- 13 Ağustos 2014
- 609
- 337
- 73
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.361
Merhaba. Biz taşımamıştık sanırım. Hoşgeldin aramıza. Abiye kimin düğünü için?
Aynen ben bundansonra hiç bir şeye yorum yapmayacagım:) ama bir sürü sayfa var okuyupta öğrenemedimokula başladı diyince ne biliyim:) susuyorum bundan sonra salağa çıkcak adım (çıkmıştır bile)
Merhaba evet tanışmadık.hoşbulduk.eşimin kardeşinin düğünü var onun için...
Günaydın kızlar şuan kahvaltı yapıyorum.
Salatalık peynir yumurta maydanoz var tabagımda.
Birde şekersiz çay
Afiyet olsjn meltem:) herkese günaydın:) gece olan açlığımdan eser yokk:) maşaallah diyelim:)
Teşekkür ederim canım. Gece gece benimde bazen açlık krizim tutuyor ve sabah hiçbir şey kalmıyor evet maşallah sana kuzu.Afiyet olsjn meltem:) herkese günaydın:) gece olan açlığımdan eser yokk:) maşaallah diyelim:)
EvetKızlaaaar
Çok ciddi motivasyonlar bunlar.
Ahh benim de önümde olsa ne güzel olur.
Bence sabah kahvaltıdan sonra yanına yoğurt,çiğ badem ve bir meyve al. Aralarda onları ye.akşam ise atıştırdığın şey hazır et- kebab- döner gibi şeylerse sadece etini ve salatasını ye.yok evde atıştırıyorsan köfte tavuk ve salata gibi şeyler yapıp yiyebilirsin.bende çok yoğun oluyorum aynen bu şekilde yapıyorum.gün içerisinde hiçbir şey yememek akşam seni mahveder.Ben iyice koptum kızlar nasıl toparlıcam bilmiyorum düzenli bir hayatım yok bu aralar sürekli dışardayım sabah kahvaltı yapıyorum akşam bir şeyler atıştırıyorum hiç bir düzenim yok
Bence sabah kahvaltıdan sonra yanına yoğurt,çiğ badem ve bir meyve al. Aralarda onları ye.akşam ise atıştırdığın şey hazır et- kebab- döner gibi şeylerse sadece etini ve salatasını ye.yok evde atıştırıyorsan köfte tavuk ve salata gibi şeyler yapıp yiyebilirsin.bende çok yoğun oluyorum aynen bu şekilde yapıyorum.gün içerisinde hiçbir şey yememek akşam seni mahveder.
Evet ya işte deli gibi dikkat ettim kendime.abiye alırken önce 44 beden dedim kız şaşırdı.bende yok yok benim beden o dedim sonra giydim çuval gibi oldu.sonra 42 getirdi oda biraz bol oldu bu sefer ben şok oldum. Sonra 40 getirince ikimizde şaşırdık ve kıza ufak bi açıklamada bulundum "diyet yapıyorum ".
Ben iyice koptum kızlar nasıl toparlıcam bilmiyorum düzenli bir hayatım yok bu aralar sürekli dışardayım sabah kahvaltı yapıyorum akşam bir şeyler atıştırıyorum hiç bir düzenim yok
eşin işe başladıktan sonra daha çok bize vakit ayırırsın o zaman tatlım dimi çok ihmal ettin buraları :)Zor sene yani Dilacım. Kolay gelsin.
Teşekkür ediyorum kaptanım. Biber falan yapabilirim de sonra nasıl saklıyorsun? Çok kötüyüm bu konuda.
Afiyet olsun Dilacım. Nasıl gitti hollywood?
Kaptanım, eşim izinde, o uyanana kadar yazmıştım. Geç uyandı baya. Kahvaltı yaptık bir çıktık, alışveriş falan bir şeyler aldık. Ondan sonra geldik, 22'ye kadar yetiştirilecek işler vardı onu yaptım. Bu arada bir kumpir attım fırına. İşler bitti, hemen siteyi açtım. Yarın eşim işe başlıyor, onun kıyafetleri ütülenecek daha.
Kız yine yaptın değil mi gafını
Bengü öğretmen.
Merhaba. Biz taşımamıştık sanırım. Hoşgeldin aramıza. Abiye kimin düğünü için?
afiyet olsun çok güzel gidiyor meltemncim seninGünaydın kızlar şuan kahvaltı yapıyorum.
Birde şekersiz çay
maşallah canımAfiyet olsjn meltem:) herkese günaydın:) gece olan açlığımdan eser yokk:) maşaallah diyelim:)
hayırız nerelerdesinKızlaaaar
Canım düzenli olarak kahvaltı bile edemez oldum hep bahanelerin arkasına sığınıyorum iradem zayıfladı yine galiba
Zeynepcim çok abartı oldu bizimkisi. 65 günde teslim ve hatalıÖlür müsün öldürür müsün?
.
meltemden ses yok bugün hiç luci de yoğun anlqaşılan hm den ve yuzey de yazmadılar
Slm kızlar tüm gün kendime abiye bakmakla geçti ve sonunda 46 bedenlerden 40 bedenlere düşmüşüm ve göbek basen falan gitmiş.kendime çok şık bir abiye aldım.aklım hep sizdeydi ama bi türlü giremedim. Bu arada çocuk kayınvalidedeydi akşam da onlara yemek yapıp orda yedik. Yani yeni eve geldik.
2 hafta sonra düğün var bakalım.düğün kararı alındığında belki 2 ay oldu ve ben 76 kilo falandım.şuan 66,5 falanım.mutluyum cidden hepinizi öpüyorum.
Boğazım agrıdığı için yüzeyciğimin verdiği tarifi yapıp içicem yine.
Aynen ben bundansonra hiç bir şeye yorum yapmayacagım:) ama bir sürü sayfa var okuyupta öğrenemedimokula başladı diyince ne biliyim:) susuyorum bundan sonra salağa çıkcak adım (çıkmıştır bile)
Günaydın kızlar şuan kahvaltı yapıyorum.
Birde şekersiz çay
Afiyet olsjn meltem:) herkese günaydın:) gece olan açlığımdan eser yokk:) maşaallah diyelim:)
Kızlaaaar
Ben iyice koptum kızlar nasıl toparlıcam bilmiyorum düzenli bir hayatım yok bu aralar sürekli dışardayım sabah kahvaltı yapıyorum akşam bir şeyler atıştırıyorum hiç bir düzenim yok
Kızlar hala aşığım hala uçuyorum
Yiyemiyordum hatta hala da yiyimiyorum yediğim de çok düzensiz oluyor o nedenle çok değişti vücut yapım.
Göbeğim küçüçük oluyor az bir şey yiyorum hemen şişiyor sindiremiyorum bir haller oldu
günaydınlar5rr
eşin işe başladıktan sonra daha çok bize vakit ayırırsın o zaman tatlım dimi çok ihmal ettin buraları :)
bu arada biberleri sadece kuruttum ben ortadan ikiye böldüm sofra bezine serdim orda bekliyor kuruması için daha sonra bez keselere koyuyorum orda saklıyorum
afiyet olsun çok güzel gidiyor meltemncim senin
maşallah canım
hayırız nerelerdesin
canım artık spor yapabiliyormusun bu arda merak ettim ne oldu ilişkiniz devam mı ayrıldınız mı? hm ninde sorduğu gibi şu aralar devamsa da ayrıldıysanızda iştahsız durumda olması lazım :)
Kızlar hala aşığım hala uçuyorum
Yiyemiyordum hatta hala da yiyimiyorum yediğim de çok düzensiz oluyor o nedenle çok değişti vücut yapım.
Göbeğim küçüçük oluyor az bir şey yiyorum hemen şişiyor sindiremiyorum bir haller oldu
doğrudur canım yaa inan bende cok beter seyler yaşadım
gerçi aldığım mobilyacıyıda 70bin tlye yakın cirodan ettim ohh olsunn
bana yaşattıklarına kalırsa az bile ettim
kaptancım artık eskisi gibi çok sık giremiyorum fırsat buldukça yazabiliyorum
canım benim senin adına cok sevindim 40 beden harika olmuş.
Helede 46dan bu sekilde düşüş.... Tebriklerr
tatlım boğaz ağrısı için adaçayını tavsiye ederim.
Gargara yapabilir hemde içebilirsin umarım iyi olursun tatlım
ahahahahah güldürdün kız beni
Herkeslere Günaydın
5. Takımın Güzel Cici Fit Kızlarıı
Akşam yemeklerimi kestim yukarıdada yazmıştım ya türk kahvesi yapıyorum yanında birkaç bitter draje yada meyve yiyorum türk kahvesinin yanına o küçük su bardaklarında su almıyorum kocaman su bardağıyla buzlu su alıyorum missss zatenn midem şişiyorr.
Dolayısıyla hedefime indikten sonra tartıda gördüğüm o rakamları artık görümüyorum e reglim onuda katarsak düzene girdi
Ama akıllandım cokda salmak yokkk
gün içinde elbet çikolata vs yiyorum ama 5ten sonra olmuyor bu durum
Su içme durumumuda ele aldım tek durum bitki çaylarında ve düzenli ara öğünlerdee
Ah zeynebim eski hallerine dönnnn
Halen spora başlayamadım reglim bitsin başlıcammm Hatta yarın sabahtan başlım
Eski arkadaşlar bilir ben sporu sabah erkenden kalkıp yaparım sonra işe geçerim
Çoğu yerde reglken spor yapın yazıyor ama ben ilk 3 gün bırakın sporu karnımı titretemiyorumm
Sizlere sevgilerimi sunuyor sevgiyle kalın diyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?