- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.821
hıımm hadi ya inşallah iyileşirsin canım sen hasta olma...aspirin complex aldım yanıma o iyi geliyor, birde katarin içicem, ıhlamur falan içerim, toparlarım artık. paçavra hastalığı işte
kesin birinciyiz !!!!
Hadi Dila nerdesin meraktayım sendeki sonuç nedir ?
kolay gelsin kaptancım. bu hafta 1. olmak için çok çabaladım diyebilirim ve hiçbir şey yemedim sayılır.Walla 2. kez 1.olmadan bırakamazdım.bakalım haftaya ne olucak.günaydın kızlar işe geldim hemen birikmiş işlerimi toparlayıp seyahat raporumu yazayım dedim ama sizlere bakmadan yapamadım çok eski geçmişi daha sonra okuyacağım öncelikle
cumbo cum geçmiş olsun ama bildirimin yok tatlım listede olmasan da bildirim yapacaksın
en kısa sürede bildirimini bekliyorum
meltem canımne diyeyim muhteşem değil muhteşem ötesisin tatlım yaa bu kilolarda takılırsın diye beklemiştim ama yok maşallah sana 41 kere hem de
güneş tatlım sende meltemden aşağı kalmıyorsun dilanın sonucu da güzelse gene birinciyiz sizler sayesinde
HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN
BEN ŞİMDİ LİSTEYİ bulup ekleyeyim kızlar
lucim kolay gelsin tatlım sana da
Kaptancım biz mezun olursak takıma hırslı insanları al. bu takım 2. liği görmesin hiç :)***5.TAKIM 384. ETAP***
dila21(/75,6/)
Meltemkrk (60/58,3/1,70/%2,83)
gunnesh (62,7/61,6/1,10/%1,75)
5. TAKIM ORTALAMASI :
evet kızlar şimdi dila yı bekliyoruz
hm cim sen listelere ne zaman gireceksin?
bakalım canım inşallah hepimizin zaferi bu.sizede çok geçmiş olsun canım
meltem kesim birincisin..bravooooooo
supersin vallaa..kesin birincuyiz bu hafta da...
Oooo çok iyi vermişsin canım yeni çocugun olmasına ragmen harikasın.benim kilom da
gecen hafta 78.7
bu hafta 78.2
fark0.5
ehh sizin kadar olmasa da vermisim ben de..
dila da iyi vetdiyse kesin birincilik bixim takimda
kolay gelsin kaptan inşallah kilo vermişsindir...saol tatlım valla diyet miyet kalmadı dikkat etmeye çalıştım ama öğlen yemeği saat 15-16 ya sarktı ara öğün yapmaya çalışitım ama yeterli olmadı akşam yemekleri ya geçiştirildi ya da gece 10-11 gibi yendi sabah kahvaltısı bazen atlandı bazen düzensiz oldu işin komiği sabah tartılayım dedim tartının pili bitmişti gitmeden önce eşimde değiştirmemiş o yüzden kaç kg gittim kaç kg geldim inan bilmiyorum
maşallah sana da gayet güzel gidiyor cumbo cumbenim kilom da
gecen hafta 78.7
bu hafta 78.2
fark0.5
Kaptancım biz mezun olursak takıma hırslı insanları al. bu takım 2. liği görmesin hiç :)
seni mi kıracağım bebeşim İMDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BİTMİYOR İŞLEERRRRR......................
önümde 3 bilgisayar... okadar uğraştım temizlik yemek abimler teğet geçiyorlarmış , gelmiyorlarrr ...(aslında pek sevindim) kayınvalidem eltimle kına gecesine gidecekmiş (mest oldum, şükür bugünlük bundan da yırttık) Eşimin seyahat çantası ve kıyafetleri hazır... bu arada ne giyeceğime, takılarıma vs. karar verdim..
toplantı başlıkları hazır... şimdi eğitim sunumlarının başına geçtim. mutlu ve huzurluyum çok şükür...
17 ekim ( geçen hafta) = 60.0 kg
24 ekim ( bu hafta ) = 58.3 kg
fark= 1.7 kg
% 2.83
***5.TAKIM 384. ETAP***
dila21(/75,6/)
Meltemkrk (60/58,3/1,70/%2,83)
gunnesh (62,7/61,6/1,10/%1,75)
5. TAKIM ORTALAMASI :
evet kızlar şimdi dila yı bekliyoruz
hm cim sen listelere ne zaman gireceksin?
benim kilom da
gecen hafta 78.7
bu hafta 78.2
fark0.5
Biz mezun olursak gitmeyiz kaptancım merak etme ama yeni insanlar olsa veya diğer takımlardan transfer olsa iyi olur aslında...maşallah sana da gayet güzel gidiyor cumbo cum
yaa meltem cim sorma yaa siz mezun olursanız sakın gitmeyin yeni başvuru hiç olmuyor olsa alım yapacağım ama yok maalesef
teşekkür ederim hmcımAman iyi Lucim herkesin işi çıkmış. Sen de işlerini halledip, film keyfi yapsaydın.
Tebrik ederim meltemcim. Yine harikasın.
Kaptanım hoşgeldin. Özledik seni. 5 günde 5 kilo yapıyorum ama hala veremedim aldıklarımı. 82.7 çıktım bugün.
80'e inmeden de giremem ki listeye.
Tebrik ederim cumbocum.
benim kilom da
gecen hafta 78.7
bu hafta 78.2
fark0.5
saol tatlım valla diyet miyet kalmadı dikkat etmeye çalıştım ama öğlen yemeği saat 15-16 ya sarktı ara öğün yapmaya çalışitım ama yeterli olmadı akşam yemekleri ya geçiştirildi ya da gece 10-11 gibi yendi sabah kahvaltısı bazen atlandı bazen düzensiz oldu işin komiği sabah tartılayım dedim tartının pili bitmişti gitmeden önce eşimde değiştirmemiş o yüzden kaç kg gittim kaç kg geldim inan bilmiyorum
Aman iyi Lucim herkesin işi çıkmış. Sen de işlerini halledip, film keyfi yapsaydın.
Tebrik ederim meltemcim. Yine harikasın.
Kaptanım hoşgeldin. Özledik seni. 5 günde 5 kilo yapıyorum ama hala veremedim aldıklarımı. 82.7 çıktım bugün.
80'e inmeden de giremem ki listeye.
Tebrik ederim cumbocum.
evet canım mezun olmak istiyorum artık.kaptanım, melteme katılıyorum, hırslı üyeler olsun kesinlikle, o zaman insan çok daha şevke geliyor valla.
Meltem şurda kaldı 1-2 hafta sonra mezun oluyorsun valla, kesinlikle bırakma bence de
luci gibi koçluk desteğiyle devam.
Lucicim nerdesin , enerjik fıstık !
yapma yaaa ciddi misin wuw. Olsun canım gönüller bir olsun dimi amameltem nerdesin, " hedef ve başarı " 3.takımdan galiba 3 kilo vermiş, yüzdesi 3,72 sen 2.liğe kaldın sanırım canım yaa
kesin gözüyle bakıyordum valla 1.liğine
Bari takımımızı 1. yapabilsek
sen bizim herzaman 1.sisin
Bugün kendime çok özel bir yemek yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim.
valla bende ankastre var fena değil sen nasıl düşünüyorsun?Arkadaşlar yeni bi fırın almamız lazım sizce hangi marka ve model olsun?
ayy dila nerdesin yaaa öldüm meraktan
ne olursa olsun biraz kilo vermiş bile olsan 1.yiz hadi ver güzel haberi aloooo
meltemcim tabi ki gönüller bir olsun, gönüller hoş olsun canım
canım senin durumunda süper bir sonuç tebrik ediyorum harikasın, sağlıklı beslenmeyle zaten fazla olan kilo gidiyor
kaptanım, inşallah düzene girersin, çok güzel başlangıç yaptın devamını getir mutlaka, bak kaptanımızsın örnek ol bize
hm cim beni de tebrik et bak ağlarımbiran önce 80'e gelmeni bekliyorum, bende listemiz daha heyecanlı olacak
Bugün kendime çok özel bir yemek yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremedim.
Arkadaşlar yeni bi fırın almamız lazım sizce hangi marka ve model olsun?
ayy kimse yok yaa
Dünkü menümü paylaşıyım bari , saçma sapandı valla
sabah : 1 dilim labneli kepekli ekmek + yarım kırmızı biber + maydanoz
ara : 1 ad. ev kurabiyesi
öğle : 1 paket çubuk kraker
ara: 1 muz
akşam : 2 yk makarna yeşil salata limonlu
3 mandalina
2 lt su
Şekerim biye öyle yapmışım ben çok ayıp etmişim.
En çook seni tebrik ediyorum. Harikasın.
Meltemcim, dukan tariflerine göz atabilirsin bence.
Küçük fırın mı istiyorsun? Ocaklı mı Meltemcim? 1-2 ay önce aldım ben Arçeliğin bir modelini, şimdilik gayet memnunum.
Aaa bu Güneş menüsü olmamış gerçekten hiç. Yine de afiyet olsun Güneşcim.
Ooww unutmamışsın. Yok yok bu akşam güzel bi yemek yapıcam artık yapayım dimi...canım geçen hafta salatalık üzeri peynirdi :)
Bu özellikte bir yemek mi istiyorsun acep ???
evet canım biraz rakiplerimizi yukarı çekelim dimi çok fark atıyorduk...ayy dila nerdesin yaaa öldüm meraktan
ne olursa olsun biraz kilo vermiş bile olsan 1.yiz hadi ver güzel haberi aloooo
meltemcim tabi ki gönüller bir olsun, gönüller hoş olsun canım
Kaptancım inan nasıl bir şey istediğimi bile bilmiyorum. Ama çabuk pişirsin altını üstünü iyi pişirsin...kızlar nasılsınız bir taraftan rapor yazıyorum bir taraftan biriken işleri temizliyorum arada
valla bende ankastre var fena değil sen nasıl düşünüyorsun?
yaa sorma güneş cim bende hevesle bekliyorum ama ses yok henüz etüd de kaçak göçek yazamadı heralde biraz daha bekleyelim
menün güzel canım ben çocugu uyuttum ve bir sürü randevu aldım hastanelerdn canım o yüzden yoktum.işte çocuga 1 yaş kontrolü için randevu aldım benim diş için randevu aldım falan filan...ayy kimse yok yaa
Dünkü menümü paylaşıyım bari , saçma sapandı valla
sabah : 1 dilim labneli kepekli ekmek + yarım kırmızı biber + maydanoz
ara : 1 ad. ev kurabiyesi
öğle : 1 paket çubuk kraker
ara: 1 muz
akşam : 2 yk makarna yeşil salata limonlu
3 mandalina
2 lt su
küçük fırın istiyorum canım ocağım var.bizim 3 ayrı yerde evimiz var walla bıktım ya şehir şehir dolaş dolaş off... Yani bu sene çocuk oldugu için biraz ankarada kaldık. Şimdi yemek olayına girdim. Kayınvalidem fırın vermişti ama biraz eski şimdi değiştiricez canım o yüzden sordum.biraz gereksiz detaya indim ama olsun :)Şekerim biye öyle yapmışım ben çok ayıp etmişim.
En çook seni tebrik ediyorum. Harikasın.
Meltemcim, dukan tariflerine göz atabilirsin bence.
Küçük fırın mı istiyorsun? Ocaklı mı Meltemcim? 1-2 ay önce aldım ben Arçeliğin bir modelini, şimdilik gayet memnunum.
Aaa bu Güneş menüsü olmamış gerçekten hiç. Yine de afiyet olsun Güneşcim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?