- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.481
Slm canım nutellalar dönerler ooooohoobu arada ben de bugünkü bozuk diyet günlüğümü yazayım
kahvaltı: 1 yumurta,peynir biraz nutella
ara öğün: 1 kase süt ve yulaf kepeği
öğlen:et döner
ara yok
akşam:kocaman bir yoğurtlu peynirli salata
sıkıntı şu ki su içmek aklıma gelmiyor..bebeğim gelip hüp hüp demese ona da içirmicem nerdeyse
Geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et. 1-2 gün dinlen bence.yine beeennnn.... fikrimi değiştirdim çıkmayacağım bu sabah..ağrılarım arttı oldukça ve hava feci..şansımı zorlamaya gerek yok sanırım... ev işi yapayım azıcık spor niyetine
Kolay gelsin kaptan aman sende kendine dikkat et sağlık sıhhat önemliSlm kızlar geçmişi okudum alıntılayamadım dila gecmiş artık o öğün
Lucim meltem sana ye dediyse makarna dememiş tavuk falan kızartsaydın
Zeyim ben bide pizza tavası var hatta sinbonun onu kullanıyorum ondanda memnunum herşey ızgara oluyor
Lucim arkadasında gelsin takıma katılsın
Hm cim dikkat et yediklerine
Ben bugün 2 şantiye dolaştım yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim Ankara konya arası hariç 300 km yol yaptık daha bölge müd gelemedik şimdi toplantı yapacağız yemek yedik kuzenime gittim derken bayaa yoğun olacan sabah
teşekkr ederim tatlım... ara vermeyi sevmiyorum ama dediğin gibi dikkat etmezsem de buu sefer daha uzun süreli rahatsızlık yaşayabilirim korkusu ile bugünü dinlenme gnü ilan edeceğimGeçmiş olsun canım aman kendine dikkat et. 1-2 gün dinlen bence.
Evet canım haklısın.dinlen bol bol.yeşil çay içicem şimditeşekkr ederim tatlım... ara vermeyi sevmiyorum ama dediğin gibi dikkat etmezsem de buu sefer daha uzun süreli rahatsızlık yaşayabilirim korkusu ile bugünü dinlenme gnü ilan edeceğim
günaydınlar..
leslie ile 4 mil yürüdüm
30 saniye plank yaptım
100 mekik ve 70 squat yapım geldim.
luc,iiiiiiiiiiiiiim geçmiş olsun seninde mi sancılı geçiyor. kafein benim sancımı geçiriyor. belki sendede etkili olur. bol şekeri bi kahve iç bence.
meltemcim günaydınn
kaptanım çok yogunsunuz valla özledik :)
ve diğer tüm arkadaşlara selamlar:)
bugün meyvesuyu ananas suyu alıcam. bi koşu markete gideyim. görüşmek üzere
normal rutin ağrılar canım, çok şükür bi sıkıntı yok..belim ağrıyor benim geneldeneden acaba ya doktotra gittin mi? benimde çok sancılı. kist var zannediyordum hiç bi şey yokmuş. sancım normalmiş. :O
verdik canım da benim daha vermem gerek ama yahuuuu
ara sıra da olsa kendime haksızlık yaptığımı düşünmüyor da değilim... aslında kimse kontrbastan keman olmasını beklemez...iri kemikli ve yapılı bir insanım, hiç bir zaman incecik olamam ki benyapım iri çünkü
Slm kızlar geçmişi okudum alıntılayamadım dila gecmiş artık o öğün
Lucim meltem sana ye dediyse makarna dememiş tavuk falan kızartsaydın
Zeyim ben bide pizza tavası var hatta sinbonun onu kullanıyorum ondanda memnunum herşey ızgara oluyor
Lucim arkadasında gelsin takıma katılsın
Hm cim dikkat et yediklerine
Ben bugün 2 şantiye dolaştım yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim Ankara konya arası hariç 300 km yol yaptık daha bölge müd gelemedik şimdi toplantı yapacağız yemek yedik kuzenime gittim derken bayaa yoğun olacan sabah
İyi akşamlar kızlar ben bu huyumdan nefret ediyorum. Bozdum mu devamı geliyo. Olsun elimi kolumu sıvadım nefia program yaptım. Bayram öncesi adı:)
Hollywood diyetim ve 2 haftalık aralıksız sporlar leslie plank mekik squat filan. Yarın başa srcam yani. Hadi öptüm herkesi
Allahım regl üstüne grip olum galiba ölmek üzereyim. her yanım ayrı dökülüyor. biraz destekli beslensem iyi olacak galiba..
yu_zey inşallah ben de güzelce mezun olurum burdan
ben galiba yavaş kilo vermeyi seviyorum yan ayda iki falan. çünkü boğazıma çok düşkünüm yaa
aslında ayda 4 versem iki aylık işim var
bu arada ben de bugünkü bozuk diyet günlüğümü yazayım
kahvaltı: 1 yumurta,peynir biraz nutella
ara öğün: 1 kase süt ve yulaf kepeği
öğlen:et döner
ara yok
akşam:kocaman bir yoğurtlu peynirli salata
sıkıntı şu ki su içmek aklıma gelmiyor..bebeğim gelip hüp hüp demese ona da içirmicem nerdeyse
hergün bildirim yapamam diye korkuyorum ben yabiz eşimle yarın yürüyüş ve hafif tempo koşuya başlamayı düşünüyoruz bakalım. iyice aksattım bende bu aralar. aslında bunlardan birine girmeyi çok istiyorum o zamanda demiştim ama şartları ağır. okuldada şimdi müdür yetkili öğretmenim. işler baya bi sıkılaştı. atılıp ifşa edilmekten korkuyorum
canım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...
canım kaptanımız şehir dışıında hemen görüp cevaplayamayabilir, yakaladığımız an hangimiz buralardaysak hatırlatalım toplighta....
kızlar günaydınlar fıstıklarrr.... maalesef ben de üşüttüm sanırım boğazım şişmiş ve dökülüyorum...2 saate kadar regl olacağım(günüm hiç şaşmaz maşallah, ağrılardan da saatini bile tahmin edebiliyorum) kırık döküküm bu sabah anlayacağınız...yine erkenden güne başladım ... 4 gibi ayaktaydımkahvemi içtim...hava yağmurlu ama yılmak yok, az sonra yağmurluğumu üstüme geçirip dooooğru parkuruma...bu sabah dün yenilen makarnaya ve regl şişliğime rağmen 69,5 um yine... mutlu oldum :) itiraf etmeliyim ki pek zor geliyor bugün hazırlanıp çıkmak
yine beeennnn.... fikrimi değiştirdim çıkmayacağım bu sabah..ağrılarım arttı oldukça ve hava feci..şansımı zorlamaya gerek yok sanırım... ev işi yapayım azıcık spor niyetine
ah bebişim kahvesiz yapamam ben zaten sabah 4 den beri 3 fincan sade nescafe içtim.. her gün bol bol içerim... hayatım boyunca sancılı ve ağrılı geçti regl dönemim
Günaydın arkadaşlar
Sabah 7 de kahvaltı;
Yarımşar domates ve salatalık
1 dilim peynir ve limonlu maydanoz
1 dilim tam buğdaylı ekmek
Şekersiz çay
günaydınlar..
leslie ile 4 mil yürüdüm
30 saniye plank yaptım
100 mekik ve 70 squat yapım geldim.
luc,iiiiiiiiiiiiiim geçmiş olsun seninde mi sancılı geçiyor. kafein benim sancımı geçiriyor. belki sendede etkili olur. bol şekeri bi kahve iç bence.
meltemcim günaydınn
kaptanım çok yogunsunuz valla özledik :)
ve diğer tüm arkadaşlara selamlar:)
bugün meyvesuyu ananas suyu alıcam. bi koşu markete gideyim. görüşmek üzere
hayatı boyunca sancı cekecek biri daha var oda benn
Seni o kadar ii anlıyorum ki ama hiçbir öneri fayda etmiyor kendimden biliyorum hele bu ay aman düşünmesi bile kötüü.
Kendini yorma yavrumm 2 gün aradan bişicik olmaz yediğine içtiğine dikkat et yeter
biliyorum canım sen de çok çekiyorsun... evet dinlendiriyorum bugün kendimiüşütmüş olmak da kötü boğazım çok ağrıyor keyfim yok...
ben de corn flakesli kahvaltımı yaptım bu arada...
adaçayı var canım yapayım, midem de bulanıyor çok..biz de cam açık yatıyoruz yağmur kokusunu çook seviyorum ben de ama çarptı sanırım..sen de dikkat et tatlım kendinetatlım adacayı varsa adacayı demle biraz ılısın içme boğaz ağrısı için gargara yap iyi gelir.
Ne çok sıcak ne soğuk seylr iç ye hersey ılık olmalı. Dikkat et yavrum
adaçayı var canım yapayım, midem de bulanıyor çok..biz de cam açık yatıyoruz yağmur kokusunu çook seviyorum ben de ama çarptı sanırım..sen de dikkat et tatlım kendine
bunu içersem istifra ederim tatlım bennn midem almaz..üşütmeden sanırım geçer herhalde...haber veririm mutlaka, çok teşekkürler...mide bulantısı içinde türk kahvesi 1 tk +limon + 2 tk su karıştır bir dikişte iç canım
Dikkat ederim tatlım sağol. Haberdar et beni
kesinlikle sana katılıyorum eğer bir acelen yoksa aceleye gerek yok.
Ben Şubatta başladım Haziran gibi yaklasık 8 kilo verdim
Ben yemeğe pek değil ama çikolata düşkünlüğüm var. E bide haftasonu kahvaltımdan asla ödün veremedim
Birde bizim ekip cok iyiydi muhabbet sohbet destek on numaraydı birbirmizi sevinde acelede etmedik.
MEzun olduktan sonra 2 ay çok abarttım yemek konusunda ama çok şükür güzel sabitlemişim ki almadım son 1 aydır baktım alıyorum gibi hemen elime alımm kontrolüü
su için kendine bir şişe bir bardak alabilirsin. Ve mutlaka sürekli görebileceiğin yerlerde olsun
Ama şişe yada kendine özel bardak su içmede en büyük önerim
kocaman bir şişe aldım yanıma şu an.
ben de aynen haftasonu kahvaltılarımdan ödün veremiyorum tam bi kahvaltı düşkünüyüm
bu arada hergün 5 mesaj yazmakuralı geçerli mi hala? ben yazacak bişey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?