Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lucim, imdaaaat diye bağır bence
Ben okurken yoruldum valla.

seni mi kıracağım bebeşim İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

BİTMİYOR İŞLEERRRRR......................

önümde 3 bilgisayar... okadar uğraştım temizlik yemek abimler teğet geçiyorlarmış , gelmiyorlarrr ...(aslında pek sevindim) kayınvalidem eltimle kına gecesine gidecekmiş (mest oldum, şükür bugünlük bundan da yırttık) Eşimin seyahat çantası ve kıyafetleri hazır... bu arada ne giyeceğime, takılarıma vs. karar verdim..

toplantı başlıkları hazır... şimdi eğitim sunumlarının başına geçtim. mutlu ve huzurluyum çok şükür...

kızlar burası yine bomboş ben yarın akşama kadar girmem sisteme muhtemelen..şimdiden tebrik ediyorum hepinizi. yarın girer bakarım artık son duruma ..

maşallah arkadaşım enerjine hayata bakış açına hayranım ne güzel...

of of harikaaa...

kızlar burası yine bomboş ben yarın akşama kadar girmem sisteme muhtemelen..şimdiden tebrik ediyorum hepinizi. yarın girer bakarım artık son duruma ..
Teşekkür ederiz canım öptüm

çok sağol lucimm daha ne önerceksin. Uygulicamm

maaşallah evet belki zorluk çok ama tıp kazananlra hayranım harikasınız

bakalım güzellik sonuçlar ne olcak

bugün
sabah kepekli sandviç çay
öğle patates salatası turşu ayran
alşam 1 kase pirinçli tavuk çorbası

gunaydin kızlar. ..herkes bir kosturmacada..
benim ufaklık hadta geceden beri ayaktayiz..cok giremem bu ara..kendinize iyi bakin

benim ufaklık hadta geceden beri ayaktayiz..cok giremem bu ara..kendinize iyi bakin

canım günaydın, geçmiş olsun, bizde gripiz anne oğul ben neyse de oğluş önemli. İlaçları aldım geldim işe,

burnum palyaço gibi oldu kırmızı Ama kırmızı bana çokk yakışıyor :)

Günaydın herkese,

yorgun ve argın ve hasta bir gündeyim, ama yine de tartı yüzümü güldürdü diyebilirim.

İlk bildirim benden olsun ;

Geçen Hafta : 62,800 kg
Bu hafta : 61,600 kg
Fark : 1,200
% 1,91

inşallah yine birinci oluruz

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün
sanki çook uzun zamandır görüşmüyoruz gibi geldi 3 gündür aktif değildim ama bugün döndüm...
Slm canım hasta mı oldu ufaklık yoksa..
günaydın canım.ahh hadi ya dikkat et canım kendinize...

Wuuw iyi vermişsin canım. İnşallah birinci oluruz yine... Nane limon falan yapsan kendine ya...

Wuuw iyi vermişsin canım. İnşallah birinci oluruz yine... Nane limon falan yapsan kendine ya...

aspirin complex aldım yanıma o iyi geliyor, birde katarin içicem, ıhlamur falan içerim, toparlarım artık. paçavra hastalığı işte

kesin birinciyiz !!!!

Hadi Dila nerdesin meraktayım sendeki sonuç nedir ?

maşallah canım ilk ben yaptım zannettim ama sen benden önce davranmışsın,

tüm takımların kraliçesi ilan ediyorum meltemcim seni bravo tüm alkışlar senin için
Ahh canım teveccühün. Leonardo Da Vinci ne demiş "Engeller beni durduramaz , her bir engel kararlılığımı daha d güçlendirir"

günaydın kızlar işe geldim hemen birikmiş işlerimi toparlayıp seyahat raporumu yazayım dedim ama sizlere bakmadan yapamadım çok eski geçmişi daha sonra okuyacağım öncelikle
cumbo cum geçmiş olsun ama bildirimin yok tatlım listede olmasan da bildirim yapacaksın
en kısa sürede bildirimini bekliyorum

17 ekim ( geçen hafta) = 60.0 kg
24 ekim ( bu hafta ) = 58.3 kg
fark= 1.7 kg
% 2.83
meltem canım ne diyeyim muhteşem değil muhteşem ötesisin tatlım yaa bu kilolarda takılırsın diye beklemiştim ama yok maşallah sana 41 kere hem de

güneş tatlım sende meltemden aşağı kalmıyorsun dilanın sonucu da güzelse gene birinciyiz sizler sayesinde

HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN

BEN ŞİMDİ LİSTEYİ bulup ekleyeyim kızlar
lucim kolay gelsin tatlım sana da

hoşgedin kaptanım, sen nasılsın iyimisin özlettin kendini

senin kilo durumları nasıl gidiyor ??? merak ettim

***5.TAKIM 384. ETAP***
dila21(/75,6/)
Meltemkrk (60/58,3/1,70/%2,83)
gunnesh (62,7/61,6/1,10/%1,75)
5. TAKIM ORTALAMASI :

evet kızlar şimdi dila yı bekliyoruz
hm cim sen listelere ne zaman gireceksin?

sizede çok geçmiş olsun canım
17 ekim ( geçen hafta) = 60.0 kg
24 ekim ( bu hafta ) = 58.3 kg
fark= 1.7 kg
% 2.83

meltem kesim birincisin..bravooooooo
supersin vallaa..kesin birincuyiz bu hafta da...

hoşgedin kaptanım, sen nasılsın iyimisin özlettin kendini

senin kilo durumları nasıl gidiyor ??? merak ettim
saol tatlım valla diyet miyet kalmadı dikkat etmeye çalıştım ama öğlen yemeği saat 15-16 ya sarktı ara öğün yapmaya çalışitım ama yeterli olmadı akşam yemekleri ya geçiştirildi ya da gece 10-11 gibi yendi sabah kahvaltısı bazen atlandı bazen düzensiz oldu işin komiği sabah tartılayım dedim tartının pili bitmişti gitmeden önce eşimde değiştirmemiş o yüzden kaç kg gittim kaç kg geldim inan bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…