- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.461
bebişim artık vücut diyor ki zayıflama belirli kilodan sorma yavaşlıyor biliyorsun
hatırlasana benim vücuduma göre ideal kilodayken 1 ay tıkanmıştım hemde ne spor ne dikkat ama verememiştim
Allahım ne günlerdi
Hadi ya olsun canım benim kilon boyun posun iyi boşver ye arada
canım inan bilmiyorum ama alabilirsin sanırım kaptana ve hm ye soralım onlar bilir daha kıdemlilerMerhaba kizlar bu günlerde hic gelemedim foruma. Biraz yoğundum. Ve sanirim bu boyle devam edecek.kizlar izne ayrilsam kac hafta ayrilabiliyorum. Yani siNrsiz izin kullanabiliyormuyuz bilen varmint.
eskisi gibi konsantre olamıyorum sorun bende, farkındayım da...koca yaz geldi geçti
verdik canım da benim daha vermem gerek ama yahuuuukesinlikle bendede eski konsantre yok
bunun nedeni ise güzel kilolar verdik bebişim ondan
hergün bildirim yapamam diye korkuyorum ben yacanıım yaaa hiç sorma biliyorsun ki ben de çakıldım kaldım...spora yükleniyorum.ne yapsak nasıl yapsak ben de bilmiyorum ki, katılsana bizim takıma burası çok motive edici.günlüük menü paylaşımı, spor paylaşımı yapmak zorunluluğu motive ediyor
canım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...hergün bildirim yapamam diye korkuyorum ben yabiz eşimle yarın yürüyüş ve hafif tempo koşuya başlamayı düşünüyoruz bakalım. iyice aksattım bende bu aralar. aslında bunlardan birine girmeyi çok istiyorum o zamanda demiştim ama şartları ağır. okuldada şimdi müdür yetkili öğretmenim. işler baya bi sıkılaştı. atılıp ifşa edilmekten korkuyorum
canım kaptanımız şehir dışıında hemen görüp cevaplayamayabilir, yakaladığımız an hangimiz buralardaysak hatırlatalım toplighta....lucim teşekkür ederim cevap için. kaptancım izin veriyormusun bana?
Verecek fazla kg olmayınca dikkat edersen hemen verirsinAllahım regl üstüne grip olum galiba ölmek üzereyim. her yanım ayrı dökülüyor. biraz destekli beslensem iyi olacak galiba..
yu_zey inşallah ben de güzelce mezun olurum burdan
ben galiba yavaş kilo vermeyi seviyorum yan ayda iki falan. çünkü boğazıma çok düşkünüm yaa
aslında ayda 4 versem iki aylık işim var
Canım tatbiki izne ayrılabilirsin eğer kg verdiysen bildirim yap bu hafta izne ayrıl müsait oluncada gelirsinlucim teşekkür ederim cevap için. kaptancım izin veriyormusun bana?
lucim dikkat et kendine spor yapma bugün bünye şaşırsın bende şimdi toplantıya girip araziye gidiyorumcanım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...
kolay gelsin canımmmVerecek fazla kg olmayınca dikkat edersen hemen verirsin
Canım tatbiki izne ayrılabilirsin eğer kg verdiysen bildirim yap bu hafta izne ayrıl müsait oluncada gelirsin
lucim dikkat et kendine spor yapma bugün bünye şaşırsın bende şimdi toplantıya girip araziye gidiyorum
Günaydın bu arada herkese
hımmm aslında olabilir beni motive eder diye düşünüyorum. okula erken geliyorum zaten zil çalmadan bildirimimi yaparım inşallah ama kahvaltı yapamıyorum sadece kahve. isveç diyeti yaprken fena takıldım sabahları kahve içmeye aynen sürdürüyorum. bırakamadım. bağımlılık yaptı. oda iştahdan kesiyor.canım olabiliyorsa sorarız kaptanımıza listelere girmeden menü ve paylaşımlarda bulunursun olmadı, seni motive edecekse...
günde 5 mesaj yazabilirsen ki sanırım yazarsın gel katıl sen de listelere..ben listede değilim hedefime ulaştığım için mezun oldum... fakat hedefi aşağı çektim artık ve takım arkadaşlarımı çok sevdiğim için de kopamadım buralardan...hımmm aslında olabilir beni motive eder diye düşünüyorum. okula erken geliyorum zaten zil çalmadan bildirimimi yaparım inşallah ama kahvaltı yapamıyorum sadece kahve. isveç diyeti yaprken fena takıldım sabahları kahve içmeye aynen sürdürüyorum. bırakamadım. bağımlılık yaptı. oda iştahdan kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?