Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdilik herkesi begendim ama tek tek yorum yazıcam.ya ben bu takımı çok seviyorum.ayrıca yogun olunca kaçamak girmek daha iyi oluyor.
Bu arada öyle güzel yemekler varki 40 çeşit :)
Ama ben sadece biraz et ve salata yicem çünkü saat geç oldu.

güzeller günaydınlarrrr... hazırlandım sporuma doğru çıkıyorum..öptüm hepinizi şimdilik...

meltemcim sana cevap vermeden geçemeyeceğim: NEYYYY 40 ÇEŞİT Mİİİİİ??? GÖTÜR GİTSİN KUZUUUU, HER GÜN MÜ BU

canım yaa teşekkr ederim evet çok sızlıyor hala (( deşifre olmak istemiyorum ama yer tahmininde çok yaklaştın
Heh buldum seniii muğladasın :) bodrum marmaris o taraftasın dimiiii

Waaaaw club mü tuttum bunu.

maydanozla da çok aram yok.başka bi alternatif bulmalıyım
Bende hiç sevmezdim hala yerken zorlanırım.ama ciddi fark ettiriyor.
3 çeşit yedim sadece ama tatlılar vs hiçbirine ellemedim.nasıl olsa kayınvalideciğim yine yapar dedim yemedim. Düğüne kilolu girmek istemiyorum.

Günaydın yavrular,
Nuri alço ben.

Kızlar bugün kına gecesi var ve ben şuan kendi evimdeyim.çocuk geceye dayansın diye uyutuyorum besliyorum falan filan.
Şimdi kahvaltı yapıcam ama bugün 3 yumurta yicem ve peynir bal kaymak gibi şeyler yicem
Çünkü tüm gün topuklular çocuk eş saç baş derken yorulucam ve kahvaltı nasıl olsa erir dimi ama
Kahvaltı;
3 rafadan yumurta
1 er domates ve salatalık
Birazcık bal ve kaymak
3 dilim ekmek
Zeytin
Çilek reçeli
Peynir bolca

Evet çok oldu ama affedin yorulcam.gerçi şuan bunları yerken dünyadaki aç insanları düşündüm ve kendimden utandığım gibi allaha şükrettim.öptüm herkesi

günaydınlarr
meltem cim şimdiden hayırlı olsun bol bol oyna kınada tatlım yediğini eritirsin :)
lulia sevgi canım 17 aylık olsa da emzirme etkiliyor canım
lucim tatlım kolay gelsin sana da
dila cım canım kpss ne zaman sen kilo bildirimlerini düzenli yap yeterli canım fırsatın olursa da yazarsın
bizim işler yoğun şimdi de veli toplantısına gideceğim öğleden sonra uğrarım

H

Waaaaw club mü tuttum bunu.

B.

sen de kullan kuzum

öncelikle 40 çeşitten 3 ceşit yediğin için seni tebrik ederim tatlım

Bence bugünkü yorgunlugunu düşünürsek su saydıkların fazla değil zaten fazlasını eriteceksin.

Afiyet balkaymak olsunnn

Ayrıca yemediğimiz hersey keşke açlık sorunu yaşayan insanlarımıza gitse emin ol hepimiz yediklerimizden kenara koyardık ama malesef suan senin benim yemediklerimiz çöpe gidiyor o yüsden kendinden utanma şükredelim ve onlar için dua edelim

İyi eğlenceler sekerim

kızlar bugün ve bir kaç gün yokum haber vereyim dedim, çok sevdiğim bi arkadaşımın babası vefat etti..bugün cami vs derken koşturma geçti... yarın tüm gün onlarda olacağım görüşürüz sonra yine

bugün karamsar bi gün galiba benim için. içimde de pek bi sıkntı var. 2 gündür tartıda da fazla çıkıyorum. çok moralim bozuldu ve çikolata yedim. bu kez yedim diye moralim daha fazla bozuldu..

Selam luliasevgi canim bozma moralini alintilayamadim yola devam
Lucim basiniz saolsun benimde ogle den sonra ani bir toplanti oldu Genel mudure sunum yaptim hemde hic hazirliksiz allahtan sorun cikmadi ogle yemegi bile yiyemedim

selamlar bugün ett merkezindeydim
çooook yoruldum..
patates günüydü
6 küçk patates
2 bardak ayran
2 bardak şekersiz kahve içtim
spor yapamayacagımı bildigimdden yolumu uzatıp 20 dk yürüdüm oyalandım
şimdi egzersiz yapıp uyicam
lucim başınız sağolsun çok üzüldüm

Teşkkür ederim kaptanım.ayaklarım ağrıyana kadar oynadım walla.

Teşekkür ederim canım benim. Zaten sadece sabah kahvaltısı yaptım bugün. Hiç yemek yiyemedim şuan öyle açım ki...

Hadi yaaa çok kötü canım ya. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

bugün karamsar bi gün galiba benim için. içimde de pek bi sıkntı var. 2 gündür tartıda da fazla çıkıyorum. çok moralim bozuldu ve çikolata yedim. bu kez yedim diye moralim daha fazla bozuldu..
Hayırlısı olsun canım

Arkadaşlar 1 saat önce eve geldik öldüm ya. Bugün sadece sabah kahvaltısı yaptım ve hiç su içmedim

günaydınlar....
bugün erkenden uyandım. o kadar erken ki oğlum yatıyor :) birazdan kahvaltı yapıcam ve tüm gün salatayla beslenicem. egzersize çok ama çok üşeniyorum
sabah benim gibi yorgun argın uyanan var mı? yıllardır yorgun uyanıyorum. sebebi ne acaba?

neyse hepimize güzel bi gün dileğiyle..işleriniz rast gelsin

günaydınlar meltem cim bugün dinlen artık

canım aynı şey bende de söz konusu uykumu alamıyorum bir türlü sabahları acaip yorgun kalkıyorum

Herkeslere Günaydınn

Kızlar bana bir dönem olduğu gibi oldu kilo vermem ve almam durdu

ben bi 3 gün isveçle şokmu yapsam acabaa ??

Yada bi detoks falan

yada sizlerin önerebileceiği birşey var mı ?

Herkeslere Günaydınn

Kızlar bana bir dönem olduğu gibi oldu kilo vermem ve almam durdu

ben bi 3 gün isveçle şokmu yapsam acabaa ??

Yada bi detoks falan

yada sizlerin önerebileceiği birşey var mı ?
tatlım yaaa bende de aynı durum 3 gün isveçi nasıl yapacaksın işe yararsa bende yapayım

tatlım yaaa bende de aynı durum 3 gün isveçi nasıl yapacaksın işe yararsa bende yapayım

yaa kaptancım hatırlarmısın bilmem ama benim 1 ay kilom durmustu sabit bi sekilde

bende isveç yaptım 5 gün sonra vermeye başladım

yine öle yapayım diyorum 5 değilde 3 gün

Listenin ilk 3 gününü yapayım diyorum

evet tatlım hatırlamazmıyım luci ile beraber yapmıştınız bende mi yapsam bayrama kadar 2-3 kg gider mi acaba?

bi hastalığın falan mı belirtisi acaba? bebek yokken de böyleydim hiç dinlenemiyordum. çabuk yaşlanır insan böyle
valla tatlım bende uzun süredir yorgun kalkıyorum yaşlanma kısmını bilmiyorum da dinlenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…