Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler kızlar kurban telaşından ancak uğrayabildim o kadar yorgunumki anlatamam bu Bayram zor yaa neyse dönmemize 2 gün kaldı artık evimi istiyorum hm cim Boğaz'ın nasıl oldu inş düzelmiştir
Meltem tebrikler tatlım helal sana

Teşekkür ederim kaptancım.
Şuan 62.5 kg ım.cumadan bu yana 200 gr vermişim. Tabi baklava şeker asla yemiyorum.şekerli şeyleri canım istemiyor. 1 baklava bile yiyemedim yarısını bıraktım.sadece et yiyorum yanında mutlaka yeşillik alıyorum. Misafirliğe gittiğimde çok az et yiyorum ve eve geldiğimde soda içiyorum. Bayramda alıştığım yemek düzenim bozuldu çünkü kayınvalideler eşim eş dosy kalabalık kahvaltı yemek et derken bozuldu ama ben bol bol su içiyorum. Yinede almamam iyi oldu.

Kaptanım, iyice kötü oldum.
Migrenim tuttu bir taraftan, bir taraftan regl oldum, bir de soğuk algınlığı.
Dün yataktan kalkmadım resmen.
Yazık eşim kahvaltıyı bile yatağa getirmiş ama yutamıyorum ki.
Bugün düne göre az daha iyi olsam da konuşamıyorum bile.

maasallah mrltemcim iraden cok guclu valla..ben bayranda bur tek kv gittim..baska yakin akrabsmiz yok zaten.ama evde yediklerimin haddi hesabi yok..bu hafta sanirsam girmeyecegim listeye..
ayy cok feci olmus hepsi üstüste. .cok gecmis oldun ibsallah çabucak atlatirsin ..

Teşekkür ederim Cumbocum.
Hala atlatacağım diye beklemekteyim

Meltemcim ben buradayım.
Nasılsın iyi misiniz?
Nasıldı bayramın?
İyiyim canım. Sen nasılsın?
Bayram çok yoğun geçti. Bide bizim ufaklık diş çıkartıyor sürekli onunla uğraştık.
Nasıl geçti anlamadım kendimi yorgun hissediyorum

şahanesin fıstık tebrik ederim...maşallah maşallah sannnaaaaa

Herkese günaydın !

Bayramı tatili yaptık, yine döndük kürkçü dükkanına

Hm'cim çok çok geçmiş olsun, inşallah geçmiştir bile

Bayramın yıldızı da Meltem olmuş bir azim bir hırs, deli ediyor beni, bravo, boşuna kıskanmıyorum seni,

ayy bende biraz + var ama aynı zamanda bu tatil boyunca bir kere bile tuvalete gitmedim, şu kabızlık beni öldürecek.

Cumaya kadar halledicem

öpüyorum hepinizi

canlarrr günaydın hepinize...geçmiş bayramınız kutlu olsun tekrardan bu bayram hem çok gezdim hem de inanılmaz yedim içtim..etler, baklavalar,çikolatalar, kahvaltılar..piknikler feciydim anlayacağınız..sürekli soda şişesi ile yaşadım...bu sabah tartıya çıkmayacaktım öylesine korku yaşadım ki tüm bayram....az önce tartıya çıkma cesaretimi topladığımda 70.5 gördüğümde şaşkınlıktan bayılacaktım..herhalde 10 kere inip çıkmışımdır üzerine..68 ile girdiğim bayramdan 71 ile çıkarsam mutlu olacaktım fakat o kadar yemeye içmeye beklentim 75 falandı bu sabah, şoktayım ve mutluyum çok şükür inşallah bugünden itibaren sıkı yönetim...az sonra çarşı pazar gezmesi yapacağım. bu ay yürüyüşe yüklenmemeye karar verdim bu ay kontrollü diyet yapacağım ve çok az belki günde 1 saat hafif tempo yürüyüş yapacağım... bakalım ne zaman tekrar 68 ime kavuşacağım..sizler nasılsınız? nasıl geçti günleriniz?

hmcim kıyamam sana ben yaaa, çok geçmiş olsun birtanem acil şifalar dilerim

günaydınlarrr
bayram bitti kürkçü dükkanına geri döndük bayram yorgunluk koşiturmaca ile geçti dün akşam eve döndük akşamdan beri 3 makina çamaşır yıkadım canım çıktı inşallah dinleneceğim

canım inşallah daha iyisindir

Nerdesiniz yauwww
geldik tatlım geldik çoşarız artık bugün
aynen güneş cim ben bayram süresinde 2 şerli 4 tane bekunis aldım valla değilse bağırsaklarım kilit olacaktı biraz rahatladım ama tartıya çıkmadım

canım face den gördüm seni maşallah iyi gezdin tatlım yaaa
ve kilonda çok çıkmamış eminim sen 68 i haftasonuna görürsün tatlım

Selam canlaaarr..meltem disinda hepimiz cosmusuz anlasilan..ben 79vdum 80.5 olmusim...ama bugun acayip hirsli başladım. .cikolata tatlı yooookk..fazla fazla ekmek yoookkk..
bugun hava guzel brlki kizimla ufak bir yuruyus yapariz..haftaya da evde kosu bandinda udak hizda yürüyüş yspicsm..
kaptanım bu hafra listeye giremwm ama haftaya soz kilo vermis olcam

canım face den gördüm seni maşallah iyi gezdin tatlım yaaa
ve kilonda çok çıkmamış eminim sen 68 i haftasonuna görürsün tatlım

inşallah tatlım yaaa, ağzından bal damlıyor :) o fotolar sadece 1 güne ait diğer günlerden foto yok da koyamadım her sabah uyanıp attık kendimizi yollara, gece zor döndük eve...bu sabah da attım kendimi çarşı pazar ayakkabı pantalon vs alacaktım onları hallettim banka işlerim vardı...sebze aldım eve gelirken içimiz kurudu bayramda, girdim mutfağa bi sürü yemek yaptım fakat ev feci durumda..o kadar gezmeye birikn çamaşırın ütünün haddi hesabı yok... çamaşırlar makinada şimdi ütü başına geçiyorum en sonda sil süpür işleri... offf of kadın olmak zor iş....

kimsecikler yok bugün mutfağımı sanırım kapattım çünkü aç hissetmiyorum...

bugün sadece saat 13:39 gibi:
1 ufak tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
1 ufak tatlı tabağı etli pilav yedim

su: 2 litre

sabah 1,5 saat çarşı pazar gezmesi
akşam 1,5 saat açık hava tempolu yürüyüş yapacağım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…