- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.681
canım dondurma çok sıkıntı değil sadece gece 11 de olması biraz sıkıntı neyse geçmiş artık geleceğe bakmak lazım bu arada menünü günlük tam olarak yazarsan daha verimli oluriyi geceler...
sabahki menüyü yazmştım.
öğlen 1 kase sütlü k flakes
akşam fırında kıymalı patatesli bi yemek azıcık pilav
itiraf ediyorum ve çok pişmanım....dondurma yedim
kendim yapmıştım öyle çok şekerli de değildi ama gece 11 e yedim..off Allahım hafta başı ile bozdum
Kızlar nasılsınız? Yarın eşimin annesi ile babası gelecekmiş.
2-3 gün giremem ben muhtemelen.
Evin halini biliyorsunuz, artık bu evde ne yapacaklarsa.
Neyse sakinim. İşlerimi halletmeye çalışıyorum 2-3 gün sorun olmayacak şekilde.
ooo ne güzel 16 gün izin bizim izin bitti gerçi daha bu seneden 21 gün iznim var ama çocuklu olunca izinlerin hepsini harcamak istemiyorumKızlar Günaydınnn
Yıllık izne çıkıyorum içeride 5 günlük yıllık iznim vardı bayramla birleştirdim kendi izin günlerim bayrama denk geliyor onlarıda ekten aldım toplamda 16 gün izinliyim. Ve mutluyum Allahım izin verirse güzel bir sekilde dinlenmek istiyorum
Eşimde bayram dahil 6 gün izinli 2 günlüğüne ağvaya kaçacagız.
ek gezmeleri saymazsak ben evdeyim mis gibi evimin her işini yapacagımmm (iç bölümlere girmem lazım baza çekmeceler vs )
ooo ne güzel 16 gün izin bizim izin bitti gerçi daha bu seneden 21 gün iznim var ama çocuklu olunca izinlerin hepsini harcamak istemiyorum
canım geçmiş olsun yaaa çok acır o şimdi derin falan olmasıngünaydınlarr....her sabah ki gibi sporumu yaptım geldim çok şükür...
kaptancım atıştırdım bir şeyler akşam :)
veee spordan dönnüp sularımı içtiğim halde hadi bi gayret tartıya çıkayım dedim kiii tartı 69... süpper moral oldu...
hmcim kolay gelsin fıstık sana...
zeyiim sevindim canım tatil işine, ohhh miiissss dinlen bol bol
az önce bardak yıkarken elimi kestim iptal durumdayım.. acı çekiyorum..sağ başparmak gitti((( ühüüüü
gelirim yine...
evet canım yeşil çay emziren annelere pek önerilmiyor maalesef ama sen zaten emzirerek günde 500 kalori gibi bir enerji harcıyorsun o yüzden fazla üzülme bu arada bebeğin kaç aylıkgünaydın herkese...
dün gidip aktardan bi hevesle yeşil çay aldım. şimdi demledim içiyorum. bi bakayım dedim nasıl içmeliyim bi günde, ne göreyim.. emziren anneler içemiyormuş
bebeğe zararlıymış..iyi ki okumuşum,bi yandan da üzüldüm iyi bir yağ yakıcı kaybettiğime
Güzel canım ama dondurma olmamış çünkü tamamen yanlara yağ olarak gitti.senin yerinde olsam 30 dk yanlara eğilirdim.iyi geceler...
sabahki menüyü yazmştım.
öğlen 1 kase sütlü k flakes
akşam fırında kıymalı patatesli bi yemek azıcık pilav
itiraf ediyorum ve çok pişmanım....dondurma yedim
kendim yapmıştım öyle çok şekerli de değildi ama gece 11 e yedim..off Allahım hafta başı ile bozdum
Hadi senden fırlama bekliyoruz...alın benden de o kadar.. ama şu an çok fena gaza geldim yarın bu gidişe bi dur diycem.
Sakin ol canım. İşlerini hallet hepsi gelir geçer.Kızlar nasılsınız? Yarın eşimin annesi ile babası gelecekmiş.
2-3 gün giremem ben muhtemelen.
Evin halini biliyorsunuz, artık bu evde ne yapacaklarsa.
Neyse sakinim. İşlerimi halletmeye çalışıyorum 2-3 gün sorun olmayacak şekilde.
Hadi ya bide ben şok şak diye bi parçası var mezdeke onda oynuyorum heheheahahah saka yapıyor olmalısın bende aynı sarkıyla oynuyorum birde Shakira - Hips Don't Lie (Live) ft. Wyclef Jean
birde roman havası bulacagım kendime gerçi listemde var ama
ben etkili olcagını düşünüyorum bakalım
Kolay gelsin canım bizde erken tatil yaptık bu yıl ve hala 2. Tatile gidecez.neyse artık seneye kaldı.Kızlar Günaydınnn
Yıllık izne çıkıyorum içeride 5 günlük yıllık iznim vardı bayramla birleştirdim kendi izin günlerim bayrama denk geliyor onlarıda ekten aldım toplamda 16 gün izinliyim. Ve mutluyum Allahım izin verirse güzel bir sekilde dinlenmek istiyorum
Eşimde bayram dahil 6 gün izinli 2 günlüğüne ağvaya kaçacagız.
ek gezmeleri saymazsak ben evdeyim mis gibi evimin her işini yapacagımmm (iç bölümlere girmem lazım baza çekmeceler vs )
Ciddi misin ahhh ahhh canım ya çok geçmiş olsun. Ne güzel spor yapıyorsun canım ya walla imreniyorum.bide yeşillikler dedin ya aklıma denizli çamlık geldi...günaydınlarr....her sabah ki gibi sporumu yaptım geldim çok şükür...
veee spordan dönnüp sularımı içtiğim halde hadi bi gayret tartıya çıkayım dedim kiii tartı 69... süpper moral oldu...
az önce bardak yıkarken elimi kestim iptal durumdayım.. acı çekiyorum..sağ başparmak gitti((( ühüüüü
gelirim yine...
Evet canım yeşil çay içme. Maydanoz yiyebiliyor musun onu bilmiyorum.limonlusu çok iyi yap yakar.günaydın herkese...
dün gidip aktardan bi hevesle yeşil çay aldım. şimdi demledim içiyorum. bi bakayım dedim nasıl içmeliyim bi günde, ne göreyim.. emziren anneler içemiyormuş
bebeğe zararlıymış..iyi ki okumuşum,bi yandan da üzüldüm iyi bir yağ yakıcı kaybettiğime
saol canım benim evet çok acdı,derindi ama kanı durdurabildim çok şükür, dikişlik durum olsaydı gidecektim hastaneyecanım geçmiş olsun yaaa çok acır o şimdi derin falan olmasın
Ciddi misin ahhh ahhh canım ya çok geçmiş olsun. Ne güzel spor yapıyorsun canım ya walla imreniyorum.bide yeşillikler dedin ya aklıma denizli çamlık geldi...
Evet canım yeşil çay içme. Maydanoz yiyebiliyor musun onu bilmiyorum.limonlusu çok iyi yap yakar.
saol bebişim, acıyooorrrrrselamlar güzel takımımın güzel insanlarıııııııııııııııııııııııııı
lucim geçmiş olsun dikkat et parmagın nasıl ??
herkesi öpüyrummm.
günaydınlarr....her sabah ki gibi sporumu yaptım geldim çok şükür...
gelirim yine...
Kolay gelsin canım bizde erken tatil yaptık bu yıl ve hala 2. Tatile gidecez.neyse artık seneye kaldı.
r.
Ben düğün evindeyim ama yinede yazayım dedim.şuan eşim gözümün içine bakıyor ne yapıyorsun diye.bende cevap veriyorum.çok önemli bi görevim var zayıflama takımındayım takip etmem lazım diyorum.neyse kızlar akşam yazarım artık öptüm herkesi
Mezdekeye devam...
teşekkür ederim canıımtatlım çok geçmiş olsunnn ufak olsun büyük olsun kesintiler çok can yakıyor yahuu
kıyamam sanaaa...sağlık olsun kuzum yarıyılda gidersin olmadı :) üzme kendinilucimmm saol teşekkür ederim
maalesef ankara ertelendi
çok geç kalmışım derse bişeyden eksik kalcakmışım.. babamın sözleri bunlar.
tatil yapamadım kii.. 1 gün bile bi yerlere kaçsam yetcekti.. ama sorun değil..
canım geçmiş olsun yaaa çok acır o şimdi derin falan olmasın
evet canım yeşil çay emziren annelere pek önerilmiyor maalesef ama sen zaten emzirerek günde 500 kalori gibi bir enerji harcıyorsun o yüzden fazla üzülme bu arada bebeğin kaç aylık
Güzel canım ama dondurma olmamış çünkü tamamen yanlara yağ olarak gitti.senin yerinde olsam 30 dk yanlara eğilirdim.
Evet canım yeşil çay içme. Maydanoz yiyebiliyor musun onu bilmiyorum.limonlusu çok iyi yap yakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?