- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #117.701
Heh buldum seniii muğladasın :) bodrum marmaris o taraftasın dimiiiicanım yaa teşekkr ederim evet çok sızlıyor hala(( deşifre olmak istemiyorum ama yer tahmininde çok yaklaştın
Waaaaw club mü tuttum bunu.tatlım çok geçmiş olsunnn ufak olsun büyük olsun kesintiler çok can yakıyor yahuu
e sağlık olsun diyelim o zamann
tatlım bende her defasındafarklı açıklamalar yapıyorsum anlaması içi. En sonunda kısa isim klub dedim öyle kaldı.
Şimdi sorduğunda kızlarla klupteyim diyorum
Bende hiç sevmezdim hala yerken zorlanırım.ama ciddi fark ettiriyor.maydanozla da çok aram yok.başka bi alternatif bulmalıyım
3 çeşit yedim sadece ama tatlılar vs hiçbirine ellemedim.nasıl olsa kayınvalideciğim yine yapar dedim yemedim. Düğüne kilolu girmek istemiyorum.güzeller günaydınlarrrr... hazırlandım sporuma doğru çıkıyorum..öptüm hepinizi şimdilik...
meltemcim sana cevap vermeden geçemeyeceğim: NEYYYY 40 ÇEŞİT Mİİİİİ??? GÖTÜR GİTSİN KUZUUUU, HER GÜN MÜ BU
H
Waaaaw club mü tuttum bunu.
B.
Günaydın yavrular,
Nuri alço ben.
Kızlar bugün kına gecesi var ve ben şuan kendi evimdeyim.çocuk geceye dayansın diye uyutuyorum besliyorum falan filan.
Şimdi kahvaltı yapıcam ama bugün 3 yumurta yicem ve peynir bal kaymak gibi şeyler yicem
Çünkü tüm gün topuklular çocuk eş saç baş derken yorulucam ve kahvaltı nasıl olsa erir dimi ama
Kahvaltı;
3 rafadan yumurta
1 er domates ve salatalık
Birazcık bal ve kaymak
3 dilim ekmek
Zeytin
Çilek reçeli
Peynir bolca
Evet çok oldu ama affedin yorulcam.gerçi şuan bunları yerken dünyadaki aç insanları düşündüm ve kendimden utandığım gibi allaha şükrettim.öptüm herkesi
kızlar bugün ve bir kaç gün yokum haber vereyim dedim, çok sevdiğim bi arkadaşımın babası vefat etti..bugün cami vs derken koşturma geçti... yarın tüm gün onlarda olacağım görüşürüz sonra yine
Teşkkür ederim kaptanım.ayaklarım ağrıyana kadar oynadım walla.günaydınlarr
meltem cim şimdiden hayırlı olsun bol bol oyna kınada tatlım yediğini eritirsin :)
lulia sevgi canım 17 aylık olsa da emzirme etkiliyor canım
lucim tatlım kolay gelsin sana da
dila cım canım kpss ne zaman sen kilo bildirimlerini düzenli yap yeterli canım fırsatın olursa da yazarsın
bizim işler yoğun şimdi de veli toplantısına gideceğim öğleden sonra uğrarım
Teşekkür ederim canım benim. Zaten sadece sabah kahvaltısı yaptım bugün. Hiç yemek yiyemedim şuan öyle açım ki...sen de kullan kuzum
öncelikle 40 çeşitten 3 ceşit yediğin için seni tebrik ederim tatlım
Bence bugünkü yorgunlugunu düşünürsek su saydıkların fazla değil zaten fazlasını eriteceksin.
Afiyet balkaymak olsunnn
Ayrıca yemediğimiz hersey keşke açlık sorunu yaşayan insanlarımıza gitse emin ol hepimiz yediklerimizden kenara koyardık ama malesef suan senin benim yemediklerimiz çöpe gidiyor o yüsden kendinden utanma şükredelim ve onlar için dua edelim
İyi eğlenceler sekerim
Hadi yaaa çok kötü canım ya. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.kızlar bugün ve bir kaç gün yokum haber vereyim dedim, çok sevdiğim bi arkadaşımın babası vefat etti..bugün cami vs derken koşturma geçti... yarın tüm gün onlarda olacağım görüşürüz sonra yine
Hayırlısı olsun canımbugün karamsar bi gün galiba benim için. içimde de pek bi sıkntı var. 2 gündür tartıda da fazla çıkıyorum. çok moralim bozuldu ve çikolata yedim. bu kez yedim diye moralim daha fazla bozuldu..
günaydınlar....
bugün erkenden uyandım. o kadar erken ki oğlum yatıyor :) birazdan kahvaltı yapıcam ve tüm gün salatayla beslenicem. egzersize çok ama çok üşeniyorum
sabah benim gibi yorgun argın uyanan var mı? yıllardır yorgun uyanıyorum. sebebi ne acaba?
neyse hepimize güzel bi gün dileğiyle..işleriniz rast gelsin
tatlım yaaa bende de aynı durum 3 gün isveçi nasıl yapacaksın işe yararsa bende yapayımHerkeslere Günaydınn
Kızlar bana bir dönem olduğu gibi oldu kilo vermem ve almam durdu
ben bi 3 gün isveçle şokmu yapsam acabaa ??
Yada bi detoks falan
yada sizlerin önerebileceiği birşey var mı ?
tatlım yaaa bende de aynı durum 3 gün isveçi nasıl yapacaksın işe yararsa bende yapayım
canım aynı şey bende de söz konusu uykumu alamıyorum bir türlü sabahları acaip yorgun kalkıyorum
evet tatlım hatırlamazmıyım luci ile beraber yapmıştınız bende mi yapsam bayrama kadar 2-3 kg gider mi acaba?yaa kaptancım hatırlarmısın bilmem ama benim 1 ay kilom durmustu sabit bi sekilde
bende isveç yaptım 5 gün sonra vermeye başladım
yine öle yapayım diyorum 5 değilde 3 gün
Listenin ilk 3 gününü yapayım diyorum
valla tatlım bende uzun süredir yorgun kalkıyorum yaşlanma kısmını bilmiyorum da dinlenemiyorumbi hastalığın falan mı belirtisi acaba? bebek yokken de böyleydim hiç dinlenemiyordum. çabuk yaşlanır insan böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?