Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar :)
Bu sabah ac karnina tartildim 68.9 kiloyum ( Boy.: 1.72
Hedefim tok karnina 58

hoşgeldin modeline güzel bir hedef, inşallah kısa sürede başarırsın. Hiç kilo verdinmi ? yeni mi diyete başlıyorsun hafta sonu neler yedin ? neler yaptın anlat bakalım

Az önce tabaga 1
Kasık patetes süresı koyuyordum ki 5.takımın tepsı ııı ıı dedı almadımmm

Afiyet olsunnn gunneshcim
1kase ezogelin
1tane kalca tavuk(derısız)
Salata nasıl olmus mu

afiyet olsun güzel olmuş, bir dahakine çorbayı azaltabilirsin, hatta salata ve tavuk kafi bence
ya da yoğurt ekleyebilirsin menüne çorbayı çıkarıp

akşam sadece 1 kase çorba yanında salatayla noktalarsın

birde ara öğün galete falan tamamdır

bende tatlı severim, en iyisi gözümün önünde olmaması, meyveli yoğurtu tavsiye ederim, sevmesen bile sabah öğle arası, taze veya kuru meyveli yoğurt epey tatlı isteğini bastırıyor.

tecrübeyle sabittir

Waw kızlaarrr sabah sabah bu ne enerji yahu mükemmelsiniz, enerjik insanlar sizi... Her şeyi okudum ama tek tek alıntı yapamadım yalnız kısa kısa bahsedeceğim,
Öncellikle oğlumun doğum gününü kutlayan canım arkadaşlarım teşekkür ederim...
Yeni gelen arkadaşlarım süpersiniz çok iyisiniz bu hafta iradenizi kuvvetli tutup takımı yeniden 1. yapmanız lazım yoksa mezun oldum diye pişman olurum.
Eve abur cubur almamak kararlılığın ilk etabı diyebiliriz evet call...
ayrıca hergün tutup tutup hafta sonu kaçırmak diye bir şey bana göre kötü geliyor çünkü eğer hafta sonu kaçırırsanız hafta içi en az 2 gün onları eritmeye çalışıcaksınız ve hepinizin bebişleri minik minik onların zamanından çalacaksınız veya kendinizin dinlenme zamanından çalacaksınız psikolojiniz bozulacak...cumaları tartı günü geldiğinde 400-500 gr gittiğinde moraliniz bozulacak yorulacaksınız halbuki her hafta 1 kg dan fazla eritebilirsiniz...
Ben her sabah çıplak tartılırım ve günlük 200-300 gr gitmiş mi diye bakarım çünkü benim tarzım çoğu arkadaşıma göre yanlış olsada bu şekilde, kendimi bu şekilde daha disipline ediyorum. Elbette her gün bu kadar gitmiyor ama günlük olması beni düz bir çizgide tutuyor.
Şuan 56 kiloyum ve tam 8 ayda 30 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyorum.bu kilolar kolay gitmedi ilk başta neyi yemem neyi yememem konusunda karar vermem lazımdı.yememem gerekenleri asla almadım ve evime girdiyse kendimi tuttum.
Nutella konusunda bende dayanamazdım ve eşim ters psikoloji ile sürekli aldı ama ben inadımdan yemedim onun yerine kuru üzüm yedim falan filan...
Hepinize başarılar öptüm canlarım

meltemcim özellikle hafta sonu kaçamaklarına çok dikkat edicem, dediğin gibi o zaman mehter gibi oluyor, hafta sonuda dikkat edilirse sonuca çabuk ulaşılıyor

benim tartı günlerim ise pazartesi, çarşamba cuma sabahları aç karnına

pazartesi sabah tartısı hafta sonu kaçamağını kontrol ediyor, sabit kalması bir nebze iyi de artı da olmak felaket bişey.

Meltem senden imrendim, kasım sonuna kadar mezuniyet hedefi mi koysam ne yapsam ???

Kızlar Selam

Nolmuş buralar oldukça sessiz.

Haftasonu cok yogundum misafirlerim vardı ama yediklerime çok dikkat etmeye calıştım ve haftaya güzel başladım

Aksam yemeklerini kesiyor ve en az 30 dklık oryantel çalışmalarıma başlıyorum

Kendimce kampa gireceiğim birkaç hafta beni toplasın diyorum

oryantel iyimiş zeynepçim akşamlarını tamamen kesme bence hafif birşeyler ye ki meto çalışsın
buharda pişmiş sebze, yoğurt, cacık, söğüş salata gibi mesela

oryantel iyimiş zeynepçim akşamlarını tamamen kesme bence hafif birşeyler ye ki meto çalışsın
buharda pişmiş sebze, yoğurt, cacık, söğüş salata gibi mesela

aynen tatlım benim basen ve bacak bölgem sorunlu ii geleceiğini düşünüyorumm bakalım

aksamı kesmek derken tamamen değil yemek yerine meyve yogurt içine kepekli galeta ne bilim yogurt içine meyve salata gibi geirmeyi planlıyorum
çünkü akşam eve gidince en erken 8buçukta yemek yiyebiliyorum e buda beni malesef şişiriyor.

En geç 6 da yemek faslı bitsin istiyorum akşam vaktide bitkiçayları idare eder benii

En azından bir kaç hafta böle devamm

Tartı günümüde ptesi yaptımm Hoş hergün tartılıyorum hemen hemen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…