Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkeslere Günaydınnn

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim .

Bugün çok yoğun olcam o yüzden sizlere yazıp çıkacagım

Bizde hastayız canım ailecek off

canım hala iyileşemediniz mi yaa üzüldüm şimdi

Su mobilya teslimatlarında sorun yaşamayan hiçkimseyi göremedim sekerim.

Bende .ok yasadım umarım herseyiniz tastamam evinizde oturursunuz artık rahat bi nefes alın yahuu

yuzey canım çok geçmiş olsun zor ya bende regliyi agır geçirenlerdenim.
hm 22 biz iyiyiiz senide çoook özledik..
gel artık vallaaa. umarım yeni gelecekler uyumlu olur

cok sağol canım benim

kaptancım bildiğim kadarıyla atmden belli bir limiti var ancak bankadan yok dilersen bankanın iç kısmından çekim yapabilirsin.

canım benim çok tesekkür ederim.

Luci cim valla ben hep netten yapardım zor oldu bu arada Çarşamba gün Konya'ya gidiyorum cuma gece dönencem bu hafta liste hazırlanma işi size düşüyor kızlar halledersiniz dimi

yuzey canım çok geçmiş olsun zor ya bende regliyi agır geçirenlerdenim.
hm 22 biz iyiyiiz senide çoook özledik..
gel artık vallaaa. umarım yeni gelecekler uyumlu olur

Başladın mı okuluna Dilacım? Son sınıftın değil mi sen mezun değildin?

Kaptanım son zamanlarda bir oturamadın ya sen.
Bu arada kış için neler yaptın?
Çok karışık daha ev ama ufaktan da birşeyler yapayım istiyorum. Fikir verir misin?
Telefon bankacılığı kullansan?

Lucim.
Geldim ben bak.
Haftaya cumaya kadar tartılmayı planlamıyorum ( bu hafta değil )
Sonra listelerdeyim umarım.

Zeynepcim çok abartı oldu bizimkisi. 65 günde teslim ve hatalı Ölür müsün öldürür müsün?

Luci cim valla ben hep netten yapardım zor oldu bu arada Çarşamba gün Konya'ya gidiyorum cuma gece dönencem bu hafta liste hazırlanma işi size düşüyor kızlar halledersiniz dimi

Ben de bir aksilik çıkmaz ise, buralardayım kaptanım.

Hm22 canıııım yeni mezun oldum ben okul yok:)

Lucim çok iyiyim şükür bugündr meyve ve suyu. Hiç aç değiliimm.
Sende iyisindir umarımm.

Yuzey canm rica ederimm

canım sorma seyahatler üstüste geldi
kışlık olarak kırmızı biber közleyerek kahvaltılık karışım yaptım menemenlik ve domates sosu yaptım un tarhanası yaptım fasülye yaptım konserve ve kurutmalık, börülce yaptım deepfereze koydum kurttum biraz aklıma bunlar geldi şimdilik
canım hep net bankacılığı kullanıyordum ama vakifbankta bir gariplik var yapamadım bugün

cuma içinde arazide olacağım için netten bakma fırsatım olurmu bilmiyorum artık beni bildirim yapmadı olarak geçersin

Hollywood diyeti
2. Hafta 2. Gün raporu (detoks son)

1.5 lt karışık meyve suyu
1.5 lt su
Yarım şeftali
Küçük salkım siyah üzüm.

Çok iyiym şükür.
Ama spor yok. İçimden gelmiyo

Hollywood diyeti

1.5 lt su
Yarım şeftali
Küçük salkım siyah üzüm.

Çok iyiym şükür.
gayet güzel sen bu hafta iyi kg vereceksin bengününde okulda ilk günü olduğundan yoğun olur

Aa kaptanım bengü lise mi??
Evet herkes yoğun. bende etüt merkezine yazılınca çok giremeyebilirim. Ama her gün giricem:)

Hayırlı olsun canım

Kolay gelsin kaptan

Kolay gelsin canım sana. Arada güzelce kahvaltı yapmak iyidir

Slm kızlar tüm gün kendime abiye bakmakla geçti ve sonunda 46 bedenlerden 40 bedenlere düşmüşüm ve göbek basen falan gitmiş.kendime çok şık bir abiye aldım.aklım hep sizdeydi ama bi türlü giremedim. Bu arada çocuk kayınvalidedeydi akşam da onlara yemek yapıp orda yedik. Yani yeni eve geldik.

2 hafta sonra düğün var bakalım.düğün kararı alındığında belki 2 ay oldu ve ben 76 kilo falandım.şuan 66,5 falanım.mutluyum cidden hepinizi öpüyorum.
Boğazım agrıdığı için yüzeyciğimin verdiği tarifi yapıp içicem yine.

Hm22 canıııım yeni mezun oldum ben okul yok:)

Lucim çok iyiyim şükür bugündr meyve ve suyu. Hiç aç değiliimm.
Sende iyisindir umarımm.

Yuzey canm rica ederimm

Zor sene yani Dilacım. Kolay gelsin.

Teşekkür ediyorum kaptanım. Biber falan yapabilirim de sonra nasıl saklıyorsun? Çok kötüyüm bu konuda.

Hollywood diyeti

1.5 lt su
Yarım şeftali
Küçük salkım siyah üzüm.

Çok iyiym şükür.

Afiyet olsun Dilacım. Nasıl gitti hollywood?

meltemden ses yok bugün hiç luci de yoğun anlqaşılan hm den ve yuzey de yazmadılar

Kaptanım, eşim izinde, o uyanana kadar yazmıştım. Geç uyandı baya. Kahvaltı yaptık bir çıktık, alışveriş falan bir şeyler aldık. Ondan sonra geldik, 22'ye kadar yetiştirilecek işler vardı onu yaptım. Bu arada bir kumpir attım fırına. İşler bitti, hemen siteyi açtım. Yarın eşim işe başlıyor, onun kıyafetleri ütülenecek daha.

Aa kaptanım bengü lise mi??
Evet herkes yoğun. bende etüt merkezine yazılınca çok giremeyebilirim. Ama her gün giricem:)

Kız yine yaptın değil mi gafını
Bengü öğretmen.

Merhaba. Biz taşımamıştık sanırım. Hoşgeldin aramıza. Abiye kimin düğünü için?

Aynen ben bundansonra hiç bir şeye yorum yapmayacagım:) ama bir sürü sayfa var okuyupta öğrenemedim okula başladı diyince ne biliyim:) susuyorum bundan sonra salağa çıkcak adım (çıkmıştır bile)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…