- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.801
Lucim, imdaaaat diye bağır bence
Ben okurken yoruldum valla.
maşallah arkadaşım enerjine hayata bakış açına hayranım ne güzel...teşekkür ederim tatlım.. telaşlı ama tatlı telaşlar bunlar. halimi görsen :) bi yandan ev işleri, eşim şehir dışına çıkacak yarın onun işleri, yarın ki toplantı konuları, gündem maddeleri , eğitim başlıkları... yemek yapma telaşı... yarın ne giysem derdi.. akşama şehir dışından gelecek olan abim ve eşi.. dün gelmiş olan ve ziyaret bekleyen kayınvalidem... offff hakkaten dağılmışım...biri beni toplasııınnnnn :)
of of harikaaa...seni mi kıracağım bebeşim İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BİTMİYOR İŞLEERRRRR......................
önümde 3 bilgisayar... okadar uğraştım temizlik yemek abimler teğet geçiyorlarmış , gelmiyorlarrr ...(aslında pek sevindim) kayınvalidem eltimle kına gecesine gidecekmiş (mest oldum, şükür bugünlük bundan da yırttık) Eşimin seyahat çantası ve kıyafetleri hazır... bu arada ne giyeceğime, takılarıma vs. karar verdim..
toplantı başlıkları hazır... şimdi eğitim sunumlarının başına geçtim. mutlu ve huzurluyum çok şükür...
Teşekkür ederiz canım öptümkızlar burası yine bomboşben yarın akşama kadar girmem sisteme muhtemelen..şimdiden tebrik ediyorum hepinizi. yarın girer bakarım artık son duruma ..
canım benim 5 te 5 güzel bir diyet ama annişi kükretmişsin bu pek iyi olmamış tabimadem diyet yapamıyorsun kontrollü gitmeye çalış. mantık şu: yediğini yarııya indir, hareketini 2 katına çıkar... ders çalışmaya başlamadan önce 30 dakika leslie 2 ya da 3 mil yap kuzum spor bedenini ve beynini dinç tutar...biraz da porsiyonları azaltmaya bak. acıktıkça yanına kavrulmamış fındık badem , sarı leblebi falan al, onlarla bastır mideni. yoğurda yüklen, tüm gün istediğin kadar ye, bir şeycik olmaz...hem tok tutar, hem faydalıdır...başka ne önerebilirim ki, bilemedim...
maaşallah evet belki zorluk çok ama tıp kazananlra hayranım harikasınızgunaydin kixlaaarr
maalesef okudum.11yil oldu okul biteli..iki yil mecburi hizmet yaotim..sobra 6 yil uzmanlikokudum..bur 2 yil da onun mecburi hizmetini yaotim..simdi esimin yanina gelebilnek icin tayin bekluyorum ama olmuyor..iki cocukla da siirte gidemem o yuzden istifa edicem...durum budur tip asla tavsiye etmeeeemm
menun cok guzel canim
iyi sporlar lucicim..maydanoz yasak mi odemi atardin
bakalım güzellik sonuçlar ne olcaklucicim valla sporculara taş çıkarırsın, yürüyüş kraliçesi ilan ediyorum.
cumbocum doktorsun demek, yandın sen şimdi ne var ne yok sorarız sana, onca zaman oku ve sonuç bu olsun üzülüyor insan, canım bebişine çook geçmiş olsun, inşallah çabucak geçer üzmeden.
Benim oğluşta hep bi nane, kreş hastalığı işte bağışıklık kazanıyor herhalde
cumbocum demek senin de 25 2ylül yıldönümü ne güzel
meltemcim neden psikolojin bozuk canım yaaNe kadar güzel sebeplerin var iyi olman için fıstıksın takımların gözdesisin, artık incecik oldun, hedefine ulaştın nerdeyse gençsin güzelsin e daha ne diyim, sende bunları bir daha düşün
ve mutlu ol
dilacım sana luci çok güzel önerilerde bulunmuş, spor zihni çok güzel açar, ders öncesi harika bir öneri. Bu hafta da 1. olucaz ona göre güzel sonuç bekliyoruz fıstık
gunaydin kızlar. ..herkes bir kosturmacada..
benim ufaklık hadta geceden beri ayaktayiz..cok giremem bu ara..kendinize iyi bakin
Slm canım hasta mı oldu ufaklık yoksa..gunaydin kızlar. ..herkes bir kosturmacada..
benim ufaklık hadta geceden beri ayaktayiz..cok giremem bu ara..kendinize iyi bakin
günaydın canım.ahh hadi ya dikkat et canım kendinize...canım günaydın, geçmiş olsun, bizde gripiz anne oğulben neyse de oğluş önemli. İlaçları aldım geldim işe,
burnum palyaço gibi oldu kırmızıAma kırmızı bana çokk yakışıyor :)
17 ekim ( geçen hafta) = 60.0 kg
24 ekim ( bu hafta ) = 58.3 kg
fark= 1.7 kg
% 2.83
Wuuw iyi vermişsin canım. İnşallah birinci oluruz yine... Nane limon falan yapsan kendine ya...Günaydın herkese,
yorgun ve argın ve hasta bir gündeyim, ama yine de tartı yüzümü güldürdü diyebilirim.
İlk bildirim benden olsun ;
Geçen Hafta : 62,800 kg
Bu hafta : 61,600 kg
Fark : 1,200
% 1,91
inşallah yine birinci oluruz
Wuuw iyi vermişsin canım. İnşallah birinci oluruz yine... Nane limon falan yapsan kendine ya...
Ahh canım teveccühün. Leonardo Da Vinci ne demiş "Engeller beni durduramaz , her bir engel kararlılığımı daha d güçlendirir"maşallahcanım ilk ben yaptım zannettim ama sen benden önce davranmışsın,
tüm takımların kraliçesi ilan ediyorum meltemcim seni bravo tüm alkışlar senin için
cumbo cum geçmiş olsun ama bildirimin yok tatlım listede olmasan da bildirim yapacaksıngunaydin kızlar. ..herkes bir kosturmacada..
meltem canım17 ekim ( geçen hafta) = 60.0 kg
fark= 1.7 kg
% 2.83
Günaydın herkese,
yorgun ve argın ve hasta bir gündeyim, ama yine de tartı yüzümü güldürdü diyebilirim.
% 1,91
canım günaydın, geçmiş olsun, bizde gripiz anne oğulben neyse de oğluş önemli. İlaçları aldım geldim işe,
burnum palyaço gibi oldu kırmızıAma kırmızı bana çokk yakışıyor :)
17 ekim ( geçen hafta) = 60.0 kg
fark= 1.7 kg
% 2.83
supersin vallaa..kesin birincuyiz bu hafta da...Günaydın herkese,
% 1,91
saol tatlım valla diyet miyet kalmadı dikkat etmeye çalıştım ama öğlen yemeği saat 15-16 ya sarktı ara öğün yapmaya çalışitım ama yeterli olmadı akşam yemekleri ya geçiştirildi ya da gece 10-11 gibi yendi sabah kahvaltısı bazen atlandı bazen düzensiz oldu işin komiği sabah tartılayım dedim tartının pili bitmişti gitmeden önce eşimde değiştirmemiş o yüzden kaç kg gittim kaç kg geldim inan bilmiyorumhoşgedin kaptanım, sen nasılsın iyimisin özlettin kendini
senin kilo durumları nasıl gidiyor ??? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?