- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.841
canım bu saatten sonra artık dila gelmez bundan sonra dila bildirimini perşembeden yapsın öyle söyleyelim ben siz ikinize göre bildirim yapıyorumbirazdan çıkıcam dışarıda işim var, ordan da eve geçerim,
valla dila nerdesin yaa, gitmeden göriyim istedim sonucu ama olmadı maalesef.
Valla dilacım kilo vermeni de geçtim, kilon sabit olsa bile 1.yiz yine de belli olmaz. Hadi Dila güzel haber bekliyoruz.
Kaç takım 3'te 3 yapmıştır ki belki takım olarak da böyle bir sonuç bir ilktir kimbilir ? Kaptanım ne diyosun ???
Valla meltemcim güzel bir yemeği çoktan hakettin canım benim, canın ne istiyorsa gönlüne göre kısmadan şöyle keyifle afiyetle ye hatta yanında bir kadeh te kırmızı şarap ta benden olsun afiyet olsun
yarın yine gıdım gıdım devam
bu menü hiç olmamış be bebişim... patates, turşu, sandviç,pirinç cısssss :) hem de perşembe perşembe ...yine de afiyet olsun :)çok sağol lucimm daha ne önerceksin. Uygulicamm
maaşallah evet belki zorluk çok ama tıp kazananlra hayranım harikasınız
bakalım güzellik sonuçlar ne olcak
bugün
sabah kepekli sandviç çay
öğle patates salatası turşu ayran
alşam 1 kase pirinçli tavuk çorbası
olsun canım zayıflamışsın sonuçta olabilir üzülme...Arkadaşlar bin kere özür dilerim ya sabah uyuya kaldım derse geciktim zaten öğle aramda net bulamadım kimsede net paketi yaptım birtülü netim yüklenmedi aradan sonra tlfları topluyolr zaten şimdi otobüsteyim eve gidiyorum biliorum anlamsız ama kilom 75.0 çok özür dilerim herkestn.. En iyisi ben perşembeleri bildirim yapayım.. Eger hala takımda kalabilyorsam tabi
maşallah canım sana süper gidiyorsun.enerjik sexi kadın...kızlaaar amma çeneniz dşmüş, maşallah size ..oku oku içim çıktıhepinizi can-ı gönlden tebrik ediyorum bebişler, süüppper ötesisiniz....
güneşcim, meltemcim ve cumbocum şahane ilerliyorsunuz...
hmcim ha ggayret kuzucum..
dilaaam süppersin ama menüler sapıtmış gibi hadi bi kalkın kuzum...
kaptancım nerelerdesin yahuuu
ben bugün bayılmak üzereyim. az önce girdim eve, kafam kazan gibi.
bugün geliş-gidiş ve öğle yemeği sonrası bahçede turlama vs derken 10 bine yakın adım atmışım çok şükür... sabah 68 çıktım mutluyum lakin öğle yemeğinde 1 tabak patatesli tavuk yedim, az önce eve gelince de 2 yumurta ile omlet yaptım... su pek içemedim, üzgünüm.. 5 te 5 i maalesef tamamlayamadım. 3 gün yapabildim ve giden 1,5 kg oldusağlık olsun, buna da şükr.. yalnız üşüttüm sanırım boğazlarım şiş.. bu arada hasta olan fıstıklar, acil şifalar dilerim.. ben de şimdi vikslenip uzanacağım.. bittim bugün vallahi
tebrik için teşekkürler canımcım
evet tatlım dün menü hiç olmadı, dışarda olduğum için böyle oldu maalesef, sabah güzel başladı ama sonra sapıttım valla.
Bir daha olmaz :)
Ooww unutmamışsın. Yok yok bu akşam güzel bi yemek yapıcam artık yapayım dimi...
evet canım biraz rakiplerimizi yukarı çekelim dimi çok fark atıyorduk...
Kaptancım inan nasıl bir şey istediğimi bile bilmiyorum. Ama çabuk pişirsin altını üstünü iyi pişirsin...
menün güzel canım ben çocugu uyuttum ve bir sürü randevu aldım hastanelerdn canım o yüzden yoktum.işte çocuga 1 yaş kontrolü için randevu aldım benim diş için randevu aldım falan filan...
küçük fırın istiyorum canım ocağım var.bizim 3 ayrı yerde evimiz var walla bıktım ya şehir şehir dolaş dolaş off... Yani bu sene çocuk oldugu için biraz ankarada kaldık. Şimdi yemek olayına girdim. Kayınvalidem fırın vermişti ama biraz eski şimdi değiştiricez canım o yüzden sordum.biraz gereksiz detaya indim ama olsun :)
***5.TAKIM 384. ETAP***
dila21(/75,6/) bildirimde bulunmadı
Meltemkrk (60/58,3/1,70/%2,83)
gunnesh (62,7/61,6/1,10/%1,75)
5. TAKIM ORTALAMASI : % 1,53
bu şekilde bildirimde bulunuyorum kızlar
Arkadaşlar bu hafta da 1. olduk çok şükür.
Genelde ben 2. olmuşum, gunnesh 5. olmş. Hepinize teşekkür ediyorum.
biz çok iyi bir takımız.
haftaya 2 kilo verip birinci olucaz yine :)
Arkadaşlar bin kere özür dilerim ya sabah uyuya kaldım derse geciktim zaten öğle aramda net bulamadım kimsede net paketi yaptım birtülü netim yüklenmedi aradan sonra tlfları topluyolr zaten şimdi otobüsteyim eve gidiyorum biliorum anlamsız ama kilom 75.0 çok özür dilerim herkestn.. En iyisi ben perşembeleri bildirim yapayım.. Eger hala takımda kalabilyorsam tabi
kızlaaar amma çeneniz dşmüş, maşallah size ..oku oku içim çıktıhepinizi can-ı gönlden tebrik ediyorum bebişler, süüppper ötesisiniz....
güneşcim, meltemcim ve cumbocum şahane ilerliyorsunuz...
hmcim ha ggayret kuzucum..
dilaaam süppersin ama menüler sapıtmış gibi hadi bi kalkın kuzum...
kaptancım nerelerdesin yahuuu
ben bugün bayılmak üzereyim. az önce girdim eve, kafam kazan gibi.
bugün geliş-gidiş ve öğle yemeği sonrası bahçede turlama vs derken 10 bine yakın adım atmışım çok şükür... sabah 68 çıktım mutluyum lakin öğle yemeğinde 1 tabak patatesli tavuk yedim, az önce eve gelince de 2 yumurta ile omlet yaptım... su pek içemedim, üzgünüm.. 5 te 5 i maalesef tamamlayamadım. 3 gün yapabildim ve giden 1,5 kg oldusağlık olsun, buna da şükr.. yalnız üşüttüm sanırım boğazlarım şiş.. bu arada hasta olan fıstıklar, acil şifalar dilerim.. ben de şimdi vikslenip uzanacağım.. bittim bugün vallahi
Napıosun canım bu saatte ayakta ben çocuk uyutuyorum.diş çıkartıyor zamansız uyandı...Olsun Güneşcim, normal menülerinin kıymeti bilinir arada böyle yapınca :)
Ayy Meltemcim zordur eminim sürekli farklı evler. Özel değilse merak ettim niye öyle :)
Küçük fırın kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama sanırım klasik markalardan şaşmamak lazım.
Tebrik ederim kızlar.
Maşallah gerçekten sonuçlar çok iyi.
Dilacım dediğin gibi perşembeden yaparsın bildirimini. Kimi zaman bazı şeyler elimizde olmuyor.
Lucim, benim pek gitmedi kilo ama 1-2 gün ara verip devam etme planım var.
Çok yorulmuşsun yavrum, az dinlen de keyif yap.
Napıosun canım bu saatte ayakta ben çocuk uyutuyorum.diş çıkartıyor zamansız uyandı...
Canım bizim iş nedeniyle farklı şehirlerde evimiz var.ama ana evimiz ankara...
Evden mi çalışıyorsun ne iş yapıyorsun canım tabi özel değilseAyy, ne zordur diş çıkarma zamanları Meltemcim.
Ben evden çalışıyorum ya, gündüz tembellik yaptım, geceye işler kaldı :)
Onları hallederken buraya da bakayım bir dedim.
Zordur sürekli yer değişikliği ama olsun, huzur olsun da gezilir ne var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?