Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm canım nutellalar dönerler ooooohoo
Su önemli ihmal etme bence

Kolay gelsin kaptan aman sende kendine dikkat et sağlık sıhhat önemli

Günaydın arkadaşlar
Sabah 7 de kahvaltı;

Yarımşar domates ve salatalık
1 dilim peynir ve limonlu maydanoz
1 dilim tam buğdaylı ekmek
Şekersiz çay

günaydınlar..

leslie ile 4 mil yürüdüm
30 saniye plank yaptım
100 mekik ve 70 squat yapım geldim.

luc,iiiiiiiiiiiiiim geçmiş olsun seninde mi sancılı geçiyor. kafein benim sancımı geçiriyor. belki sendede etkili olur. bol şekeri bi kahve iç bence.

meltemcim günaydınn

kaptanım çok yogunsunuz valla özledik :)

ve diğer tüm arkadaşlara selamlar:)

bugün meyvesuyu ananas suyu alıcam. bi koşu markete gideyim. görüşmek üzere

ah bebişim kahvesiz yapamam ben zaten sabah 4 den beri 3 fincan sade nescafe içtim.. her gün bol bol içerim... hayatım boyunca sancılı ve ağrılı geçti regl dönemim

neden acaba ya doktotra gittin mi? benimde çok sancılı. kist var zannediyordum hiç bi şey yokmuş. sancım normalmiş. :O

verdik canım da benim daha vermem gerek ama yahuuuu

bencede kendine haksılık ediyorsun.
Seninle bu konuyu daha önce konuştuk tatlım
Sen zaten abartı yeme içmeye sahipp bir insan değilsin (bazı günleri saymıyorum yalnız )
Ama sağlıklı yaşamak için yinede dikkat ve spor sart bebişim

pizza tavası daha önce duymamıstım ne güzell.

Ben fırınımı cok kullanıyorum canım ama dediğim gibi zaman kısıtlaması nedeniyle biraz daha kolay seylere yönelmek istiyorum
Dün tost makineme bakmayı unuttum bazı kişiler tost makinesinin tost bölümünü çıkarıp tel koyuyor ızagara bölümünü açıp ızagara yapıyormus denemek lazımm

naptın kuzum bozdun mu kii ?

kesinlikle sana katılıyorum eğer bir acelen yoksa aceleye gerek yok.
Ben Şubatta başladım Haziran gibi yaklasık 8 kilo verdim
Ben yemeğe pek değil ama çikolata düşkünlüğüm var. E bide haftasonu kahvaltımdan asla ödün veremedim
Birde bizim ekip cok iyiydi muhabbet sohbet destek on numaraydı birbirmizi sevinde acelede etmedik.
MEzun olduktan sonra 2 ay çok abarttım yemek konusunda ama çok şükür güzel sabitlemişim ki almadım son 1 aydır baktım alıyorum gibi hemen elime alımm kontrolüü

su için kendine bir şişe bir bardak alabilirsin. Ve mutlaka sürekli görebileceiğin yerlerde olsun

Ama şişe yada kendine özel bardak su içmede en büyük önerim

canım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...

canım kaptanımız şehir dışıında hemen görüp cevaplayamayabilir, yakaladığımız an hangimiz buralardaysak hatırlatalım toplighta....

bildiğim kadarıyla takıma dahil olmadan sadece paylaşım ve menü paylaşımda bulunulabiliyordu. Daha önce biri yapmıstıı

yine beeennnn.... fikrimi değiştirdim çıkmayacağım bu sabah..ağrılarım arttı oldukça ve hava feci..şansımı zorlamaya gerek yok sanırım... ev işi yapayım azıcık spor niyetine

ah bebişim kahvesiz yapamam ben zaten sabah 4 den beri 3 fincan sade nescafe içtim.. her gün bol bol içerim... hayatım boyunca sancılı ve ağrılı geçti regl dönemim

hayatı boyunca sancı cekecek biri daha var oda benn

Seni o kadar ii anlıyorum ki ama hiçbir öneri fayda etmiyor kendimden biliyorum hele bu ay aman düşünmesi bile kötüü.

Kendini yorma yavrumm 2 gün aradan bişicik olmaz yediğine içtiğine dikkat et yeter

Günaydın arkadaşlar
Sabah 7 de kahvaltı;

Yarımşar domates ve salatalık
1 dilim peynir ve limonlu maydanoz
1 dilim tam buğdaylı ekmek
Şekersiz çay

Harika sekerim

benzer bir kahvaltıyla bende merhaba dedim güne

selamm tatlımmm

biliyorum canım sen de çok çekiyorsun... evet dinlendiriyorum bugün kendimi üşütmüş olmak da kötü boğazım çok ağrıyor keyfim yok...

ben de corn flakesli kahvaltımı yaptım bu arada...

alıntılarım bitti....

Günaydın Herkeseee

Neden bilmiyorum gece uyurken yapmur ve gökgürültüsü (aşırı değilse ) hoşuma gidiyor camı kapamıyoruz ne bilim güzel bir his uyandırıyor bende ...

Ama sabahı işe gelmek berbat o güzelim yatagımdan kalkamak berbat bir duydu.

Uyumasamda perdeleri ardına kadar çekip tv izlemeyi kitap okumayı seviyorum

Gece askılıyla uyudum sanırım belim başım açıkta kaldı biraz karnım ağrıyor.

Bugün hızlı geçiyor gibi hadi hayırlısı akşam çabuk olsun insallahhh

Sizleri öpüyorum kızlarrr e artık bir güne sporla uyanmak dileğimleee diyorum

biliyorum canım sen de çok çekiyorsun... evet dinlendiriyorum bugün kendimi üşütmüş olmak da kötü boğazım çok ağrıyor keyfim yok...

ben de corn flakesli kahvaltımı yaptım bu arada...

tatlım adacayı varsa adacayı demle biraz ılısın içme boğaz ağrısı için gargara yap iyi gelir.

Ne çok sıcak ne soğuk seylr iç ye hersey ılık olmalı. Dikkat et yavrum

tatlım adacayı varsa adacayı demle biraz ılısın içme boğaz ağrısı için gargara yap iyi gelir.

Ne çok sıcak ne soğuk seylr iç ye hersey ılık olmalı. Dikkat et yavrum
adaçayı var canım yapayım, midem de bulanıyor çok..biz de cam açık yatıyoruz yağmur kokusunu çook seviyorum ben de ama çarptı sanırım..sen de dikkat et tatlım kendine

adaçayı var canım yapayım, midem de bulanıyor çok..biz de cam açık yatıyoruz yağmur kokusunu çook seviyorum ben de ama çarptı sanırım..sen de dikkat et tatlım kendine

mide bulantısı içinde türk kahvesi 1 tk +limon + 2 tk su karıştır bir dikişte iç canım

Dikkat ederim tatlım sağol. Haberdar et beni

mide bulantısı içinde türk kahvesi 1 tk +limon + 2 tk su karıştır bir dikişte iç canım

Dikkat ederim tatlım sağol. Haberdar et beni
bunu içersem istifra ederim tatlım bennn midem almaz..üşütmeden sanırım geçer herhalde...haber veririm mutlaka, çok teşekkürler...

kocaman bir şişe aldım yanıma şu an.
ben de aynen haftasonu kahvaltılarımdan ödün veremiyorum tam bi kahvaltı düşkünüyüm

bu arada hergün 5 mesaj yazmakuralı geçerli mi hala? ben yazacak bişey bulamıyorum

tatlım bazen takımda sessizlik oluyor ancak bazen bırak 5 mesajı bu oluyor 25 mesaj.

Sen yazılanlardan alıntı yapabilir kendi fikirlerinden bahsedebilirsin.

Bak suan yazısmamız bile 1 mesaj yapıyor

İnan mesaj sayısı sorun olacak en son sey çünkü bir bakmıssın 5 mesajı coktan geçmiş.

Günaydın desen menünü paylaşssan sana yapılan yoruma göre cevap versen e bide iyi akşamlar desen bak sana oldu 5 mesaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…