- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.441
aynen canım fitt...tenfitt... dan mı acaba canımm??? bu ara 69 kiloyum yaaa, hatırlarsın takıldım kaldımmm...sen kimdin?
olabilir bak canım bu... ne yapmıştı kayınvaliden? diyetisyenden tam olarak öğrendiğin neydiii??? :)Aslında ben seni galiba anladım.bi ara benim kayınvalide günde 10 km yürüyodu ama hep 70 kiloydu ve yemiyordu.
Sonra ben diyetisyene gidip ona nasıl olması gerektiğini söyledim şimdi kadın vızır vızır veriyor. Canım bence sen yemediğin için vermiyorsun. Vücut yediklerini hemen depoluyor.korkuyor çünkü depolamazsa yarın 16 km var :)
nuranım canım sen misin :) ben şifremi unuttum giremiyorum artık orayaaaynen canım fitt...tenyonca grubu koymuştuk adımızı ikizin diyeyim gerçi sen bana fark attın ama neyse
evet aynen ta kendisiyimnuranım canım sen misin :) ben şifremi unuttum giremiyorum artık orayaafark attın derken aynı kilolardaydık biz aldın mı yoksa fıstıkk???
fitt... dan mı acaba canımm??? bu ara 69 kiloyum yaaa, hatırlarsın takıldım kaldımmm...sen kimdin?
Kızlar
suan pek müsait değilim daha sonra alıntılıcam amaa sizlerden öneri almak istedim
şimdi ben malum calısıyorum ve akşam eve gittiğimde sulu yemekten ziyade tavuk balık nebilim köfte falan yapıyorum
Malum yağda kızartıyorum ama ben diyorum ki öyle yağlı oluyor bi elektrikli ızgara alayım
Varmı evde kullanan ne bilim tavsiye edern marka model
Sizce nasıl olurr ?
Yok canım yaşla alakası yok bunun dikkat etmek ve spor. Eşimin ailesi kendini bıraksa basen göbek alır ama hiç bırakmıyorlar. Ama eşim olsun görümcem olsun spor geçmişleri var o yüzden kas yapıları iyi diyelim. Kayınvalidem de işte çocuklarının peşinden alışmış spora.işte börek çörek yağlı pilav gibi şeyler pek yemezler.yemek çok güzel yaparlar ama pek yemezler.
Bende 3 mil yürüdüm leslie ve mekik derken 1 saate tamamladım.
Kısaca bahsedeyim,olabilir bak canım bu... ne yapmıştı kayınvaliden? diyetisyenden tam olarak öğrendiğin neydiii??? :)
Evet dimi yaşlanınca ahh ahhLucim, nerelerden seni buluyorlar öyle. Aynı mıydı kullanıcı adın?
Zeynepcim, tabi ki ızgara kullan. Yağlı olan resmen kalori deposu.
Ben de tost makinesini kullanıyorum ızgara içim, çok memnunum. Arzum kullanıyorum.
Maşallah cidden.
Eşimin de kas yapısı sağlam küçüklükten kalan, kilo alsa bile biraz dikkat etme ile 1 ayda 10 kilo veriyor. Sinir bozucu şey ne olacak.
Yeme tarzı da çok önemli işte.
Ben de yaşlanınca fit olmak istiyorum.
canıım yaaa hiç sorma biliyorsun ki ben de çakıldım kaldım...spora yükleniyorum.ne yapsak nasıl yapsak ben de bilmiyorum ki, katılsana bizim takıma burası çok motive edici.günlüük menü paylaşımı, spor paylaşımı yapmak zorunluluğu motive ediyorevet aynen ta kendisiyimpis boğazım yüzünden aldım malesef. 7 lirakamlardayım çok moralim bozuk bu yüzden. yeni arayışlar içerisindeyim. ne yapsam bilemiyorum. desteğine ihtiyacım var benim.
canım yaa listeye bakınca aslında ben bundan daha çok yiyorum bir çok günKısaca bahsedeyim,
Sabah; domates - salatalık- peynir vey yumurta- zeytin - 1 dilim tam buğday ekmek - 1 kase dolusu limonlu maydanoz
Ara ; meyve ile birlikte badem(kavrulmamış)
Öğle; sebze haşlaması yoğurtla birlikte ve baharatlı
Ara; yeşil çay falan
Akşam; 1 porsiyon et ve salata
Lucim, nerelerden seni buluyorlar öyle. Aynı mıydı kullanıcı adın?
Beni zayıflatan ne biliyor musun öğle haşlanmış sebze yemem ve akşam hiçbir şey yemememcanım yaa listeye bakınca aslında ben bundan daha çok yiyorum bir çok gün( aralı olsun diyorsun ben de ara öğün yapmıyorum bi de böyle mi denesem acaba??
evet canım aynıydı ismim :) bu arada ben yaşlanmak istemiyorum yaaaa :)
bu arada meltemim sen bana yemediğin için veremiyorsun dedin ya ben de bi hışım kalktım gittim mtfağa bi gzel makarna haşladım, o zaman yiyeyim de kilo vereyim diye
Allahh seni yaa hehehe ilahiii lucibu arada meltemim sen bana yemediğin için veremiyorsun dedin ya ben de bi hışım kalktım gittim mtfağa bi gzel makarna haşladım, o zaman yiyeyim de kilo vereyim diye
Aynen dimi bari bol soslu makarn yap ye bizim yerimize de :)Ben de Lucim ya, yaşlı hayal edemiyorum kendimi hiç.
BAk bak bak, gitti suçu kıza atıverdi ya.
Ben de Lucim ya, yaşlı hayal edemiyorum kendimi hiç.
BAk bak bak, gitti suçu kıza atıverdi ya.
Allahh seni yaa hehehe ilahiii luci
süpper olur canım yağda yapılır mı zaten!!! çok tehlikeliiii...ben de beko tost ve grill makinası var büyük boylardan, hediye gelmişti birinden pek memnunum, kemikli tavuk, bonfile bile pişiriyor..alttan üstten sıcak olunca süper pişiyor... öneririm
bi de elektrikli ızgaram var onun modelini hatırlamıyorum ama bekonun tost ve grilli çok daha kullanışlı ve iyi bence, hem çok amaçlı
Bencede canım çok iyi olur elektrikli ızgara bizde eşimle geçen hafta sonu baktık modellere ama hatırlamıyorum hangisi iyi diye şuan fırın kullanıyorum yağda asla yapmam ben. Balığı evde yapmıyorum ben çocuktan önce yapıyordum ama şimdi temizlemesi zor oluyor diye yapmıyorum.canım balık çekti ya :)
Lucim, nerelerden seni buluyorlar öyle. Aynı mıydı kullanıcı adın?
Zeynepcim, tabi ki ızgara kullan. Yağlı olan resmen kalori deposu.
Ben de tost makinesini kullanıyorum ızgara içim, çok memnunum. Arzum kullanıyorum.
Maşallah cidden.
Eşimin de kas yapısı sağlam küçüklükten kalan, kilo alsa bile biraz dikkat etme ile 1 ayda 10 kilo veriyor. Sinir bozucu şey ne olacak.
Yeme tarzı da çok önemli işte.
yaa kızlar sizde ne çektiniz bu eşyalardan yaa neyse hm cim geçmiş olsun inşallah berjerlerde en kısa sürede istediğiniz gibi olur da sorun çözülür
kızlar takıma yeni arkadaşlar davet ettim olurda buralarda olmazsam siz ilgilenin arkadaşlarla
Kızlar ben de menümü yazayım da beni şöyle bir evirin çevirin düzene sokun.
Sabah:
- 1 fincan nescafe
Ara:
- 1 fincan muzlu süt
Öğle:
- 1 paket hoşbeş
- 1 dilim kek
Akşam:
- Yok
evet tatlıım sıkı yönetim ilan ettim oturduğum yerden vah gitmiyor kilolar demek olmuyor..yani spor var da diyete asılamıyordum, şidi en başa dönme kararı aldım, midemi küstürerek motive sağlamaya çalışıyorum....
bu arada 8 yıldır kayınvalideme ve kayınpederime siz diyorum, geçişte zorlandığımdan değil, geçişi reddettiğim
için...samimiyete gerek yok, resmiyet iydir dediğim için
merhabalar ben bugün katıldım aranıza..bana yapmam gerekenleri söyleyebilir isinz 1. sayfadaki kurallar dışında. sizin tavsiyeleriniz neler?
1.67 boyundayım,şu an 68 kiloyum.. kilolarımı hamilelik ve emzirme döneminde aldım. 71 ile hamile kaldım doğum vs geçtikten sonra 79 la 1 yıl sonra diyete başladım. pek diyet gibi de değildi aslında.
5 ayda 11 kilo vermiş oldum. dikkat ederek. hiç spor yapmadım bu arada belki her gün yürüyüşlerin etkisi vardır ama ben daha çok emzirmeye bağlıyorum.
şu an ki hedefim 60 kg. artık bu sekiz kiloyu da atmak istiyorum
Canım sen aşık mısın :) ahh ahhh yaa bende sabahtan beri şunu bunu yap diyorum. Ne güzel ya aşık insanları görmek çok mutlu oldum adına... Peki karşılıklı mı !? :)
Yüzeycim teşekkür ederim evet harika bir duygu 38-36 bedenleri görebilsek ahh ah
Ne güzel yazmışsın canım hadi tam gaz devam hep beraber inşallah
Kızlar kayınvalidem benimle yarış yapıyor.kadın her hafta benden 1 kilo az :) her hafta sonu gidiyoruz ve ben büyük bir zevkle hahaaayyyttt diyerek kilomu söylüyorum kadın beni baskülün yanına götürüp kendi kilosunu gösteriyor.sonuç benden zayıf ve fit.
Meltemcim sende bidahaki gidişine kadar ondan daha çok kilo verr.
Kızlar ya sabah uyanıyorum fazlasıyla tokum. Ama geceleri.. Şu an çıldırıyorum. Her şeye saldırasım var.. Ne olacak bu ne zaman geçecek. Bir de gece gece sarma yaptı ablam yarın işe götürecekmiş. Miisler gibi koktu. Napcam ben yaaa. Ödülümü bayramda vercem kendime daha 18 gün var(
Bitii cnımm yiyemem çok geç olduuu sabahta ablam götürcek hepsiniii. Yemiyim. Hayır ben bozdum mu ipler kaçıyor yediçe yiyorum
heheheee sen bana ye demedin mi şekerim söz dinlerim ben...vallahi soslu değil, peynirliii...masum yaniiii....
meltemcim ben de aynen senin gibi verdim kiloları, eski arkadaşlar bilirler akşam 4 den sonra leblebi bile atmazdım ağzıma...tavuk,yumurta,yoğurt ve süt olmasa kilo vermezdim ben...90 dan düştüm ben de... ama artık motivasyonum mu düştü ne eskisi gibi olamıyorum..2 gün kıssam 3.gün yiyorum yaaa
Hadi ya olsun canım benim kilon boyun posun iyi boşver ye aradaheheheee sen bana ye demedin mi şekerim söz dinlerim ben...vallahi soslu değil, peynirliii...masum yaniiii....
meltemcim ben de aynen senin gibi verdim kiloları, eski arkadaşlar bilirler akşam 4 den sonra leblebi bile atmazdım ağzıma...tavuk,yumurta,yoğurt ve süt olmasa kilo vermezdim ben...90 dan düştüm ben de... ama artık motivasyonum mu düştü ne eskisi gibi olamıyorum..2 gün kıssam 3.gün yiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?