Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bayramdan beri giremedim şimdi yazılanları okuyu cevaplayabiliyorum kk canım kibrit kutusu :)))))

a ne güzel kibrit kutusu demek çok şeker
şahanesin fıstık tebrik ederim...maşallah maşallah sannnaaaaa
Teşekkür ederim ustad

Teşekkür ederim canım benim. Şuan bayramı sorunsuz geçirdiğim için mutluyum.

İnersin canım merak etme

Hoşgeldiniz kaptan
Maşallah size yediniz içtiniz ohh afiyet olsun. Bende yedim ama şeker ve ekmek yemedim.
tüm işler halloldu çok şüükür, temizlik de bitti şimdi film izlemeye geçeceğim kızlar
Ohh maşallah sana benim ütüler var daha off ya.

a ne güzel az yemişiz

evet canım yaa bayramda ekmek ve şeker şişirdi beni de... et de skıntı yok da, ekmek özellikle ödem yapıp su tutuyor..şiş gezdim tüm bayram

evet canım yaa bayramda ekmek ve şeker şişirdi beni de... et de skıntı yok da, ekmek özellikle ödem yapıp su tutuyor..şiş gezdim tüm bayram
Evet canım ben belki tüm bayram boyunca 3 dilim mısır ekmeği yemişimdir.incesinden. Ben ekmeği çok severim aslında.hele hele farklı ekmeklere bayılırım ve gördüğümde mutlaka tadına bakarım.
Bu bayram da her şeyi kayınvalidemler yaptı ve ben her zamanki gibi paketleri alıp dolaba koydum.ne güzel dimi ya :)
Ama şimdi hastalanmış ona çorba yaptım gönderdim.oda hiç altta kalmaz yeşil fasülye yapıp yollamış :)

maşallah canım Allah bozmasın muhabbetinizi... :)

SELAMLARR
kılo kılo sekerler sonucu bugun 77.5 cıktım 1.5 kılo fazla
ve reglı oldum sncım çok yarın normal bı beslenmeyle ertesi 5 gunde 5 kılo dıyetıne kendımı psikolojıkmen hazırlayacagım ve plank mekık squat programlrımda hazır
geçmiş olsun hmm22 ve hepinizi öptüm soru çözmem gerek

Ya kızlar bu konunun bu platformda hiç yeri yok ama üzüntümden uyuyamadım.paylaşıcak kimsemde olmadığı için buraya yazayım dedim ve istersen silebilirsin kaptanım.
Kuzenim bizi kızının doğum günü partisine davet etmedi olayı faceden gördüm ve o kadar mutsuzum ki.aramızda hiçbir sorun yok ve davetliler arasında dış kapının mandalları bile var biz neden yokuz.çok üzüldüm ya.1 ay sonra benim çocuğun partisi var bende davet etmicem ama bu sefer iş büyücek çok canım sıkılıyor...

günaydın herkese

dün pek kimse de yazmadı, umarım bugün coşar burası

meltemcim okudum yazdıklarını hiç moralini bozma, zaten aranızda bir sorun yokmuş, bence tebrik için ara, hiç bişey olmamış gibi, face den gördüm yeni yaşı kutlu olsun falan diye, kendi partine de davet et bence hatasını anlayacaktır , ve bir açıklaması olacaktır mutlaka
üzme kendini boşveeeer

bayram öncesine göre küçük bir artıdayım kilom 65
dünkü menümü paylaşıyım bari

sabah : çörek otlu b.peynir küpleri + 6 yeşil zeytin + 1 dilim buğday ekmeği + roka

ara : 1 armut

öğle : fırında karnıyarık + cacık

ara : yaprak galeta, kırmızı köz biberli dip sos ile

akşam : tavuk suyu çorba + erişteli mercimek

benim birde 1 dilim ev keki ilavem oldu

günaydınlarrrr
maşşallah canım yaa helal sana 3 dilim ekmek le bayramı kapatmışsın bu arada hayırlı gelinsin vesselam

canım burda sadece diyet değil herşeyimizi paylaşıyoruz ne demek bu platformda yeri yok içimizdeki aklımıza takılan herşeyi konuşmazsak biz bir bütün olamayız ki
canım bak günes cok güzel yazmış hiç bozuntuya verme moralini de bozma aynen günesin dediği gibi faceden gördüm tebrik ederim hatta haberimiz olsaydı bizde gelirdik bende bizimkine doğum günü yapacaktım fikir alırdım de, hatta 1 ay sonra benimkinin doğumgünü var değişik fikirlerin var mı diye sor boşver o üzülsün sen hiç bozma moralini tatlım

uzulme canim ya ben de güneşe katiliyorum ara tebrik et keske bizi de davet etsrydin de..bir sorun yoktur umarim unutmus olabilir..
menun cok guzel canim..artin da fazla degil cabuk atarsin..benim bir bucuk kilo fazlaydi..bugun daha iyi ciktim

Günaydın herkeseee
dun girwmedim fazla..aksam bebek gormeye geldiler hazirlik fln yaptim vakit yoktu yani..
dunku menum
sabah :1 yumurta 1dilm ekmek domates dereotu 2dilim peynir4 zeytin 2 ceviz
ara:azicik uzum 2 ceviz
öğle:tavuk sote 1 dilim eknek iki kaşık yogurt
aksam tavukbsote 3 kasik pilav
misafirlerle ufak bir dilim börek 2 tane ufacık btulumba tatlisi
su 3 litre
spor 40 dk yuruyus

canım ben de kzlara katılıyorum asla üzme kendini ara tebrik et ve kırgınlığını dile getir derim, haberimiz olsaydı biz de gelmek isterdik bilmeden bi hatamız mı oldu diye sor derim, bi kırgınlığı varsa farkında olmadığınız büyümeden çözülsün sorn yoksa hayat boyu içinde tutacaksın ve sorgulayacaksın. insanlar konuşa konuşa ... hiç kine çevirmeden ufak bi sıkıntı bile varsa olumlu yaklaşarak sebebini öğren ve çözüm yoluna gidin derim canım.. ve tabiki kızının yaş gününe çağır yoksa kslüğe gider iş... öptüm seni, hiç takma kafana bu dünyada senden daha değerli hiç bir şey yok, unutma sakın

günaydın fıstıklar, sabah yine yollara attım kendimi..herkes bayram öncesi alış veriş yapar, çok kalabalık oluyor diye kpırdamadım yerimden şimdi 2 gündür gitmediğim mağaza kalmadı..sezon sonu indirimler coşmuş...hatırlatayım isterim...şimdi geldim eve bugün yine çamaşır ütü telaşım var sonra rahatlayacağım inşallah..buralardayım

ben de yarin ya da ctesi ogluma bişeyler alnaya cikicam..sakin olur inşallah mağazalar. .bebisle zor olur yksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…