Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün kimse gelmemiş. Bir şey oldu da benim mi haberim yok neyse...
Menüm,
Sabah yumurta,yarımşar domates ve salatalık
Öğle 1 kase çorba
Akşam köfte
3 lt su
2 saat spor

Evden mi çalışıyorsun ne iş yapıyorsun canım tabi özel değilse

Aman sizden gizlim saklım mı olur şekerim
Site tasarımları ile ilgileniyorum Meltemcim. Kimi firmaların ya da kişilerin sitelerini düzenliyorum.

Nerdesiniz kızlar ?

Meltemcim bugün 8 saat kadar yürüdük. Bütün gün dışarıdaydık. Öldüm yorgunluktan. Off ..

Analizlerin sonucunda;

Takımların Takımı ünvanını hak eden 5. Takıma kocaman tebrikler!

Ay n'oldu.. benim neden haberim yok diyen paylaşım alanına gelsin, bekleriz..

Ayy neler yapmışız biz :) Teşekkür ederiz Püsküütüm.

Bugün kimse gelmemiş. Bir şey oldu da benim mi haberim yok neyse...
Menüm,
Sabah yumurta,yarımşar domates ve salatalık
Öğle 1 kase çorba
Akşam köfte
3 lt su
2 saat spor

Afiyet olsun Meltemcim harikasın.
Ben bu akşam makarna yedim.
Eve geldik, o kadar yorgundum ki, makarna yapıverdim.
Elimizde poşetler dolu olunca dışarıda da yiyemedik.

selam
kusura bakmayın giremedim pek..disardaydik tum gun
yine birinciligi kspmisiz tebriklet
meltemcim gunneshcim cok cok tebrik ve tesekkur ediyirum..boyle devammm..

adayaren38Aktif ÜyeÜye

Yeni

Kızlar 8. Takım üyesiyim kayseri de yaşıyorum köy öğretmeniyim okulumuz un imkanları kısıtlı daha önce 8.takimdan ceco34 arkadaşımız öğrencilerime mont ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı sizden ricamsiz yada yakininiz yardım da bulunmak isterseniz ebru çalışması yapmakistiyoruz sınıfta ebru Setlerineihtiyacımız var bir set 43 tl 3 set bizim için yeterli olacak katkı sağlamak isterseniz ben 8.takimdayim

Eklentiler

• 20141024_142338.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 66
kızlar merhabaaaa ....vallahi o kadar yoğun geçiyor ki günler, 2 saniye girip bakamıyorum bile takımımıza...bir süre daha buu yoğunluk devam edecek sanırım...dün hiç bir şey yemedim.. cumartesi olduğu için dışarıdan yemek söylemişler ve pide yaptırtmışlar, ben de diyetimi bozar diye yemedim ama akşam 1 büyük votka içtik eşimle, cipsler çerezler vs derken aldım kalorileri ve şu an kafam kazan gibi. az sonra yürüyüşe çıkarız bi temiz hava iyi gelir...

herkes iyidir umarım, zaten pek yazışma olmamış, yoğun galiba herkesin işleri..hepinizi kocaman öpüyorum, gelirim yine akşamları

A ne güzel canım demek site tasarımı yapıyorsun waw çok iyi.
Ok canım dün yogundun galiba olsun mühim diil tek ben vardım zaten ...

selam
kusura bakmayın giremedim pek..disardaydik tum gun
yine birinciligi kspmisiz tebriklet
meltemcim gunneshcim cok cok tebrik ve tesekkur ediyirum..boyle devammm..
Teşekkür ederim canım öptüm.
çevreme söylücem inşallah yardım ederiz...
Kolay gelsin luci.

selam minik kuşlar
seni alemci seniiiiiii....
ben maalesrf grip oldum habire nsne limon rezene icip duruyorum

Günaydın arkadaşlar bugün pazar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
öptüm
umarim guzel olur..ben de opuyo

Selamlar arkadaşlar çok yorgunum hemen yyumak istiyorum

Sabah
Zeytşn ezmesi
1 dl kepek
Domates
Şekersiz çay

Öğle
Yoğurtlu makarna

Akşam
Salata 1 kase mercimekli çorba

Arkadaşlar bugün incir reçeli 2 ye gittim hiç begenmedim pek yakında veya başkasına giden varsa yorumlarını merak ediyorm biraz kafa dinlemek iyi geldi gilmi begenmesemde.. Öptüm sizi

Hadi ya begenmedin mi filmi. Bende gitmeyi düşünüyorum yakında...

Benim menüm arkadaşlar,
Sabah sadece 1 bardak süt
Öğlen 1 kase haşlanmış kabaklı yoğurt
Akşam 3 çatallık ciğer ve biraz salata

3 lt su ve 1 lt si kuru meyve eşlikli
10 km yürüyüş

afiyet olsun canim.
ben de sinemaya gitnek istiyoruuuuuummm..kuzum azcik daha buyusun gudicem ben deee
afiyet olsun diycem ama o ksdar az yemissin ki lafa yazık. ..şaka şaka afiyet olsun

gunaydin demeyi unuttum..gunaydinlaaarr.
ben menümu yazmiycam cunku betbatti..aksam sapittim yeme konusunda..bugun toparlarim inşallah

günaydın herkese

yine süperiz 1.liği kaptırmadık tebrik ediyorum takımımızı

Herşey yoldundadır umarım, bu haftada gayet iyi sonuç alıcaz kesinlikle öpüyorum herkesi,

birazdan gelirim yine.

günaydınlar haftasonu yoğun bir koşturmaca ile geçti o yüzden hiç uğrayamadım cuma da rapor yetiştirme derdindeydim o yüzden pek buralarda bulunamadım
dila cım senin sebebini bildiğimiz için kızmadık tatlım ama bundan sonra sen perşembe sabahları tarıtılırsın perşembe akşamı da bildirirsin kg nu sorun olmaz akşamları nasıl olsa problem değil senin için
buralardayım da pek giremedim işte
ctesi diyetisyene gittim sonucu merak ediyordum 300 gr vermişim uçak seyahatinin ödemine doğru dürüst diyete uymamama rağmen fena değildi ama diyetisyen bu hafta gecen haftanın acısını çıkaralım diye biraz sıktı bu hafta benden 1,5 kg vermemi bekliyor ben accık dün bozdum meyve sadece sabah öğle arası araya koymuştu akşam öğününde ben 2-3 dilim (1 dilim kavundan kesilmiş olan) kavum ve 2 çay kaşığı nar yedim sanırım çok etkilemez diye düşünüyorum
hadi bakalım takımların takımı olmuşuz tebrik ederim kızlar sizi muhteşemsiniz

Hafta sonu geçti, kürkçü dükkanına döndüm :)
Hafta sonu hiç vakit bulamıyorum.

Afiyet olsun şekerim. Artık günah çıkarma zamanı.

Memnunum ben de Meltemcim halimden. Esnekliği seviyorum. Kimi zaman yorucu oluyor ama olsun :)

Yavrum, resmen karbonhidrat bombası olmuşsun. Az da protein tüket.
Beğenmedin mi? Ben çok merak ediyordum. İlk film çıktığında, biz eşimle uzak mesafelerden idare etmeye çalışıyorduk. Beraber izlemiştik filmi. Film bittiğinde ağlamaktan yüz göz şişmiş bizim :) 2-3 saat geçmemişti

gunaydin demeyi unuttum..gunaydinlaaarr.
ben menümu yazmiycam cunku betbatti..aksam sapittim yeme konusunda..bugun toparlarim inşallah

Bugün yeni haftaya başladık. Hep beraber toplarız.

günaydın herkese

yine süperiz 1.liği kaptırmadık tebrik ediyorum takımımızı

Herşey yoldundadır umarım, bu haftada gayet iyi sonuç alıcaz kesinlikle öpüyorum herkesi,

birazdan gelirim yine.

Tünaydın Güneşcim.

Kaptanım, yolculuk süresince çok iyi. Normalde olsa kilo alıp gelirdin değil mi? Tebrik ederim seni.

Günaydın herkese,
kaçamaksız bir gün diliyorum.başarılar

Evet Meltemcim umarım öyle olacak. Ben soğukta kahveme dadandım.

Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.

Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.

Meltemcim, bence anne olmak en büyük çalışma kadınlar için :)
Düşünüyorum da, günde 16 saat de çalışırım ama çocuk bakmak ı-ıh.
Kolay gelsin tüm annelere :)
Cidden işleri çok çok zor.

Benim de aynı şekerim.
Malum buraya taşınalı çok olmadı. Açıkçası çok da hoşlanmadım.
Kafa dengim neredeyse kimse yok.

valla canım ilk defa bi seyahatten kilo almadan döndüm açıkcası az da olsa kg vermek benimde hoşuma gitti

meltem tatlım sende ankaradaymışsın bi ara kaçamak yapıp içelim kahvemizi ne dersin?

bu arada kızlar bizim 11 senedir devam eden bir altın günümüz var öğlen yemeğinde arkadaşlarla buluşıp bu öğlen de var dı çok başarılı atllattım valla hatta arkadaşın birisi özel ev yapımı baklava getirmiş onun sadece 1 çatalla (oda 1 cm2 kadar) tadına baktım o kadar kendimi takdir ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…