Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah canım haftasonu kalabalık oluyor diye hafta içi çıktım ben de yarın sakin olur da rahatrahat yaparsın alışverişini inşallah

canım menünü gayet beğendim ah şu ufak ta olsa tulumbalar olmasaydı onlar da süt olsun

uzulme canim ya ben de güneşe katiliyorum ara tebrik et keske bizi de davet etsrydin de..bir sorun yoktur umarim unutmus olabilir..

menun cok guzel canim..artin da fazla degil cabuk atarsin..benim bir bucuk kilo fazlaydi..bugun daha iyi ciktim

Teşekkür ederim arkadaşlar hala moralim bozuk. Eşim direkt sil diyor. Zaten burunları çok havada diyor. Ben ise çok üzülüyorum. Lucim kızım değil oğlum var benim. Oğlumun partisi olmasa hiç aramak istemiyorum ama şimdi erkek tarafınıa çağırınca kız tarafınıda çağırmak lazım ve bunu her yerden görecekler.suçsuz iken suçlu olucam. Neyse en iyisi meraba diye aramak ve lafı sokmak. Allahıım nelerle uğraşıyorum ya

aaa ben senin oğluşun olduğunu biliyorum ki neden öyle yazdım...kafam karışık da ondan, kusuruma bakma tatlım...

kaptanım kilo bildirimi bugün mü yarın mı ?

eğer yarınsa belki 100 200 gr. bişey daha gider
yarın sabah olacak tatlım kg bildirimi sabah aç karna tartılın bakimm ona göreakşamda yemeği erken kesin gece bişey yiyip içmeyin

meltemcim benimde oğlum var, seninkine göre benimki abi 2 yaşını doldurdu
benimkisi de oğlan en büyük benimkisi 3,5 yaşına girecek küçüğü büyüğü abi artık 9,5 yaşında

kızlar bi de bişey soracam kayınvaldelerin süpürgesi kötü idi bayrama giderken evdeki süpürgemi götürüp onlara bıraktım bende değiştirmek istiyordum ne olmalıyım ne tavsiye edersiniz fakir in yeni çıkmış toz torbasız varmış onu methettiler bi de arnica bora var
burdaki elektrik süpürgesi konusuna baktım ama pek anlamadım sizin tavsiyeleriniz nedir?
rainbow, ihlas gibi çok büyük ve pahalı olanları istemiyorum haftasonu çıkıp alcam fazla araştırma imkanım yok hadi bi fikir verin bana

canım ben arnika bora kullanıyorum memnunum. Aslında kesinlikle tozu suya çeken bir makina istiyordum, daha pahalı ve fonksiyonlu olanları var tabi, ama hem fiyatı hemde işlevi anlamında tavsiye ederim, temizliği de kolay oluyor. Tozu çekip arkadan da tozu havaya veren makinaları sevmiyorum, suya olsun çamurdan olsun.
Sonra o su çamur oluyor zaten, pisliğin de ortaya çıkıyor

canım ben de ilk evlendiğimde yıllar önce fakir torbalılardan almıştım değiştireyim dedim bi ara ama çok güzel çektiği için kıyamadım halen kullanıyorum maşallah, fakirden memnunum yani ama teknolojiyi takip etmek de gerek... o sebepple pek yardımcı olamadım sanırm

canım bende de fakir in viper i vardı ama hortumdan çok sıkıntı çıkardı yedek parça sorunu falan oldu çekişi de fena değildi ama değiştirmeye niyet etmişken değişsin dedik toz torbasız mı yoksa sulu mu olandan alayım karar veremedim

aaa ben senin oğluşun olduğunu biliyorum ki neden öyle yazdım...kafam karışık da ondan, kusuruma bakma tatlım...
Olabilir canım öptüm
meltemcim benimde oğlum var, seninkine göre benimki abi 2 yaşını doldurdu
Oow süper benimki daha yürüyemiyo bile
Ben LG kullanıyorum torbasız.çok memnunum.

Torbasız olandan al kaptan bence. Torbalı ve suluyu tavsiye etmem. Ama hazneli alacaksan H12 özelliğne dikkat et.

yaa kuzenimde de arnica bora vardı onlarda memnun ama ben sulu pek düşünmüyorum en son tercih torbasız daha kolay geliyor bana
Torbasız olandan al kaptan bence. Torbalı ve suluyu tavsiye etmem. Ama hazneli alacaksan H12 özelliğne dikkat et.
H12 özelliği nedir ki?
bende torbasız düşünüyorum

evvvetttt bugün de mutfak kapandı..bugün pek bi sağlıklı beslendim gurur duydum kendimle :)

öğle: 12:30
1 ufak tatlı tabağı z.yağlı kabak
1 kase marul salata - limonlu ve az z.yağlı(soğuk sıkım-sızma)
5 adet ufacık ızgara köfte

akşam: 16:30
1 kase et suyu çorba
1 bardak ayran
5 adet taze ceviz

spor: sabah 2 saat tempolu alış veriş yürüyüşü ( gidiş-dönüş süreci 2 saatti)
akşam 1,5 saat tempolu açık hava yürüyüşü
su:2,5 litre

Kizlar Herkese Selamm

2 haftadir ancak evimde oturabiliyorum
Yine bir yillik iznim ve yine yogun ve yorgun gecti.
Annemin ameliyati nedeniyle antalyaya gitmek zorunda kaldim dolayisiyla yine tatil planlarini iptal ettik neyseki saglik olsunn

Sizler nasilsiniz nasil gidiyor ??

canım menünü gayet beğendim ah şu ufak ta olsa tulumbalar olmasaydı onlar da süt olsun
buna sşükür canim yaa normalde en az 5 tulumba gotururdum.esas digerlerinden yemedim pogaca borek patates salatasi cigckofte sarma ekler pasta vs ikramim coktu...ve yemedim aksam hcbiribden..sabah azicik yerim diye dusindum cok canjm isterse
cok cok guzrl...
gecmis olsun annen nasil iyimi

hoşgeldin canım nasıl oldu annen? her şey yolundadır umarım

yaa kuzenimde de arnica bora vardı onlarda memnun ama ben sulu pek düşünmüyorum en son tercih torbasız daha kolay geliyor bana

H12 özelliği nedir ki?
bende torbasız düşünüyorum
Hepa 12 diye bir şey.filitre özelliği canım. Benim filitrem yıkanabilir bir filitre ve tutma özelliği yüksek. Ama hepa 14 ler de var galiba.filitre önemli süpürürken arkadan çıkan toz olmamalı max tozları yakalamalı...torbalı asla alma birden bitiyor kalıyorsun öyle ayrıca bi süre sonra aldıgın torbalar makina fiytını geçiyor.

Hoşgeldin yüzeycim geçmiş olsun.
Merhaba cumbocum
Afiyet olsun lucim
Süpürge önemli kaptancım iyi seç
Benim menüm
Sabah
1 yumurta ve meyve suyu
Öğle 1 dilim ekmek ve 1 kase çorba
Akşam
Soslu dana rosto ve patates püresi 1 kaşık

kızlar akşamı ettik, çok heyecanlıyım yarın listelerde yerimizi alıcaz, bakalım sondanmı baştan mı yerimizi alıcaz kısmet

yarın görüşürüz iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…