemek işlerini falan halettim sabahtan beri de vakifbank ın internet sitesine girmeye çalışıyorum kafayı yedim yaa girişe izin vermiyor bankadan günlük çekilecek miktar 1200 benim 1900 tl eft yapmam lazım
kızlarrr günaydınlarrr...sabahtan beri çarşı pazar turlamaktayım...bugün banka işleri alış veriş vs derken işlerim vardı şimdi girebildim eve..inanılmaz açım, henüz bir şey yemedim..haftasonu bol beslenmiş olmama karşın haftaya 69,5 ile başladım bakalım bu hafta nasıl geçecek... bugüün kahvaltı yapmak istiyorum şööyle güzelce... tek öğüün olsun benim olsun bugün
zeyim geçmiş olsun cnım dikkat et kendine... dilaaam dün yine sıvı beslenmişsin, iyisindir umarımmm...
meltemcim pazar olmasına rağmen harikasın, tebrikler tatlım....kaptancım günaydııın, kolay gelsin sana da..ben de internetten hiç sevmiyorum banka işlemleri yapmayı..illa o vezneye gideceğim :)
yuzey canım çok geçmiş olsun zor ya bende regliyi agır geçirenlerdenim.
hm 22 biz iyiyiiz senide çoook özledik..
gel artık vallaaa. umarım yeni gelecekler uyumlu olur
SLM KIZLAR HASTA OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN GENE MANYAK YOĞUN BİR HAFTASONU GEÇİRDİM KIŞ HAZILIKLARI DERKEN sabahtan büyük oğlanı okula götürdüm onun yemek işlerini falan halettim sabahtan beri de vakifbank ın internet sitesine girmeye çalışıyorum kafayı yedim yaa girişe izin vermiyor bankadan günlük çekilecek miktar 1200 benim 1900 tl eft yapmam lazım
kızlarrr günaydınlarrr...sabahtan beri çarşı pazar turlamaktayım...bugün banka işleri alış veriş vs derken işlerim vardı şimdi girebildim eve..inanılmaz açım, henüz bir şey yemedim..haftasonu bol beslenmiş olmama karşın haftaya 69,5 ile başladım bakalım bu hafta nasıl geçecek... bugüün kahvaltı yapmak istiyorum şööyle güzelce... tek öğüün olsun benim olsun bugün
zeyim geçmiş olsun cnım dikkat et kendine... dilaaam dün yine sıvı beslenmişsin, iyisindir umarımmm...
meltemcim pazar olmasına rağmen harikasın, tebrikler tatlım....kaptancım günaydııın, kolay gelsin sana da..ben de internetten hiç sevmiyorum banka işlemleri yapmayı..illa o vezneye gideceğim :)
Herkeslere Günaydınnn
Çok şükür bugün biraz daha iyiyim .
Bugün çok yoğun olcam o yüzden sizlere yazıp çıkacagım
canım hala iyileşemediniz mi yaa üzüldüm şimdi
Su mobilya teslimatlarında sorun yaşamayan hiçkimseyi göremedim sekerim.
Bende .ok yasadım umarım herseyiniz tastamam evinizde oturursunuz artık rahat bi nefes alın yahuu
cok sağol canım benim
kaptancım bildiğim kadarıyla atmden belli bir limiti var ancak bankadan yok dilersen bankanın iç kısmından çekim yapabilirsin.
canım benim çok tesekkür ederim.
Luci cim valla ben hep netten yapardım zor oldu bu arada Çarşamba gün Konya'ya gidiyorum cuma gece dönencem bu hafta liste hazırlanma işi size düşüyor kızlar halledersiniz dimi
canım sorma seyahatler üstüste geldiBaşladın mı okuluna Dilacım? Son sınıftın değil mi sen mezun değildin?
Kaptanım son zamanlarda bir oturamadın ya sen.
Bu arada kış için neler yaptın?
Çok karışık daha ev ama ufaktan da birşeyler yapayım istiyorum. Fikir verir misin?
Telefon bankacılığı kullansan?
Lucim.
Geldim ben bak.
Haftaya cumaya kadar tartılmayı planlamıyorum ( bu hafta değil)
Sonra listelerdeyim umarım.
Zeynepcim çok abartı oldu bizimkisi. 65 günde teslim ve hatalıÖlür müsün öldürür müsün?
Ben de bir aksilik çıkmaz ise, buralardayım kaptanım.
meltemden ses yok bugün hiç luci de yoğun anlqaşılan hm den ve yuzey de yazmadılarKaptanım ben burdayım yazıyorum ama kimse olmayınca konuşacak konuda olmuyor
gayet güzel sen bu hafta iyi kg vereceksin bengününde okulda ilk günü olduğundan yoğun olurHollywood diyeti
2. Hafta 2. Gün raporu (detoks son)
1.5 lt karışık meyve suyu
1.5 lt su
Yarım şeftali
Küçük salkım siyah üzüm.
Çok iyiym şükür.
Ama spor yok. İçimden gelmiyo
Olsun canım olabilir öptümmeltem canıım gözümden kaçmış özür dilerim
kızlar hani luci hani kaptan hmm22 nerde bengüüü brokoliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bitikçi nerdesiniz ?????
Hayırlı olsun canımKızlar nasılsınız?
Sizi çok özledim.
Umarım önümüzdeki hafta sahalara geri dönüyorum.
Evimizdeyiz artık ama aksilikler devam ediyor.
Artık yarım yamalak da olsa geçelim dedik.
Koltuk takımlarını göstermiştim ya size, berjerlerin tonu farklı geldi ve hiç hoş olmadı.
Biz de geri gönderdik. Şimdi berjer alacağız yeni.
Halı da alınmak için onu bekliyor ama artık sıkılmıştık, biz de yarım yamalak da olsa geçtik evimize.
Kolay gelsin kaptanSLM KIZLAR HASTA OLANLARA GEÇMİŞ OLSUN GENE MANYAK YOĞUN BİR HAFTASONU GEÇİRDİM KIŞ HAZILIKLARI DERKEN sabahtan büyük oğlanı okula götürdüm onun yemek işlerini falan halettim sabahtan beri de vakifbank ın internet sitesine girmeye çalışıyorum kafayı yedim yaa girişe izin vermiyor bankadan günlük çekilecek miktar 1200 benim 1900 tl eft yapmam lazım
Kolay gelsin canım sana. Arada güzelce kahvaltı yapmak iyidirkızlarrr günaydınlarrr...sabahtan beri çarşı pazar turlamaktayım...bugün banka işleri alış veriş vs derken işlerim vardı şimdi girebildim eve..inanılmaz açım, henüz bir şey yemedim..haftasonu bol beslenmiş olmama karşın haftaya 69,5 ile başladım bakalım bu hafta nasıl geçecek... bugüün kahvaltı yapmak istiyorum şööyle güzelce... tek öğüün olsun benim olsun bugün
Hm22 canıııım yeni mezun oldum ben okul yok:)
Lucim çok iyiyim şükür bugündr meyve ve suyu. Hiç aç değiliimm.
Sende iyisindir umarımm.
Yuzey canm rica ederimm
canım sorma seyahatler üstüste geldi
kışlık olarak kırmızı biber közleyerek kahvaltılık karışım yaptım menemenlik ve domates sosu yaptım un tarhanası yaptım fasülye yaptım konserve ve kurutmalık, börülce yaptım deepfereze koydum kurttum biraz aklıma bunlar geldi şimdilik
canım hep net bankacılığı kullanıyordum ama vakifbankta bir gariplik var yapamadım bugün
cuma içinde arazide olacağım için netten bakma fırsatım olurmu bilmiyorum artık beni bildirim yapmadı olarak geçersin
Hollywood diyeti
2. Hafta 2. Gün raporu (detoks son)
1.5 lt karışık meyve suyu
1.5 lt su
Yarım şeftali
Küçük salkım siyah üzüm.
Çok iyiym şükür.
Ama spor yok. İçimden gelmiyo
meltemden ses yok bugün hiç luci de yoğun anlqaşılan hm den ve yuzey de yazmadılar
Aa kaptanım bengü lise mi??
Evet herkes yoğun.bende etüt merkezine yazılınca çok giremeyebilirim. Ama her gün giricem:)
Slm kızlar tüm gün kendime abiye bakmakla geçti ve sonunda 46 bedenlerden 40 bedenlere düşmüşüm ve göbek basen falan gitmiş.kendime çok şık bir abiye aldım.aklım hep sizdeydi ama bi türlü giremedim. Bu arada çocuk kayınvalidedeydi akşam da onlara yemek yapıp orda yedik. Yani yeni eve geldik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?