- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.061
bayramdan beri giremedim şimdi yazılanları okuyu cevaplayabiliyorum kk canım kibrit kutusu :)))))
Teşekkür ederim ustadşahanesin fıstık tebrik ederim...maşallah maşallah sannnaaaaa
Teşekkür ederim canım benim. Şuan bayramı sorunsuz geçirdiğim için mutluyum.Herkese günaydın !
Bayramı tatili yaptık, yine döndük kürkçü dükkanına
Hm'cim çok çok geçmiş olsun, inşallah geçmiştir bile
Bayramın yıldızı da Meltem olmuş bir azim bir hırs, deli ediyor beni, bravo, boşuna kıskanmıyorum seni,
ayy bende biraz + var ama aynı zamanda bu tatil boyunca bir kere bile tuvalete gitmedim, şu kabızlık beni öldürecek.
Cumaya kadar halledicem
öpüyorum hepinizi
İnersin canım merak etmecanlarrr günaydın hepinize...geçmiş bayramınız kutlu olsun tekrardan bu bayram hem çok gezdim hem de inanılmaz yedim içtim..etler, baklavalar,çikolatalar, kahvaltılar..piknikler feciydim anlayacağınız..sürekli soda şişesi ile yaşadım...bu sabah tartıya çıkmayacaktım öylesine korku yaşadım ki tüm bayram....az önce tartıya çıkma cesaretimi topladığımda 70.5 gördüğümde şaşkınlıktan bayılacaktım..herhalde 10 kere inip çıkmışımdır üzerine..68 ile girdiğim bayramdan 71 ile çıkarsam mutlu olacaktım fakat o kadar yemeye içmeye beklentim 75 falandı bu sabah, şoktayım ve mutluyum çok şükür inşallah bugünden itibaren sıkı yönetim...az sonra çarşı pazar gezmesi yapacağım. bu ay yürüyüşe yüklenmemeye karar verdim bu ay kontrollü diyet yapacağım ve çok az belki günde 1 saat hafif tempo yürüyüş yapacağım... bakalım ne zaman tekrar 68 ime kavuşacağım..sizler nasılsınız? nasıl geçti günleriniz?
hmcim kıyamam sana ben yaaa, çok geçmiş olsun birtanem acil şifalar dilerim
Hoşgeldiniz kaptangünaydınlarrr
bayram bitti kürkçü dükkanına geri döndük bayram yorgunluk koşiturmaca ile geçti dün akşam eve döndük akşamdan beri 3 makina çamaşır yıkadım canım çıktı inşallah dinleneceğim
canım inşallah daha iyisindir
geldik tatlım geldik çoşarız artık bugün
aynen güneş cim ben bayram süresinde 2 şerli 4 tane bekunis aldım valla değilse bağırsaklarım kilit olacaktı biraz rahatladım ama tartıya çıkmadım
canım face den gördüm seni maşallah iyi gezdin tatlım yaaa
ve kilonda çok çıkmamış eminim sen 68 i haftasonuna görürsün tatlım
Maşallah size yediniz içtiniz ohh afiyet olsun. Bende yedim ama şeker ve ekmek yemedim.Selam canlaaarr..meltem disinda hepimiz cosmusuz anlasilan..ben 79vdum 80.5 olmusim...ama bugun acayip hirsli başladım. .cikolata tatlı yooookk..fazla fazla ekmek yoookkk..
bugun hava guzel brlki kizimla ufak bir yuruyus yapariz..haftaya da evde kosu bandinda udak hizda yürüyüş yspicsm..
kaptanım bu hafra listeye giremwm ama haftaya soz kilo vermis olcam
Ohh maşallah sana benim ütüler var daha off ya.tüm işler halloldu çok şüükür, temizlik de bitti şimdi film izlemeye geçeceğim kızlar
a ne güzel az yemişizkimsecikler yok bugünmutfağımı sanırım kapattım çünkü aç hissetmiyorum...
bugün sadece saat 13:39 gibi:
1 ufak tatlı tabağı z.yağlı kabak yemeği
1 ufak tatlı tabağı etli pilav yedim
su: 2 litre
sabah 1,5 saat çarşı pazar gezmesi
akşam 1,5 saat açık hava tempolu yürüyüş yapacağım....
a ne güzel kibrit kutusu demek çok şeker
Teşekkür ederim ustad
Maşallah size yediniz içtiniz ohh afiyet olsun. Bende yedim ama şeker ve ekmek yemedim.
Ohh maşallah sana benim ütüler var daha off ya.
a ne güzel az yemişiz
Evet canım ben belki tüm bayram boyunca 3 dilim mısır ekmeği yemişimdir.incesinden. Ben ekmeği çok severim aslında.hele hele farklı ekmeklere bayılırım ve gördüğümde mutlaka tadına bakarım.evet canım yaa bayramda ekmek ve şeker şişirdi beni de... et de skıntı yok da, ekmek özellikle ödem yapıp su tutuyor..şiş gezdim tüm bayram
maşallah canım Allah bozmasın muhabbetinizi... :)Evet canım ben belki tüm bayram boyunca 3 dilim mısır ekmeği yemişimdir.incesinden. Ben ekmeği çok severim aslında.hele hele farklı ekmeklere bayılırım ve gördüğümde mutlaka tadına bakarım.
Bu bayram da her şeyi kayınvalidemler yaptı ve ben her zamanki gibi paketleri alıp dolaba koydum.ne güzel dimi ya :)
Ama şimdi hastalanmış ona çorba yaptım gönderdim.oda hiç altta kalmaz yeşil fasülye yapıp yollamış :)
Teşekkür ederim lucicimmaşallah canım Allah bozmasın muhabbetinizi... :)
Maşallah canımben akşam sporuna çıkıyorum öptüm hepiniziiii
maşşallah canım yaa helal sana 3 dilim ekmek le bayramı kapatmışsın bu arada hayırlı gelinsin vesselamEvet canım ben belki tüm bayram boyunca 3 dilim mısır ekmeği yemişimdir.incesinden. Ben ekmeği çok severim aslında.hele hele farklı ekmeklere bayılırım ve gördüğümde mutlaka tadına bakarım.
Bu bayram da her şeyi kayınvalidemler yaptı ve ben her zamanki gibi paketleri alıp dolaba koydum.ne güzel dimi ya :)
Ama şimdi hastalanmış ona çorba yaptım gönderdim.oda hiç altta kalmaz yeşil fasülye yapıp yollamış :)
canım burda sadece diyet değil herşeyimizi paylaşıyoruz ne demek bu platformda yeri yok içimizdeki aklımıza takılan herşeyi konuşmazsak biz bir bütün olamayız kiYa kızlar bu konunun bu platformda hiç yeri yok ama üzüntümden uyuyamadım.paylaşıcak kimsemde olmadığı için buraya yazayım dedim ve istersen silebilirsin kaptanım.
Kuzenim bizi kızının doğum günü partisine davet etmedi olayı faceden gördüm ve o kadar mutsuzum ki.aramızda hiçbir sorun yok ve davetliler arasında dış kapının mandalları bile var biz neden yokuz.çok üzüldüm ya.1 ay sonra benim çocuğun partisi var bende davet etmicem ama bu sefer iş büyücek çok canım sıkılıyor...
canım bak günes cok güzel yazmış hiç bozuntuya verme moralini de bozma aynen günesin dediği gibi faceden gördüm tebrik ederim hatta haberimiz olsaydı bizde gelirdik bende bizimkine doğum günü yapacaktım fikir alırdım de, hatta 1 ay sonra benimkinin doğumgünü var değişik fikirlerin var mı diye sor boşver o üzülsün sen hiç bozma moralini tatlımgünaydın herkese
dün pek kimse de yazmadı, umarım bugün coşar burası
meltemcim okudum yazdıklarını hiç moralini bozma, zaten aranızda bir sorun yokmuş, bence tebrik için ara, hiç bişey olmamış gibi, face den gördüm yeni yaşı kutlu olsun falan diye, kendi partine de davet et bence hatasını anlayacaktır , ve bir açıklaması olacaktır mutlaka
üzme kendini boşveeeer
uzulme canim ya ben de güneşe katiliyorum ara tebrik et keske bizi de davet etsrydin de..bir sorun yoktur umarim unutmus olabilir..Meltemkrk .!.:Ya kızlar bu konunun bu platformda hiç yeri yok ama üzüntümden uyuyamadım.paylaşıcak kimsemde olmadığı için buraya yazayım dedim ve istersen silebilirsin kaptanım.
Kuzenim bizi kızının doğum günü partisine davet etmedi olayı faceden gördüm ve o kadar mutsuzum ki.aramızda hiçbir sorun yok ve davetliler arasında dış kapının mandalları bile var biz neden yokuz.çok üzüldüm ya.1 ay sonra benim çocuğun partisi var bende davet etmicem ama bu sefer iş büyücek çok canım sıkılıyor...
menun cok guzel canim..artin da fazla degil cabuk atarsin..benim bir bucuk kilo fazlaydi..bugun daha iyi ciktimbayram öncesine göre küçük bir artıdayım kilom 65
dünkü menümü paylaşıyım bari
sabah : çörek otlu b.peynir küpleri + 6 yeşil zeytin + 1 dilim buğday ekmeği + roka
ara : 1 armut
öğle : fırında karnıyarık + cacık
ara : yaprak galeta, kırmızı köz biberli dip sos ile
akşam : tavuk suyu çorba + erişteli mercimek
benim birde 1 dilim ev keki ilavem oldu
canım ben de kzlara katılıyorum asla üzme kendini ara tebrik et ve kırgınlığını dile getir derim, haberimiz olsaydı biz de gelmek isterdik bilmeden bi hatamız mı oldu diye sor derim, bi kırgınlığı varsa farkında olmadığınız büyümeden çözülsün sorn yoksa hayat boyu içinde tutacaksın ve sorgulayacaksın. insanlar konuşa konuşa ... hiç kine çevirmeden ufak bi sıkıntı bile varsa olumlu yaklaşarak sebebini öğren ve çözüm yoluna gidin derim canım.. ve tabiki kızının yaş gününe çağır yoksa kslüğe gider iş... öptüm seni, hiç takma kafana bu dünyada senden daha değerli hiç bir şey yok, unutma sakınYa kızlar bu konunun bu platformda hiç yeri yok ama üzüntümden uyuyamadım.paylaşıcak kimsemde olmadığı için buraya yazayım dedim ve istersen silebilirsin kaptanım.
ben de yarin ya da ctesi ogluma bişeyler alnaya cikicam..sakin olur inşallah mağazalar. .bebisle zor olur yksagünaydın fıstıklar, sabah yine yollara attım kendimi..herkes bayram öncesi alış veriş yapar, çok kalabalık oluyor diye kpırdamadım yerimden şimdi 2 gündür gitmediğim mağaza kalmadı..sezon sonu indirimler coşmuş...hatırlatayım isterim...şimdi geldim eve bugün yine çamaşır ütü telaşım var sonra rahatlayacağım inşallah..buralardayım
ben de yarin ya da ctesi ogluma bişeyler alnaya cikicam..sakin olur inşallah mağazalar. .bebisle zor olur yksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?