Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olabilir bak canım bu... ne yapmıştı kayınvaliden? diyetisyenden tam olarak öğrendiğin neydiii??? :)

aynen canım fitt...ten yonca grubu koymuştuk adımızı ikizin diyeyim gerçi sen bana fark attın ama neyse
nuranım canım sen misin :) ben şifremi unuttum giremiyorum artık orayaa fark attın derken aynı kilolardaydık biz aldın mı yoksa fıstıkk???

nuranım canım sen misin :) ben şifremi unuttum giremiyorum artık orayaa fark attın derken aynı kilolardaydık biz aldın mı yoksa fıstıkk???
evet aynen ta kendisiyim pis boğazım yüzünden aldım malesef. 7 lirakamlardayım çok moralim bozuk bu yüzden. yeni arayışlar içerisindeyim. ne yapsam bilemiyorum. desteğine ihtiyacım var benim.

fitt... dan mı acaba canımm??? bu ara 69 kiloyum yaaa, hatırlarsın takıldım kaldımmm...sen kimdin?

Lucim, nerelerden seni buluyorlar öyle. Aynı mıydı kullanıcı adın?

Zeynepcim, tabi ki ızgara kullan. Yağlı olan resmen kalori deposu.
Ben de tost makinesini kullanıyorum ızgara içim, çok memnunum. Arzum kullanıyorum.

Maşallah cidden.
Eşimin de kas yapısı sağlam küçüklükten kalan, kilo alsa bile biraz dikkat etme ile 1 ayda 10 kilo veriyor. Sinir bozucu şey ne olacak.
Yeme tarzı da çok önemli işte.
Ben de yaşlanınca fit olmak istiyorum.

olabilir bak canım bu... ne yapmıştı kayınvaliden? diyetisyenden tam olarak öğrendiğin neydiii??? :)
Kısaca bahsedeyim,
Sabah; domates - salatalık- peynir vey yumurta- zeytin - 1 dilim tam buğday ekmek - 1 kase dolusu limonlu maydanoz
Ara ; meyve ile birlikte badem(kavrulmamış)
Öğle; sebze haşlaması yoğurtla birlikte ve baharatlı
Ara; yeşil çay falan
Akşam; 1 porsiyon et ve salata

Evet dimi yaşlanınca ahh ahh

evet aynen ta kendisiyim pis boğazım yüzünden aldım malesef. 7 lirakamlardayım çok moralim bozuk bu yüzden. yeni arayışlar içerisindeyim. ne yapsam bilemiyorum. desteğine ihtiyacım var benim.
canıım yaaa hiç sorma biliyorsun ki ben de çakıldım kaldım...spora yükleniyorum.ne yapsak nasıl yapsak ben de bilmiyorum ki, katılsana bizim takıma burası çok motive edici.günlüük menü paylaşımı, spor paylaşımı yapmak zorunluluğu motive ediyor

canım yaa listeye bakınca aslında ben bundan daha çok yiyorum bir çok gün ( aralı olsun diyorsun ben de ara öğün yapmıyorum bi de böyle mi denesem acaba??

bu arada meltemim sen bana yemediğin için veremiyorsun dedin ya ben de bi hışım kalktım gittim mtfağa bi gzel makarna haşladım, o zaman yiyeyim de kilo vereyim diye

evet canım aynıydı ismim :) bu arada ben yaşlanmak istemiyorum yaaaa :)

Ben de Lucim ya, yaşlı hayal edemiyorum kendimi hiç.

bu arada meltemim sen bana yemediğin için veremiyorsun dedin ya ben de bi hışım kalktım gittim mtfağa bi gzel makarna haşladım, o zaman yiyeyim de kilo vereyim diye

BAk bak bak, gitti suçu kıza atıverdi ya.

Ben de Lucim ya, yaşlı hayal edemiyorum kendimi hiç.

BAk bak bak, gitti suçu kıza atıverdi ya.

Allahh seni yaa hehehe ilahiii luci

heheheee sen bana ye demedin mi şekerim söz dinlerim ben...vallahi soslu değil, peynirliii...masum yaniiii....
meltemcim ben de aynen senin gibi verdim kiloları, eski arkadaşlar bilirler akşam 4 den sonra leblebi bile atmazdım ağzıma...tavuk,yumurta,yoğurt ve süt olmasa kilo vermezdim ben...90 dan düştüm ben de... ama artık motivasyonum mu düştü ne eskisi gibi olamıyorum..2 gün kıssam 3.gün yiyorum yaaa

kızlar cok cok tesekkür ederim

Kaptancım bendede arzumun tost makinesi var ızgara ayarıda var

Ama örbek veriyorum tavuk fileto koyuyorum yapısıyor yağsız olmuyor

sen nasıl yapıyorsun ki ?

Olmadı alcam bi dene yaa vaktim varsa fırında yapıyorum ben

Blığı zaten yağda yapmıyorum hep fırında yapıyorum ama artık yağdan inanılmaz tiksiniyorum

yaa kızlar sizde ne çektiniz bu eşyalardan yaa neyse hm cim geçmiş olsun inşallah berjerlerde en kısa sürede istediğiniz gibi olur da sorun çözülür

kaptancım bunlar daha ne ki

aman tadımız kaçmasın boşverr

kızlar takıma yeni arkadaşlar davet ettim olurda buralarda olmazsam siz ilgilenin arkadaşlarla

elbette kaptancımm

Kızlar ben de menümü yazayım da beni şöyle bir evirin çevirin düzene sokun.

Sabah:
- 1 fincan nescafe

Ara:

- 1 fincan muzlu süt

Öğle:
- 1 paket hoşbeş
- 1 dilim kek

Akşam:

- Yok

tatlım ben menü göremedim amaa ???

Umarım düzene girersin canım

aynen kuzum yavv oturduğun yerden olmuyor bu işlerr

merhabalar ben bugün katıldım aranıza..bana yapmam gerekenleri söyleyebilir isinz 1. sayfadaki kurallar dışında. sizin tavsiyeleriniz neler?

tatlım hoşgeldin aramıza son 8 ide kararlılığınla verirsin inşallah hersey sende bitiyor unutmaa !!!

Bende zeynep Ocak ayında buraya katıldım 65le başlayıp hedef 55 le geldim hedefimin %80nine ulaşarak mezun oldum

Ama takımımdan kopamadım eskisi gibi sık olmasada buralardayım

suan ister istemez biraz aldım 59-60 arası gidip geliyorum tek amacım sporrrrr ve dikkatli beslenmek

Canım sen aşık mısın :) ahh ahhh yaa bende sabahtan beri şunu bunu yap diyorum. Ne güzel ya aşık insanları görmek çok mutlu oldum adına... Peki karşılıklı mı !? :)

Bi aşık daha varr

Yüzeycim teşekkür ederim evet harika bir duygu 38-36 bedenleri görebilsek ahh ah

36 banada kısmet olsun o zamannn kıçımı kaldırıp spora başlarsammm oda

Ne güzel yazmışsın canım hadi tam gaz devam hep beraber inşallah

inşallahh tatlımmm

ahahah kayınvalideye bak sennn

Canım benim sanada gün doğmuş işte daha çok hırslan kararlı ol ve yen onu eminim yapabilirsin

Bitii cnımm yiyemem çok geç olduuu sabahta ablam götürcek hepsiniii. Yemiyim. Hayır ben bozdum mu ipler kaçıyor yediçe yiyorum

tatlım geceleri bitki çayı iç sade türk kahvesi iç misss

bebişim artık vücut diyor ki zayıflama belirli kilodan sorma yavaşlıyor biliyorsun

hatırlasana benim vücuduma göre ideal kilodayken 1 ay tıkanmıştım hemde ne spor ne dikkat ama verememiştim

Allahım ne günlerdi

Hadi ya olsun canım benim kilon boyun posun iyi boşver ye arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…