Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kizlar bu günlerde hic gelemedim foruma. Biraz yoğundum. Ve sanirim bu boyle devam edecek.kizlar izne ayrilsam kac hafta ayrilabiliyorum. Yani siNrsiz izin kullanabiliyormuyuz bilen varmint.

Hadi ya olsun canım benim kilon boyun posun iyi boşver ye arada

eskisi gibi konsantre olamıyorum sorun bende, farkındayım da...koca yaz geldi geçti

Merhaba kizlar bu günlerde hic gelemedim foruma. Biraz yoğundum. Ve sanirim bu boyle devam edecek.kizlar izne ayrilsam kac hafta ayrilabiliyorum. Yani siNrsiz izin kullanabiliyormuyuz bilen varmint.
canım inan bilmiyorum ama alabilirsin sanırım kaptana ve hm ye soralım onlar bilir daha kıdemliler

ara sıra da olsa kendime haksızlık yaptığımı düşünmüyor da değilim... aslında kimse kontrbastan keman olmasını beklemez...iri kemikli ve yapılı bir insanım, hiç bir zaman incecik olamam ki ben yapım iri çünkü

Slm kızlar geçmişi okudum alıntılayamadım dila gecmiş artık o öğün
Lucim meltem sana ye dediyse makarna dememiş tavuk falan kızartsaydın
Zeyim ben bide pizza tavası var hatta sinbonun onu kullanıyorum ondanda memnunum herşey ızgara oluyor
Lucim arkadasında gelsin takıma katılsın
Hm cim dikkat et yediklerine
Ben bugün 2 şantiye dolaştım yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim Ankara konya arası hariç 300 km yol yaptık daha bölge müd gelemedik şimdi toplantı yapacağız yemek yedik kuzenime gittim derken bayaa yoğun olacan sabah

İyi akşamlar kızlar ben bu huyumdan nefret ediyorum. Bozdum mu devamı geliyo. Olsun elimi kolumu sıvadım nefia program yaptım. Bayram öncesi adı:)
Hollywood diyetim ve 2 haftalık aralıksız sporlar leslie plank mekik squat filan. Yarın başa srcam yani. Hadi öptüm herkesi

Allahım regl üstüne grip olum galiba ölmek üzereyim. her yanım ayrı dökülüyor. biraz destekli beslensem iyi olacak galiba..

yu_zey inşallah ben de güzelce mezun olurum burdan
ben galiba yavaş kilo vermeyi seviyorum yan ayda iki falan. çünkü boğazıma çok düşkünüm yaa
aslında ayda 4 versem iki aylık işim var

bu arada ben de bugünkü bozuk diyet günlüğümü yazayım

kahvaltı: 1 yumurta,peynir biraz nutella
ara öğün: 1 kase süt ve yulaf kepeği
öğlen:et döner
ara yok
akşam:kocaman bir yoğurtlu peynirli salata

sıkıntı şu ki su içmek aklıma gelmiyor..bebeğim gelip hüp hüp demese ona da içirmicem nerdeyse

hergün bildirim yapamam diye korkuyorum ben ya biz eşimle yarın yürüyüş ve hafif tempo koşuya başlamayı düşünüyoruz bakalım. iyice aksattım bende bu aralar. aslında bunlardan birine girmeyi çok istiyorum o zamanda demiştim ama şartları ağır. okuldada şimdi müdür yetkili öğretmenim. işler baya bi sıkılaştı. atılıp ifşa edilmekten korkuyorum

canım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...

kızlar günaydınlar fıstıklarrr.... maalesef ben de üşüttüm sanırım boğazım şişmiş ve dökülüyorum...2 saate kadar regl olacağım(günüm hiç şaşmaz maşallah, ağrılardan da saatini bile tahmin edebiliyorum) kırık döküküm bu sabah anlayacağınız...yine erkenden güne başladım ... 4 gibi ayaktaydım kahvemi içtim...hava yağmurlu ama yılmak yok, az sonra yağmurluğumu üstüme geçirip dooooğru parkuruma...bu sabah dün yenilen makarnaya ve regl şişliğime rağmen 69,5 um yine... mutlu oldum :) itiraf etmeliyim ki pek zor geliyor bugün hazırlanıp çıkmak

yine beeennnn.... fikrimi değiştirdim çıkmayacağım bu sabah..ağrılarım arttı oldukça ve hava feci..şansımı zorlamaya gerek yok sanırım... ev işi yapayım azıcık spor niyetine

Verecek fazla kg olmayınca dikkat edersen hemen verirsin
lucim teşekkür ederim cevap için. kaptancım izin veriyormusun bana?
Canım tatbiki izne ayrılabilirsin eğer kg verdiysen bildirim yap bu hafta izne ayrıl müsait oluncada gelirsin
canım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...
lucim dikkat et kendine spor yapma bugün bünye şaşırsın bende şimdi toplantıya girip araziye gidiyorum
Günaydın bu arada herkese

kolay gelsin canımmm

hımmm aslında olabilir beni motive eder diye düşünüyorum. okula erken geliyorum zaten zil çalmadan bildirimimi yaparım inşallah ama kahvaltı yapamıyorum sadece kahve. isveç diyeti yaprken fena takıldım sabahları kahve içmeye aynen sürdürüyorum. bırakamadım. bağımlılık yaptı. oda iştahdan kesiyor.

günde 5 mesaj yazabilirsen ki sanırım yazarsın gel katıl sen de listelere..ben listede değilim hedefime ulaştığım için mezun oldum... fakat hedefi aşağı çektim artık ve takım arkadaşlarımı çok sevdiğim için de kopamadım buralardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…