Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım düzenli olarak kahvaltı bile edemez oldum hep bahanelerin arkasına sığınıyorum iradem zayıfladı yine galiba
Hadi ya o zaman kilo almadan kendi kendinin beynini yıka.iradene komut ver başka çaren yok canım.iraden daha güçlü olmaya başlasın...

Teşekkür ederim kaptan

Canım sen aşık mısın :) ahh ahhh yaa bende sabahtan beri şunu bunu yap diyorum. Ne güzel ya aşık insanları görmek çok mutlu oldum adına... Peki karşılıklı mı !? :)

Yüzeycim teşekkür ederim evet harika bir duygu 38-36 bedenleri görebilsek ahh ah

Ne güzel yazmışsın canım hadi tam gaz devam hep beraber inşallah

Merhaba canım seni merak etmeye başlamıştım.demek kışlık yapıyorsun ne güzel ya walla imrendim sana. geçen bende yapayım dedim eşim boşver dedi her mevsim ne veriyorsa onları yiyelim dedi.bende peki dedim.abiye 40 beden ama daha çok zayıflarsam daha iyi durur yani 2-3 kilo versem daha iyi durur ki 2 hafta bile kalmadı veririm gibi duruyor...

Hoşgeldin canım ne güzel bende hamilelik doğum sonrası vs ... 86 ile 7 ay önce diyete başladım şuan 66 kiloyum. En kısa zamanda vermen dileğiyle...

Kızlar kayınvalidem benimle yarış yapıyor.kadın her hafta benden 1 kilo az :) her hafta sonu gidiyoruz ve ben büyük bir zevkle hahaaayyyttt diyerek kilomu söylüyorum kadın beni baskülün yanına götürüp kendi kilosunu gösteriyor.sonuç benden zayıf ve fit.

Meltemcim sende bidahaki gidişine kadar ondan daha çok kilo verr.

Kızlar ya sabah uyanıyorum fazlasıyla tokum. Ama geceleri.. Şu an çıldırıyorum. Her şeye saldırasım var.. Ne olacak bu ne zaman geçecek. Bir de gece gece sarma yaptı ablam yarın işe götürecekmiş. Miisler gibi koktu. Napcam ben yaaa. Ödülümü bayramda vercem kendime daha 18 gün var(

Canım boşlama sakın iradene hakim ol ama tadımlık 1 tane yiyebilirsin bence yoksa aklın dolmalarda kalır

Bitii cnımm yiyemem çok geç olduuu sabahta ablam götürcek hepsiniii. Yemiyim. Hayır ben bozdum mu ipler kaçıyor yediçe yiyorum

Ben bildiğin siz diye geziyorum, fazla yok Aman neyse, yapacak bir şey yok. Hatırlar mısınız bilmiyorum, takımda bile uzun süre öyleydim, sonradan modumu değiştirdim. Dövecek gibi oluyor internetten yoksa yazılar

Teşekkür ederim canım.Tam 7 ay önce 86 kiloydum.şuan 66 küsür

Maşallah maşallah. Darısı başıma.
Canım sen aşık mısın :) ahh ahhh yaa bende sabahtan beri şunu bunu yap diyorum. Ne güzel ya aşık insanları görmek çok mutlu oldum adına... Peki karşılıklı mı !? :)

Ne duygusalız biz kadınlar ya, ben de aynıyım Aşk dendiği anda, heyecan yapıyorum.

Amanın, o neymiş öyle. Meltem valla herşey seni gaza getirmelik duruyor.
Yeni taşındım ben. Bir komşu var alt katımızda, hatun 35 yaşındaymış, şaşırdım valla.
Kocaman kızı olmasa lafı geçmez en fazla 25 zannederdim. Maşallah nasıl fit nasıl hoş.

Dilacım haline şükret. Ben sabah aç uyanıp, gece aç uyuyorum ama işin garibi, bir kahveden sonra doyuyorum sabah. Gece de midemi tuta tuta uyuyorum.

Bitikçiii uyandım bak geçmişi:)
Hm22 canım o zaman öyle yapma allah korusun bi şey çıkmasınn.
Herkese günaydın

Walla canım ben haftada 1-1,5 kilo ancak veriyorum.kadının çoluk çocuk derdi yok. unu elemiş eleğini asmış.ama az kaldı geçicem onu

Hadi ya evet var öyle tipler biride benim görümcem.kadının boyu kadar oğlu var sanırsın çağla şikel.ama hergün spor yapar yediklerine dikkat eder.evet çevremde hayran olduğum insanlar var işim kolay aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…