Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın Kaptanım. Bence en önemli adımdı bu.
Maşallah nazar değmesin.
Kahveler de benden olsun :)

Eklentiler

• fotoğraf (2).webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 91
Ahh evet canım ya anne olmak.çok büyük bir lütuf bize... Minikim yine yuvarlanıp uyudu...

Evet kaptancım ankaradayım bende. Tamam içeriz ama diğer arkadaşlar kıskanmasın :)

Ahh evet canım ya anne olmak.çok büyük bir lütuf bize... Minikim yine yuvarlanıp uyudu...
Evet kaptancım ankaradayım bende. Tamam içeriz ama diğer arkadaşlar kıskanmasın :)

Minikim deyişine bayılıyorum :)
Maşallah Meltemcim ufaklığına. Nazar değmesin hiç birine.

Çok genç :) Kıskanıldınız bile.

Minikim deyişine bayılıyorum :)
Maşallah Meltemcim ufaklığına. Nazar değmesin hiç birine.

Çok genç :) Kıskanıldınız bile.
Canım benim ya. Amin canım nazardan korkarım ben.
Eyvah kıskanıldık mı o zaman sizinle online konuşuruz canım o an. Karşılıklı tüm takım içeriz kahveleri ne dersin :)

Hafta sonları diyet bende biraz sarkıyor ne yalan söyliyim, ama bugün tartıldığımda 200 gr. daha gitmiş olması sevindirdi beni.

ancak geldim, şimdi yazabiliyorum. Valla kahveler falan acayip kıskandım, kıskanmaya devam ediyorum, istanbulda kimse yokmuu biz de yapalım gün falan

Evet kahve içiyoruz istanbula da geliriz canım sen iste yeter ki

Sen nerdesin kaç gündür ya ben sana küsmüştüm

Evet kahve içiyoruz istanbula da geliriz canım sen iste yeter ki
ay gelin valla ne güzel olur, meltem şöyle bir hayal kur 36 beden fıstıklar olarak şöyle şık cafe lerden birine yerleşmişiz hepimiz kokoşuz elbette, ya da herkes bir tarz aman allahım sonra kahvelerimizi yudumlayıp sohbetimizi yapıyoruz, sonra da alışverişe çıkarız, ya da alışveriş sonrası ay ne biliyim nişantaşı cafe lerinde falan çok güzel bir resim

Canım benim ya. Amin canım nazardan korkarım ben.
Eyvah kıskanıldık mı o zaman sizinle online konuşuruz canım o an. Karşılıklı tüm takım içeriz kahveleri ne dersin :)

Ahh hiç kimseyi de kıskandırmaz :) Bizim için de eğlenin şekerim. Biz de Ankara'yı seviyoruz aslında. Artık ne zaman geliriz bilmiyorum ama geldiğimizde bir sözünüz de bana olsun.

Biz uzaktan uzağa kıskanırız şekerim :)
Bir gelirler, 20 sayfa yazılmış, okuyamazlar

Ahh Pek güzel hayaller oldu yahu. Ben kalkıp spor mu yapsam ne yapsam

Kızlar, 2 konuda danışmak istiyorum size.
1- Bu ocaklarınızın düğme kısımlarını nasıl temizliyorsunuz. Yeterince temizlenmiyor. Daha önceden çaydanlık için kaptanım limon tuzu önerdiği ve çok memnun kaldığım için yine size geldim.
2- Belli aralıklar ile rüyamda eşim ile ayrıldığımızı görüyorum ama hiç evli değiliz rüyalarımda.
Evde hiç sorun yok. En büyük tartışmamız, benim evde terliksiz gezmem, hasta olmam.
Bu rüyalar benim bilinç altımda nerelerde acaba?
Bu arada, uyanınca 4-5 saat de etkisinde kalıyorum.

evet hm cim imkan varsa hiç vakit kaybetme hemen spora koş, senden de güzel kilo kayıpları bekliyoruz, birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için

evet hm cim imkan varsa hiç vakit kaybetme hemen spora koş, senden de güzel kilo kayıpları bekliyoruz, birimiz hepimiz için, hepimiz birimiz için

Şekerim sabah yaptım sporumu. Şimdi gözüm yemiyor ardından duş almayı. Hava buz resmen ama akşam tekrar yapmayı planlıyorum.

canım valla, ocakların düğmelerini bulaşık deterjanıyla, bir de cifle falan temizliyorum ben senin kadar titiz değilim sanırsam ki o kadar dikkatimi çekmemiş, temizlenmedikleri. Beni rahatsız eden bir durum yok.

enteresan rüyalar bilinçaltın neden böyle ters çalışıyor acaba, içten içe korkuların olabilir, rüyanda ortaya çıkıyor belki, eğer öyle korku endişe vs. varsa kov gitsin

Güneşcim, çok titiz değilimdir aslında ama neden öyle anlamıyorum. Böyle hafif lekeli kalıyor. Eski ocağımın düğmeleri çıkıyordu. Çamaşır suyuna basıyordum, güzel oluyordu ama bu deli ediyor beni :)

Belki bilinç altımda vardır ama bana hiç belli etmiyor çakal
Hissetmediğim şeyi de nasıl kovayım hiç bilemedim. Oldukça relax bir haldeyim ama sinir ediyor beni rüyalar.

aa neden küstüm bebeğim, üzülürüm bak

valla dışarlardayım, kar kış demeden müşteri vs. ziyaret işleri, haftasonu da giremiyorum
Şaka şaka canım sen işlerine bak lütfen.evet farkettim haftasonu giremiyorsun.olsun.

Waw.harika olur canım ama ben yavrumu da alırım yanıma :) ne güzel olur tatlım ya ama olucak yakında...
Tamam canım içeriz hepbirlikte. Bu saatte ne sporu yat otur yuvarlan kızım ya derdim eski ben olsaydım ama şimdi hadi bi gayret kaldır totoyu diyorum....

Canım benim tek kullandığım ürün var oda cif. Her naneye onu kullanıyorum ama maşallahı var şimdi. Bende takıntı yaparım düğmeleri ve cifle çıkıyor. Ama günlük sabah akşam olmak üzere 2 kere silerim ve nokta bile kalmaz. Ahh ahh kayınvalidem saolsun çok titizdir on korkumdan yapıyorum walla.
Eşinden ayrılmaz mutlu bir gelecek demek canım.hayırlı olsun başka çocuk düşünebilirsin yakında :)

Tabi ben günde 2 kere zor yaparım Meltemcim O kadar hamarat değilim valla. Aslında sorun çıkarmaması değil de, böyle tam girinti noktası var ya, oraya bir şey girmiyor. Ben beceriksiz de olabilirim

Aman aman ne çocuğu şekerim :) Ben uzaktan seviyorum onları. Teyze olur benden ancak :)

Bir şey girmiyorsa boşver canım. a ben senin çocuk var sanıyordum tatlım

.
supersin valla jkaptan...bursaya da geliiiinnnn
offf offf nasil guzel olur ....

o dugmeler benom de cok canimi sıkıyor...cif mif karetmiyor valla..
bilincaltinda esini kaybetme korkusu mu var acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…