Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bu saatten sonra artık dila gelmez bundan sonra dila bildirimini perşembeden yapsın öyle söyleyelim ben siz ikinize göre bildirim yapıyorum

***5.TAKIM 384. ETAP***
dila21(/75,6/) bildirimde bulunmadı
Meltemkrk (60/58,3/1,70/%2,83)
gunnesh (62,7/61,6/1,10/%1,75)
5. TAKIM ORTALAMASI : % 1,53

bu şekilde bildirimde bulunuyorum kızlar

kızlar eğer dila 6 ya kadar gelirse gene ekleyeceğim listeye 6 ya kadar ana paylaşımda düzeltme şansımız var

Teşekkür ederim gunnescim.bugün düşündüm yemek bulamadım et sote yaptım 2 kaşık aldım.yarın yicem bir şeyler...
kaptancım listeyi göremiyorum hangi link

Arkadaşlar bin kere özür dilerim ya sabah uyuya kaldım derse geciktim zaten öğle aramda net bulamadım kimsede net paketi yaptım birtülü netim yüklenmedi aradan sonra tlfları topluyolr zaten şimdi otobüsteyim eve gidiyorum biliorum anlamsız ama kilom 75.0 çok özür dilerim herkestn.. En iyisi ben perşembeleri bildirim yapayım.. Eger hala takımda kalabilyorsam tabi

Geçmişi okudum dedim kesin kızmışlardıt bana sorumsuz demişlerdir.. Ama canım kaptanım anlamış beni etütteki şartlarımı düşünüp.. İyi ki varsınız.
yaz başında86 kio ile başladıgım bu yolda tam 75 olup 11 kilo vermiş bulunmaktayım bu takımın ktkısı oldukça fazla . Teşekkür ediyorum herkesee:) iyi ki 1. Olduk vicdan azabı çekicektim benim yüzümden olmadık diye.. Oh be üstümden yük kalktı valla . Bi daha olmayacakk ben perşembeden söliycrm kilomu ne olur ne olmaz..

bu menü hiç olmamış be bebişim... patates, turşu, sandviç,pirinç cısssss :) hem de perşembe perşembe ...yine de afiyet olsun :)

kızlaaar amma çeneniz dşmüş, maşallah size ..oku oku içim çıktı hepinizi can-ı gönlden tebrik ediyorum bebişler, süüppper ötesisiniz....

güneşcim, meltemcim ve cumbocum şahane ilerliyorsunuz...

hmcim ha ggayret kuzucum..

dilaaam süppersin ama menüler sapıtmış gibi hadi bi kalkın kuzum...

kaptancım nerelerdesin yahuuu

ben bugün bayılmak üzereyim. az önce girdim eve, kafam kazan gibi.
bugün geliş-gidiş ve öğle yemeği sonrası bahçede turlama vs derken 10 bine yakın adım atmışım çok şükür... sabah 68 çıktım mutluyum lakin öğle yemeğinde 1 tabak patatesli tavuk yedim, az önce eve gelince de 2 yumurta ile omlet yaptım... su pek içemedim, üzgünüm.. 5 te 5 i maalesef tamamlayamadım. 3 gün yapabildim ve giden 1,5 kg oldu sağlık olsun, buna da şükr.. yalnız üşüttüm sanırım boğazlarım şiş.. bu arada hasta olan fıstıklar, acil şifalar dilerim.. ben de şimdi vikslenip uzanacağım.. bittim bugün vallahi

Lucimm farkkdayımmm ya toparlanacagım sudan çıkmış balık misali çırpınıyorum her kınuda.. Kendime düZen oturtamadım sabahları karın agrısıyla uyanıyorum mutsuz uyanıyorum bıkmış uyanıyorum.. Bilmiyorum

olsun canım zayıflamışsın sonuçta olabilir üzülme...

maşallah canım sana süper gidiyorsun.enerjik sexi kadın...

Arkadaşlar youtube dan şu videoyu izleyin,
- ense kökünde halay çeken adam
çok güldüm dayı sen ne içtiysen bize de söyle diye yorumlar dönüyor :)

tebrik için teşekkürler canımcım

evet tatlım dün menü hiç olmadı, dışarda olduğum için böyle oldu maalesef, sabah güzel başladı ama sonra sapıttım valla.
Bir daha olmaz :)

Olsun Güneşcim, normal menülerinin kıymeti bilinir arada böyle yapınca :)

Ayy Meltemcim zordur eminim sürekli farklı evler. Özel değilse merak ettim niye öyle :)
Küçük fırın kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim ama sanırım klasik markalardan şaşmamak lazım.

***5.TAKIM 384. ETAP***
dila21(/75,6/) bildirimde bulunmadı
Meltemkrk (60/58,3/1,70/%2,83)
gunnesh (62,7/61,6/1,10/%1,75)
5. TAKIM ORTALAMASI : % 1,53

bu şekilde bildirimde bulunuyorum kızlar

Tebrik ederim kızlar.

Arkadaşlar bu hafta da 1. olduk çok şükür.
Genelde ben 2. olmuşum, gunnesh 5. olmş. Hepinize teşekkür ediyorum.
biz çok iyi bir takımız.
haftaya 2 kilo verip birinci olucaz yine :)

Maşallah gerçekten sonuçlar çok iyi.

Dilacım dediğin gibi perşembeden yaparsın bildirimini. Kimi zaman bazı şeyler elimizde olmuyor.

Lucim, benim pek gitmedi kilo ama 1-2 gün ara verip devam etme planım var.
Çok yorulmuşsun yavrum, az dinlen de keyif yap.

Napıosun canım bu saatte ayakta ben çocuk uyutuyorum.diş çıkartıyor zamansız uyandı...
Canım bizim iş nedeniyle farklı şehirlerde evimiz var.ama ana evimiz ankara...

Napıosun canım bu saatte ayakta ben çocuk uyutuyorum.diş çıkartıyor zamansız uyandı...
Canım bizim iş nedeniyle farklı şehirlerde evimiz var.ama ana evimiz ankara...

Ayy, ne zordur diş çıkarma zamanları Meltemcim.
Ben evden çalışıyorum ya, gündüz tembellik yaptım, geceye işler kaldı :)
Onları hallederken buraya da bakayım bir dedim.
Zordur sürekli yer değişikliği ama olsun, huzur olsun da gezilir ne var :)

Evden mi çalışıyorsun ne iş yapıyorsun canım tabi özel değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…