- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.081
Günaydın herkeseee
dun girwmedim fazla..aksam bebek gormeye geldiler hazirlik fln yaptim vakit yoktu yani..
dunku menum
sabah :1 yumurta 1dilm ekmek domates dereotu 2dilim peynir4 zeytin 2 ceviz
ara:azicik uzum 2 ceviz
öğle:tavuk sote 1 dilim eknek iki kaşık yogurt
aksam tavukbsote 3 kasik pilav
misafirlerle ufak bir dilim börek 2 tane ufacık btulumba tatlisi
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus
günaydın herkese
dün pek kimse de yazmadı, umarım bugün coşar burası
meltemcim okudum yazdıklarını hiç moralini bozma, zaten aranızda bir sorun yokmuş, bence tebrik için ara, hiç bişey olmamış gibi, face den gördüm yeni yaşı kutlu olsun falan diye, kendi partine de davet et bence hatasını anlayacaktır , ve bir açıklaması olacaktır mutlaka
üzme kendini boşveeeer
günaydınlarrrr
maşşallah canım yaa helal sana 3 dilim ekmek le bayramı kapatmışsın bu arada hayırlı gelinsin vesselam
canım burda sadece diyet değil herşeyimizi paylaşıyoruz ne demek bu platformda yeri yok içimizdeki aklımıza takılan herşeyi konuşmazsak biz bir bütün olamayız ki
canım bak günes cok güzel yazmış hiç bozuntuya verme moralini de bozma aynen günesin dediği gibi faceden gördüm tebrik ederim hatta haberimiz olsaydı bizde gelirdik bende bizimkine doğum günü yapacaktım fikir alırdım de, hatta 1 ay sonra benimkinin doğumgünü var değişik fikirlerin var mı diye sor boşver o üzülsün sen hiç bozma moralini tatlım
uzulme canim ya ben de güneşe katiliyorum ara tebrik et keske bizi de davet etsrydin de..bir sorun yoktur umarim unutmus olabilir..
menun cok guzel canim..artin da fazla degil cabuk atarsin..benim bir bucuk kilo fazlaydi..bugun daha iyi ciktim
Teşekkür ederim arkadaşlar hala moralim bozuk. Eşim direkt sil diyor. Zaten burunları çok havada diyor. Ben ise çok üzülüyorum. Lucim kızım değil oğlum var benim. Oğlumun partisi olmasa hiç aramak istemiyorum ama şimdi erkek tarafınıa çağırınca kız tarafınıda çağırmak lazım ve bunu her yerden görecekler.suçsuz iken suçlu olucam. Neyse en iyisi meraba diye aramak ve lafı sokmak. Allahıım nelerle uğraşıyorum yacanım ben de kzlara katılıyorum asla üzme kendini ara tebrik et ve kırgınlığını dile getir derim, haberimiz olsaydı biz de gelmek isterdik bilmeden bi hatamız mı oldu diye sor derim, bi kırgınlığı varsa farkında olmadığınız büyümeden çözülsün sorn yoksa hayat boyu içinde tutacaksın ve sorgulayacaksın. insanlar konuşa konuşa ... hiç kine çevirmeden ufak bi sıkıntı bile varsa olumlu yaklaşarak sebebini öğren ve çözüm yoluna gidin derim canım.. ve tabiki kızının yaş gününe çağır yoksa kslüğe gider iş... öptüm seni, hiç takma kafana bu dünyada senden daha değerli hiç bir şey yok, unutma sakın
aaa ben senin oğluşun olduğunu biliyorum ki neden öyle yazdım...kafam karışık da ondan, kusuruma bakma tatlım...Teşekkür ederim arkadaşlar hala moralim bozuk. Eşim direkt sil diyor. Zaten burunları çok havada diyor. Ben ise çok üzülüyorum. Lucim kızım değil oğlum var benim. Oğlumun partisi olmasa hiç aramak istemiyorum ama şimdi erkek tarafınıa çağırınca kız tarafınıda çağırmak lazım ve bunu her yerden görecekler.suçsuz iken suçlu olucam. Neyse en iyisi meraba diye aramak ve lafı sokmak. Allahıım nelerle uğraşıyorum ya
yarın sabah olacak tatlım kg bildirimi sabah aç karna tartılın bakimm ona göreakşamda yemeği erken kesin gece bişey yiyip içmeyinkaptanım kilo bildirimi bugün mü yarın mı ?
eğer yarınsa belki 100 200 gr. bişey daha gider
benimkisi de oğlan en büyük benimkisi 3,5 yaşına girecek küçüğü büyüğü abi artık 9,5 yaşındameltemcim benimde oğlum var, seninkine göre benimki abi 2 yaşını doldurdu
yarın sabah olacak tatlım kg bildirimi sabah aç karna tartılın bakimm ona göreakşamda yemeği erken kesin gece bişey yiyip içmeyin
benimkisi de oğlan en büyük benimkisi 3,5 yaşına girecek küçüğü büyüğü abi artık 9,5 yaşında
kızlar bi de bişey soracam kayınvaldelerin süpürgesi kötü idi bayrama giderken evdeki süpürgemi götürüp onlara bıraktım bende değiştirmek istiyordum ne olmalıyım ne tavsiye edersiniz fakir in yeni çıkmış toz torbasız varmış onu methettiler bi de arnica bora var
burdaki elektrik süpürgesi konusuna baktım ama pek anlamadım sizin tavsiyeleriniz nedir?
rainbow, ihlas gibi çok büyük ve pahalı olanları istemiyorum haftasonu çıkıp alcam fazla araştırma imkanım yok hadi bi fikir verin bana
canım ben de ilk evlendiğimde yıllar önce fakir torbalılardan almıştım değiştireyim dedim bi ara ama çok güzel çektiği için kıyamadım halen kullanıyorum maşallah, fakirden memnunum yani ama teknolojiyi takip etmek de gerek... o sebepple pek yardımcı olamadım sanırmyarın sabah olacak tatlım kg bildirimi sabah aç karna tartılın bakimm ona göreakşamda yemeği erken kesin gece bişey yiyip içmeyin
benimkisi de oğlan en büyük benimkisi 3,5 yaşına girecek küçüğü büyüğü abi artık 9,5 yaşında
kızlar bi de bişey soracam kayınvaldelerin süpürgesi kötü idi bayrama giderken evdeki süpürgemi götürüp onlara bıraktım bende değiştirmek istiyordum ne olmalıyım ne tavsiye edersiniz fakir in yeni çıkmış toz torbasız varmış onu methettiler bi de arnica bora var
burdaki elektrik süpürgesi konusuna baktım ama pek anlamadım sizin tavsiyeleriniz nedir?
rainbow, ihlas gibi çok büyük ve pahalı olanları istemiyorum haftasonu çıkıp alcam fazla araştırma imkanım yok hadi bi fikir verin bana
canım bende de fakir in viper i vardı ama hortumdan çok sıkıntı çıkardı yedek parça sorunu falan oldu çekişi de fena değildi ama değiştirmeye niyet etmişken değişsin dedik toz torbasız mı yoksa sulu mu olandan alayım karar veremedimcanım ben de ilk evlendiğimde yıllar önce fakir torbalılardan almıştım değiştireyim dedim bi ara ama çok güzel çektiği için kıyamadım halen kullanıyorum maşallah, fakirden memnunum yani ama teknolojiyi takip etmek de gerek... o sebepple pek yardımcı olamadım sanırm
Olabilir canım öptümaaa ben senin oğluşun olduğunu biliyorum ki neden öyle yazdım...kafam karışık da ondan, kusuruma bakma tatlım...
Oow süper benimki daha yürüyemiyo bilemeltemcim benimde oğlum var, seninkine göre benimki abi 2 yaşını doldurdu
Ben LG kullanıyorum torbasız.çok memnunum.yarın sabah olacak tatlım kg bildirimi sabah aç karna tartılın bakimm ona göreakşamda yemeği erken kesin gece bişey yiyip içmeyin
Torbasız olandan al kaptan bence. Torbalı ve suluyu tavsiye etmem. Ama hazneli alacaksan H12 özelliğne dikkat et.canım bende de fakir in viper i vardı ama hortumdan çok sıkıntı çıkardı yedek parça sorunu falan oldu çekişi de fena değildi ama değiştirmeye niyet etmişken değişsin dedik toz torbasız mı yoksa sulu mu olandan alayım karar veremedim
yaa kuzenimde de arnica bora vardı onlarda memnun ama ben sulu pek düşünmüyorum en son tercih torbasız daha kolay geliyor banacanım ben arnika bora kullanıyorum memnunum. Aslında kesinlikle tozu suya çeken bir makina istiyordum, daha pahalı ve fonksiyonlu olanları var tabi, ama hem fiyatı hemde işlevi anlamında tavsiye ederim, temizliği de kolay oluyor. Tozu çekip arkadan da tozu havaya veren makinaları sevmiyorum, suya olsun çamurdan olsun.
Sonra o su çamur oluyor zaten, pisliğin de ortaya çıkıyor
H12 özelliği nedir ki?Torbasız olandan al kaptan bence. Torbalı ve suluyu tavsiye etmem. Ama hazneli alacaksan H12 özelliğne dikkat et.
buna sşükür canim yaa normalde en az 5 tulumba gotururdum.esas digerlerinden yemedim pogaca borek patates salatasi cigckofte sarma ekler pasta vs ikramim coktu...ve yemedim aksam hcbiribden..sabah azicik yerim diye dusindum cok canjm istersecanım menünü gayet beğendim ah şu ufak ta olsa tulumbalar olmasaydı onlar da süt olsun
cok cok guzrl...evvvetttt bugün de mutfak kapandı..bugün pek bi sağlıklı beslendim gurur duydum kendimle :)
öğle: 12:30
1 ufak tatlı tabağı z.yağlı kabak
1 kase marul salata - limonlu ve az z.yağlı(soğuk sıkım-sızma)
5 adet ufacık ızgara köfte
akşam: 16:30
1 kase et suyu çorba
1 bardak ayran
5 adet taze ceviz
spor: sabah 2 saat tempolu alış veriş yürüyüşü ( gidiş-dönüş süreci 2 saatti)
akşam 1,5 saat tempolu açık hava yürüyüşü
su:2,5 litre
gecmis olsun annen nasil iyimiKizlar Herkese Selamm
2 haftadir ancak evimde oturabiliyorum
Yine bir yillik iznim ve yine yogun ve yorgun gecti.
Annemin ameliyati nedeniyle antalyaya gitmek zorunda kaldim dolayisiyla yine tatil planlarini iptal ettik neyseki saglik olsunn
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor ??
hoşgeldin canım nasıl oldu annen? her şey yolundadır umarımKizlar Herkese Selamm
2 haftadir ancak evimde oturabiliyorum
Yine bir yillik iznim ve yine yogun ve yorgun gecti.
Annemin ameliyati nedeniyle antalyaya gitmek zorunda kaldim dolayisiyla yine tatil planlarini iptal ettik neyseki saglik olsunn
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor ??
Hepa 12 diye bir şey.filitre özelliği canım. Benim filitrem yıkanabilir bir filitre ve tutma özelliği yüksek. Ama hepa 14 ler de var galiba.filitre önemli süpürürken arkadan çıkan toz olmamalı max tozları yakalamalı...torbalı asla alma birden bitiyor kalıyorsun öyle ayrıca bi süre sonra aldıgın torbalar makina fiytını geçiyor.yaa kuzenimde de arnica bora vardı onlarda memnun ama ben sulu pek düşünmüyorum en son tercih torbasız daha kolay geliyor bana
H12 özelliği nedir ki?
bende torbasız düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?