Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben zaten yıllık izinde olacagım için evde olduğum zamanlarda rahatca yaparım

ama bayramdan sonra olur bu

istersen dene 5 günde 2-3 gider diye düşünüyorum

ben kilo vermek amaçlı değil sadece soklamak amaçlı yapacagım

Merhabalar arkadaslaaar grubunuza yenu katilicam kabul edilirsemm..
kendimden bahsedeyim..genelde 60 kilo civarinda seyreden ama hep 55 olmak isteyen biriyim..66ile hamile jalip 86 ile doguma girdim ..yeni dogum yaptim su an 79 kiloyum ve once 65 sonra da 55 olmak istiyorum.. 2009 da ilk dogumumda da 25 kilo alip 85 e cikmistim zma emziriyorum diye dikkat etmedim ve 82 de kaldim cookk buyuk depresyona girdim..sonra azim ve kk sayesinde bebegom 6 aylik olunca basladim diyrte ve 7 ayda hepsini verdim..insallah simdide gidecek bunlar...
dogim yapalı 2 hafta oldu ..icinizde daha erkendiye ddüşünenler olabilir..tam diyet demeyelim de dikkat ederek veticem diyeyim..eger size katilmazsam ve kendimivtutamazsam alirim ustune..cunku super bir ustahim var surekli tatli cekiyor canimm.hergun yedikletimi payladtigimda size gore fazla gelebilir.. ama emzirdigim icin 500 cal fazla yitebilirim..beni denemek ustermisinz..

hoşgeldin combo seninle beraber takımda 3 tane emziren annemiz olacak tabii takım kurallarını kabul edersen ilk sayfada kurallarımız var bunları okuyup kabul ettiğini belirtmen lazım ben kaptanım canım ama şu ara takımla işlerim dolayısı ile fazla ilgilenemiyorum aslında hareketli bir takımdı ama şu aralar sessizlik hakim üyelerin genel olarak bu hafta biraz işleri var ama inşallah ben bayram sonrası diyorum tam toparlanırız
bende 2 çocuk annesiyim çalışıyorum kiloları vermek için uğraşıyorum

hosbulduk toplight..
takim kurallarini okudum ve kabul ediyorum..
bdnim de artik iki kuzum vaaarrr...ilki 5,5 yadinda erkek simdide kizim oldu..

hoşgeldin güneş ben takım kaptanıyım az önce cumbo ya da yazdığım gibi ilk sayfada kurallarımız var eğer o kuralları okuyup kabul etmen gerekiyor kendimi ben yukarıda tanıtmıştım şu ara takım üyelerimizin düğün ölüm taşınma vs gibi işleri olduğundan biraz sessizliğe büründü biraz kendinden bahsedermisin?

bende okudum ilk sayfadaki kuralları iyimiş
ben günlük 1100 kaloriliki diyet programına başladım, şimdi reklam falan olur girmeden çıkartırlar beni o yüzden yazmıyorum
yemeklerim adresime geliyor
çareyi bunda buldum daha çok yeni ama iyi hissttirdi bana

hoşbuldum merhaba !!!

2 yaşında bir oğlum var, doğumdan sonra kilolar yapıştı 66-67 arasında hep mekik dokudum. İncecik bir anne olmak hayalim
kocam da artık yeter at bu fazlalıkları dedi
birde ödül koydu ayda 3 kiloya hediye :)
bende (burda reklamı da dönüp duruyor) bir yemek şirketiyle anlaştım, bu hafta yemeklerim gelmeye başladı
ne yiycem derdi olmadan 1100 kalorilik yemeklerim geliyor bende bu şekilde diyete başlamış oldum.
hafta sonu da serbestim
şimdilik benden böyle

iyi akşamlar herkese
yuzey ve kaptanım size 5 günde 5 kilo diyetini öneriyorum:) ben yapıyorum şu an.

combo ve güneş takıma hoşgeldinizz..

bugün 5 gunde 5 kılo diyetimde 2 günüm ve sebze gunuydu ama ben meyveyle yer degşstm

nerdeyse yarım kılo üzüm
2 de şeftali yedim.

yerın et günü iple çekiyoruuuuuuuum

merhaba beni toplight davet etti bende geldim, davetsiz misafir değilim yani

merhabalar,hoşgeldiniz.. ben de geçen hafta katıldım.. umarım bütün fazlalıklarınızdan kolayca kurtulursunuz.

sizce sağlığa bi yan etksi olur mu? ben de denemek istiyorum. ama ben kahvaltısız yapamam

günaydın kızlarrr...durumumdan ötürü bugünün de büyük bir kısmında burada olamayacağım şu ilk 3 günüü atlatınca biraz da rahatlamış olacağız sanırım...selam vermeden çıkmak istemedim...herkes iyidir umarım..mesajlarınızı okudum alıntılayamadım hepinize çok teşekkür ederim...yaarın dönmüş olduğumda uzun uzun yazışırız artık. yeni elen arkadaşlar da hoşgelmişler...

buu arada 5 de 5 diyetini ben de uygulamıştım daha önce ve 3,5 kg vermiştim, öneririm güzel bir diyet...şimdilik öptm hepinzi

Gece burnundan nefes al ve bol bol su iç canım.eşime doktor öyle söylemişti.

günaydınlar meltem cim bugün dinlen artık

canım aynı şey bende de söz konusu uykumu alamıyorum bir türlü sabahları acaip yorgun kalkıyorum
Dün tüm gün dinlendim ama misafirler hala var. Düğün cumartesi başka bir şehirde olucak.buradaki hem düğün hem kına gecesi karışımı bir şeydi.asıl cumartesi bomba :)

Herkeslere Günaydınn

Kızlar bana bir dönem olduğu gibi oldu kilo vermem ve almam durdu

ben bi 3 gün isveçle şokmu yapsam acabaa ??

Yada bi detoks falan

yada sizlerin önerebileceiği birşey var mı ?
Canım sen yap bende yapıcam çünkü galiba benimde kilom durdu daha tartılmadım birazdan tartılıcam.

Hoşgeldin canım benzer durumdan bende burdayım. Burası ilaç gibi geldi ve bende 2 aydır 7-8 kilo verdim burda.

merhaba beni toplight davet etti bende geldim, davetsiz misafir değilim yani
Hoşgeldin canım

Günaydın canım keyfine bak seni özledik öptüm

19 eylül (geçen hafta) = 66.3 kg
26 eylül (bu hafta ) = 64.7 kg
Fark = 1.6 kg
% = 2.41

Ben demiştim bu hafta 2 kilo kadar vericem diye ki verdim. Ama onca yemeğe ragmen çok dikkat ettim ya. Et ve salata ağırlıklı yedim akşamları.kolay gelsin.hepinizi öptüm.

Eklentiler

• image.webp
    159 KB · Görüntüleme: 73

günaydınlarrr
meltem cim tebrikler canım listemizi de az sonra ekleyeceğim

gunaydinlaarr...
bu sabah itibariyle dikkat etmeye başlıyorummm.diyet demiyorum çünkü ben de diyet kelimesi terstepki yapiyor..daha cok yiyesim geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…