- 10 Ağustos 2013
- 6.010
- 9.388
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.381
Nasıl yaptın Zeynepcim o işi?
Biz de herkese kötülüyoruz, mağazaya gidince de herkesin duyabileceği şekilde buradan alınmaz birşey diye konuşuyoruz. Çıkıp gidiyorlar genelde.
Harikasın Zeynepcim.
Biliyoruz zaten seni.
Eminim yine dönersin düzenine
k.... zeyyyim evet ya sen ne güzel sabahları pilates yapardın, hatırlıyorum, hadi kuzum bi gayret başla yine
kızlar merhaba fıstıklarrr... sabah sporumuu yapıp geldim...16 km tempoluu yürüyüş ve aletli jimnastik... bu aralar yoğun günler geçiriyorum pek sık girip buralarda olamıyorum ama girdikçe tüm geçmişi okuyorum....
herkesin diyeti oldukça iyi gidiyor sanırım, bitikçi haricinde :) bitikçi sen de en kısa zamanda toparlayacaksndır umarım canııım... meltemcim harikasın, tebrik ederim, abiyeni de güle güle kullan canım..acaba dedim 38 falan mı alsaydın :) daha var nasılsa düğüne.... zeyyyim evet ya sen ne güzel sabahları pilates yapardın, hatırlıyorum, hadi kuzum bi gayret başla yine
dilacım süper istikrarlı gidiyorsun canım ama söz verdiğin yoğurtları göremedim 2 gündür listende....
hmcim hadi geçmiş olsun kuzum, bundan sonra toparlanır gider ev işleri artık...aramıza hoşdöndün :)
bu arada ben kırmızı ve yeşil etli biberleri fırında közleyip soyup poşetleyerek atıyorum buzluğa, süper oluyor..kışın çözdürüp,z.yağlı,limonlu sarımsaklı salatasını yapıyorum...
ayrıca dolmalık biberleri de çiğden temizleyip iç içe geçirip atıyorum kışın dolma için hem çok pratik oluyor hem de çözldükten sonra çok çabuk pişiyor aklında olsn canım...
kapptancım şu listeleme işini bi türlü tam çözemedim ben, neyseki cuma hmcim burada olacak... ben de spor dönüüşü elimden geldiğince ilgileirim ama uzun zaman oldu, koptum o işten ben liistelerden de çıkıncasana da şimdiden iyi yolculuklar dlerim...
kızlar bugün 3 koca paket corn flakes aldım bu hafta öğlen akşam 2 öğün onlarla besleneceğim...bakalım ne sonuç verecek....
Tatlım biz zate mağazadan alırken dedik onlara "bakın cevremiz var helede suan evlenecek cok arkadaşımız var size yönlendiririz" diye ama onlar öyle seyler yaptılar ki resmen zehir ettiler bana
Mobilyalarım cok güzel evimide cok güzel dösedim dolayısıyla bir çok arkadaşım bayıldı.
Yanlış hatırlamıyorsam 6 arkadaşımı oraya gitmekten vazgeçirdim.
Şikayet sitesinede yazdım bi güzell şimdi üstünden 1 sene geçmiş telafi edelim diyorlarr
işinize bakın dedik.
Gerçekten insanları kırmak en son işim ama eğer beni belirli haddeye getiriyorsa biri yapacaklarımdan sözlerimden korksun bir çok arkadasımda söyler zaten senle düşman olunmaz diye.
Bana dokunmayan yılan bin yasasın
inşallah tatlım yaa bende başlamak istiyorum artıkk
Döndüm döndüm Lucim umarım artık.
Ne zaman böyle desem bir şey çıkıyor ya, resmen korkuyorum.
Biber aslında çok tüketilmiyor biz de, ben sevmediğimden ama çok yararlı. En azından o şekilde olunca tüketilir diye düşünüyorum. Bakayım da bir ona, atayım dolaba arada kolaylık olur. Kimi zaman canım hiçbirşeye dokunmak istemiyor. O zamanlar için kolaylıklar arıyorum aslında biraz da.
Çok iyi yapmışsınız Zeynepcim. İnsanın yaptığından zevk almamasını sağlıyorlar resmen. Artık nasıl sıkıldıysam, bugün eşime dedim akşam alınacak bir şeyler vardı. Benim de gidesim yok. Sen git al, üstüne halıları da al gel dedim. Pek sıcak bakmadı ama halı seçesim dahi yok.
Bu arada şikayet sitesine yazayım ben de. İşe yaramaz gibi geliyor ama bu mağazadan herkes şikayetçiymiş zaten. Biz ilk geldiğimizde sormadan aldık, sonradan öğrendik.
gerçekten dediğin gibi kaptancım zevk aldırmıyorlar
Hertürlü her firma için şikayet sitelerine yazabilirsin
İnanılmaz ilgileniyorlar o zaman (tabi bazı firmalar )
aramıza hoşgeldin canım...biraz kendinden, kilon,boyun hedef kilondan bahseder misin..ve kilo alma serüveninden...azıcık tanıyalım birbirimizi....merhabalar ben bugün katıldım aranıza..bana yapmam gerekenleri söyleyebilir isinz 1. sayfadaki kurallar dışında. sizin tavsiyeleriniz neler?
hm22 sen dha şekersinn canımmm
meltemm canım heralde byle böyle gider kiloalrrr
lluviasevgi hoşegldin aramıza benden daha kıdemli bilgililer var sana istersen onlar versin cevabını
luciiiiiiim inanki bundan korkuyorddum. aklıma gelmiyor söz yarından itibbaren devam yogurduma.
kızlar selamlar byugün ailevi nedenlerden dolayı 2 öğün yedim ve kepek ekmeğini abarttı sanırım
hollywood diyeti
2. hafta 3. gün rapor
sabah
peynir
domates
2 dl kepek
1çk reçel
akşam
bol tavuklu menemen
(brokoli bulamadım. bende çoook az yaglı bunu yedim)
2 dl kepek ekmeği
ve 2 saat kadar agır tempoda yürüdüm yemekten önce.
sağlıcakla kalın..
77.8 iken bugün 77.0 çıktımmmmm
veeeeeeeeee bugün ciciler aldım 9 kilo verdim yaa ondan ödül.
öptüm herkesi.
yaa kızlar sizde ne çektiniz bu eşyalardan yaa neyse hm cim geçmiş olsun inşallah berjerlerde en kısa sürede istediğiniz gibi olur da sorun çözülür
kızlar takıma yeni arkadaşlar davet ettim olurda buralarda olmazsam siz ilgilenin arkadaşlarla
az sonra akşam yemeğimi yiyerek mutfağımı kapatmış olacağım...
öğle : 12:30
corn flakes-light süt ile 1 kase
ara: 14:30
1 adet salatalık
akşam: 16:30
corn flakes- 1 kase
spor: 16 km tempolu parkur yürüyüşü - aletli jimnastik
su: 3 litre
merhabalar ben bugün katıldım aranıza..bana yapmam gerekenleri söyleyebilir isinz 1. sayfadaki kurallar dışında. sizin tavsiyeleriniz neler?
hm22 sen dha şekersinn canımmm
meltemm canım heralde byle böyle gider kiloalrrr
lluviasevgi hoşegldin aramıza benden daha kıdemli bilgililer var sana istersen onlar versin cevabını
luciiiiiiim inanki bundan korkuyorddum. aklıma gelmiyor söz yarından itibbaren devam yogurduma.
kızlar selamlar byugün ailevi nedenlerden dolayı 2 öğün yedim ve kepek ekmeğini abarttı sanırım
hollywood diyeti
2. hafta 3. gün rapor
sabah
peynir
domates
2 dl kepek
1çk reçel
akşam
bol tavuklu menemen
(brokoli bulamadım. bende çoook az yaglı bunu yedim)
2 dl kepek ekmeği
ve 2 saat kadar agır tempoda yürüdüm yemekten önce.
sağlıcakla kalın..
77.8 iken bugün 77.0 çıktımmmmm
veeeeeeeeee bugün ciciler aldım 9 kilo verdim yaa ondan ödül.
öptüm herkesi.
Lucim, sıkı yönetim ilan etmişsin. Tebrik ederim.
Kızlar siz de şu resmiyetle samimiyet arasındaki geçişte zorlanıyor musunuz
Ben eşimin annesine hala siz diyorum da.
Kızlar ben de menümü yazayım da beni şöyle bir evirin çevirin düzene sokun.
Sabah:
- 1 fincan nescafe
Ara:
- 1 fincan muzlu süt
Öğle:
- 1 paket hoşbeş
- 1 dilim kek
Akşam:
- Yok
1.67 boyundayım,şu an 68 kiloyum.. kilolarımı hamilelik ve emzirme döneminde aldım. 71 ile hamile kaldım doğum vs geçtikten sonra 79 la 1 yıl sonra diyete başladım. pek diyet gibi de değildi aslında.
5 ayda 11 kilo vermiş oldum. dikkat ederek. hiç spor yapmadım bu arada belki her gün yürüyüşlerin etkisi vardır ama ben daha çok emzirmeye bağlıyorum.
şu an ki hedefim 60 kg. artık bu sekiz kiloyu da atmak istiyorum
evet tatlıım sıkı yönetim ilan ettim oturduğum yerden vah gitmiyor kilolar demek olmuyor..yani spor var da diyete asılamıyordum, şidi en başa dönme kararı aldım, midemi küstürerek motive sağlamaya çalışıyorum....
bu arada 8 yıldır kayınvalideme ve kayınpederime siz diyorum, geçişte zorlandığımdan değil, geçişi reddettiğim için...samimiyete gerek yok, resmiyet iydir dediğim için
Sabah kahve keyfi yaptım. Tam bir şeyler yiyecektim adam akıllı. Eşim geldi, konuşacağım diye o yedi ben yemedim.laaaa bu ne laa? la ne bu? ne la buuuu :)sen bugün yememişsin canım..menü mü diyorsun sen buna???k oca bir pehhh diyorum sana, açlık grevindekiler daha fazla besleniyorlar şekerimmmm
1.67 boyundayım,şu an 68 kiloyum.. kilolarımı hamilelik ve emzirme döneminde aldım. 71 ile hamile kaldım doğum vs geçtikten sonra 79 la 1 yıl sonra diyete başladım. pek diyet gibi de değildi aslında.
5 ayda 11 kilo vermiş oldum. dikkat ederek. hiç spor yapmadım bu arada belki her gün yürüyüşlerin etkisi vardır ama ben daha çok emzirmeye bağlıyorum.
şu an ki hedefim 60 kg. artık bu sekiz kiloyu da atmak istiyorum
annecim babacım da diyorum ama hep sizliyimdir,iyi böyle aman...çok az yemişsin tatlım, yılın en sağlıksız mmenüsüü ilan ettim menünüİyi yapmışsın Lucim. Başka türlü verilmiyor bu kilolar.
Ben de samimiyetten hoşlanmıyorum. Saolsun iyi insanlar ama içli dışlı olma düşüncesi bana çok uzak ama siz de garip geliyor. Tabi siz demesem ne diyeceğim o da ayrı bir konu.
Sabah kahve keyfi yaptım. Tam bir şeyler yiyecektim adam akıllı. Eşim geldi, konuşacağım diye o yedi ben yemedim.
O gitti, sonra yiyecektim. Komşu geldi, yine yiyemedim. Sonra da saat geç oldu, o arada da kek yiyince aman dedim.
Sabah kahve keyfi yaptım. Tam bir şeyler yiyecektim adam akıllı. Eşim geldi, konuşacağım diye o yedi ben yemedim.
O gitti, sonra yiyecektim. Komşu geldi, yine yiyemedim. Sonra da saat geç oldu, o arada da kek yiyince aman dedim.
Birşey yokmuş zaten. Az dikkar ve spor ile o gidiverir diye düşünüyorum. Takımımızda motivasyon bol zaten. Hoşgeldin aramıza
süppersiiin, maşallah sana...yoğurdu unutmaaa, takipteyimneyse bugün tavuk yemişsin, protein almışsın... akşamki ekmek yerine bol yoğurt yiyeydin daha iyiydi ama yemişsin artık, afiyetler olsun fıstıkkk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?