Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr sabah sabah servis gelmedi yarım saat servis bekledik üstüne çocuk işyerinden giden servisle okula gidiyordu mecburen eve geri dönüp arabayı aldım doğal olarak işe 30 dk geç geldim bi koşturmaca ile başladık yaa hadi bakalım
canım dondurma çok sıkıntı değil sadece gece 11 de olması biraz sıkıntı neyse geçmiş artık geleceğe bakmak lazım bu arada menünü günlük tam olarak yazarsan daha verimli olur

canım sıkma canını onlarda size yardım etmek için gelmek istemişlerdir bırak ver onlara işleri sen accık dinlen
dila cım ellerine sağlık
lucim şekerim naptın geceki açlık meselesini
meltem ve zeynep cim maşallah size oynayın bakalım oryantal ben gene raporlarımın başına dönüyorum

ooo ne güzel 16 gün izin bizim izin bitti gerçi daha bu seneden 21 gün iznim var ama çocuklu olunca izinlerin hepsini harcamak istemiyorum

ooo ne güzel 16 gün izin bizim izin bitti gerçi daha bu seneden 21 gün iznim var ama çocuklu olunca izinlerin hepsini harcamak istemiyorum

çocuklar olunca her zaman tedbirli ve temkinli olmak lazım

Eğer gerçekten dinlenmeye ihtiyacım olmasaydı bende kullanmazdım sonucta 1.5 ay önce izin kullandım

Ancak malum kuzenimin vefatından dolayı yıprandık ve dinlenemedik

günaydınlarr....her sabah ki gibi sporumu yaptım geldim çok şükür...

kaptancım atıştırdım bir şeyler akşam :)
veee spordan dönnüp sularımı içtiğim halde hadi bi gayret tartıya çıkayım dedim kiii tartı 69... süpper moral oldu...

hmcim kolay gelsin fıstık sana...
zeyiim sevindim canım tatil işine, ohhh miiissss dinlen bol bol

az önce bardak yıkarken elimi kestim iptal durumdayım.. acı çekiyorum..sağ başparmak gitti ((( ühüüüü
gelirim yine...

günaydın herkese...

dün gidip aktardan bi hevesle yeşil çay aldım. şimdi demledim içiyorum. bi bakayım dedim nasıl içmeliyim bi günde, ne göreyim.. emziren anneler içemiyormuş
bebeğe zararlıymış..iyi ki okumuşum,bi yandan da üzüldüm iyi bir yağ yakıcı kaybettiğime

canım geçmiş olsun yaaa çok acır o şimdi derin falan olmasın
evet canım yeşil çay emziren annelere pek önerilmiyor maalesef ama sen zaten emzirerek günde 500 kalori gibi bir enerji harcıyorsun o yüzden fazla üzülme bu arada bebeğin kaç aylık

Güzel canım ama dondurma olmamış çünkü tamamen yanlara yağ olarak gitti.senin yerinde olsam 30 dk yanlara eğilirdim.

alın benden de o kadar.. ama şu an çok fena gaza geldim yarın bu gidişe bi dur diycem.
Hadi senden fırlama bekliyoruz...
Sakin ol canım. İşlerini hallet hepsi gelir geçer.

Hadi ya bide ben şok şak diye bi parçası var mezdeke onda oynuyorum hehehe

Kolay gelsin canım bizde erken tatil yaptık bu yıl ve hala 2. Tatile gidecez.neyse artık seneye kaldı.

Ciddi misin ahhh ahhh canım ya çok geçmiş olsun. Ne güzel spor yapıyorsun canım ya walla imreniyorum.bide yeşillikler dedin ya aklıma denizli çamlık geldi...
Evet canım yeşil çay içme. Maydanoz yiyebiliyor musun onu bilmiyorum.limonlusu çok iyi yap yakar.

Ben düğün evindeyim ama yinede yazayım dedim.şuan eşim gözümün içine bakıyor ne yapıyorsun diye.bende cevap veriyorum.çok önemli bi görevim var zayıflama takımındayım takip etmem lazım diyorum.neyse kızlar akşam yazarım artık öptüm herkesi
Mezdekeye devam...

selamlar güzel takımımın güzel insanlarıııııııııııııııııııııııııı
bugün etüt merkezine yazıldım nihayet..))
sadece cumartesi pazar serbest. hafta içi 9bucuk-akşam 6bucuk arası etut merkezinde harıl harıl ders çalışıyor olacagım. izin isteyebilir myiimmm??? şöyle izin; günde 5 mesaj zorunlulugu filan var ya benimki 2 olabilir mi
şaka yapıyorum tabiki 5 yaparım ama akşamları girebilirim. annem tlfda net yapmama izin vermedi maalesef..
ve meltemcim diyet hcam ol demişsin estagfurullah olmayım ben bugün yine bozdum bayrama 10 gün var ve cumaya 4 gün var.. acilen kendime çeki düzen vermeliyim. 5 günde 5 kilo detoksu var. tabiki 5 kilo gitmiyo.. ama 3-4 gündür yediklerimi yakayım diyorum. hem araştrdım böyle çok yendiginde uygulamak saglıklıymış.

lucim geçmiş olsun dikkat et parmagın nasıl ??

herkesi öpüyrummm.

canım yaa teşekkr ederim evet çok sızlıyor hala (( deşifre olmak istemiyorum ama yer tahmininde çok yaklaştın

selamlar güzel takımımın güzel insanlarıııııııııııııııııııııııııı
lucim geçmiş olsun dikkat et parmagın nasıl ??

herkesi öpüyrummm.
saol bebişim, acıyooorrrrr (((((( hayırlı olsun etüdün, hadi bakalım maraton başlıyor senin için, Allah gönlüne göre versin güzelim... eee ankaraya ne zaman gidiyorsun sen bakiiim???

mutfağım kapanndıııı :)

lucinin bugünkü menüsü:

sabah : 07:00
elma sirkeli sıcak su - 1 fincan

öğle: 12:00
1 kase tavuk suyu çorba
1 yumurta
1 domates+1 salatalık+1 biber

akşam: 17:30
haşlanmış tavuk göğüs
1 adet domates

spor: 14 km ters parkur yürüyüşü (canım çıktı ters pek zor oldu)
30 dk aletli jim.

su:3 litreye taamlanacak...akşam yeşilçay 1 fincan

tatlım çok geçmiş olsunnn ufak olsun büyük olsun kesintiler çok can yakıyor yahuu

Kolay gelsin canım bizde erken tatil yaptık bu yıl ve hala 2. Tatile gidecez.neyse artık seneye kaldı.

r.

e sağlık olsun diyelim o zamann

tatlım bende her defasındafarklı açıklamalar yapıyorsum anlaması içi. En sonunda kısa isim klub dedim öyle kaldı.

Şimdi sorduğunda kızlarla klupteyim diyorum

lucimmm saol teşekkür ederim
maalesef ankara ertelendi
çok geç kalmışım derse bişeyden eksik kalcakmışım.. babamın sözleri bunlar.
tatil yapamadım kii.. 1 gün bile bi yerlere kaçsam yetcekti.. ama sorun değil..

kıyamam sanaaa...sağlık olsun kuzum yarıyılda gidersin olmadı :) üzme kendini

bende sanaa:)
aynen yarıyılda kimse tutamaz vallaa hemen ankaraya bilet alıcam..
sağol cnmmm

bebeğim 17 aylık tabi eskisi kadar emmiyor

maydanozla da çok aram yok.başka bi alternatif bulmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…