- 5 Mart 2013
- 1.589
- 1.319
- 178
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #118.861
Evden mi çalışıyorsun ne iş yapıyorsun canım tabi özel değilse
Nerdesiniz kızlar?
Analizlerin sonucunda;
Takımların Takımı ünvanını hak eden 5. Takıma kocaman tebrikler!
Ay n'oldu.. benim neden haberim yok diyen paylaşım alanına gelsin, bekleriz..
Bugün kimse gelmemiş. Bir şey oldu da benim mi haberim yokneyse...
Menüm,
Sabah yumurta,yarımşar domates ve salatalık
Öğle 1 kase çorba
Akşam köfte
3 lt su
2 saat spor
A ne güzel canım demek site tasarımı yapıyorsun waw çok iyi.Aman sizden gizlim saklım mı olur şekerim
Site tasarımları ile ilgileniyorum Meltemcim. Kimi firmaların ya da kişilerin sitelerini düzenliyorum.
Meltemcim bugün 8 saat kadar yürüdük. Bütün gün dışarıdaydık. Öldüm yorgunluktan. Off ..
Ayy neler yapmışız biz :) Teşekkür ederiz Püsküütüm.
Afiyet olsun Meltemcim harikasın.
Ben bu akşam makarna yedim.
Eve geldik, o kadar yorgundum ki, makarna yapıverdim
Elimizde poşetler dolu olunca dışarıda da yiyemedik.
Teşekkür ederim canım öptüm.selam
kusura bakmayın giremedim pek..disardaydik tum gun
yine birinciligi kspmisiz tebriklet
meltemcim gunneshcim cok cok tebrik ve tesekkur ediyirum..boyle devammm..
çevreme söylücem inşallah yardım ederiz...adayaren38Aktif ÜyeÜye
Yeni
Kızlar 8. Takım üyesiyim kayseri de yaşıyorum köy öğretmeniyim okulumuz un imkanları kısıtlı daha önce 8.takimdan ceco34 arkadaşımız öğrencilerime mont ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptı sizden ricamsiz yada yakininiz yardım da bulunmak isterseniz ebru çalışması yapmakistiyoruz sınıfta ebru Setlerineihtiyacımız var bir set 43 tl 3 set bizim için yeterli olacak katkı sağlamak isterseniz ben 8.takimdayim
Kolay gelsin luci.kızlar merhabaaaa ....vallahi o kadar yoğun geçiyor ki günler, 2 saniye girip bakamıyorum bile takımımıza...bir süre daha buu yoğunluk devam edecek sanırım...dün hiç bir şey yemedim.. cumartesi olduğu için dışarıdan yemek söylemişler ve pide yaptırtmışlar, ben de diyetimi bozar diye yemedim ama akşam 1 büyük votka içtik eşimle, cipsler çerezler vs derken aldım kalorilerive şu an kafam kazan gibi. az sonra yürüyüşe çıkarız bi temiz hava iyi gelir...
herkes iyidir umarım, zaten pek yazışma olmamış, yoğun galiba herkesin işleri..hepinizi kocaman öpüyorum, gelirim yine akşamları
seni alemci seniiiiiii....luci-liu .!.:kızlar merhabaaaa ....vallahi o kadar yoğun geçiyor ki günler, 2 saniye girip bakamıyorum bile takımımıza...bir süre daha buu yoğunluk devam edecek sanırım...dün hiç bir şey yemedim.. cumartesi olduğu için dışarıdan yemek söylemişler ve pide yaptırtmışlar, ben de diyetimi bozar diye yemedim ama akşam 1 büyük votka içtik eşimle, cipsler çerezler vs derken aldım kalorilerive şu an kafam kazan gibi. az sonra yürüyüşe çıkarız bi temiz hava iyi gelir...
herkes iyidir umarım, zaten pek yazışma olmamış, yoğun galiba herkesin işleri..hepinizi kocaman öpüyorum, gelirim yine akşamları
umarim guzel olur..ben de opuyoGünaydın arkadaşlar bugün pazar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...
öptüm
Hadi ya begenmedin mi filmi. Bende gitmeyi düşünüyorum yakında...Selamlar arkadaşlar çok yorgunum hemen yyumak istiyorum
Sabah
Zeytşn ezmesi
1 dl kepek
Domates
Şekersiz çay
Öğle
Yoğurtlu makarna
Akşam
Salata 1 kase mercimekli çorba
Arkadaşlar bugün incir reçeli 2 ye gittim hiç begenmedim pek yakında veya başkasına giden varsa yorumlarını merak ediyorm biraz kafa dinlemek iyi geldi gilmi begenmesemde.. Öptüm sizi
afiyet olsun canim.Selamlar arkadaşlar çok yorgunum hemen yyumak istiyorum
Sabah
Zeytşn ezmesi
1 dl kepek
Domates
Şekersiz çay
Öğle
Yoğurtlu makarna
Akşam
Arkadaşlar bugün incir reçeli 2 ye gittim hiç begenmedim pek yakında veya başkasına giden varsa yorumlarını merak ediyorm biraz kafa dinlemek iyi geldi gilmi begenmesemde.. Öptüm sizi
afiyet olsun diycem ama o ksdar az yemissin ki lafa yazık. ..şaka şaka afiyet olsunHadi ya begenmedin mi filmi. Bende gitmeyi düşünüyorum yakında...
Benim menüm arkadaşlar,
Sabah sadece 1 bardak süt
Öğlen 1 kase haşlanmış kabaklı yoğurt
Akşam 3 çatallık ciğer ve biraz salata
3 lt su ve 1 lt si kuru meyve eşlikli
10 km yürüyüş
dila cım senin sebebini bildiğimiz için kızmadık tatlım ama bundan sonra sen perşembe sabahları tarıtılırsın perşembe akşamı da bildirirsin kg nu sorun olmaz akşamları nasıl olsa problem değil senin içinArkadaşlar bin kere özür dilerim ya sabah uyuya kaldım derse geciktim zaten öğle aramda net bulamadım kimsede net paketi yaptım birtülü netim yüklenmedi aradan sonra tlfları topluyolr zaten şimdi otobüsteyim eve gidiyorum biliorum anlamsız ama kilom 75.0 çok özür dilerim herkestn.. En iyisi ben perşembeleri bildirim yapayım.. Eger hala takımda kalabilyorsam tabi
buralardayım da pek giremedim iştekızlaaar amma çeneniz dşmüş, maşallah size ..oku oku içim çıktıhepinizi can-ı gönlden tebrik ediyorum bebişler, süüppper ötesisiniz....
güneşcim, meltemcim ve cumbocum şahane ilerliyorsunuz...
hmcim ha ggayret kuzucum..
dilaaam süppersin ama menüler sapıtmış gibi hadi bi kalkın kuzum...
kaptancım nerelerdesin yahuuu
ben bugün bayılmak üzereyim. az önce girdim eve, kafam kazan gibi.
bugün geliş-gidiş ve öğle yemeği sonrası bahçede turlama vs derken 10 bine yakın adım atmışım çok şükür... sabah 68 çıktım mutluyum lakin öğle yemeğinde 1 tabak patatesli tavuk yedim, az önce eve gelince de 2 yumurta ile omlet yaptım... su pek içemedim, üzgünüm.. 5 te 5 i maalesef tamamlayamadım. 3 gün yapabildim ve giden 1,5 kg oldusağlık olsun, buna da şükr.. yalnız üşüttüm sanırım boğazlarım şiş.. bu arada hasta olan fıstıklar, acil şifalar dilerim.. ben de şimdi vikslenip uzanacağım.. bittim bugün vallahi
kızlar merhabaaaa ....vallahi o kadar yoğun geçiyor ki günler, 2 saniye girip bakamıyorum bile takımımıza...bir süre daha buu yoğunluk devam edecek sanırım...dün hiç bir şey yemedim.. cumartesi olduğu için dışarıdan yemek söylemişler ve pide yaptırtmışlar, ben de diyetimi bozar diye yemedim ama akşam 1 büyük votka içtik eşimle, cipsler çerezler vs derken aldım kalorilerive şu an kafam kazan gibi. az sonra yürüyüşe çıkarız bi temiz hava iyi gelir...
A ne güzel canım demek site tasarımı yapıyorsun waw çok iyi.
Ok canım dün yogundun galiba olsun mühim diil tek ben vardım zaten ...
Teşekkür ederim canım öptüm.
çevreme söylücem inşallah yardım ederiz...
Kolay gelsin luci.
Selamlar arkadaşlar çok yorgunum hemen yyumak istiyorum
Sabah
Zeytşn ezmesi
1 dl kepek
Domates
Şekersiz çay
Öğle
Yoğurtlu makarna
Akşam
gunaydin demeyi unuttum..gunaydinlaaarr.
ben menümu yazmiycam cunku betbatti..aksam sapittim yeme konusunda..bugun toparlarim inşallah
günaydın herkese
yine süperiz 1.liği kaptırmadık tebrik ediyorum takımımızı
Herşey yoldundadır umarım, bu haftada gayet iyi sonuç alıcaz kesinlikle öpüyorum herkesi,
birazdan gelirim yine.
günaydınlar haftasonu yoğun bir koşturmaca ile geçti o yüzden hiç uğrayamadım cuma da rapor yetiştirme derdindeydim o yüzden pek buralarda bulunamadım
dila cım senin sebebini bildiğimiz için kızmadık tatlım ama bundan sonra sen perşembe sabahları tarıtılırsın perşembe akşamı da bildirirsin kg nu sorun olmaz akşamları nasıl olsa problem değil senin için
buralardayım da pek giremedim işte
ctesi diyetisyene gittim sonucu merak ediyordum 300 gr vermişim uçak seyahatinin ödemine doğru dürüst diyete uymamama rağmen fena değildi ama diyetisyen bu hafta gecen haftanın acısını çıkaralım diye biraz sıktı bu hafta benden 1,5 kg vermemi bekliyor ben accık dün bozdum meyve sadece sabah öğle arası araya koymuştu akşam öğününde ben 2-3 dilim (1 dilim kavundan kesilmiş olan) kavum ve 2 çay kaşığı nar yedim sanırım çok etkilemez diye düşünüyorum
hadi bakalım takımların takımı olmuşuz tebrik ederim kızlar sizi muhteşemsiniz
Günaydın herkese,
kaçamaksız bir gün diliyorum.başarılar
Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.Hafta sonu geçti, kürkçü dükkanına döndüm :)
Hafta sonu hiç vakit bulamıyorum.
Afiyet olsun şekerim. Artık günah çıkarma zamanı.
Memnunum ben de Meltemcim halimden. Esnekliği seviyorum. Kimi zaman yorucu oluyor ama olsun :)
Yavrum, resmen karbonhidrat bombası olmuşsun. Az da protein tüket.
Beğenmedin mi? Ben çok merak ediyordum. İlk film çıktığında, biz eşimle uzak mesafelerden idare etmeye çalışıyorduk. Beraber izlemiştik filmi. Film bittiğinde ağlamaktan yüz göz şişmiş bizim :) 2-3 saat geçmemişti
Bugün yeni haftaya başladık. Hep beraber toplarız.
Tünaydın Güneşcim.
Kaptanım, yolculuk süresince çok iyi. Normalde olsa kilo alıp gelirdin değil mi? Tebrik ederim seni.
Evet Meltemcim umarım öyle olacak. Ben soğukta kahveme dadandım.
Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.
valla canım ilk defa bi seyahatten kilo almadan döndüm açıkcası az da olsa kg vermek benimde hoşuma gittiHafta sonu geçti, kürkçü dükkanına döndüm :)
Hafta sonu hiç vakit bulamıyorum.
Afiyet olsun şekerim. Artık günah çıkarma zamanı.
Memnunum ben de Meltemcim halimden. Esnekliği seviyorum. Kimi zaman yorucu oluyor ama olsun :)
Yavrum, resmen karbonhidrat bombası olmuşsun. Az da protein tüket.
Beğenmedin mi? Ben çok merak ediyordum. İlk film çıktığında, biz eşimle uzak mesafelerden idare etmeye çalışıyorduk. Beraber izlemiştik filmi. Film bittiğinde ağlamaktan yüz göz şişmiş bizim :) 2-3 saat geçmemişti
Bugün yeni haftaya başladık. Hep beraber toplarız.
Tünaydın Güneşcim.
Kaptanım, yolculuk süresince çok iyi. Normalde olsa kilo alıp gelirdin değil mi? Tebrik ederim seni.
Evet Meltemcim umarım öyle olacak. Ben soğukta kahveme dadandım.
Çalışan kadınlar gözümde bi tık daha üsttür kim ne derse desin... Hıımmm kahve demek...uzun zaman oldu şöyle muhhabbeti sağlam bir arkadaşla içmeyeli...hüzünlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?