Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen ben bundansonra hiç bir şeye yorum yapmayacagım:) ama bir sürü sayfa var okuyupta öğrenemedim okula başladı diyince ne biliyim:) susuyorum bundan sonra salağa çıkcak adım (çıkmıştır bile)

Çok şekersin Dilacım

Merhaba evet tanışmadık.hoşbulduk.eşimin kardeşinin düğünü var onun için...

Çok ciddi motivasyonlar bunlar.
Ahh benim de önümde olsa ne güzel olur.

Günaydın kızlar şuan kahvaltı yapıyorum.
Salatalık peynir yumurta maydanoz var tabagımda.
Birde şekersiz çay

Afiyet olsun, ne güzel sağlıklı şeyler.
Afiyet olsjn meltem:) herkese günaydın:) gece olan açlığımdan eser yokk:) maşaallah diyelim:)

Ben aç uyudum, aç uyandım pff. Bir kahve içeyim de kendime geleyim.

Çok ciddi motivasyonlar bunlar.
Ahh benim de önümde olsa ne güzel olur.

Evet ya işte deli gibi dikkat ettim kendime.abiye alırken önce 44 beden dedim kız şaşırdı.bende yok yok benim beden o dedim sonra giydim çuval gibi oldu.sonra 42 getirdi oda biraz bol oldu bu sefer ben şok oldum. Sonra 40 getirince ikimizde şaşırdık ve kıza ufak bi açıklamada bulundum "diyet yapıyorum ".

Ben iyice koptum kızlar nasıl toparlıcam bilmiyorum düzenli bir hayatım yok bu aralar sürekli dışardayım sabah kahvaltı yapıyorum akşam bir şeyler atıştırıyorum hiç bir düzenim yok

Ben iyice koptum kızlar nasıl toparlıcam bilmiyorum düzenli bir hayatım yok bu aralar sürekli dışardayım sabah kahvaltı yapıyorum akşam bir şeyler atıştırıyorum hiç bir düzenim yok
Bence sabah kahvaltıdan sonra yanına yoğurt,çiğ badem ve bir meyve al. Aralarda onları ye.akşam ise atıştırdığın şey hazır et- kebab- döner gibi şeylerse sadece etini ve salatasını ye.yok evde atıştırıyorsan köfte tavuk ve salata gibi şeyler yapıp yiyebilirsin.bende çok yoğun oluyorum aynen bu şekilde yapıyorum.gün içerisinde hiçbir şey yememek akşam seni mahveder.

Canım düzenli olarak kahvaltı bile edemez oldum hep bahanelerin arkasına sığınıyorum iradem zayıfladı yine galiba

Ne güzel bir şey değil mi
Tebrik ederim gerçekten.
Ne kadar sürede verdin?

Bitikci ben senin konunu okumuştum geçenlerde.
Sen aşkın ilk zamanlarında değil misin? Yemek yiyebiliyor musun?
Ben ilk zamanlarda 10 günde 5 kilo vermiştim

günaydınlar5rr

eşin işe başladıktan sonra daha çok bize vakit ayırırsın o zaman tatlım dimi çok ihmal ettin buraları :)
bu arada biberleri sadece kuruttum ben ortadan ikiye böldüm sofra bezine serdim orda bekliyor kuruması için daha sonra bez keselere koyuyorum orda saklıyorum
Birde şekersiz çay
afiyet olsun çok güzel gidiyor meltemncim senin

Afiyet olsjn meltem:) herkese günaydın:) gece olan açlığımdan eser yokk:) maşaallah diyelim:)
maşallah canım
hayırız nerelerdesin
Canım düzenli olarak kahvaltı bile edemez oldum hep bahanelerin arkasına sığınıyorum iradem zayıfladı yine galiba

canım artık spor yapabiliyormusun bu arda merak ettim ne oldu ilişkiniz devam mı ayrıldınız mı? hm ninde sorduğu gibi şu aralar devamsa da ayrıldıysanızda iştahsız durumda olması lazım :)

Kızlar hala aşığım hala uçuyorum
Yiyemiyordum hatta hala da yiyimiyorum yediğim de çok düzensiz oluyor o nedenle çok değişti vücut yapım.
Göbeğim küçüçük oluyor az bir şey yiyorum hemen şişiyor sindiremiyorum bir haller oldu

Zeynepcim çok abartı oldu bizimkisi. 65 günde teslim ve hatalı Ölür müsün öldürür müsün?

.

doğrudur canım yaa inan bende cok beter seyler yaşadım

gerçi aldığım mobilyacıyıda 70bin tlye yakın cirodan ettim ohh olsunn

bana yaşattıklarına kalırsa az bile ettim

meltemden ses yok bugün hiç luci de yoğun anlqaşılan hm den ve yuzey de yazmadılar

kaptancım artık eskisi gibi çok sık giremiyorum fırsat buldukça yazabiliyorum

canım benim senin adına cok sevindim 40 beden harika olmuş.

Helede 46dan bu sekilde düşüş.... Tebriklerr

tatlım boğaz ağrısı için adaçayını tavsiye ederim.

Gargara yapabilir hemde içebilirsin umarım iyi olursun tatlım

Aynen ben bundansonra hiç bir şeye yorum yapmayacagım:) ama bir sürü sayfa var okuyupta öğrenemedim okula başladı diyince ne biliyim:) susuyorum bundan sonra salağa çıkcak adım (çıkmıştır bile)

ahahahahah güldürdün kız beni

Birde şekersiz çay

afiyetler olsun sekerim bu hızla devammm senden kısa zamanda 38 bekliyorumm

Günaydınnnnn

Hoşgeldin sekerim

Tatlımm bence öncelikle akşam yeeğini kesmekle başlaaa

Seni anlıyorummm benimde son dönemlerde şirket yemekleri kötü olduğundan öğlen yiyemiyor akşam evde yemeğe gömülüyordum ara öğün kesmiştim. Su desen içemiyor yeşilçaya elimi sürmüyordum

Hala tam anlamıyla düzenlemiş değilim ama akşam yemğini kestim meyve yiyorum yada az sekerli türk kahvesi içiyorum yanında bol suu

Ara Öğüne dikkat ediyorum hala gün içinde kaçamaklarım oluyor ama biraz biraz düzene girdim.

Aşkın ilk zamanları bi harika yahuuu.

Kocama hala aşığım ama ilk zamanlarki heyecan on numeraaa

Herkeslere Günaydın

5. Takımın Güzel Cici Fit Kızlarıı

Akşam yemeklerimi kestim yukarıdada yazmıştım ya türk kahvesi yapıyorum yanında birkaç bitter draje yada meyve yiyorum türk kahvesinin yanına o küçük su bardaklarında su almıyorum kocaman su bardağıyla buzlu su alıyorum missss zatenn midem şişiyorr.

Dolayısıyla hedefime indikten sonra tartıda gördüğüm o rakamları artık görümüyorum e reglim onuda katarsak düzene girdi

Ama akıllandım cokda salmak yokkk

gün içinde elbet çikolata vs yiyorum ama 5ten sonra olmuyor bu durum

Su içme durumumuda ele aldım tek durum bitki çaylarında ve düzenli ara öğünlerdee

Ah zeynebim eski hallerine dönnnn

Halen spora başlayamadım reglim bitsin başlıcammm Hatta yarın sabahtan başlım

Eski arkadaşlar bilir ben sporu sabah erkenden kalkıp yaparım sonra işe geçerim

Çoğu yerde reglken spor yapın yazıyor ama ben ilk 3 gün bırakın sporu karnımı titretemiyorumm

Sizlere sevgilerimi sunuyor sevgiyle kalın diyorumm

Kaptanım, yine bir aksilik çıkmazsa buralardayım artık sizinleyim

Biz kadınlar hep böyleyiz sanırım aşkın ilk zamanlarında, acaba erkekler nasıldır Tıka basa yiyip, maçlarını izliyorlardır kesin. Sonra da bize romantik romantik konuşuyorlardır.

Aman aman tadını çıkar.
Hele beraber yemek yerken, sakın bozma kendini.
Abartmıyorum, ufacık bir şeyi yerken 1 saat geçiyordu. Boğazımda düğümleniyordu resmen.
Arada deniyorum ben şimdi evde, hani utansam çekinsem tekrar öyle olur muyum diye de, olmuyor

Nasıl yaptın Zeynepcim o işi?
Biz de herkese kötülüyoruz, mağazaya gidince de herkesin duyabileceği şekilde buradan alınmaz birşey diye konuşuyoruz. Çıkıp gidiyorlar genelde.

Harikasın Zeynepcim.
Biliyoruz zaten seni.
Eminim yine dönersin düzenine

kızlar merhaba fıstıklarrr... sabah sporumuu yapıp geldim...16 km tempoluu yürüyüş ve aletli jimnastik... bu aralar yoğun günler geçiriyorum pek sık girip buralarda olamıyorum ama girdikçe tüm geçmişi okuyorum....

herkesin diyeti oldukça iyi gidiyor sanırım, bitikçi haricinde :) bitikçi sen de en kısa zamanda toparlayacaksndır umarım canııım... meltemcim harikasın, tebrik ederim, abiyeni de güle güle kullan canım..acaba dedim 38 falan mı alsaydın :) daha var nasılsa düğüne.... zeyyyim evet ya sen ne güzel sabahları pilates yapardın, hatırlıyorum, hadi kuzum bi gayret başla yine

dilacım süper istikrarlı gidiyorsun canım ama söz verdiğin yoğurtları göremedim 2 gündür listende....

hmcim hadi geçmiş olsun kuzum, bundan sonra toparlanır gider ev işleri artık...aramıza hoşdöndün :)
bu arada ben kırmızı ve yeşil etli biberleri fırında közleyip soyup poşetleyerek atıyorum buzluğa, süper oluyor..kışın çözdürüp,z.yağlı,limonlu sarımsaklı salatasını yapıyorum...
ayrıca dolmalık biberleri de çiğden temizleyip iç içe geçirip atıyorum kışın dolma için hem çok pratik oluyor hem de çözldükten sonra çok çabuk pişiyor aklında olsn canım...

kapptancım şu listeleme işini bi türlü tam çözemedim ben, neyseki cuma hmcim burada olacak... ben de spor dönüüşü elimden geldiğince ilgileirim ama uzun zaman oldu, koptum o işten ben liistelerden de çıkınca sana da şimdiden iyi yolculuklar dlerim...

kızlar bugün 3 koca paket corn flakes aldım bu hafta öğlen akşam 2 öğün onlarla besleneceğim...bakalım ne sonuç verecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…